Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 16 December, 10:14

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 09:48

Facebook Error igen – De betalar tillbaka för mobila videoannonser som man har betalat för men som inte har syntsSåpan kring Facebook och deras felaktiga statistik tycks aldrig ta slut. Nu har deras videoannonser spelats upp trots att de inte har varit synliga på skärmen. ”Noll procent viewability som annonsörerna har betalat för.” Felen har dykt upp på de mobila webbplatserna på Facebook i Instant Articles i deras Android-app vilket ledde till att Facebook spelade upp video, inklusive annonser, när de inte var den inte var synliga för användarna. Facebook återbetalar nu annonsörer för de mobila videoannonser spelades upp trots att de inte var synliga.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Error, Facebook, Instant Articles, Android, Facebooks, USA, Audience Insights, Facebooks Android, Google, Twitter, Media Rating Council, MRC, Moat, Integral Ad Science, Vföretag

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, Error, igenDe , betalartillbaka för , mobila, videoannonser, som man har betalat för men som inte har synts
Expressen - 16 okt 14 kl. 10:53

Facebook och Apple betalar om deras kvinnliga anställda vill frysa ner ägg

Apple och Facebook erbjuder att betala för sina kvinnliga anställda om de vill frysa ner sina ägg. Detta för att locka kvinnor i fertil ålder till att jobba hos dem. En hygglig arbetsförmån - eller en indikation på att storföretagen tycker att karriär och graviditet är oförenligt?.

Expressen - 01 aug 14 kl. 18:21

Facebook kraschade – igen

Facebook slutade fungera under fredagskvällen. Det följdes av en storm av tweets från hela världen. – Facebook ligger nere, vad ska vi alla göra nu?

Metro - 03 sep 14 kl. 22:02

Facebook nere – igen

Facebook hade på onsdagskvällen åter ett större haveri och twittrare världen över upprördes och....

BT - 28 sep 15 kl. 22:49

Därför gick Facebook ner – igen

Alla som försökte logga in på Facebook under måndagskvällen möttes av ett felmeddelande..

Expressen - 30 apr 14 kl. 21:10

Så blir nya Facebook – logga in helt anonymt

Nu görs Facebook om – igen. Under onsdagens F8-konferens i San Francisco presenterade Facebooks grundare Mark Zuckerberg flera nyheter. Bland annat går det nu att logga in i ett anonymt läge, skriver The Next Web..

NSD - 12 sep 11 kl. 15:35

Sexrektor på Facebook prövas igen

En rektor gick offentligt ut på sin Facebooksida med att han var med i grupper med sexanknytning. Skolan sade upp honom men fick bakläxa av tingsrätten. Nu beviljar Arbetsdomstolen prövningstillstånd sedan arbetsgivarorganisationen Almega överklagat..

SvD - 19 jun 14 kl. 10:08

Facebook fungerar igen

Facebooksajtenlåg nere under torsdagsförmiddagen. Besökare på både desktop och mobil möttes av meddelandet "ursäkta, något har gått fel"..

Skånskan - 19 jun 14 kl. 10:24

Facebook uppe igen

Facebooks hemsida gick inte att nå..

ÖstersundsPosten - 28 sep 15 kl. 21:46

Facebook uppe igen

Det är andra gången på fyra dagar som sajten drabbas av stora störningar. Problem med att inte komma in på sajten verkar inte bara beröra Sverige. På twitter har användare i andra länder rapporterat om svårigheter att logga in..

The Local - 21 okt 16 kl. 11:10

Facebook 'sorry' for removing Swedish cancer video

Facebook has apologized for removing a Swedish breast cancer awareness video which was flagged as offensive, saying the move was "an error"..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Kosing ska konkurrera ut Trisslotten som belöningsverktyg

De senaste åren har allt fler i undersökningsbranschen uppmärksammat att svarsfrekvenserna minskat, något som även vi skrivit om. Allt fler har därför börjat ge ut incentives/belöningar till deltagarna, men det är jobbigt att administrera och är svårt att göra vid mycket korta undersökningar. Nu kommer dock ett nytt verktyg som avser råda bot på problemet.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

MMS: Julkalendern slår rekord på onlinevideo

Uppladdningen inför julafton har börjat och årets julkalender Jakten på tidskristallen visas på SVT 1, Barnkanalen samt SVT Play. Årets premiär av julkalendern sågs av 2,7 miljoner personer, vilka hade sett på någon av tv-sändningarna 1 december. Detta är 85 000 färre tittare jämfört med förra årets premiär av julkalendern Selmas saga.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Branschönskningar till tomten är helt bortkastade för han lyssnar inte

En av Resumes bloggare, Daniel Collin, har lämnat sina branschönskningar till tomten. Helt vettiga tankar men problemet är att han inte vill lyssna, för då måste han släppa biran och börja jobba. Tweet, tweet och tweet … oj, vad jag tycker till om händelser i branschen utan någon effekt.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryck

Företaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Social Media Coordinator till Outnorth AB

Är du en vass digital kommunikatör som har ett intresse för outdoor och utomhusträning? Då kan det här vara en tjänst för dig! Outnorth AB stärker upp sitt team och söker efter en Social Media Coordinator.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Så tycker användarna om reklamblockerare

Företaget Statista genomförde nyligen en stor undersökning i USA för att ta reda på vad internetanvändarnas inställning till reklam och reklamblockerare är. Resultaten är delvis väntade, och delvis förvånande. Statista fick omkring 1000 svar på sin undersökning om hur användare uppfattar reklam och reklamblockerare.

Dagensanalys.se - Igår: 10:01

Mailchimp automatiserar välkomstmail

Den enormt populära mailutskicksmotorn Mailchimp satsar allt mer på automatisering. Senaste funktionen som rullas ut tar hand om välkomstmail till nya prenumeranter av exempelvis e-postbaserade nyhetsbrev. ”MailChimp’s automations are like a second brain for your business.

Dagensanalys.se - Igår: 09:19

Apple lanserar analystjänst för poddar

Nu är Apples analystjänst för alla poddägare igång som listar sina poddar hos Apple. Tjänsten är fortfarande i beta, men fungerar som ska, enligt Apple. Du kan spåra unika enheter och se statistik för playback.

Dagensanalys.se - Igår: 08:31

Slut på könsstereotyp reklam i England

Tidigare i år gjorde Advertising Standards Authority (ASA) en genomgång som visade att könsstereotyp reklam begränsar möjligheter och önskemål hos såväl barn och unga som hos vuxna. Därför lanseras nu en ny regel som förbjuder reklam som baseras på skadliga könsstereotyper. Det är organisationen Committees of Advertising Practicies (CAP) som tagit fram förslaget till den nya regeln som kommer att införas i deras UK Advertising Code under 2018.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.