Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 21:24

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 09:48

Facebook Error igen – De betalar tillbaka för mobila videoannonser som man har betalat för men som inte har syntsSåpan kring Facebook och deras felaktiga statistik tycks aldrig ta slut. Nu har deras videoannonser spelats upp trots att de inte har varit synliga på skärmen. ”Noll procent viewability som annonsörerna har betalat för.” Felen har dykt upp på de mobila webbplatserna på Facebook i Instant Articles i deras Android-app vilket ledde till att Facebook spelade upp video, inklusive annonser, när de inte var den inte var synliga för användarna. Facebook återbetalar nu annonsörer för de mobila videoannonser spelades upp trots att de inte var synliga.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Error, Facebook, Instant Articles, Android, Facebooks, USA, Audience Insights, Facebooks Android, Google, Twitter, Media Rating Council, MRC, Moat, Integral Ad Science, Vföretag

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, Error, igenDe , betalartillbaka för , mobila, videoannonser, som man har betalat för men som inte har synts
Expressen - 16 okt 14 kl. 10:53

Facebook och Apple betalar om deras kvinnliga anställda vill frysa ner ägg

Apple och Facebook erbjuder att betala för sina kvinnliga anställda om de vill frysa ner sina ägg. Detta för att locka kvinnor i fertil ålder till att jobba hos dem. En hygglig arbetsförmån - eller en indikation på att storföretagen tycker att karriär och graviditet är oförenligt?.

Expressen - 01 aug 14 kl. 18:21

Facebook kraschade – igen

Facebook slutade fungera under fredagskvällen. Det följdes av en storm av tweets från hela världen. – Facebook ligger nere, vad ska vi alla göra nu?

Metro - 03 sep 14 kl. 22:02

Facebook nere – igen

Facebook hade på onsdagskvällen åter ett större haveri och twittrare världen över upprördes och....

BT - 28 sep 15 kl. 22:49

Därför gick Facebook ner – igen

Alla som försökte logga in på Facebook under måndagskvällen möttes av ett felmeddelande..

DI - 21 mar 18 kl. 18:11

New York-börser: Facebook stiger igen

USA-börserna handlades uppåt på onsdagen med fortsatt fokus på dataskandalen på Facebook. Onsdagens höjdpunkt väntas klockan 19.00, då räntebesked från Federal Reserve publiceras..

Expressen - 30 apr 14 kl. 21:10

Så blir nya Facebook – logga in helt anonymt

Nu görs Facebook om – igen. Under onsdagens F8-konferens i San Francisco presenterade Facebooks grundare Mark Zuckerberg flera nyheter. Bland annat går det nu att logga in i ett anonymt läge, skriver The Next Web..

NSD - 12 sep 11 kl. 15:35

Sexrektor på Facebook prövas igen

En rektor gick offentligt ut på sin Facebooksida med att han var med i grupper med sexanknytning. Skolan sade upp honom men fick bakläxa av tingsrätten. Nu beviljar Arbetsdomstolen prövningstillstånd sedan arbetsgivarorganisationen Almega överklagat..

SvD - 19 jun 14 kl. 10:08

Facebook fungerar igen

Facebooksajtenlåg nere under torsdagsförmiddagen. Besökare på både desktop och mobil möttes av meddelandet "ursäkta, något har gått fel"..

Skånskan - 19 jun 14 kl. 10:24

Facebook uppe igen

Facebooks hemsida gick inte att nå..

ÖstersundsPosten - 28 sep 15 kl. 21:46

Facebook uppe igen

Det är andra gången på fyra dagar som sajten drabbas av stora störningar. Problem med att inte komma in på sajten verkar inte bara beröra Sverige. På twitter har användare i andra länder rapporterat om svårigheter att logga in..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Världscyklisten Peter Sagan blir omcyklad av en äldre dam på elcykel

Den mångfaldiga världsmästaren i cykling, Peter Sagan, anses av världen vara en av de största. Nu lånar han ut sitt namn till cykeltillverkaren Specialized för att bli slagen av en äldre dam på elcykel. “We’re excited to introduce on the Tour de France this unusual product demo featuring two unlikely competitors.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Netflix tappar men vad är alternativet?

Rubriker över hela världen dissar Netflix och lyfter fram tappet på börsen. Man talar om flera miljarder som bolaget förlorat i börsvärde. Men finns det ett annat konsumentvänligare alternativ?

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Schibsted redovisar kraftigt vinstfall

Schibsted, som bland annat äger Aftonbladet och Svenska Dagbladet, redovisar ett vinstfall för årets andra kvartal. Vinsten före skatt föll till 593 miljoner norska kronor för årets andra kvartal. Under samma period 2017 låg vinsten på 1 735 miljoner kronor.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Consid lanserar podd med digitala influencers för att locka unga

Företaget Consid tar till podcasts som kanal för att nå ut till unga. För att krydda budskapet och locka fler lyssnare har man intervjuat flera influencers. Consid vill locka unga till att bli mer intresserade av IT, management och digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Hej då Skype Recorder och välkommen Skype Recording

Skype har äntligen förstått att deras tjänst används även av Podcasts för att genomföra poddar på distans. Nu bygger man in funktionen. Genom att låta dig spela in konversationer i Skype kan du, precis så som med tjänsten Skype Recorder, spela in podcasts på distans.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Accenture djupdyker i Big Data med köpet av Kogentix

Att data är viktigt har bland andra konsultföretaget Accenture accepterat som nu köper upp det ena företaget efter det andra. Senast att nu krypa in i Accentures stora famn är Kogentix som big-data-lösningar som Hadoop, Spark och Python. The deal will strengthen Accenture’s Applied Intelligence data engineering business.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Giganten som ska börja avlyssna sina butiker

Giganten Walmart har fått okej på ett patent som gör det möjligt för dem att avlyssna sina butiker. Allt från kassorna till samtalen mellan kunderna vid köttdisken. Med ljud ska Walmart kunna analysera hur många påsar som används vid kassan, vad kassören säger till kunden, vad kunderna säger till varandra framför köttdisken, hur många varor som köptes och mycket mer.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Openbook lovar att vara gratis utan annonsering eller spårning

Ännu ett nätverk vill utmana Facebook. Den här gången är det tjänsten Openbook som vill skapa en plattform fri från annonsering och spårning. Bakom initiativet finner vi några säkerhetskillar.

Dagensanalys.se - Igår: 19:20

VM lyfte TV än en gång när världens samlades runt bollplanen

Att det krävs stora event för att visa på TV-mediets styrka visade återigen fotbolls-vm. Vilket annat media kan vid ett givet tillfälle samla över 160 miljoner tittare. Bakom siffrorna är franska Mediametrie som sammanställt tv-tittande från runt om i världen.

Dagensanalys.se - Igår: 20:16

En av Sveriges mest erfarna medieforskare: ”Det är inte läsningen som dör ut, det är läsvanorna som förändras”

”Risken är liten för att läsningen i Sverige ska dö ut. Studier påpekar på att äldre människor läser mer böcker än tidigare, medelålders fortsätter med stabila vanor och de yngsta lär sig att samla in den information de behöver och vill ha. Det är istället informationskällorna som förändras.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.