Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 21:30

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 09:48

Facebook Error igen – De betalar tillbaka för mobila videoannonser som man har betalat för men som inte har syntsSåpan kring Facebook och deras felaktiga statistik tycks aldrig ta slut. Nu har deras videoannonser spelats upp trots att de inte har varit synliga på skärmen. ”Noll procent viewability som annonsörerna har betalat för.” Felen har dykt upp på de mobila webbplatserna på Facebook i Instant Articles i deras Android-app vilket ledde till att Facebook spelade upp video, inklusive annonser, när de inte var den inte var synliga för användarna. Facebook återbetalar nu annonsörer för de mobila videoannonser spelades upp trots att de inte var synliga.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Error, Facebook, Instant Articles, Android, Facebooks, USA, Audience Insights, Facebooks Android, Google, Twitter, Media Rating Council, MRC, Moat, Integral Ad Science, Vföretag

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, Error, igenDe , betalartillbaka för , mobila, videoannonser, som man har betalat för men som inte har synts
DI - 3 timmar sedan

New York-börser: Facebook stiger igen

USA-börserna handlades uppåt på onsdagen med fortsatt fokus på dataskandalen på Facebook. Onsdagens höjdpunkt väntas klockan 19.00, då räntebesked från Federal Reserve publiceras..

Expressen - 16 okt 14 kl. 10:53

Facebook och Apple betalar om deras kvinnliga anställda vill frysa ner ägg

Apple och Facebook erbjuder att betala för sina kvinnliga anställda om de vill frysa ner sina ägg. Detta för att locka kvinnor i fertil ålder till att jobba hos dem. En hygglig arbetsförmån - eller en indikation på att storföretagen tycker att karriär och graviditet är oförenligt?.

Expressen - 01 aug 14 kl. 18:21

Facebook kraschade – igen

Facebook slutade fungera under fredagskvällen. Det följdes av en storm av tweets från hela världen. – Facebook ligger nere, vad ska vi alla göra nu?

Metro - 03 sep 14 kl. 22:02

Facebook nere – igen

Facebook hade på onsdagskvällen åter ett större haveri och twittrare världen över upprördes och....

BT - 28 sep 15 kl. 22:49

Därför gick Facebook ner – igen

Alla som försökte logga in på Facebook under måndagskvällen möttes av ett felmeddelande..

Expressen - 30 apr 14 kl. 21:10

Så blir nya Facebook – logga in helt anonymt

Nu görs Facebook om – igen. Under onsdagens F8-konferens i San Francisco presenterade Facebooks grundare Mark Zuckerberg flera nyheter. Bland annat går det nu att logga in i ett anonymt läge, skriver The Next Web..

NSD - 12 sep 11 kl. 15:35

Sexrektor på Facebook prövas igen

En rektor gick offentligt ut på sin Facebooksida med att han var med i grupper med sexanknytning. Skolan sade upp honom men fick bakläxa av tingsrätten. Nu beviljar Arbetsdomstolen prövningstillstånd sedan arbetsgivarorganisationen Almega överklagat..

SvD - 19 jun 14 kl. 10:08

Facebook fungerar igen

Facebooksajtenlåg nere under torsdagsförmiddagen. Besökare på både desktop och mobil möttes av meddelandet "ursäkta, något har gått fel"..

Skånskan - 19 jun 14 kl. 10:24

Facebook uppe igen

Facebooks hemsida gick inte att nå..

ÖstersundsPosten - 28 sep 15 kl. 21:46

Facebook uppe igen

Det är andra gången på fyra dagar som sajten drabbas av stora störningar. Problem med att inte komma in på sajten verkar inte bara beröra Sverige. På twitter har användare i andra länder rapporterat om svårigheter att logga in..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Röd, gul, grön eller blå? Färganalyser för att förstå medarbetarna

Färgerna visar vilka vi är och sammanfattas fint i boken ”Omgiven av idioter”. Nu visar det sig att allt fler använder sig av metoden för att utveckla sin kommunikation. Själva DiSC-teorin bygger på att man med hjälp av fyra olika färger skapat en förklaringsmodell för människors olika beteendemönster och motivationsfaktorer.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

IKEA lanserar AR-app för Android

IKEA tar nu nästa steg i sin digitala omställning och lanserar idag en Androidversion av AR-appen IKEA Place. I september förra året lanserades AR-appen IKEA Place för Appleenheter. I appen kan man inspireras av och testa olika produkter, stilar och färger direkt i sitt hem.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Marknadsförare måste utveckla sin digitala analysförmåga för att nå kunderna

Enligt en undersökning som eMarketer gjort tillsammans med Adobe menar hela 65% av de tillfrågade att de behöver utveckla sin förmåga att analysera sin kunddata. Precis som i förra årets undersökning är det området viktigast för att kunna ge bästa möjliga kundupplevelse i framtiden. Det stämmer bra överens med en annan studie som visar att big data analys är kritiskt för att skapa bra kundupplevelser.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Nyheter24-Gruppen lanserar amatörliga inom esport

Nyheter24-Gruppens esportsajt Fragbite lanserar Fragleague – en amatörliga för esport – med målet att bli Nordens största. – Ligan kommer att fungera precis som andra sportligor, som till exempel Allsvenskan. Med olika divisioner och en pre-season där lagen kan kvala in till de olika divisionerna, säger Viktor Jendeby, Brand Manager på Fragbite.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Google inför nya verktyg för att hjälpa publicister

I början av veckan bjöd Google in till ett event för publicister där de presenterade sitt nya Google News Initiative. Programmet innebär en realisering av de löften som företaget gav i höstas om att hjälpa publicister att nå ut till en bredare publik och utveckla affärsmodeller för en lönsam verksamhet. Under eventet berättade Googles chef för affärsutveckling, Philipp Schindler, om initiativets tre huvudsakliga mål.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

LinkedIn lanserar bleka kopior av Snapchat och Instagram ”Stickers”

LinkedIn lanserade sin videofunktion i augusti förra året, så att människor kan spela in eller ladda upp klipp och sedan skicka dem direkt i deras flöde. Under oktober började det att testa filter för specifika händelser, vilket liknar Snapchat och deras ”Stickers” som de lanserade för år sedan. Problemet är att den nya funktionen inte ens är hälften så bra eller rolig.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Gör suddiga PDF-dokument skarpa direkt i din mobil

Adobe släpper nu en ny uppdatering av den kostnadsfria appen Adobe Scan som gör det möjligt att rätta till suddiga eller sneda inskannade dokument och bilder direkt i mobilen. I dag är det enkelt att skanna räkningar, kvitton, bilder och andra viktiga dokument med hjälp av mobilen. Men resultatet blir tyvärr inte alltid lyckat.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Nu kan ytterligare 8 länder skapa organiska inlägg på Instagram kopplade direkt till e-handel

Förra året lanserade Instagram organiska inlägg kopplade till e-handel i USA, vilket gav företag möjlighet att lägga till e-handelslänkar direkt i sina organiska Instagram inlägg. Instagram har nu utökat tjänsten till åtta länder: Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Australien, Brasilien, Kanada och Spanien. ”Nu kan alla som är på Instgram enkelt hitta mer information om de inlägg som man var intresserad av och direkt köpa det som man gillade om man vill i Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Australien, Brasilien, Kanada och Spanien, Alla e-handlare i Sverige och Norden väntar på sin tur så att de kan lägga till en köpfunktion direkt i sina inlägg”.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Nu kan du mäta effekten av dina videoannonser på Facebook och Instagram med Meetrics

Nu kan du få tredjepartsmätningar för video från världens ledande mobila annonsplattformar, Facebook och Instagram med Meetrics. Så att du får mer tillförlitlig statistik för annonsmätningarna. Meetrics har integrerat en ny funktion i sin Ad Verification-lösning som gör det möjligt för annonsörer att mäta videovisningar på Facebook och Instagram.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Googles nya satsning ska stärka journalistiken

Google meddelade igår att de kommer att satsa 2,45 miljarder kronor för att få bort falska nyheter. Satsningen kallas för Google News Initiative och kommer att pågå under tre år. Enligt Google är målet med News Initiative att stärka kvaliteten på journalistiken och se till att missvisande och felaktig information trycks tillbaka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.