VA > Ekonomi

Sunday, 21 October, 14:59

VA - 07 nov 17 kl. 09:22

Mäklare: Priserna i Stockholm har rasat 15%  ”Det är en helt annan prisbild nu än för bara två månader sedan. Det rör sig om en nedgång på 10–15 procent sedan i somras”. Det säger Carina Husgård på mäklarföretaget BOSTHLM, till DI. Och hon får medhåll av flera andra mäklare i Stockholm, som bekräftar bilden av en betydande och snabb nedgå....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Stockholm, Carina Husgård, BOSTHLM, DI

Dela artikeln

302 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäklare, Prisernai , Stockholmhar , rasat, 15%
Dagens PS - 28 nov 17 kl. 08:53

Supermäklare: Priserna har bottnat

”Nu har vi lättare att få till avslut”, säger han till Di. Richard Lagerling var fjolårets bäst säljande fastighetsmäklare, enligt tidningen, och han menar att bostadspriserna nu alltså nått botten. Hans mäklarfirma, Lagerlings, säljer bostadsrätter på exklusiva Östermalm och på Djurgården i Stockholm.

Expressen - 28 jan 13 kl. 00:32

Mäklare i Stockholm hyr ut rum - mot sex

Mäklaren i Stockholm hyr ut rum gratis till kvinnor - i utbyte mot sex. Det avslöjar Metro i dag..

DI - 11 feb 17 kl. 07:06

Rekordmånga anmälningar av mäklare

Under förra året gjordes rekordmånga anmälningar av fastighetsmäklare och nära hälften gällde mäklare i Stockholm. Det visar nya siffror från Fastighetsmäklarinspektionen..

DN - 21 mar 16 kl. 19:08

Mäklare som lät dottern lägga bud varnas

En mäklare i Stockholm varnas efter att ha låtit en närstående, egna dottern, vara med i en budgivning på en fastighet. Den slutlige köparen fick vid tillträdet ofullständiga anbudsuppgifter från mäklaren; en budgivare angavs endast med förnamn – denne visade sig vara mäklarens dotter..

DN - 30 nov 17 kl. 10:37

Mäklare varnas – bad köpare ”dra åt helvete”

Två mäklare i Stockholm varnas av Fastighetsmäklarinspektionen för att ha brutit mot god fastighetsmäklarsed. En av männen, som är chef på byrån, ska ha bett köparens ombud ”dra åt helvete” när denne ville häva bostadsköpet efter att ha känt röklukt i lägenheten. .

DN - 20 dec 17 kl. 16:28

Mäklare förfalskade avtal – får inte jobba längre

En mäklare i Stockholm, som anmälts för lockpriser vid en försäljning, förfalskade säljavtal till Fastighetsmäklarinspektionen. Myndighetens disciplinnämnd drar nu in mäklarens registrering.  .

DN - 20 dec 17 kl. 16:28

Mäklare förfalskade avtal – får inte jobba längre

En mäklare i Stockholm, som anmälts för lockpriser vid en försäljning, förfalskade säljavtal till Fastighetsmäklarinspektionen. Myndighetens disciplinnämnd drar nu in mäklarens registrering.  .

Realtid - 07 sep 17 kl. 08:23

Nordeaflytt hårt slag mot Stockholm

På två år har Stockholm rasat i internationella finansrankningar. "Nu blir Nordeas flytt ett hårt slag mot planerna att stärka Stockholm som finansiellt centrum i Norden" säger Stockholms Handelskammares vd Maria Rankka. .

Dalarnas tidningar - 25 mar 17 kl. 19:30

Masen flyttade till Stockholm – för att följa drömmen

26-årige Jonas Uhlbäck från Borlänge har gjort raketkarriär som fastighetsmäklare i Stockholm. Han är redan delägare i Södermalmskontoret och står för många försäljningsrekord i Gamla stan. DT åkte ned till huvudstaden och besökte Jonas.

DI - 20 dec 17 kl. 13:59

Mäklare i Stockholm: Fortsatt ned 2018

En stor majoritet av mäklarna tror på stillastående priser på både bostadsrätter och villor under 2018. I Stockholmsområdet är det högst andel som tror på sjunkande priser. Det visar Fastighetsbyråns Mäklarpanel, enligt ett pressmeddelande..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:38

Oscar Properties köper lyxprojekt från konkursbo – för 1 miljon kronor

Lyxbyggaren Oscar Properties köper ett projekt i Stockholm av Axxonen Properties konkursbo. Köpeskillingen uppgår till 1 miljon kronor. .

VA - Igår: 15:35

Dagens analyser och rekar – aktierna som proffsen tycker du ska köpa och sälja

Vi har scannat igenom dagens digra analysskörd.  .

VA - I förrgår: 14:23

Chefens son fick lön och löneförhöjningar av kommunen i 14 år – utan att jobba

Nya detaljer framkommer i fallet med en man som misstänks ha avlönats av Falu kommun i 14 år uta natt jobba. Enligt SVT Dalarna ska han ha löneförhandlat med sin egen föräldrar och fått flera löneförhöjningar. .

VA - I förrgår: 14:19

Veckans Affärer ökar mest i svensk press

När de flesta tidningar och tidskrifter tappar läsare ökar Veckans Affärer - mer än någon annan i svensk press. .

VA - I förrgår: 12:55

Tungt börsfall för Atlas Copco efter bommade förväntningar

Atlas Copco bommade förväntningarna och spår lägre efterfrågan. Aktien faller tungt på Stockholmsbörsen. .

VA - I förrgår: 12:29

Här är butiksjättarna som växer snabbast i Sverige

Många butikskedjor krymper snarare än växer. Men för vissa pekar kurvorna uppåt. Allra snabbast av Sveriges större kedjor växer XL Bygg, visar en genomgång.

VA - I förrgår: 11:08

Kärnfysikern och Natural Cycles-grundaren kvalar in på Forbes Top 50 – och får in sin p-app på fyra svenska apotekskedjor

Fyra svenska apotekskedjor tog in hennes p-app och själv kom hon med på Forbes lista över Europas 50 mäktigaste tech-kvinnor. Det har hänt mycket för Natural Cycles-grundaren Elina Berglund i oktober. .

VA - I förrgår: 10:49

Med 100 miljoner på fickan ska de bli världsbäst på att rädda mat

Av all mat som produceras slängs ungefär en tredjedel och att minska matsvinnet är affärsidén bakom uppmärksammade Karma. Hör grundaren och vd:n Hjalmar Ståhlberg berätta i lunchpodden ”Min bästa idé” om hur allt egentligen startade med en helt annan idé. .

VA - I förrgår: 09:43

"Döda intäkter" tynger byggjätten – aktien faller

Byggkoncernen Skanska ser framför sig att det kommer att ha "döda intäkter", det vill säga intäkter med nollmarginal, på omkring 0,8 miljarder dollar i USA-byggverksamheten under 2019. .

VA - I förrgår: 09:24

Trumps 'post-order' ingen dödsstöt för Wish enligt vd:n: Vi har byggt tre lager i USA

Donald Trump vill stoppa rabatterad postgång från Kina. Det slår direkt mot e-handlaren Wishs affärsmodell. Men bolaget har byggt lager i USA och är därför förberedda, uppger vd:n.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.