VA > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 21:33

VA - 07 nov 17 kl. 09:22

Mäklare: Priserna i Stockholm har rasat 15%  ”Det är en helt annan prisbild nu än för bara två månader sedan. Det rör sig om en nedgång på 10–15 procent sedan i somras”. Det säger Carina Husgård på mäklarföretaget BOSTHLM, till DI. Och hon får medhåll av flera andra mäklare i Stockholm, som bekräftar bilden av en betydande och snabb nedgå....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Stockholm, Carina Husgård, BOSTHLM, DI

Dela artikeln

302 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäklare, Prisernai , Stockholmhar , rasat, 15%
Dagens PS - 28 nov 17 kl. 08:53

Supermäklare: Priserna har bottnat

”Nu har vi lättare att få till avslut”, säger han till Di. Richard Lagerling var fjolårets bäst säljande fastighetsmäklare, enligt tidningen, och han menar att bostadspriserna nu alltså nått botten. Hans mäklarfirma, Lagerlings, säljer bostadsrätter på exklusiva Östermalm och på Djurgården i Stockholm.

Expressen - 28 jan 13 kl. 00:32

Mäklare i Stockholm hyr ut rum - mot sex

Mäklaren i Stockholm hyr ut rum gratis till kvinnor - i utbyte mot sex. Det avslöjar Metro i dag..

DI - 11 feb 17 kl. 07:06

Rekordmånga anmälningar av mäklare

Under förra året gjordes rekordmånga anmälningar av fastighetsmäklare och nära hälften gällde mäklare i Stockholm. Det visar nya siffror från Fastighetsmäklarinspektionen..

DN - 21 mar 16 kl. 19:08

Mäklare som lät dottern lägga bud varnas

En mäklare i Stockholm varnas efter att ha låtit en närstående, egna dottern, vara med i en budgivning på en fastighet. Den slutlige köparen fick vid tillträdet ofullständiga anbudsuppgifter från mäklaren; en budgivare angavs endast med förnamn – denne visade sig vara mäklarens dotter..

DN - 30 nov 17 kl. 10:37

Mäklare varnas – bad köpare ”dra åt helvete”

Två mäklare i Stockholm varnas av Fastighetsmäklarinspektionen för att ha brutit mot god fastighetsmäklarsed. En av männen, som är chef på byrån, ska ha bett köparens ombud ”dra åt helvete” när denne ville häva bostadsköpet efter att ha känt röklukt i lägenheten. .

DN - 20 dec 17 kl. 16:28

Mäklare förfalskade avtal – får inte jobba längre

En mäklare i Stockholm, som anmälts för lockpriser vid en försäljning, förfalskade säljavtal till Fastighetsmäklarinspektionen. Myndighetens disciplinnämnd drar nu in mäklarens registrering.  .

DN - 20 dec 17 kl. 16:28

Mäklare förfalskade avtal – får inte jobba längre

En mäklare i Stockholm, som anmälts för lockpriser vid en försäljning, förfalskade säljavtal till Fastighetsmäklarinspektionen. Myndighetens disciplinnämnd drar nu in mäklarens registrering.  .

Dalarnas tidningar - 25 mar 17 kl. 19:30

Masen flyttade till Stockholm – för att följa drömmen

26-årige Jonas Uhlbäck från Borlänge har gjort raketkarriär som fastighetsmäklare i Stockholm. Han är redan delägare i Södermalmskontoret och står för många försäljningsrekord i Gamla stan. DT åkte ned till huvudstaden och besökte Jonas.

Realtid - 07 sep 17 kl. 08:23

Nordeaflytt hårt slag mot Stockholm

På två år har Stockholm rasat i internationella finansrankningar. "Nu blir Nordeas flytt ett hårt slag mot planerna att stärka Stockholm som finansiellt centrum i Norden" säger Stockholms Handelskammares vd Maria Rankka. .

DI - 20 dec 17 kl. 13:59

Mäklare i Stockholm: Fortsatt ned 2018

En stor majoritet av mäklarna tror på stillastående priser på både bostadsrätter och villor under 2018. I Stockholmsområdet är det högst andel som tror på sjunkande priser. Det visar Fastighetsbyråns Mäklarpanel, enligt ett pressmeddelande..

Fler nyheter från VA

VA - 5 timmar sedan

Facebooks kris: Högsta cheferna "jobbar dygnet runt" på en lösning

Det stormar kring Facebook efter skandalen där 50 miljoner Facebook-användares data misstänks ha använts på ett bedrägligt sätt. Det närmaste dygnet väntas ett uttalande från Mark Zuckerberg, som enligt uppgifter arbetar febrilt med krishanteringen. .

VA - 7 timmar sedan

Hon sänker bolagsskatten: "Kommer gynna små företag"

Regeringen vill i två steg sänka bolagskatten från 22 till 20,6 procent. Syftet är att öka neutraliteten i skattesystemet. .

VA - 8 timmar sedan

Ansök till Novares Mentorsprogram

Här skapas framtidens toppnamn i näringslivet. .

VA - 11 timmar sedan

"Omöjliga" svenska supermaterialet på väg ut på marknaden

2011 upptäckte en svensk forskargrupp av en slump ett material med spännande egenskaper i ett bortglömt kärl. Nu är upsalite på väg ut på marknaden. .

VA - 8 timmar sedan

Utbildningen till specialpedagog öppnade nya karriärvägar

Sju år efter lärarexamen valde Emelie Britse att kombinera sitt lärarjobb med studier på specialpedagogprogrammet vid Stockholms universitet. Utbildningen gav henne möjligheten att arbeta som specialpedagog på skol- och kommunnivå. .

VA - 11 timmar sedan

Facebook-aktien svartlistas av Nordeas hållbara finanser

Kaos omgärdar just nu Facebook, menar Nordeas hållbara finanser som sätter aktien i karantän. .

VA - 12 timmar sedan

Sålde sitt bolag till Facebook för 150 miljarder – nu vill han att du raderar ditt konto

Facebook köpte hans Whatsapp för 150 miljarder kronor. Trots det ger Brian Acton nu sitt stöd till en rörelse som uppmanar användarna att radera sina konton. .

VA - 12 timmar sedan

Experten levererar dödsdom över Norwegian: ”Klarar sig genom sommaren – men that’s about it”

Krisbesked får analyschefen att tvivla på att flygbolaget överlever året ut. .

VA - Igår: 14:58

Så får du både högre avkastning och lägre risk

Lägre risk och samtidigt högre avkastning. Fungerar det verkligen? Med det nya konceptet skuggaktivistfond är det möjligt.

VA - Igår: 14:27

Miljardrusning till superbilliga bolånen första dagen – och fler bolag gör sig redo

Med sina billiga bolån lockade Enkla bolånekunder värda 20 miljarder kronor – under första dygnet. För storbankerna väntar snart ännu mer konkurrens, då fler svenska startupbolag satsar på digitala bolån. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.