VA > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 21:16

VA - 07 nov 17 kl. 09:22

Mäklare: Priserna i Stockholm har rasat 15%  ”Det är en helt annan prisbild nu än för bara två månader sedan. Det rör sig om en nedgång på 10–15 procent sedan i somras”. Det säger Carina Husgård på mäklarföretaget BOSTHLM, till DI. Och hon får medhåll av flera andra mäklare i Stockholm, som bekräftar bilden av en betydande och snabb nedgå....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Stockholm, Carina Husgård, BOSTHLM, DI

Dela artikeln

302 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäklare, Prisernai , Stockholmhar , rasat, 15%
Dagens PS - 28 nov 17 kl. 08:53

Supermäklare: Priserna har bottnat

”Nu har vi lättare att få till avslut”, säger han till Di. Richard Lagerling var fjolårets bäst säljande fastighetsmäklare, enligt tidningen, och han menar att bostadspriserna nu alltså nått botten. Hans mäklarfirma, Lagerlings, säljer bostadsrätter på exklusiva Östermalm och på Djurgården i Stockholm.

Expressen - 28 jan 13 kl. 00:32

Mäklare i Stockholm hyr ut rum - mot sex

Mäklaren i Stockholm hyr ut rum gratis till kvinnor - i utbyte mot sex. Det avslöjar Metro i dag..

DI - 11 feb 17 kl. 07:06

Rekordmånga anmälningar av mäklare

Under förra året gjordes rekordmånga anmälningar av fastighetsmäklare och nära hälften gällde mäklare i Stockholm. Det visar nya siffror från Fastighetsmäklarinspektionen..

DN - 21 mar 16 kl. 19:08

Mäklare som lät dottern lägga bud varnas

En mäklare i Stockholm varnas efter att ha låtit en närstående, egna dottern, vara med i en budgivning på en fastighet. Den slutlige köparen fick vid tillträdet ofullständiga anbudsuppgifter från mäklaren; en budgivare angavs endast med förnamn – denne visade sig vara mäklarens dotter..

DN - 30 nov 17 kl. 10:37

Mäklare varnas – bad köpare ”dra åt helvete”

Två mäklare i Stockholm varnas av Fastighetsmäklarinspektionen för att ha brutit mot god fastighetsmäklarsed. En av männen, som är chef på byrån, ska ha bett köparens ombud ”dra åt helvete” när denne ville häva bostadsköpet efter att ha känt röklukt i lägenheten. .

DN - 20 dec 17 kl. 16:28

Mäklare förfalskade avtal – får inte jobba längre

En mäklare i Stockholm, som anmälts för lockpriser vid en försäljning, förfalskade säljavtal till Fastighetsmäklarinspektionen. Myndighetens disciplinnämnd drar nu in mäklarens registrering.  .

DN - 20 dec 17 kl. 16:28

Mäklare förfalskade avtal – får inte jobba längre

En mäklare i Stockholm, som anmälts för lockpriser vid en försäljning, förfalskade säljavtal till Fastighetsmäklarinspektionen. Myndighetens disciplinnämnd drar nu in mäklarens registrering.  .

Realtid - 07 sep 17 kl. 08:23

Nordeaflytt hårt slag mot Stockholm

På två år har Stockholm rasat i internationella finansrankningar. "Nu blir Nordeas flytt ett hårt slag mot planerna att stärka Stockholm som finansiellt centrum i Norden" säger Stockholms Handelskammares vd Maria Rankka. .

Dalarnas tidningar - 25 mar 17 kl. 19:30

Masen flyttade till Stockholm – för att följa drömmen

26-årige Jonas Uhlbäck från Borlänge har gjort raketkarriär som fastighetsmäklare i Stockholm. Han är redan delägare i Södermalmskontoret och står för många försäljningsrekord i Gamla stan. DT åkte ned till huvudstaden och besökte Jonas.

DI - 20 dec 17 kl. 13:59

Mäklare i Stockholm: Fortsatt ned 2018

En stor majoritet av mäklarna tror på stillastående priser på både bostadsrätter och villor under 2018. I Stockholmsområdet är det högst andel som tror på sjunkande priser. Det visar Fastighetsbyråns Mäklarpanel, enligt ett pressmeddelande..

Fler nyheter från VA

VA - 6 timmar sedan

AR-bolagets aktie rusar på börsen när Spiltan gör intåg

Xmreality backas nu av ett av Sveriges hetaste investmentbolag. .

VA - 8 timmar sedan

Stenhårda regler kring arbetstillstånd tvingar deras startup öppna filial – i Pakistan

Svenska it-företag skriker efter arbetskraft – samtidigt utvisas högkvalificerade invandrare på grund av strikta tolkningar av reglerna kring arbetstillstånd. Startupbolaget Need Insights har tvingats till drastiska åtgärder efter att deras eyetrackingspecialist nekats återvända till Sverige. .

VA - 9 timmar sedan

Digitala vårdcentralens omsättningsboom – växte med 600 procent

Explosionsartad omsättning – men Kry går fortfarande med förlust. .

VA - 11 timmar sedan

Nyhet! Ett alternativ till testosterontillskott

Har du funderat på att börja använda testosterontillskott för minska symtomen? Innan du vidtar en så drastisk åtgärd rekommenderar vi att du tar en titt på ett kosttillskott som ger många liknande fördelar. .

VA - 10 timmar sedan

De vanligaste tecknen på att övergångsåldern har startat hos män

Har du märkt att hårfästet kryper bakåt i takt med att midjemåttet ökar? Eller att det är lika illa ställt med humöret som med sexlusten och nattsömnen? "Det här är några exempel på de symtom som kan uppträda när män kommer i övergångsåldern", säger Rolf Wiggo Sandnes, organisk kemist.

VA - 12 jul 18 kl. 11:10

Här är de största förlorarna – och vinnarna – på nätbankens kursslakt

Många av fondbolagen har trott på aktien. .

VA - 10 timmar sedan

Carl-Henric Svanberg har sålt hela innehavet i Hexagon

Antalet aktier uppgår till 1,2 miljoner. .

VA - 11 timmar sedan

Ökar nivån av fritt testosteron med i genomsnitt 46 %

Studier visar att den patenterade ingrediensen Furosap™ som är huvudingrediens i T+ har stor effekt på mängden fritt testosteron hos män. .

VA - 11 timmar sedan

Amazon-grundaren Jeff Bezos – nu världens rikaste i modern tid

Förmögenhet på 150 miljarder dollar. .

VA - 12 timmar sedan

Tesla-aktien tappar – efter Elon Musks ‘pedofil’-tweet

Kallade brittisk dykare för ”pedofil”. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.