DI > Ekonomi

Thursday, 22 March, 01:18

DI - 07 nov 17 kl. 09:30

Positiva studieresultat för BiogaiaBiogaia meddelar resultat av en randomiserad, kontrollerad pilotstudie på barn som visar att probiotika främjar längdtillväxt och förhindrar återkommande diarré. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biogaia

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiva, studieresultatför , Biogaia
DI - 12 maj 17 kl. 08:16

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 09:07

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer i stadium III som inte kan opereras..

PrivataAffärer - 26 sep 17 kl. 10:39

Medivir rusar efter positiva studieresultat

Medivir rusar rejält på börsen efter att bolaget redovisat positiva fas 2a-studieresultat kring MIV-711 mot knäartros....

DI - 04 aug 15 kl. 08:48

Positiva studieresultat för Oasmia

Oasmia Pharmaceutical redovisar positiva resultat för Paclical i en jämförande studie med Abraxane.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 10:56

Astra Zeneca lyfter efter positiva studieresultat

Aktien steg 4 procent i den inledande handeln efter att bolaget redovisat positiva fas 3-resultat från Pacific-studien gällande durvalumab mot lungcancer..

DI - 08 sep 17 kl. 11:52

Läkemedelsbolag rapporterar positivt studieresultat

Bristol Myers Squibb rapporterar positiva studieresultat från studierna Checkmate 17 och 57 i fas 3 för behandling av icke småcellig lungcancer med immunterapiläkemedlet Opdivo jämfört med docetaxel som marknadsförs av Sanofi under varumärket Taxotere. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 08:56

Positiva resultat i Astra-studie

Astra Zeneca presenterar tillsammans med sin partner Amgen positiva studieresultat för Brodalumab för behandling av psoriasis..

Dalarnas tidningar - 03 feb 17 kl. 06:57

Skolfrukost på Engelska skolan förväntas ge positiva studieresultat

Sedan en vecka tillbaka har Internationella Engelska skolan i Falun börjat servera frukost till alla elever på skolan.
– Vi får jättebra respons, både från föräldrar och elever, säger Marie Forsberg, rektor..

DI - 29 mar 17 kl. 08:19

Läkemedelsbolaget rapporterar positiva studieresultat

Forskningsbolaget A1M Pharma rapporterar att preliminära data efter avslutad preklinisk långtidsstudie i djurmodell visar entydigt att den aktiva substansen i bolagets läkemedelskandidat ROSGard har en stark skyddseffekt mot njurskador i samband med strålbehandling..

DI - 28 jul 17 kl. 08:42

Aptahem: Positiva studieresultat inför ny medicin

Forskningsbolaget Aptahem uppger i ett pressmeddelande att man fått positivt resultat från en studie där läkemedelskandidaten Apta-1 har utvärderats i en kliniskt relevant modell för sepsis. Studieutfallet påvisar en kraftigt förbättrad överlevnad med en ökad och återställd blodcirkulation hos försöksdjur som intravenöst injicerats med Apta-1..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Andreas Cervenka: Det här räcker inte, Zuckerberg

Den självförhärligande bubbla som Silicon Valleys unga internetbaroner levt i har spruckit. Facebooks kris visar att hela den nya övervakningskapitalismen är i gungning..

DI - 2 timmar sedan

Svenska klockkungen gör succé i Kina

HONGKONG/SHENZHEN. Med 772 miljoner internetanvändare är Kina världens största marknad för näthandel. På den utkämpar två gigantiska rivaler slaget om herraväldet.

DI - 2 timmar sedan

Ap: Norsk sjökabel till Skottland i farozonen

Planerna på en sjökabel mellan Norge och Skottland riskerar att skrotas om Norge ansluter sig till EU:s senaste energilagstiftning, varnar ordföranden för norska stortingets energiutskott. Om projektet för två miljarder euro blir verklighet, måste kabeln i så fall överföras till statliga norska Statnett, hävdar Espen Barth Eide (Arbeiderpartiet)..

DI - 2 timmar sedan

Sarkozy anklagas för otillåten finansiering

Den tidigare franske presidenten Nicolas Sarkozy utreds för korruption efter att ha genomgått flera förhör sedan i tisdags, uppger källor inom rättsväsendet till Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Academedias dotterbolag riskerar åtal

Med förfalskade redovisningar av hur många behöriga lärare som fanns i SFI-verksamheten kunde Academedia-ägda Hermods i Malmö kvittera ut 25 miljoner kronor om året från Malmö stad. Nu har fusket avslöjats, och Hermods riskerar att dras inför domstol. .

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Små förändringar på Wall Street

Rörelserna var små på de amerikanska börserna under onsdagen. Centralbanken Federal Reserve höjde som väntat räntan och aviserade dessutom ytterligare två höjningar under året. Det signalerar, hoppas investerarna, ökad tro på att de planerade skattesänkningarna och statliga nedskärningarna ska lyfta USA:s ekonomi..

DI - 3 timmar sedan

Bättre betalt för mjölk från utekor

Bönder som låter sina kor gå ute och beta länge ska få bättre betalt för sin mjölk – som sedan ska säljas under våren och sommaren med en speciell märkning..

DI - 4 timmar sedan

Svenska partier uppvaktades av Cambridge Analytica

Flera svenska riksdagspartier, däribland Moderaterna, har uppvaktats av Cambridge Analytica – det bolag som står i centrum för skandalen kring Facebook. Mycket talar nu för att de metoder som användes för att få Trump vald i USA kommer att användas även i Sverige, varnar experter Di talat med..

DI - 4 timmar sedan

Zuckerbergs första uttalande om skandalen: Vi har begått misstag

För första gången uttalar sig nu Facebooks grundare Mark Zuckerberg om den skandal som briserat kring analysföretaget Cambridge Analytica..

DI - 5 timmar sedan

H&M lanserar sitt märke på Alibabas webbplats

H&M lanserade sitt varumärke på Alibabas webbplats Tmall på onsdagen i syfte att försöka hantera konkurrensen i Kina. Bolaget har redan lanserat sitt märke "Monki" på Tmall, och från och med i dag går det även att handla kläder från bolagets varumärke på plattformen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.