DI > Ekonomi

Sunday, 21 October, 15:18

DI - 07 nov 17 kl. 09:30

Positiva studieresultat för BiogaiaBiogaia meddelar resultat av en randomiserad, kontrollerad pilotstudie på barn som visar att probiotika främjar längdtillväxt och förhindrar återkommande diarré. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biogaia

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiva, studieresultatför , Biogaia
DI - 12 maj 17 kl. 08:16

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 09:07

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer i stadium III som inte kan opereras..

PrivataAffärer - 26 sep 17 kl. 10:39

Medivir rusar efter positiva studieresultat

Medivir rusar rejält på börsen efter att bolaget redovisat positiva fas 2a-studieresultat kring MIV-711 mot knäartros....

DI - 04 aug 15 kl. 08:48

Positiva studieresultat för Oasmia

Oasmia Pharmaceutical redovisar positiva resultat för Paclical i en jämförande studie med Abraxane.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 10:56

Astra Zeneca lyfter efter positiva studieresultat

Aktien steg 4 procent i den inledande handeln efter att bolaget redovisat positiva fas 3-resultat från Pacific-studien gällande durvalumab mot lungcancer..

DI - 01 aug 18 kl. 15:53

Forskningsbolaget rusar efter positiva studieresultat

Spotlightnoterade Rhovac rusar med omkring 60 procent efter att ha meddelat positiva resultat från en fas I/II-studie. .

DI - 27 aug 18 kl. 08:26

Positiva studieresultat för WNT Research

WNT Research meddelar att det fått positiva resultat i en interaktionsstudie med läkemedelskandidaten Foxy-5 och immunterapi med checkpoint-hämmare riktade mot CTLA-4 och PD-1/PD-L1. .

DI - 08 sep 17 kl. 11:52

Läkemedelsbolag rapporterar positivt studieresultat

Bristol Myers Squibb rapporterar positiva studieresultat från studierna Checkmate 17 och 57 i fas 3 för behandling av icke småcellig lungcancer med immunterapiläkemedlet Opdivo jämfört med docetaxel som marknadsförs av Sanofi under varumärket Taxotere. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 08:56

Positiva resultat i Astra-studie

Astra Zeneca presenterar tillsammans med sin partner Amgen positiva studieresultat för Brodalumab för behandling av psoriasis..

Dalarnas tidningar - 03 feb 17 kl. 06:57

Skolfrukost på Engelska skolan förväntas ge positiva studieresultat

Sedan en vecka tillbaka har Internationella Engelska skolan i Falun börjat servera frukost till alla elever på skolan.
– Vi får jättebra respons, både från föräldrar och elever, säger Marie Forsberg, rektor..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Omvärlden kräver bättre svar om Khashoggi

Saudiarabiens uppgifter om hur journalisten Jamal Khashoggi miste livet på landets konsulat i Istanbul möts av en växande skepsis från omvärlden. En allt större skara länder kräver fler och bättre svar..

DI - 1 timme sedan

(M)otvilligt stöd till Stubb i EU-toppval

Moderaterna har valt ryttare i ett lopp de egentligen inte vill ska köras: Finländske Alexander Stubb i racet om att bli EU-kommissionens ordförande. Socialdemokraterna satsar på nederländske Frans Timmermans..

DI - 1 timme sedan

Skistar-chefen lämnar ordförandeklubban i Svenska skidförbundet

Karin Mattsson har valts till ny förbundsordförande för Svenska skidförbundet. Hon ersätter Skistar-chefen Mats Årjes som lämnar för att istället bli ny styrelseordförande för Sveriges olympiska kommitté (SOK)..

DI - 1 timme sedan

Biljättens nya el-suv blir försenad

Tyska biltillverkaren Audis nya elektroniska SUV blir fyra veckor försenad. Orsaken är att bolaget måste fixa problem i mjukvara, rapporterar Reuters..

DI - 2 timmar sedan

Veckans aktie: Hemmafixare med fyndläge

Aktien är hårt pressad. Men bolaget har en roll att spela även i framtiden och en mycket hög aktieutdelning de kommande två åren är en kudde för aktieägarna i väntan på att vinsttrenden vänder upp. Vi rekommenderar köp.

DI - 2 timmar sedan

Förre Fed-chefen sågar Trumps mål – hyllar Sverige

President Donald Trumps mål om att växa ekonomin med 3 procent per år är inte hållbart. Det säger den tidigare Fed-chefen Alan Greenspan i en intervju med tidskriften Barrons. Han ser flera problem i USA och receptet för att råda bot är bland annat att ta efter Sverige.

DI - 2 timmar sedan

Kinesiska operatörsjätten dubblar vinsten

Kinesiska operatörsjätten China Unicom ökade intäkterna och vinsten under årets nio första månader. .

DI - 2 timmar sedan

Sju raka råd för att lyckas på Facebook

Med rätt träning av algoritmerna kan det lilla företagets Facebook-kampanjer bli lika framgångsrika som storspelarnas. Jonas Carlström, marknadsföringsexpert på Star Republic, har tipsen..

DI - 2 timmar sedan

Därför floppar företagen på Facebook

Få bolag får ut något av stretandet efter följare i kanaler som Facebook och Twitter. Orsaken är att de flesta saknar en bra plan, säger sociala medie-experten Emma Blom som kallar Facebooks annonsverktyg för "det mest kraftfulla och skrämmande som världen skådat"..

DI - 3 timmar sedan

Tältlivet som spöar Manhattans lyxhotell

En höstweekend i New York är aldrig alldaglig, men kan bli till något alldeles speciellt kryddad med lite unika upplevelser i världsklass. Di Lördag listar tre förslag som sätter guldkant på en hösthelg i staden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.