DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 21:07

DI - 07 nov 17 kl. 09:30

Positiva studieresultat för BiogaiaBiogaia meddelar resultat av en randomiserad, kontrollerad pilotstudie på barn som visar att probiotika främjar längdtillväxt och förhindrar återkommande diarré. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biogaia

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiva, studieresultatför , Biogaia
DI - 12 maj 17 kl. 08:16

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 09:07

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer i stadium III som inte kan opereras..

PrivataAffärer - 26 sep 17 kl. 10:39

Medivir rusar efter positiva studieresultat

Medivir rusar rejält på börsen efter att bolaget redovisat positiva fas 2a-studieresultat kring MIV-711 mot knäartros....

DI - 04 aug 15 kl. 08:48

Positiva studieresultat för Oasmia

Oasmia Pharmaceutical redovisar positiva resultat för Paclical i en jämförande studie med Abraxane.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 10:56

Astra Zeneca lyfter efter positiva studieresultat

Aktien steg 4 procent i den inledande handeln efter att bolaget redovisat positiva fas 3-resultat från Pacific-studien gällande durvalumab mot lungcancer..

DI - 08 sep 17 kl. 11:52

Läkemedelsbolag rapporterar positivt studieresultat

Bristol Myers Squibb rapporterar positiva studieresultat från studierna Checkmate 17 och 57 i fas 3 för behandling av icke småcellig lungcancer med immunterapiläkemedlet Opdivo jämfört med docetaxel som marknadsförs av Sanofi under varumärket Taxotere. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 08:56

Positiva resultat i Astra-studie

Astra Zeneca presenterar tillsammans med sin partner Amgen positiva studieresultat för Brodalumab för behandling av psoriasis..

Dalarnas tidningar - 03 feb 17 kl. 06:57

Skolfrukost på Engelska skolan förväntas ge positiva studieresultat

Sedan en vecka tillbaka har Internationella Engelska skolan i Falun börjat servera frukost till alla elever på skolan.
– Vi får jättebra respons, både från föräldrar och elever, säger Marie Forsberg, rektor..

DI - 29 mar 17 kl. 08:19

Läkemedelsbolaget rapporterar positiva studieresultat

Forskningsbolaget A1M Pharma rapporterar att preliminära data efter avslutad preklinisk långtidsstudie i djurmodell visar entydigt att den aktiva substansen i bolagets läkemedelskandidat ROSGard har en stark skyddseffekt mot njurskador i samband med strålbehandling..

DI - 28 jul 17 kl. 08:42

Aptahem: Positiva studieresultat inför ny medicin

Forskningsbolaget Aptahem uppger i ett pressmeddelande att man fått positivt resultat från en studie där läkemedelskandidaten Apta-1 har utvärderats i en kliniskt relevant modell för sepsis. Studieutfallet påvisar en kraftigt förbättrad överlevnad med en ökad och återställd blodcirkulation hos försöksdjur som intravenöst injicerats med Apta-1..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Sverige leder allians för globalt kemikalieavtal

I samband med FN:s årliga miljötoppmöte i New York lanserar Sverige en högambitionsallians. Alliansen bestående av länder och andra aktörer ska driva arbetet med att skapa ett Parisavtal för säker hantering av kemikalier..

DI - 5 minuter sedan

Härjande bränder – en dyr affär för skogsbolagen

Bränderna som härjar på många platser i Sverige pressar skogsbolagen. På många håll måste företagen låta maskinerna stå. ”I södra Norrland har vi stoppat all avverkning”, säger Inger Thorén Emilsson, kommunikationschef på Sveaskog..

DI - 5 minuter sedan

70-tal bränder just nu – torka största risken

Ett 70-tal skogsbränder härjar i Sverige. Men över tid har faktiskt antalet skogsbränder minskat..

DI - 30 minuter sedan

Nya rekordnivåer för Nasdaq

Amerikanska indexet Nasdaq Composite når nya toppar. Amazon agerar draglok och Netflix återhämtning bidrar. .

DI - 15 minuter sedan

Trump accepterar slutsats om rysk valpåverkan

USA:s president Donald Trump säger att Rysslands agerande inte hade någon inverkan på utgången av det amerikanska presidentvalet och att han accepterar de amerikanska underrättelsetjänsternas slutsats om rysk påverkan på presidentvalet, rapporterar Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Fondproffset: Tre aktier du ska köpa i handelskriget

Att USA har startat ett handelskrig mot bland annat Kina har inte gått obemärkt förbi. För aktiehandlare behöver dock inte oroligheterna vara något negativt, skriver Skagen Fonder. Handelskrig skapar möjligheter.

DI - 1 timme sedan

Lifco ökar omsättningen och rörelseresultatet

Industrikoncernen Lifco redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

DI - 1 timme sedan

Rekordutbud på nyproducerat – bister höst väntar

Sommaren innebär normalt sett mindre aktivitet på bostadsmarknaden. Trots det går utbudet av nyproducerade lägenheter till salu mot rekordnivåer. .

DI - 1 timme sedan

Viktig men knapp brexitseger för Theresa May

Den brittiska regeringen och premiärminister Theresa May har med knapp majoritet vunnit en viktig omröstning i parlamentet om brexit..

DI - 1 timme sedan

Anders Hägerstrand: Klockrent köp efter kursraset

Husqvarnas aktie är klockrent köp efter det överdrivna kursraset på tisdagen. Visserligen finns det skäl att oroa sig för hur dyrt det blir för Husqvarna att avveckla stora delar av konsumentdivisionen samt hur förlorade skalfördelar påverkar hela koncernens lönsamhet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.