DI > Ekonomi

Friday, 15 December, 10:59

DI - 07 nov 17 kl. 09:30

Positiva studieresultat för BiogaiaBiogaia meddelar resultat av en randomiserad, kontrollerad pilotstudie på barn som visar att probiotika främjar längdtillväxt och förhindrar återkommande diarré. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biogaia

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiva, studieresultatför , Biogaia
DI - 12 maj 17 kl. 08:16

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 09:07

Positiva studieresultat för Astra Zeneca

Astra Zeneca presenterar positiva studieresultat från Pacific-studien för immunterapibehandlingen Imfinzi (durvalumab) för behandling av icke småcellig lungcancer i stadium III som inte kan opereras..

PrivataAffärer - 26 sep 17 kl. 10:39

Medivir rusar efter positiva studieresultat

Medivir rusar rejält på börsen efter att bolaget redovisat positiva fas 2a-studieresultat kring MIV-711 mot knäartros....

DI - 04 aug 15 kl. 08:48

Positiva studieresultat för Oasmia

Oasmia Pharmaceutical redovisar positiva resultat för Paclical i en jämförande studie med Abraxane.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 maj 17 kl. 10:56

Astra Zeneca lyfter efter positiva studieresultat

Aktien steg 4 procent i den inledande handeln efter att bolaget redovisat positiva fas 3-resultat från Pacific-studien gällande durvalumab mot lungcancer..

DI - 08 sep 17 kl. 11:52

Läkemedelsbolag rapporterar positivt studieresultat

Bristol Myers Squibb rapporterar positiva studieresultat från studierna Checkmate 17 och 57 i fas 3 för behandling av icke småcellig lungcancer med immunterapiläkemedlet Opdivo jämfört med docetaxel som marknadsförs av Sanofi under varumärket Taxotere. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 12 nov 14 kl. 08:56

Positiva resultat i Astra-studie

Astra Zeneca presenterar tillsammans med sin partner Amgen positiva studieresultat för Brodalumab för behandling av psoriasis..

Dalarnas tidningar - 03 feb 17 kl. 06:57

Skolfrukost på Engelska skolan förväntas ge positiva studieresultat

Sedan en vecka tillbaka har Internationella Engelska skolan i Falun börjat servera frukost till alla elever på skolan.
– Vi får jättebra respons, både från föräldrar och elever, säger Marie Forsberg, rektor..

DI - 29 mar 17 kl. 08:19

Läkemedelsbolaget rapporterar positiva studieresultat

Forskningsbolaget A1M Pharma rapporterar att preliminära data efter avslutad preklinisk långtidsstudie i djurmodell visar entydigt att den aktiva substansen i bolagets läkemedelskandidat ROSGard har en stark skyddseffekt mot njurskador i samband med strålbehandling..

DI - 28 jul 17 kl. 08:42

Aptahem: Positiva studieresultat inför ny medicin

Forskningsbolaget Aptahem uppger i ett pressmeddelande att man fått positivt resultat från en studie där läkemedelskandidaten Apta-1 har utvärderats i en kliniskt relevant modell för sepsis. Studieutfallet påvisar en kraftigt förbättrad överlevnad med en ökad och återställd blodcirkulation hos försöksdjur som intravenöst injicerats med Apta-1..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Analytiker: Butiksstängningar nödvändigt ont för H&M

De dystra försäljningssiffrorna som modejätten H&M presenterade på morgonen var en kallduschför marknaden. Men analytiker välkomnar beskedet om en snabbare minskningstakt vad gäller butiksbeståndet..

DI - 15 minuter sedan

Fler ekologiska mjölkbönder i Sverige

Antalet ekologiska mjölkbönder har ökat i Sverige och därmed andelen ekologisk mjölk, visar Mjölkrapporten från LRF Mjölk..

DI - 15 minuter sedan

Spanska centralbanken sänker prognosen på grund av Katalonien

Den spanska centralbanken räknar med att landet ekonomi växer med 2,4 procent nästa år och med 2,1 procent 2019. För 2017 bedöms ekonomin ha växt med 3,1 procent. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stärks något

Europaräntorna pekar nedåt med ett par-tre punkter i fredagens förmiddagshandel samtidigt som euron är en aning svagare mot dollarn. Vid 10.15-tiden är den tyska tioårsräntan 3 punkter ned till 0,30 procent, från svensk stängning i går, medan den svenska tioåringen är 2 punkter lägre till 0,71 procent..

DI - 1 timme sedan

Ytterligare personer gripna i Falcon Funds-härvan

Ett antal personer i pensionsbolaget Falcon Funds har frihetsberövats och husrannsakan har genomförts på flera platser i Sverige, Storbritannien och Norge.  .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: H&M-raset tynger index

H&M-aktien tynger Stockholmsbörsen i fredagens öppningshandel. Tele2 går bättre efter en omdanande affär för den nederländska verksamheten. Vid 9.

DI - 1 timme sedan

Per Norman utsedd till “Best CEO in the Sustainable Gaming Industry 2017”

Affärsmagasinet European CEO har utsett Mr Greens Per Norman till spelindustrins bästa VD inom hållbarhet. Utmärkelsen tilldelas Per Norman för det långsiktiga, strategiska hållbarhetsarbete Mr Green utfört sedan bolaget grundades 2007. Den viktigaste hållbarhetsfrågan för spelindustrin handlar om riskbeteenden och att se till att det sunda spelandet inte övergår till något osunt..

DI - 1 timme sedan

H&M-aktien på nioårslägsta

Klädjätten H&M kollapsar på börsen efter fredagsmorgonens stora besvikelse till försäljningssiffror. Kursen är nu på den lägsta nivån sedan 2009..

DI - 1 timme sedan

Richard Bråse: En katastrof för H&M

H&M avslutar ett historiskt svagt år på sämsta tänkbara sätt. När bolaget chockar marknaden med fallande försäljning i det fjärde kvartalet kan inte det beskrivas som något annat än en katastrof..

DI - 1 timme sedan

Ryanair erkänner fackföreningar för att slippa julstrejk

Det irländska lågprisflygbolaget Ryanair byter fot och väljer nu att acceptera pilotfacken i ett antal europeiska länder, enligt ett pressmeddelande.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.