BT > Ekonomi

Friday, 15 December, 11:08

BT - 07 nov 17 kl. 09:21

Jan Wallberg slutar som vd på GekåsJan Wallberg lämnar Gekås i Ullared – och slutar därmed som vd för företaget. Orsaken är att han och styrelsen inte delar samma syn på hur företaget ska utvecklas och organiseras i framtiden, meddelar Gekås på sin hemsida. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Wallberg, Gekås, Ullared

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jan, Wallberg, slutarsom vd på , Gekås
UT - 07 nov 17 kl. 09:21

Jan Wallberg slutar som vd på Gekås

Jan Wallberg lämnar Gekås i Ullared – och slutar därmed som vd för företaget. Orsaken är att han och styrelsen inte delar samma syn på hur företaget ska utvecklas och organiseras i framtiden. Det meddelar Gekås på sin hemsida.

Expressen - 07 nov 17 kl. 09:03

Jan Wallberg lämnar Gekås efter oenighet

Gekås koncern-vd Jan Wallberg lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan, enligt ett pressmeddelande.Anledningen ska vara att Gekås styrelse och Wallberg inte har samma syn på hur företaget ska utvecklas..

Expressen - 12 jan 15 kl. 15:01

Jan Wallberg tar över efter Boris Lennerhov

Nu tar Jan Wallberg över som vd på Gekås i Ullared. Wallberg tar över efter den omåttligt populäre Boris Lennerhov. – Det är klart det är lite nervöst och pirr i magen - men det är precis som det ska vara inför en stor utmaning, säger den nye Gekås-vd:n..

Dalarnas tidningar - 17 nov 16 kl. 19:00

Miljöpartiets dalariksdagsman Jan Lindholm slutar efter valet 2018

Dalariksdagsmannen Jan Lindholm slutar efter valet 2018.
– Inga konstigheter. Jag gör nu helt enkelt min tredje och sista mandatperiod i riksdagen, säger han..

Expressen - 30 sep 16 kl. 11:25

Gekås i Ullared snart lika stort som Ikea

När svenskarna får säga sitt är Ikea det starkaste och mest omtyckta varumärket, visar en ny stor undersökning. Men kampen är hård, och i år är Gekås Ullared nära att komma ikapp. De har nämligen klättrat snabbt – och ligger nu trea på listan.

Expressen - 11 jul 13 kl. 07:16

Spåren efter Jan, 26, slutar i Colombia

Svenska Jan Braunisch, 26, från Norrköping skulle vandra från Colombia till Panama. Men efter att ha landat i Bogota har ingen hört av honom. Släkt och vänner befarar det värsta.

BT - 09 jun 14 kl. 20:56

Blåkläders vd tar över Gekås

Jan Wallberg, vd på Blåkläder, kommer att ta över som vd och koncernchef på Gekås i Ullared efter Boris Lennerhov. – Det är ett fantastiskt bolag som jag nu blivit tillfrågad och tackat ja att bli koncernchef för, säger Jan Wallberg. – Och det är samtidigt ett fantastiskt bolag jag jobbar på idag, Blåkläder.

BT - 09 jun 14 kl. 20:56

Blåkläders vd tar över Gekås

Jan Wallberg, vd på Blåkläder, kommer att ta över som vd och koncernchef på Gekås i Ullared efter Boris Lennerhov. – Det är ett fantastiskt bolag som jag nu blivit tillfrågad och tackat ja att bli koncernchef för, säger Jan Wallberg. – Och det är samtidigt ett fantastiskt bolag jag jobbar på idag, Blåkläder.

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 09:09

Gekås vd får sparken

Här är bakgrunden till det plötsliga beskedet. Gekås styrelse och vd Jan Wallberg har inte samma syn som övriga ledningen på hur företaget ska utvecklas i framtiden. Därför lämnar Jan Wallberg sitt uppdrag med omedelbar verkan.

GT - 09 jun 14 kl. 20:32

Efter 15 år – nu slutar Boris som Gekås vd

ULLARED. Efter 15 år som mannen vid rodret - vid årsskiftet avgår Boris Lennerhov, 58, som koncernchef för Gekås i Ullared. Ett beslut som bland annat grundar sig i den plötsliga sjukdomen som han drabbats av - men Boris hade bestämt sig redan tidigare.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Ändrad skattesats i 17 kommuner

I 17 av landets 290 kommuner ändras den totala kommunala skattesatsen nästa år. I 13 kommuner får invånarna räkna med en höjd skattesats medan man i fyra kommuner i stället kan räkna med en sänkning, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). I Höörs respektive Österåkers kommun sker de största förändringarna.

BT - 1 timme sedan

Nellys nya dramaserie blev en tittarsuccé – nu på Viafree

Boråsföretaget Nellys Skam-inspirerade dramaserie Filter har blivit en riktig tittarsuccé – med 700 000 visningar på två månader. Nu lanseras den på en strömningssajt för tv-serier. .

BT - 2 timmar sedan

Oväntat försäljningsfall för H&M

Försäljningen för H&M-koncernen sjönk under räkenskapsårets fjärde kvartal med fyra procent till 50,4 miljarder kronor, exklusive moms..

BT - 2 timmar sedan

Rabatt på elcykel spikad

Nu är det klart. Regeringen har slagit fast reglerna för hur rabatten på elcyklar ska se ut. Från 1 februari 2018 går det att ansöka om premien hos Naturvårdsverket.

BT - 8 timmar sedan

"Ett internets bokbål"

Svenska stadsnätsföreningen, vars medlemmar till största delen är kommunala bredbandsnät, är mycket kritisk till att USA:s kommunikationskommitté FCC:s beslutat att riva upp reglerna om lika villkor på internet. "Beslutet kan liknas vid ett internets bokbål.(TT).

BT - 10 timmar sedan

Fler ekologiska mjölkbönder i Sverige

Antalet ekologiska mjölkbönder har ökat i Sverige och därmed andelen ekologisk mjölk, visar Mjölkrapporten från LRF Mjölk. Sverige har fått 45 nya ekologiska mjölkgårdar bara i år. Nu utgör andelen ekologiska gårdar knappt 16 procent, att jämföra med 7 procent 2007.

BT - 12 timmar sedan

Nedåt på Wall Street

USA-börserna backade på torsdagen, bland annat sedan investerarna börjat oroa sig för att Trumps skattelättnader för företagen kommer att stöta på hinder. Walt Disneys affär med konkurrenten 21st Century Fox var dagens stora händelse.(TT).

BT - 14 timmar sedan

"Stora affärsintressen vill styra och ställa"

Att USA river upp reglerna om nätneutralitet riggar internet i operatörernas favör och ställer till det för mindre aktörer, enligt experten Måns Jonasson. - Att de stora och starka affärsintressena vill kunna styra och ställa är inte förvånande, det har vi vetat länge, säger han till TT.(TT).

BT - 17 timmar sedan

Börsen inför auktioner för illikvida aktier

Nasdaq vill införa ett nytt system för illikvida aktier. Tanken är att stoppa skeva kursrusningar genom att hålla tre auktioner om dagen. I stället för kontinuerlig handel kommer ett totalt elva A-aktier att säljas på tre auktioner varje dag - på morgonen, eftermiddagen och kvällen.

BT - 19 timmar sedan

Delta väljer Airbus för stororder

Det amerikanska flygbolaget Delta vänder sig till Europa och Airbus och blåser därmed det egna landets stora flygplanstillverkare Boeing på en stororder. Delta beställer 100 flygplan av typen A321 neo, med en rättighet att köpa ytterligare 100 plan senare.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.