BT > Ekonomi

Thursday, 18 October, 11:38

Liknande nyheter

Taggar: Jan, Wallberg, slutarsom vd på , Gekås
UT - 07 nov 17 kl. 09:21

Jan Wallberg slutar som vd på Gekås

Jan Wallberg lämnar Gekås i Ullared – och slutar därmed som vd för företaget. Orsaken är att han och styrelsen inte delar samma syn på hur företaget ska utvecklas och organiseras i framtiden. Det meddelar Gekås på sin hemsida.

Expressen - 07 nov 17 kl. 09:03

Jan Wallberg lämnar Gekås efter oenighet

Gekås koncern-vd Jan Wallberg lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan, enligt ett pressmeddelande.Anledningen ska vara att Gekås styrelse och Wallberg inte har samma syn på hur företaget ska utvecklas..

Expressen - 12 jan 15 kl. 15:01

Jan Wallberg tar över efter Boris Lennerhov

Nu tar Jan Wallberg över som vd på Gekås i Ullared. Wallberg tar över efter den omåttligt populäre Boris Lennerhov. – Det är klart det är lite nervöst och pirr i magen - men det är precis som det ska vara inför en stor utmaning, säger den nye Gekås-vd:n..

Dalarnas tidningar - 17 nov 16 kl. 19:00

Miljöpartiets dalariksdagsman Jan Lindholm slutar efter valet 2018

Dalariksdagsmannen Jan Lindholm slutar efter valet 2018.
– Inga konstigheter. Jag gör nu helt enkelt min tredje och sista mandatperiod i riksdagen, säger han..

Expressen - 30 sep 16 kl. 11:25

Gekås i Ullared snart lika stort som Ikea

När svenskarna får säga sitt är Ikea det starkaste och mest omtyckta varumärket, visar en ny stor undersökning. Men kampen är hård, och i år är Gekås Ullared nära att komma ikapp. De har nämligen klättrat snabbt – och ligger nu trea på listan.

Blekinge Läns tidning - 13 sep 18 kl. 12:54

Jan Karlsson slutar på Valjeviken

Valjeviken söker en ny chef. Jan Karlsson, 66 år, har bestämt sig för att sluta vid halvårsskiftet 2019. Han ska i stället bli styrelseordförande i stiftelsen som står bakom Valjeviken.

Expressen - 11 jul 13 kl. 07:16

Spåren efter Jan, 26, slutar i Colombia

Svenska Jan Braunisch, 26, från Norrköping skulle vandra från Colombia till Panama. Men efter att ha landat i Bogota har ingen hört av honom. Släkt och vänner befarar det värsta.

BT - 09 jun 14 kl. 20:56

Blåkläders vd tar över Gekås

Jan Wallberg, vd på Blåkläder, kommer att ta över som vd och koncernchef på Gekås i Ullared efter Boris Lennerhov. – Det är ett fantastiskt bolag som jag nu blivit tillfrågad och tackat ja att bli koncernchef för, säger Jan Wallberg. – Och det är samtidigt ett fantastiskt bolag jag jobbar på idag, Blåkläder.

BT - 09 jun 14 kl. 20:56

Blåkläders vd tar över Gekås

Jan Wallberg, vd på Blåkläder, kommer att ta över som vd och koncernchef på Gekås i Ullared efter Boris Lennerhov. – Det är ett fantastiskt bolag som jag nu blivit tillfrågad och tackat ja att bli koncernchef för, säger Jan Wallberg. – Och det är samtidigt ett fantastiskt bolag jag jobbar på idag, Blåkläder.

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 09:09

Gekås vd får sparken

Här är bakgrunden till det plötsliga beskedet. Gekås styrelse och vd Jan Wallberg har inte samma syn som övriga ledningen på hur företaget ska utvecklas i framtiden. Därför lämnar Jan Wallberg sitt uppdrag med omedelbar verkan.

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:30

Okej spela golf med friskvårdsbidraget

Även golf och ridning blir tillgängligt för friskvårdsbidraget som många arbetsgivare erbjuder sina anställda. Det har Skatteverket kommit fram till efter en dom i Högsta förvaltningsdomstolen. Tidigare har Skatteverket nekat dyra sporter som golf och ridning skattesubventionerad friskvård.

BT - 15 jan 18 kl. 11:36

Na-kd tar in 360 miljoner i kapital

Boråsaren Jarno Vanhatapios modeföretag Na-kd har under 2017 växt med 150 procent jämfört med föregående år. Nu tar företaget in dryga 360 miljoner kronor i kapital..

BT - 15 jan 18 kl. 10:35

Renault växte mer än Volvo

Den franska biltillverkaren Renault ökade försäljningen med 8,5 procent i fjol, jämfört med året före. Det är mer än Volvo Cars, som i början av januari meddelade att bilförsäljningen steg med sju procent 2017. Renault sålde 3,76 miljoner bilar och volymerna ökade i alla delar av världen.

BT - 15 jan 18 kl. 08:10

Positiv USA-effekt för Hexagon

Mätteknikbolaget Hexagon räknar med en positiv effekt av den amerikanska skattereformen på cirka 72 miljoner euro, motsvarande 700 miljoner kronor, skriver företaget i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 07:01

Fler skänkte till välgörenhet förra året

Fler skänkte pengar till välgörenhet förra året. Allra mest ökade gåvorna från företag kring jul, där trenden att byta ut personalklappen mot fjärran bidrag verkar stå sig.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 04:00

Regeringen vilseleder om välfärden

BT - 14 jan 18 kl. 19:55

Kvinnor i finansbranschen i metoo-upprop

Omkring 300 kvinnor i finans- och försäkringsbranschen går nu ut i ett gemensamt metoo-upprop och vittnar om tystnadskultur och en sexistisk och förminskande jargong, skriver Dagens industri..

BT - 13 jan 18 kl. 13:57

Efter konkursen: Han öppnar ny restaurang i centrum

Restaurang Framnäs har stått tom sedan konkursen i oktober. Snart öppnar Michel Sukkar restaurangen Acappella med en ny inriktning..

BT - 13 jan 18 kl. 12:42

Irena: Vind och sol är billigare

Prismässigt håller nu allt billigare vind och sol på att blåsa fossil energi åt sidan. Det förklarar den globala organisationen Irena i samband med sitt årsmöte. Vind- och solkraft faller snabbt i pris.

BT - 13 jan 18 kl. 11:28

Stor ombyggnation av krog i Skene: ”Vi vill locka mer folk”

Pizzaugnen har flyttat ut där det tidigare var en scen och möblerna har bytt plats mellan de två lokalerna när Skene krog byggde om under senhösten. – Jag är jättenöjd, säger Jeanette Lindqvist som jobbar på restaurangen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.