VA > Ekonomi

Thursday, 18 October, 11:18

Liknande nyheter

Taggar: H&M:snya , lyxbygge, ståri , lågor
Sydsvenskan - 10 nov 12 kl. 06:30

Zille till attack mot Zumas lyxbygge

Den sydafrikanska oppositionsledaren Helen Zille lär aldrig bli landets president. Inte heller spås regeringspartiet ANC förlora valet 2014. Men Helen Zille och hennes parti, Democratic Alliance (DA), tänker inte låta det till synes allsmäktiga ANC ånga på som om landet det styrde vore dess egendom.

Barometern - 01 apr 14 kl. 15:53

Ohygglig roman om befogad rädsla

Jag har alltid haft en urvalsprincip när jag skaffar nya vänner. De behöver inte ha samma politiska åsikter eller samma klassbakgrund, snarare föredrar jag motsatsen, men hur intelligenta och charmerande de än är ryker de ­omedelbart ur adressboken om de ger uttryck för rasistiska åsikter. Där går gränsen.

Fler nyheter från VA

VA - 15 minuter sedan

Krönika: Kommer du ihåg millennials? Nu är det dags att prata om deras barn – möt generation Alpha

Millennials – generationen som byter jobb lika ofta som deras föräldrar byter kläder och aldrig har ätit en Big Mac. Nu har den första vågen av millennialgenerationens barn just börjat grundskolan. Och de har redan en enorm köpkraft.

VA - 15 minuter sedan

USA stoppar billiga "Kina-paket"

Kinesiska e-handelsbolag får en rabatt när de skickar varor till USA, menar Vita huset som aviserar att de ska dra sig ur ett internationellt postfördrag. .

VA - 1 timme sedan

Avanza rusar på rapporten

Nätbankens kvartalsrapport tas emot med öppna armar av marknaden. .

VA - 1 timme sedan

Gardell: Börssättningen är överdriven

Marknaden oroas för närvarande av bland annat geopolitik, men överlag ser läget okej och reaktionerna är överdrivna, anser Christer Gardell i en intervju med DI TV på torsdagen. .

VA - 1 timme sedan

Storägare vill peta Zuckerberg från ordförandeposten

Efter en rad skandaler i år behöver Facebook få tillbaka sitt förtroende – med en oberoende ordförande, menar storägarna.  .

VA - 2 timmar sedan

Nordnet-avhoppare tar bankapp till Sverige

Tuva Palm, Nordnets tidigare teknikchef, ska ta den danska bankappen Lunar Way till Sverige. .

VA - 2 timmar sedan

Så vänder daytraders börsdippen till framgång

I samband med höjda räntor i USA har senaste börsveckan bjudit på röda siffror, men det behöver inte betyda katastrof. Daytraders vet hur du drar nytta av börsens fall. .

VA - 2 timmar sedan

Ericsson överraskar med miljardvinst – men flaggar också för böter

Efter några svaga år har Ericsson stigit rejält på börsen under 2018 och överraskat med flera starka delårsrapporter. Under torsdagen slog telekombolaget marknadens förväntningar på nytt. .

VA - 2 timmar sedan

Expertens 3 tips till dig som vill bli framtidens ekonom

Ska controllern och ekonomen vara proaktiva i styrningen av verksamheten? Behovet av att knyta den ekonomiska analysen till verksamheten blir allt större och kraven växer i takt med hårdare konkurrens och omvärldsförändringar. .

VA - 2 timmar sedan

SEB dras in i stor europeisk skattehärva

Svenska storbanken SEB är involverade i ett brottsmisstänkt skatteupplägg i Tyskland där man agerat som finansiär. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.