BT > Nyheter

Tuesday, 26 May, 10:59

BT - 06 nov 17 kl. 22:12

Borås-budget: Ta i hand om kamerornaPolitiken i Borås presenterar sina valårsbudgetar och de är, i grund och botten, inte särskilt olika. Även om investeringsbehovet växer dramatiskt snabbt är stadens finanser, tack och lov, stabila och i ordning. Den som vill leta efter ideologiska skillnader får leta noga..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borås-budgetTa i , handom , kamerorna
Helsingborgs Dagblad - 19 jan 15 kl. 04:00

10 000 skåningar bor i andra hand

I nästan varje trappuppgång i Helsingborg finns en hyresgäst som bor i andra hand..

BT - 24 nov 14 kl. 20:06

Såg Borås budget helt: "Ett svek"

De rödgröna politikerna talar om satsningar på både förskola och skola. Men facken säger nej till deras budgetförslag. – Budgeten är en svek för både förskola och skola, säger Lärarförbundets vice ordförande Rickard Jennerhed.

BT - 03 nov 14 kl. 17:49

Borås budget oklar - det händer med skatten: "Vi har bedömt att..."

– Vi för en dialog, säger de rödgrönas Ulf Olsson (S) om budgetförhandlingarna. I det andra blocket hävdar Morgan Hjalmarsson (FP) att det är stiltje i förhandlingarna. Men någon höjning av kommunalskatten blir det i alla fall inte.

BT - 14 dec 14 kl. 09:00

Boråsaren gick hand i hand med Premier League-stjärna: "Pirrigt"

Boråsaren Markus Avlund, 12, fick chansen att gå in hand i hand med Premier League-stjärnan Samir Nasri inför 45 000 åskådare. – Jag trodde knappt att det var sant, säger han till BT. Machester Citys svenska supporterklubb arrangerar ett par resor till England.

BT - 14 dec 14 kl. 09:00

Boråsaren gick hand i hand med Premier League-stjärna: "Pirrigt"

Boråsaren Markus Avlund, 12, fick chansen att gå in hand i hand med Premier League-stjärnan Samir Nasri inför 45 000 åskådare. – Jag trodde knappt att det var sant, säger han till BT. Machester Citys svenska supporterklubb arrangerar ett par resor till England.

BT - 20 nov 19 kl. 07:17

Rekord i extraförslag inför maratondebatt om Borås budget

Rekordmånga yrkanden från tre oppositioner tvingar kommunfullmäktige att tänka nytt inför budgetdebatten. Totalt vill de oppositionspartierna utveckla styrets budget med 362 förslag. BT kommer att rapportera direkt från budgeten under onsdagen och torsdagen..

BT - 20 nov 19 kl. 09:43

Live: Följ den stora debatten om Borås budget

Vem sa vad? Hur blev besluten? Under onsdagen och torsdagen kommer BT att rapportera från den årliga budgetdebatten i Borås kommunfullmäktige..

BT - 18 dec 14 kl. 23:15

Ledare: Blir inget nyval i Borås

38 nej och 35 ja. Alliansens budget är Borås budget för nästa år. Sverigedemokraterna avgjorde utgången av årets budgetfullmäktige.

SVT - 21 feb 19 kl. 06:37

Boverket: Hyrorna i andra hand är olagligt höga

Allt fler som bor i andra hand tycker att de bor för dyrt och begär att få tillbaka pengar, visar nya siffror SVT Nyheter tagit fram. Klagomålen till hyresnämnderna har ökat med 133 procent på fyra år. – Många som bor i andra hand kan sänka sin hyra ordentligt, säger Love Börjesson på Hyresgästföreningen..

P3 - 29 jul 11 kl. 14:42

Fler betalar för mycket i andra hand

Det blir vanligare med ockerhyror för de som bor i andra hand. Det säger Torbjörn Larsson som är jurist på Hyresgästföreningen i Stockholm, där problemet också är som störst.? Man verkar tycka att man har rätt att ta ut mer än vad man själv betalar..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Skottdåd i Värnamo: "Inte slumpartat"

Värnamo har drabbats av tre skottlossningar på kort tid. Om det finns ett samband med fjolårets våldsspiral är dock oklart, enligt polisen..

BT - 10 minuter sedan

Dansens Hus satsar på livedans – för 50

Dansens Hus i Stockholm planerar att visa dansföreställningar live i höst – även om det bara blir för 50 personer. Svenskbaserade framträdanden gör att flera urpremiärer kan hållas..

BT - 4 minuter sedan

Hårt tryck på Sverige inför budgetstrid

Hur mycket? Och blir det lån eller bidrag? Och vem ska betala?

BT - 1 timme sedan

M-ledaren om testsiffran: "Helt obegripligt"

Moderatledaren Ulf Kristersson angriper regeringen för att antalet coronatester sjunkit..

BT - 1 timme sedan

Börsen fortsätter upp

BT - 1 timme sedan

Patient avled efter transport i kulvert: ”Allvarlig undvikbar vårdskada”

En bårtransport genom sjukhusets kulvert tros ligga bakom att en patient blev sämre och senare avled. ”Allvarligt undvikbar vårdskada”, så står det i den anmälan som Säs nu själva skickat till IVO enligt Lex Maria..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.