Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 21 April, 00:52

Dalarnas tidningar - 31 okt 17 kl. 13:46

Doug Seegers uppträder i Dalarna – samarbetar med hjälporganisation för att samla in pengarArtisten Doug Seegers beger sig om ett par veckor ut på en månadslång turné då han också släpper sin självbiografi. Han uppträder på Forum Kvarnsveden i Borlänge den 7 december. Under turnén "Give it away Christmas" samarbetar Seegers med Erikshjälpen för att samla in pengar till gatubarn i Uganda..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Seegers, Dalarna, Doug Seegers, Forum Kvarnsveden, Borlänge, Give, Christmas, Erikshjälpen, Uganda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doug, Seegers, uppträderi , Dalarna, samarbetarmed , hjälporganisationför , att samla in pengar
DalaDemokraten - 31 okt 17 kl. 13:46

Doug Seegers uppträder i Dalarna – samarbetar med hjälporganisation för att samla in pengar

Artisten Doug Seegers beger sig om ett par veckor ut på en månadslång turné då han också släpper sin självbiografi. Han uppträder på Forum Kvarnsveden i Borlänge den 7 december. Under turnén "Give it away Christmas" samarbetar Seegers med Erikshjälpen för att samla in pengar till gatubarn i Uganda..

Dalarnas tidningar - 08 apr 14 kl. 14:35

Succé i Jills Veranda - Doug Seegers kommer till Dalarna

Han spelade sig rakt in i svenskarnas hjärtan när han var med i Jills veranda på SVT. I sommar kommer Doug Seegers till Falun och Granny Goes Street. Det blir festivalens första internationella artist och årets första släpp..

Uppsalanyheter.se - 25 jul 16 kl. 02:16

Recension: Världsklass av Doug Seegers på Parksnäckan

Recension: När jag recenserade Doug Seegers konsert på Katalin för ett år sedan använde jag rubriken "Hatten av för Doug Seegers". Det är bara att lyfta på hatten och buga ännu en gång. Han är en fullfjädrad artist med stor karisma och scennärvaro och han verkar så lugn och avslappnad.

Nyan - 23 nov 16 kl. 09:28

Doug Seegers gör kyrko-spelning

Countrystjärnan Doug Seegers återvänder till Åland.

Den här gången uppträder han i en kyrka.
Doug Seegers slog igenom i SVT-serien Jills veranda som spelades in i Nashville med den svenska countryartisten Jill Johnson som värdinna.

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 15 kl. 21:03

Doug Seegers till Peace & Love

Peace & Love fortsätter att fylla på programmet inför sommaren. Nu är det klart att svenska folkets amerikanske countryfavorit, Doug Seegers, kommer till festivalen.Seegers fick sitt genombrott tack vare tv-programmet "Jills veranda".

Sydsvenskan - 21 apr 15 kl. 21:03

Doug Seegers till Peace & Love

Peace & Love fortsätter att fylla på programmet inför sommaren. Nu är det klart att svenska folkets amerikanske countryfavorit, Doug Seegers, kommer till festivalen.Seegers fick sitt genombrott tack vare tv-programmet "Jills veranda".

Nyan - 11 apr 14 kl. 09:02

Doug Seegers bokad till Dinos

Musikern Doug Seegers från Nashville blev känd för svenskar och ålänningar via SVT-serien Jills Veranda.
Den 20 augusti uppträder han på Dinos..

DalaDemokraten - 23 feb 16 kl. 10:18

Se exklusiv spelning med Doug Seegers i Nyland – vi sänder live

Det har sedan tidigare varit känt att Doug Seegers gör två officiella spelningar i Ångermanland i dagarna – under måndagskvällen spelade han i Örnsköldsvik och under tisdagskvällen uppträder han i Bollstabruk..

ÖstersundsPosten - 30 nov 16 kl. 09:19

Ellen Sundberg uppträder på Jamtli julmarknad tillsammans med Doug Seegers

På lördag kommer Bjärmes egen Ellen Sundberg att spela under julmarknaden på Jamtli. Detta tillsammans med amerikanske countryartisten Doug Seegers samt Undersåkerskören..

Länstidningen i Jämtland - 30 nov 16 kl. 09:19

Ellen Sundberg uppträder på Jamtli julmarknad tillsammans med Doug Seegers

På lördag kommer Bjärmes egen Ellen Sundberg att spela under julmarknaden på Jamtli. Detta tillsammans med amerikanske countryartisten Doug Seegers samt Undersåkerskören..

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 15:25

Leif Lindström förnekar att han ifrågasatt eller kritiserat Frida Holmgren

Kommunalrådet Leif Lindström (V) i Borlänge är en av de två män som pekas ut för att ha ifrågasatt och kritiserat Frida Holmgren. Han förnekar allt. – Det stämmer inte alls.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 08:58

Varannan svensk köper julklappar sista veckan före julafton – en procent klara med inköpen före midsommar

Nu är julruschen igång på allvar. Försäkringsbolaget If:s undersökning visar att varannan svensk fixar julklappsköpen under den sista veckan..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:32

Snabbare akutvård med ny screening: "Välkomnas"

Äldre, sköra patienter som söker akutvård har ofta en komplex sjukdomsbild. Med ett nytt screeningverktyg ska de upptäckas och få vård snabbare. Nu ska metoden utvärderas på bland annat Falu lasarett..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:45

Kommunens sista miljöpris delas ut till länets enda Viltjour

Dalarnas enda rehabiliteringsanläggning för vilda djur finns i Rättvik och drivs av Emma och Lars-Christer Billbäck. Nu får de ta emot Rättviks kommuns eget miljöpris. – Vi är jätteglada över det här priset, säger Emma Billbäck.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 06:41

En person förd med ambulans till sjukhus efter att ha voltat med personbil

På fredagsmorgonen fick en person föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka i Hedemora kommun..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Lions skänker julgåvor för 56 000 kronor till familjer i Leksand

Tillsammans med Coop i Leksand överlämnade Lions 88 presentkort till socialförvaltningen som kommer fördela dem till behövande inför julen. – Det är tänkt som en guldkant för de som har det tufft, säger presidenten i Lions Leksand Sture Alfredsson..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Hon bryter mansdominansen – Här är kyrkans nya makthavare i Rättvik

För första gången leds kyrkofullmäktige i Rättvik av en kvinna. Ordförandeklubban tas nämligen över av Joanna Stridh (C), som också har flera tunga kommunalpolitiska uppdrag. – För mig är kyrkan en mycket viktig del av samhällslivet, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.