SVT > Utrikes

Friday, 23 March, 10:22

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterFlera , dödai , skjutningmot , bili , Sydafrika
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 16 kl. 21:22

Uppgifter: Kastades ur voltande bil

En personbil voltade av vägen vid en singelolycka på länsväg 1526, i Marks kommun vid 19-tiden på fredagen. Enligt uppgifter från olycksplatsen ska föraren ha kastats ur fordonet vid olyckan, uppger polisens regionledningscentral. – När vi kom fram fan.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 13:11

Polisen söker kvinna i vit bil

Foto: Patrick Persson
En kvinna i en vit bil är polisens okända vittne från mordet på Kantatgatan den 3 januari.
Polisen har lagt pussel av vittnesmål från Kantatgatan - och upptäckt att det kan finnas personer som varit där men som inte blivit förhörda. Alltså inte bara mördaren, utan vittnen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:14

Överigiven bil med metaller upptäckt

Under onsdagsmorgonen fick polisen i Värmland uppgifter om att en bil står övergiven vid Torpa Kyrkmyren, mellan Visnum och Bäckhammar. Bilen visar sig vara lastad med metaller som täckts med ett skynke..

Kristianstadsbladet - 20 mar 13 kl. 12:13

Bil körde in i mur

På onsdagen inträffade en trafikolycka på Äsphultsvägen i Äsphult.
Det var klockan 12.08 som polisen fick in uppgifter om att en bil kört in i en mur vid vägen.

Expressen - 23 dec 14 kl. 08:57

Helt stopp på E6:an – bil ska ha slagit runt

Det är just nu helt stopp i norrgående körfält på E6 utanför Malmö. – Enligt initiala uppgifter är det en bil som slagit runt, säger polisens informatör Maya Forstenius..

NSD - 28 nov 16 kl. 09:30

Bil av vägen

SOS alarm har fått in uppgifter om att en bil kört av vägen och ner i diket..

Sydsvenskan - 10 mar 17 kl. 14:22

Öresundsbron stängdes kort – stillastående bil blockerade körfält

Strax efter klockan 14 inkom uppgifter om att en bil stod stilla på Öresundsbron.

Skånskan - 11 apr 17 kl. 15:18

Bil voltade av motorvägen

Malmö En kvinna fick omhändertas av ambulanspersonal efter en olycka på Yttre Ringvägen. ERWP.fif(2)Enligt Skånepolisen finns det uppgifter om att kvinnans bil voltat på vägen, men det är fortfarande oklart exakt hur olyckan gått till.

UNT - 07 jun 17 kl. 11:51

Bil hittad efter broincident i Stockholm

Ett större polispådrag drogs igång i Stockholm efter uppgifter om att en bil kört på en smal gångbro mellan Stora Essingen och Alvik och att människor fått flytta på sig för att inte bli påkörda..

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

John Bolton blir Trumps nya säkerhetsrådgivare

USA:s president Donald Trump har tillsatt sin tredje nationella säkerhetsrådgivare på bara 14 månader. John Bolton är tidigare FN-ambassadör och analytiker på TV-bolaget Fox News. Bolton beskrivs som en ”hök” som förespråkat kraftfulla militära åtgärder..

SVT - 1 timme sedan

Så kontrar Kina mot USA:s handelstullar

Kina ser med oro på USA:s eventuella handelshinder men är öppna för förhandlingar..

SVT - 6 timmar sedan

Sverige kan omfattas av USA:s strafftullar – ännu inget besked från Trump

Träder i kraft på fredagen • Ännu inget undantagslöfte från Trump.

SVT - 6 timmar sedan

Många döda i storbrand i Vietnam

Minst 13 personer har omkommit och 27 skadats i en brand i ett flerfamiljshus i Ho Chi Minh-staden i södra Vietnam. Branden startade vid midnatt på någon av de första våningarna och spred sig snabbt till den översta våningen..

SVT - 7 timmar sedan

Kinas svar: Inför strafftullar på amerikanska varor

Kina presenterar planer på att införa tullar på import av amerikanska varor till ett värde av tre miljarder dollar, som ett svar på USA:s president Donald Trumps förslag om tullar på kinesiska produkter..

SVT - 9 timmar sedan

EU kallar hem ambassadör från Moskva efter mordförsöket på Sergej Skripal

EU-ledarna har på toppmötet enats om att kalla hem EU:s ambassadör i Moskva, uppger diplomatiska källor för Reuters. Åtgärden är att betrakta som en markering mot Ryssland, som EU menar bär skulden för nervgiftsattacken mot tidigare dubbelagenten Sergej Skripal i Storbritannien, uppger diplomatkällor..

SVT - 10 timmar sedan

USA:s nationelle säkerhetsrådgivare avgår

USA:s nationelle säkerhetsrådgivare H.R McMaster tvingas lämna sin post. Som efterträdare har president Donald Trump utsett John R.

SVT - 12 timmar sedan

Sarkozy: Jag lever i förtalets helvete

Den franske ex-presidenten Nicolas Sarkozy gjorde torsdag kväll sitt första offentliga framträdande efter att han hållits i förvar och en åklagare beslutat väcka åtal mot honom. I de franska tv-nyheterna berättade han bland annat att han lever i förtalets helvete..

SVT - 12 timmar sedan

Kurdledare varnar för utdragen konflikt i norra Syrien

Turkiskt stödda styrkor har kopplat greppet om syriska Afrin, men de kurdiskt ledda styrkorna där svär att fortsätta kämpa, nu genom gerillakrig. En av dess ledargestalter är i Sverige för att söka stöd, och han varnar för en utdragen konflikt. – Det kommer att ta lång tid men vi har inget val, säger före detta PYD-ledaren Salih Muslim vid en presskonferens i Stockholm..

SVT - 13 timmar sedan

Många döda efter flyganfall i nordvästra Syrien

28 personer har dött i ett flyganfall mot en marknad i staden Harem i nordvästra Syrien. Det uppger Syriska människorättsobservatoriet (SOHR), enligt nyhetsbyrån AP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.