SVT > Utrikes

Thursday, 14 December, 23:27

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterFlera , dödai , skjutningmot , bili , Sydafrika
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 16 kl. 21:22

Uppgifter: Kastades ur voltande bil

En personbil voltade av vägen vid en singelolycka på länsväg 1526, i Marks kommun vid 19-tiden på fredagen. Enligt uppgifter från olycksplatsen ska föraren ha kastats ur fordonet vid olyckan, uppger polisens regionledningscentral. – När vi kom fram fan.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 13:11

Polisen söker kvinna i vit bil

Foto: Patrick Persson
En kvinna i en vit bil är polisens okända vittne från mordet på Kantatgatan den 3 januari.
Polisen har lagt pussel av vittnesmål från Kantatgatan - och upptäckt att det kan finnas personer som varit där men som inte blivit förhörda. Alltså inte bara mördaren, utan vittnen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:14

Överigiven bil med metaller upptäckt

Under onsdagsmorgonen fick polisen i Värmland uppgifter om att en bil står övergiven vid Torpa Kyrkmyren, mellan Visnum och Bäckhammar. Bilen visar sig vara lastad med metaller som täckts med ett skynke..

Kristianstadsbladet - 20 mar 13 kl. 12:13

Bil körde in i mur

På onsdagen inträffade en trafikolycka på Äsphultsvägen i Äsphult.
Det var klockan 12.08 som polisen fick in uppgifter om att en bil kört in i en mur vid vägen.

Expressen - 23 dec 14 kl. 08:57

Helt stopp på E6:an – bil ska ha slagit runt

Det är just nu helt stopp i norrgående körfält på E6 utanför Malmö. – Enligt initiala uppgifter är det en bil som slagit runt, säger polisens informatör Maya Forstenius..

NSD - 28 nov 16 kl. 09:30

Bil av vägen

SOS alarm har fått in uppgifter om att en bil kört av vägen och ner i diket..

Sydsvenskan - 10 mar 17 kl. 14:22

Öresundsbron stängdes kort – stillastående bil blockerade körfält

Strax efter klockan 14 inkom uppgifter om att en bil stod stilla på Öresundsbron.

Skånskan - 11 apr 17 kl. 15:18

Bil voltade av motorvägen

Malmö En kvinna fick omhändertas av ambulanspersonal efter en olycka på Yttre Ringvägen. ERWP.fif(2)Enligt Skånepolisen finns det uppgifter om att kvinnans bil voltat på vägen, men det är fortfarande oklart exakt hur olyckan gått till.

UNT - 07 jun 17 kl. 11:51

Bil hittad efter broincident i Stockholm

Ett större polispådrag drogs igång i Stockholm efter uppgifter om att en bil kört på en smal gångbro mellan Stora Essingen och Alvik och att människor fått flytta på sig för att inte bli påkörda..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Två poliser dödade i Spanien

Tre personer, varav två poliser, har dödats vid en skottlossning i östra Spanien, uppger poliskällor för AFP. Incidenten ska ha inträffat i ett avsides beläget hus i Teruelprovinsen vid sextiden på kvällen lokal tid. Polisen har inte lämnat några uppgifter om någon gripits..

SVT - 1 timme sedan

Flera knivhuggna i Nederländerna – en död

En person har dödats och flera har skadats i ett knivdåd i staden Maastricht i Nederländerna, rapporterar den nederländska nyhetsbyrån ANP enligt Reuters.

SVT - 3 timmar sedan

Så kan ditt internet begränsas

Den 14 december röstade USA:s kommunikationsmyndighet FCC nej till nätneutralitet. Det kan få rejäla konsekvenser för hur internet regleras både i USA och här i Sverige. Men vad är nätneutralitet?

SVT - 3 timmar sedan

USA: Nätneutraliteten tas bort

Reglerna om lika villkor på internet rivs upp. USA:s kommunikationskommitté FCC röstade nej till nätneutraliteten, vilket innebär att nätoperatörer tillåts prioritera enskilda sajter och företag – och inte längre förbjuds att sinka kopplingarna till andra..

SVT - 6 timmar sedan

Svensk extremist uppges avrättad i Irak

En svensk medborgare med misstänkta kopplingar till en terrorrörelse rapporteras ha avrättats i Irak tillsammans med ytterligare 37 misstänkta jihadister, uppger en fängelsekälla..

SVT - 15 timmar sedan

Flygplan kraschade strax efter start i Kanada – flera skadade

Ett passagerarplan kraschade kort efter start i Fond-du-Lac i Kanada. 25 personer befann sig ombord och flera har skadats..

SVT - 18 timmar sedan

Netanyahu tror många kommer erkänna Jerusalem

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu är missnöjd med vad muslimska ledare sagt om Jerusalem efter OIC-toppmötet. – Vi är inte imponerade av alla dessa uttalanden, säger han i ett tal..

SVT - 18 timmar sedan

Indisk lyckominister efterlyst av polisen

I januari utsågs han till minister med ansvar för ”lycka och tolerans” hos de cirka 70 miljoner invånarna i den indiska delstaten Madhya Pradesh. Men nu är 53-årige Lal Singh Arya efterlyst av polisen för misstänkt inblandning i mordet på en oppositionspolitiker 2009..

SVT - 19 timmar sedan

Norge avkriminaliserar narkotika – vård ska ersätta straff

Drogmissbrukare i Norge ska i första hand få vård, inte bestraffas. Det är en majoritet av partierna i stortinget överens om, rapporterar VG..

SVT - 21 timmar sedan

Paralympics-ben låter hunden Cola leka igen

Hunden Cola i Thailand gnagde på en mans skor och blev bestraffad med avhuggna ben. Nu har Cola fått hjälp genom nya Paralympic-inspirerade proteser, utvecklade för att låta honom leka igen. Se när Cola testar sina nya ben..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.