SVT > Utrikes

Sunday, 22 July, 11:00

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterFlera , dödai , skjutningmot , bili , Sydafrika
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 16 kl. 21:22

Uppgifter: Kastades ur voltande bil

En personbil voltade av vägen vid en singelolycka på länsväg 1526, i Marks kommun vid 19-tiden på fredagen. Enligt uppgifter från olycksplatsen ska föraren ha kastats ur fordonet vid olyckan, uppger polisens regionledningscentral. – När vi kom fram fan.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 13:11

Polisen söker kvinna i vit bil

Foto: Patrick Persson
En kvinna i en vit bil är polisens okända vittne från mordet på Kantatgatan den 3 januari.
Polisen har lagt pussel av vittnesmål från Kantatgatan - och upptäckt att det kan finnas personer som varit där men som inte blivit förhörda. Alltså inte bara mördaren, utan vittnen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:14

Överigiven bil med metaller upptäckt

Under onsdagsmorgonen fick polisen i Värmland uppgifter om att en bil står övergiven vid Torpa Kyrkmyren, mellan Visnum och Bäckhammar. Bilen visar sig vara lastad med metaller som täckts med ett skynke..

Kristianstadsbladet - 20 mar 13 kl. 12:13

Bil körde in i mur

På onsdagen inträffade en trafikolycka på Äsphultsvägen i Äsphult.
Det var klockan 12.08 som polisen fick in uppgifter om att en bil kört in i en mur vid vägen.

Expressen - 23 dec 14 kl. 08:57

Helt stopp på E6:an – bil ska ha slagit runt

Det är just nu helt stopp i norrgående körfält på E6 utanför Malmö. – Enligt initiala uppgifter är det en bil som slagit runt, säger polisens informatör Maya Forstenius..

NSD - 28 nov 16 kl. 09:30

Bil av vägen

SOS alarm har fått in uppgifter om att en bil kört av vägen och ner i diket..

Sydsvenskan - 10 mar 17 kl. 14:22

Öresundsbron stängdes kort – stillastående bil blockerade körfält

Strax efter klockan 14 inkom uppgifter om att en bil stod stilla på Öresundsbron.

Skånskan - 11 apr 17 kl. 15:18

Bil voltade av motorvägen

Malmö En kvinna fick omhändertas av ambulanspersonal efter en olycka på Yttre Ringvägen. ERWP.fif(2)Enligt Skånepolisen finns det uppgifter om att kvinnans bil voltat på vägen, men det är fortfarande oklart exakt hur olyckan gått till.

UNT - 07 jun 17 kl. 11:51

Bil hittad efter broincident i Stockholm

Ett större polispådrag drogs igång i Stockholm efter uppgifter om att en bil kört på en smal gångbro mellan Stora Essingen och Alvik och att människor fått flytta på sig för att inte bli påkörda..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Elva döda efter skjutning på minibuss i Sydafrika

Beväpnade män har skjutit i en minibuss i Sydafrika, det skriver nyhetsbyrån AP. Elva personer har dött och fyra skadats allvarligt..

SVT - 1 timme sedan

Elva döda efter skjutning på minibuss i Johannesburg

Beväpnade män har skjutit i en minibuss i Johannesburg, det skriver nyhetsbyrån AP. Elva personer har dött och fyra skadats allvarligt..

SVT - 2 timmar sedan

Minst 18 dödade i Boko Haram-attack

Minst 18 personer har dödats i en attack av misstänkta Boko Haram-jihadister i området kring Tchadsjön, enligt tchadisk militär..

SVT - 8 timmar sedan

Tampongskatt avskaffas efter indiska protester

Den kontroversiella skatten på bland annat tamponger slopas i Indien efter en tids protester i landet. Den infördes för ett år sedan och har sedan dess varit hårt kritiserad..

SVT - 12 timmar sedan

Facebook anklagas för flathet mot extremt innehåll

Facebooks moderatorer uppmanas att i vissa fall låta bli att ta bort våldsamt eller extremistiskt material. Det visar inspelningar med dold kamera av en reporter för brittiska Channel 4, som under en period jobbade med att granska kontroversiellt material för Facebook..

SVT - 12 timmar sedan

Facebook skärper reglerna för material som hetsar till våld

Material som uppmanar till våld kommer i fortsättningen att helt tas bort från den populära plattformen. Det meddelade Facebook i veckan. Den tidigare riktlinjen var att materialet flaggades som olämpligt, vilket enbart minskade dess möjlighet att spridas..

SVT - 15 timmar sedan

Lavrov kräver att misstänkt agent släpps

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov kräver att USA frisläpper den ryska kvinna som gripits, misstänkt för att vara agent..

SVT - 19 timmar sedan

Efter korruptionsskandalen – ny ledare för Spaniens konservativa

Under lördagen stod det klart att Spaniens konservativa parti – Partido Popular, valt Pablo Casado som sin nya partiledare. Och därmed tar partiet ett tydligt steg åt höger..

SVT - Igår: 10:00

Hamas: Enighet om eldupphör på Gazaremsan

Hamas och Israel har enats om eldupphör i och runt Gazaremsan, uppger en talesman för den palestinska islamiströrelsen som styr området..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.