SVT > Utrikes

Saturday, 20 October, 15:08

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterFlera , dödai , skjutningmot , bili , Sydafrika
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya uppgifter: De misstänktas bil ska ha setts av vittnen

Enligt nya uppgifter ska de mordmisstänkta ha setts köra mot platsen där Lisa Holm senare hittades död, samma kväll hon försvann.– Vittnet ska ha sett litauernas bil köra i hög fart mot Martorp, säger en person till GT.
LÄS MER: Misstänkt omhäktas för mordet på Lisa HolmKvällen den 12 juni hittades Lisa Holm, 17, död på gården Martorp i Kinnekulle.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 16 kl. 21:22

Uppgifter: Kastades ur voltande bil

En personbil voltade av vägen vid en singelolycka på länsväg 1526, i Marks kommun vid 19-tiden på fredagen. Enligt uppgifter från olycksplatsen ska föraren ha kastats ur fordonet vid olyckan, uppger polisens regionledningscentral. – När vi kom fram fan.

Sydsvenskan - 08 feb 12 kl. 13:11

Polisen söker kvinna i vit bil

Foto: Patrick Persson
En kvinna i en vit bil är polisens okända vittne från mordet på Kantatgatan den 3 januari.
Polisen har lagt pussel av vittnesmål från Kantatgatan - och upptäckt att det kan finnas personer som varit där men som inte blivit förhörda. Alltså inte bara mördaren, utan vittnen.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 11 kl. 08:14

Överigiven bil med metaller upptäckt

Under onsdagsmorgonen fick polisen i Värmland uppgifter om att en bil står övergiven vid Torpa Kyrkmyren, mellan Visnum och Bäckhammar. Bilen visar sig vara lastad med metaller som täckts med ett skynke..

Kristianstadsbladet - 20 mar 13 kl. 12:13

Bil körde in i mur

På onsdagen inträffade en trafikolycka på Äsphultsvägen i Äsphult.
Det var klockan 12.08 som polisen fick in uppgifter om att en bil kört in i en mur vid vägen.

Expressen - 23 dec 14 kl. 08:57

Helt stopp på E6:an – bil ska ha slagit runt

Det är just nu helt stopp i norrgående körfält på E6 utanför Malmö. – Enligt initiala uppgifter är det en bil som slagit runt, säger polisens informatör Maya Forstenius..

NSD - 28 nov 16 kl. 09:30

Bil av vägen

SOS alarm har fått in uppgifter om att en bil kört av vägen och ner i diket..

Sydsvenskan - 10 mar 17 kl. 14:22

Öresundsbron stängdes kort – stillastående bil blockerade körfält

Strax efter klockan 14 inkom uppgifter om att en bil stod stilla på Öresundsbron.

Skånskan - 11 apr 17 kl. 15:18

Bil voltade av motorvägen

Malmö En kvinna fick omhändertas av ambulanspersonal efter en olycka på Yttre Ringvägen. ERWP.fif(2)Enligt Skånepolisen finns det uppgifter om att kvinnans bil voltat på vägen, men det är fortfarande oklart exakt hur olyckan gått till.

UNT - 07 jun 17 kl. 11:51

Bil hittad efter broincident i Stockholm

Ett större polispådrag drogs igång i Stockholm efter uppgifter om att en bil kört på en smal gångbro mellan Stora Essingen och Alvik och att människor fått flytta på sig för att inte bli påkörda..

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Stina Blomgren: ”Saudiarabien har helt ändrat sin version”

Den försvunna journalisten Jamal Khashoggis död har lett till starka reaktioner. SVT:s Mellanösternkorrespondent, Stina Blomgren, menar att händelsen kan leda till stora konsekvenser för Saudiarabien. – Frågan är hur landets västliga allierade kommer att se på de nya uppgifterna.

SVT - 7 timmar sedan

Afghanistan mot val i våldets skugga

Hundratals har dödats eller skadats i valrelaterat våld och sex kandidater har mördats under de senaste sex månaderna. I dag hålls det val i Afghanistan – ett val kantat av våld med en talibanrörelse som svurit att sabotera processen..

SVT - 11 timmar sedan

Snart säljs drottning Marie Antoinettes juveler på auktion

Smyckena som en gång bars av franska drottningen Marie Antoinette har funnits i familjens ägo i över 200 år. Men nu säljs de kungliga juvelerna på auktion..

SVT - 11 timmar sedan

Trump om Saudiarabiens Khashoggi-besked: ”Ett bra första steg”

FN:s generalsekreterare António Guterres är ”djupt bekymrad” över beskedet och vändningen från den saudiske åklagaren i fallet med Jamal Khashoggi. Vita huset i Washington beklagar i ett uttalande Saudiarabiens besked om att journalisten dödats på det saudiska konsulatet i Istanbul..

SVT - 12 timmar sedan

Statsvetare: För den relationen spelar en enskild människas liv ingen roll

Land efter land har markerat mot Saudiarabien efter försvinnandet av den saudiske journalisten Jamal Khashoggi, men USA:s band med landet kan vara för starka för att brytas, säger statsvetaren Björn Ottosson..

SVT - 14 timmar sedan

Saudiske åklagaren: Khashoggi dog efter bråk inne på konsulatet

Jamal Khashoggi är död. Det konstaterar nu en saudisk åklagare som hänvisar till den första delen av utredningen kring fallet med den försvunne saudiske journalisten. Det rapporterar Reuters och hänvisar till saudisk tv..

SVT - 16 timmar sedan

Makedoniens parlament öppnar vägen för omstritt namnbyte

Makedonien har nu tagit ett steg närmare att byta namn till Republiken Nordmakedonien. Vid en omröstning i parlamentetet i huvudstad Skopje röstade totalt 80 av 120 ledamöter ja till förslaget, rapporterar Reuters..

SVT - 16 timmar sedan

Försvunne Interpolchefens fru: Inte säker på att han är vid liv

Grace Meng, hustru till den försvunna Interpolchefen Meng Hongwei, är inte längre säker på att hennes make är vid liv. – Jag säger till barnen att pappa är på en lång affärsresa, säger hon till den brittiska tv-kanalen BBC..

SVT - 16 timmar sedan

Detta har hänt: Interpolchef försvunnen i Kina

Meng Hongwei, tidigare Kinas biträdande minister för allmän säkerhet, och chef för den internationella polisorganisationen Interpol sedan 2016, åkte hemifrån i slutet av september för ett besök till Kina. Han har varit borta sedan dess. Detta har hänt..

SVT - 17 timmar sedan

Experten: Alla länder hackar och buggar varandras ambassader

Turkiet förnekar uppgifter om att landet skulle ha delat med sig av en påstådd ljudinspelning av mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi till USA. Risken för att bli avlyssnad finns alltid på ambassader och konsulat, enligt Per Thunholm som är senior analytiker på Försvarshögskolan. – Det utgår alla från som håller på med känslig information, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.