Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 21:34

Affärsvärlden - 30 okt 17 kl. 14:07

Öppning nedåt väntas på Wall StreetWall Street ser ut att börja veckan med försiktigt fallande indexnoteringar, att döma av USA-terminerna en stund före öppning..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, Street, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppningnedåt , väntas, Wall, Street
DI - 11 jun 19 kl. 22:00

Wall Street stängde kring nollan – teleoperatör rasade

Efter en munter öppning vände Wall Street nedåt under tisdagen och avslutade börsdagen kring nollan. Teleoperatören Sprint rasade med 5,9 procent efter uppgifter om att flera amerikanska delstater vill stoppa samgåendet med T-Mobile. .

DI - 13 jul 18 kl. 15:11

Lugn öppning väntas på Wall Street

Terminerna för de ledande börserna på Wall Street indikerade en stilla öppning på fredagen. Den amerikanska rapportsäsongen har dragit i gång på allvar med flera storbanker i blickfånget inför fredagens öppning. .

Affärsvärlden - 16 aug 13 kl. 15:38

Wall Street väntar på viktigt index

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt positiv öppning på Wall Street på fredagen. I fokus på makrofronten är konsumentindikatorer i form av bostadsdata som inkommit samt Michiganindex som inväntas strax efter de amerikanska börsernas öppning..

DI - 12 mar 19 kl. 14:23

Negativ öppning väntas på Wall Street – Boeing fortsätter ned i förhandeln

Efter måndagens breda börsuppgångar på Wall Street pekade terminerna för de stora börsindexen mot en tisdagsöppning på lätt plus för S&P 500 och Nasdaq, men Dow Jones Index kan tyngas av fortsatte kursnedgång för Boeing i spåren av helgens flygkrasch..

Affärsvärlden - 02 apr 14 kl. 15:20

Wall Street: Oregelbunden öppning väntas

Wall Street väntas öppna kring det oregelbundna. Utslaget av dagens sysselsättningsdata ruckade inte nämnvärt på kurserna, men hade inväntats av många handlare..

Affärsvärlden - 02 sep 14 kl. 15:47

Lugn öppning väntas på Wall Street

Wall Street väntas inleda kring det oregelbundna när investerarna åter flockas efter en kort semester. Förutom statistik är det inte mycket som står på schemat..

Affärsvärlden - 03 mar 15 kl. 15:09

Wall Street: Öppning nedåt väntas

Wall Street väntas inleda i negativt territorium på tisdagen, dagen efter att Nasdaq Composite-indexet noterats på nivåer över 5.000 för första gången på 15 år..

Affärsvärlden - 07 jul 15 kl. 15:19

Positiv öppning väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas inleda i en svagt positiv riktning. Läget tycks avvaktande i väntan på klarare besked om Greklands framtid..

Affärsvärlden - 10 mar 16 kl. 15:17

Positiv öppning väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas stiga när torsdagens handel drar igång. Europeiska centralbanken stod i strålkastarljuset inför starten och kom med ett duvaktigt besked med sänkt styrränta och ytterligare stimulanser..

DI - 01 aug 16 kl. 08:49

Positiv öppning väntas på börsen

Wall Street Neutralt USA-terminer Positivt Europaterminer Positivt Stockholmsbörsen väntas öppna veckans handel i positivt territorium enligt ledande Europaterminer. Wall Street noterade nära oförändrade nivåer i fredags, jämfört med Stockholms stängning, samtidigt som börserna i Asien generellt avancerat under natten med Kina mot strömmen..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.