Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 24 February, 22:30

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 10:12

Twitter ”råkade” räkna upp antalet användare med 1-2 miljonerMinibloggplattformen Twitter har länge kämpat med att öka antalet användare och visade det senaste kvartalet en ökning med 4 miljoner. Däremot meddelar man samtidigt att man råkat räkna fel på antalet användare de senaste tre åren. Antalet användare har överskattats med ca 1-2 miljoner, en i sammanhanget marginell felräkning, men ändå allvarligt. Twitter kan i nuläget stoltsera med över 330 miljoner användare efter det senaste kvartalets boost med 4 miljoner. För bara ett år sedan låg de på 317 miljoner, och har på ett år ökat med 13 miljoner.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Twitter, Twitters, Facebook Twitter, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, råkade, räknaupp antalet , användaremed , 1-2miljoner
Dagensanalys.se - 23 apr 19 kl. 18:25

Twitter ökar antalet användare med nio miljoner

Twitter har ökat med nära ett Sverige i antalet användare per månad under årets första kvartal. Vi är nu över 10 miljoner invånare i Sverige men jag tycket det skrev så bra med att de ”ökade med ett Sverige”.  Twitter lever och dör med antalet användare som tweetar ut sina tankar.

Dagensanalys.se - 25 okt 19 kl. 08:51

Twitter ökar antalet användare som man tjänar på

Med Trump och tillhörande världskaos ökar Twitter antalet användare som man tjänar på, bolagets egna definition av hur många som använder tjänsten. Twitter slutade förra året att redovisa hur många som faktiskt använder tjänsten och istället flummade till det ordenligt och pratar numera bara om hur många som man tjänar på. Användarna ökade med 17 procent jämfört med tredje kvartalet 2018.

Dagensanalys.se - 28 apr 16 kl. 11:00

Twitter ökar antalet användare

Efter en längre tids svacka vänder nu trenden för Twitter, som noterar en ökning med fem miljoner nya twittrare under det första kvartalet 2016. Man kan också konstatera den nya algoritmens framgång, tillsammans med större intäkter från mobil- och videoreklam. Twitter har brottats med en del problem under förra året, inklusive medlemstapp.

Dagensanalys.se - 28 jul 17 kl. 07:57

Twitter behöver fler användare

Under torsdagen publicerade Twitter sin delårsrapport för andra kvartalet och det var tråkig läsning. Trots att man har dragplåstret – amerikanska presidenten som ju älskar Twitter – får bolaget inte till det med att rekrytera fler användare. Aktien ökade dock något från förväntade 0,05 dollar per aktie till 0,12 vilket förvånade flera börsanalytiker.

DI - 10 feb 16 kl. 22:49

Noll nya användare till Twitter

Twitter misslyckades helt med att locka till sig nya användare under sista kvartalet 2015. Omsättningen på helåret 2015 ökade med 58 procent, men aktien tappade på eftermarknaden..

Kristianstadsbladet - 30 apr 14 kl. 10:47

Besvikelse över Twitter-tillväxt

Twitter ökade omsättningen under det första kvartalet i år. Men bolaget fortsätter att gå med förlust och användartillväxten blev en besvikelse för investerarna som omedelbart straffade aktien.
Årets första kvartalsrapport var Twitters andra sedan börsintroduktionen i november och släpptes efter New York-börsens stängning på tisdagen.

TA - 30 apr 14 kl. 10:47

Besvikelse över Twitter-tillväxt

Twitter ökade omsättningen under det första kvartalet i år. Men bolaget fortsätter att gå med förlust och användartillväxten blev en besvikelse för investerarna som omedelbart straffade aktien.
Årets första kvartalsrapport var Twitters andra sedan börsintroduktionen i november och släpptes efter New York-börsens stängning på tisdagen.

Opinionen.se - 30 apr 14 kl. 11:04

Besvikelse över Twitter-tillväxt


Twitter ökade omsättningen under det första kvartalet i år. Men bolaget fortsätter att gå med förlust och användartillväxten blev en besvikelse för investerarna som omedelbart straffade aktien. Årets första kvartalsrapport var Twitters andra sedan börsintroduktionen i november och släpptes efter New York-börsens stängning på tisdagen.

BT - 30 apr 14 kl. 10:47

Besvikelse över Twitter-tillväxt

Twitter ökade omsättningen under det första kvartalet i år. Men bolaget fortsätter att gå med förlust och användartillväxten blev en besvikelse för investerarna som omedelbart straffade aktien. Årets första kvartalsrapport var Twitters andra sedan börsintroduktionen i november och släpptes efter New York-börsens stängning på tisdagen.

Dagensanalys.se - 27 mar 17 kl. 11:31

Twitter överväger att ta betalt för nya företagstjänster

Enligt uppgifter från Adweek överväger Twitter att lansera en abonnemangsmodell för att ge företag tillgång till mer avancerade verktyg. Den nya tjänsten är efterfrågad av användare och kan ge Twitter ett välkommet kapitaltillskott. Just nu genomför Twitter en undersökning bland sina användare om de är intresserade av en ny, mer utvecklad version av TweetDeck.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Så här ska Dentsu Aegis rikta annonser utan tredjepartskakor

Merkle, som ägs av Dentsu Aegis, har tagit fram ett nytt sätt rikta annonser till olika målgrupper utan att använda trejdepartskakor. Systemet som man tagit fram heter Merkury och gör det möjligt att fortsätta rikta annonser, som tidigare, fast utan att använda tredjepartskakor till önskade målgrupper. Bakom systemet finner vi martech-bolaget 4Cite Marketing som tar hjälp av e-postadresser och förstapartskakor.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

EU-kommissionen väljer den här appen över alla andra

Bland alla meddelande-appar gissar jag att just Signal inte är din mest använda. Vanligtvis är det Messenger, Instagram, Snapchat, Twitter och fler som man tänker på i första hand. Nu har EU gjort en ganska oväntad push för att meddelande-appen Signal.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Datacentra är ännu inte redo för sina uppgifter

En ny undersökning visar att endast 29 procent av beslutsfattare på datacentra anser att deras nuvarande kapacitet motsvarar deras behov och så få som sex procent anser att deras datacenter är uppdaterat med framförhållning. Det framgår av en ny rapport från Forbes Insights och Vertiv, “The Modern Data Center: How IT is Adapting to New Technologies and Hyperconnectivity,” som bygger på en undersökning som besvarats av chefer och ingenjörer på 150 datacentra i olika branscher i hela världen. Undersökningen visar […] Inlägget Datacentra är ännu inte redo för sina uppgifter dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Sverige på fjärdeplats vad gäller internethastighet

Nyligen gjorde företaget WebsiteToolTester en rankinglista över vilka länder som har högst internethastighet. Sverige kommer på fjärdeplats, efter Taiwan, Singapore och Jersey. Att ha hög internethastighet är avgörande för att mycket av digitaliseringen ska vara möjlig.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Microsoft hoppar på ITP-tåget med Edge

Låt oss bryta ned vad som är på gång hos Microsoft. För det första lanserar man en ny webbläsare som heter Edge baserad på teknik från Google. För det andra står ITP För Intelligent Tracking Prevention och är en innovation från Apple.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Därför har så många lämnat Snapchat!

Snapchat har haft några tuffa år bakom sig och här berättar Jessie varför appen förlorat så många av sina användare. Ny design, influencers och mer har påverkat hur tidigare användare valt att lämna appen som konkurrerar med drakar som Facebook.     Inlägget Därför har så många lämnat Snapchat!

Dagensanalys.se - 21 feb 20 kl. 12:13

Kundupplevelsen ger klirr i glasskassan

Butiksdöd, lågkonjunktur och ökad reklamtrötthet. Nedslående tendenser för företag som marknadsför produkter – om man inte har en tydlig bild av vilket upplevt värde man skapar. Här är en kommersiell solskenshistoria, för alla företag att inspireras av: Fram till ett par år sedan såg Hemglass alla kurvor konstant peka åt fel håll.

Dagensanalys.se - 21 feb 20 kl. 08:16

Så här många svenskar når TV-husen

Enligt MMS senaste Trend & Tema-rapport så når SVT med sina olika TV-kanaler och onlinetjänster 80% av svenskarna under en vecka, TV4 når 74%, Nent 56% och Discovery når 43% av svenskarna mellan 9-99 år. ”Tittandet på Linjär-TV når fortfarande flest människor, även om vi ser att trenden är nedåtgående. Samtidigt ökar tittandet på de olika onlinevideotjänsterna för varje år som går och en betydande del av de olika mediehusens totala veckoräckvidd kommer från tittandet på deras onlinevideotjänster,” skriver MMS […] Inlägget Så här många svenskar når TV-husen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 19:59

Capgemini köper svenska Advectas

Advectas blir en del av affärsenheten Capgemini Insights & Data, som fokuserar på data, analytics och AI. Förutom att stärka sin lokala närvaro så får man även tillgång till globala resurser. Fler än 400 konsulter kommer lokalt att serva den skandinaviska marknaden, och totalt arbetar omkring 16 000 konsulter inom området.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 16:28

Så här påverkar vintermörkret din prestation på jobbet

Vinterhalvåret i Sverige har varit ovanligt snö- och solfattigt i år, till exempel var november den mörkaste på 20 år. Så om du känt dig extra låg kan vi avslöja redan nu att du inte är ensam. En ny Sifo-undersökning från Randstad visar att mörkret har påverkat prestationen på jobbet hos 37 procent av svenskarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.