YLE > Finland

Sunday, 25 February, 02:53

YLE - 26 okt 17 kl. 09:35

Bussar med skolbarn i diket i Kyrkslätt - "Det här händer varje år flera gånger per vinter"En buss på väg från Sjundeå till Kyrkslätt har åkt i diket under torsdagsmorgonen. Ett flertal av resenärerna är skolelever i gymnasiet och högstadiet..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kyrkslätt, Sjundeå

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bussarmed , skolbarni , diketi , KyrkslättDet här , händer varje år flera gånger per vinter
YLE - 01 sep 14 kl. 18:50

Skolvägar i Kyrkslätt osäkra – igen

Tre av de fyra skolvägarna som polisen granskat i Kyrkslätt kan igen börja klassas som farliga för lågstadiebarn. Polisen blev tvungen att göra en ny bedömning av säkerhetsläget på vägarna efter att ett nytt datorprogram klassat farliga vägar som ofarliga. Tre av de fyra skolvägar som polisen tagit en närmare titt på bedöms i ett utlåtande till Kyrkslätts bildningsnämnd vara farliga, trots att programmet Koululiitu klassat dem som ofarliga.

Aftonbladet - 05 dec 12 kl. 16:58

Två bussar i diket utanför Rimbo

DalaDemokraten - 12 nov 16 kl. 07:49

Tre bussar i diket på tio dagar – på samma sträcka

Busslinje 297 mellan Ludvika och Fredriksberg har under den senaste tiden varit extremt drabbat i ett mycket oroande avseende – avåkningar..

Dalarnas tidningar - 12 nov 16 kl. 07:49

Tre bussar i diket på tio dagar – på samma sträcka

Busslinje 297 mellan Ludvika och Fredriksberg har under den senaste tiden varit extremt drabbat i ett mycket oroande avseende – avåkningar..

YLE - 25 jan 18 kl. 08:25

Flera bussar i diket, lastbilstrafik står stilla – Polisen varnar för extremt dåligt väglag i Österbotten

- Just nu står vi stilla på vägen, det är blankis och vi väntar på en sandbil, säger Peter Norrgård som kör skolbussen i Maxmo. Österbottens polis varnar alla i trafken för att det är extra halt på vägarna idag..

YLE - 01 nov 17 kl. 04:59

Flera bussar per år i diket i Kyrkslätt: "Också enstaka turer viktiga då vi talar om barnens säkerhet"

Ett flertal bussar per år kör i diket i Kyrkslätt. Oftast är det vädret som ställer till det. Bättre information efterlyses då barnens skolväg drastiskt avbryts på grund av att bussen kör av vägen..

HBL - 08 aug 14 kl. 05:20

Nya bussrutter förargar i Kyrkslätt

Flera elever får längre skolväg då Helsingfors region- trafik planerar om busstrafiken i Kyrkslätt. Enligt HRT är det nya systemet tydligare. Men elevernas föräldrar ser det som en klar försämring och en trygghetsrisk.

YLE - 14 mar 16 kl. 19:02

Friggesby skola i Kyrkslätt stängs

Friggesby skola ska stängas i höst, det beslutade Kyrkslätt kommunfullmäktige efter omröstning. Föräldrar tänker överklaga beslutet. Kyrkslätt kommunfullmäktige beslutade på måndag kväll att lägga ner Friggesby skola.

YLE - 23 aug 16 kl. 11:04

Lobbningen bar frukt - fler tåg mellan Karis och Kyrkslätt

I december ska fler fjärrtåg på kustbanan stanna i Kyrkslätt. Västnyländska lobbare hoppas också på lokaltåg som kör ända till Karis. Tisdag morgon (23.

YLE - 07 aug 17 kl. 13:20

Rangers i Kyrkslätt satsar hårt på juniorverksamhet

- Vi satsar nog på att stiga upp till division ett den här säsongen. Vi har kvalat under de senaste tre åren. Det här gäller både herrarna och damerna, säger Esa Ilén, ordförande för innebandylaget Kirkkonummi Rangers som firar stort i år.

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Veckoslutsläsning: Stor guldglädje, festligheter kring Estland 100 år och jägarnas återkomst

Här kommer ett paket med läsning för lördagskvällen!.

YLE - 12 timmar sedan

Långöppet bibliotek i Lojo tillåter minderåriga igen - men först måste man registrera sig

Lojo stad införde i december ett förbud för minderåriga att ensamma besöka Lojos biliotek i Tallbacka då biblioteket har öppet utan personal. Men politikerna ville annorlunda och nu backar staden..

YLE - 16 timmar sedan

Skolvitsordet nio minus för Katainen som EU-kommissionens vice ordförande

Största delen av de finländska Europaparlamentarikerna ger Jyrki Katainen (Samlingspartiet) ett gott vitsord för jobbet som EU-kommissionen vice ordförande..

YLE - 16 timmar sedan

Ljusare tider vid Åbolands sjukhus då dagkirurgin troligtvis får fortsätta: “Det finns en gemensam vilja att utveckla tjänsterna”

Ett utkast till ett utlåtande från Social- och hälsovårdsministeriet leder troligen till att dagskirurgin får fortsätta och man planerar även att utveckla bäddavdelningsvården och grunda en geriatrikertjänst vid sjukhuset..

YLE - 17 timmar sedan

Körde svarttaxi i Åbo – blev av med sin bil

En 54-årig Åbobo har dömts för att ha kört taxi utan taxitillstånd, och hans bil förverkades, det vill säga den tillföll staten. Dessutom dömdes mannen till samhällstjänst i 50 timmar..

YLE - 18 timmar sedan

Borgåfilmaren Atte Henriksson slet rumpan i hundratals timmar i väntan på älgar och uttrar – Estland 100 får sin naturdokumentär i höst

I fyra års tid har naturfilmaren Atte Henriksson från Borgå förevigat vacker natur i Estland för landets 100-årsjubileum i år. Hundratals timmar bildmaterial ska bli en dokumentärfilm som har premiär på bio i höst..

YLE - 20 timmar sedan

Så tjänar kvinnor män i olika brancher - se vilken lönenivån är i ditt yrke

Färska uppgifter från Statistikcentralen visar lönerna i olika yrkesgrupper, och hur de skiljer sig mellan könen. Sök på ditt yrke och se vilken medianlönen inom din yrkesgrupp är..

YLE - 20 timmar sedan

Ett splittrat arbetsliv och familjeprioriteringar får kvinnors löner att sacka efter

Det finns betydande löneskillnader mellan män och kvinnor i många yrkesgrupper, visar Statistikcentralens uppgifter om totallön från år 2016. Förklaringarna är många till varför det är så..

YLE - 21 timmar sedan

Finland flaggar på Estlands 100-årsdag

Inrikesministeriet rekommenderar allmän flaggning på lördagen med anledning av Estlands 100-årsdag som firas den 24 februari. Statsrådsborgen, ministerierna och riksdagen deltar i flaggningen..

YLE - Igår: 19:51

Professor i straffrätt om totalvägrarfallet: "Viktigt att Högsta domstolen tar ställning"

Dan Frände, professor i straff- och processrätt vid Helsingfors universitet, anser att hovrättsbeslutet om att häva totalvägrarens straff kommer att väga tungt i framtida fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.