DN > Ekonomi

Sunday, 19 May, 16:23

DN - 25 okt 17 kl. 07:43

Livh (V): Staten behöver se över investeringsstödetDet statliga investeringsstödet fungerar inte i Stockholm, menar bostadsborgarrådet Ann-Margarethe Livh som tillbakavisar Peter Erikssons kritik. – Se över det här stödet, uppmanar hon ministern..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Ann-Margarethe Livh, Peter Erikssons

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LivhV , Statenbehöver se över , investeringsstödet
Nya Wermlands Tidningen - 30 jul 13 kl. 10:35

Investeringsstödet gav bra effekt

Det statliga regionala investeringsstödet gav under budgetåret 2012 god effekt i Värmland. I Värmland uppnådde man den näst största sysselsättningsökningen i landet efter Norrbotten, eller totalt 145 nya arbetstillfällen mot Norrbottens 169 arbetstillfällen..

DN - 09 mar 19 kl. 13:32

Regeringen återinför investeringsstödet

Med M- och KD-budgeten försvann investeringsstödet till byggande av hyresrätter, men januariöverenskommelsen mellan S, MP, C och L innebär att det ska komma tillbaka. Bostadsminister Per Bolund (MP) säger i Ekots lördagsintervju att det blir redan i vårbudgeten..

Västerbottens Folkblad - 13 jan 19 kl. 18:00

[PLUS] ”Vi hade inte byggt lika mycket utan investeringsstödet”

I en handvändning försvann investeringsstödet för hyreslägenheter. Folkbladet har tagit reda på....

Expressen - 27 jan 18 kl. 13:49

V vill utöka investeringsstödet

Vänsterpartiets krav i vårbudgetförhandlingarna med regeringen är ett utökat investeringsstöd på 2 miljarder kronor som ska ge 7000-8000 nya hyresrätter per år.– Det är i dag en succé och det vill vi bygga ut, säger Vänsterledaren Jonas Sjöstedt, i Ekots lördagsintervju. .

DI - 15 maj 19 kl. 19:30

Slopa investeringsstödet för en bättre solcellsmarknad

Dagens investeringsstöd för solcellsanläggningar skapar köer, osäkerhet och en dåligt fungerande marknad. Det är ett av skälen till att vi väntat med att satsa på solel i Sverige. Ta bort stödet och ersätt det med rotavdrag för anläggningen, skriver Lena Herder och Jonas Carlehed, Ikea..

DI - 07 maj 17 kl. 17:05

Arlanda Express: Nu får staten tillbaka det stora tåglånet

DEBATT. Från och med i år kommer Arlanda Express att betala en del av sin omsättning eller av sin aktieutdelning till staten. Detta är en del av det avtal som staten och bolaget A-Train slöt när Arlandabanan skulle byggas.

Skånskan - 10 nov 13 kl. 23:30

Staten inte det stora integritetshotet svenska staten

Så många som 75 procent i en ny opinionsundersökning säger att de inte är rädda för att bli avlyssnade eller övervakade. Hade jag fått frågan hade jag tillhört den gruppen. Jag känner mig trygg med de hårt reglerade villkoren för hur offentliga organ får kartlägga och övervaka människor.

ÖstersundsPosten - 30 jan 14 kl. 12:04

Staten och det gröna kapitalet

Uppdraget för riskkapitalister är att köpa, utveckla och sälja för ett betydligt högre belopp än inköpspriset. Det är vinsten i sig, som gör det värt besväret..

Dalarnas tidningar - 09 maj 17 kl. 06:00

Bucht bekräftar planer på indraget investeringsstöd för lokala matproducenter

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht bekräftar att staten planerar förändringar av investeringsstödet.
– Det är för tidigt att säga hur en sådan omfördelning i så fall kan komma att se ut, säger han..

Supermiljöbloggen - 24 aug 15 kl. 08:57

Solelkommissionen: ”Solel behöver inte mer investeringsstöd”

Regeringens förslag stoppar utbyggnaden av solceller på skolor, sjukhus och andra större fastigheter. Det skriver Magnus Ulaner, miljöchef HSB, Mats Fagerström, vd Telge Energi och Johan Öhnell, ordförande Solkompaniet, som alla är med i nätverket Solelkommissionen. Sverige ligger långt efter övriga Europa med utbyggnaden av solel.

Fler nyheter från DN

DN - 9 timmar sedan

Ny Leaf tar plats i långdistansklubben

OSLO. Efter att ha kört 5,5 mil med en Nissan Leaf så har batteriet alltjämt 83 procent av sin effekt kvar och en räckvidd på 33,9 mil – allt enligt färddatorn. Välkommen till elbilarnas distansklubb, Leaf!.

DN - Igår: 08:40

Kungligt kul på hjul i veteranmopedrally

DN Motors utsände Kalle Holmberg i full fart genom slalomprovet på Spånga torg. På en vit Puch Florida av årsmodell 1962, en gång körd av en ung Carl Gustaf. Kronprinsen fick den i present på sin 16-årsdag.

DN - I förrgår: 15:16

Trump skjuter på beslut om biltullar

Trumpregeringen skjuter upp beslutet om att införa tullar på bilar och bildelar till USA i ett halvår, rapporterar Reuters med hänvisning till ett uttalande från Vita huset. Beskedet öppnar upp för fortsatta handelssamtal med EU och Japan..

DN - I förrgår: 13:23

Efter Brexit sätter Magdalena Andersson sitt hopp till ”Nya Hansan”

Hennes viktigaste bundsförvant i EU, Storbritannien, är på väg ut.  Men efter Brexit ser finansminister Magdalena Andersson nya samarbetsmöjligheter och 27 kvarvarande EU-länder som har kommit varandra närmare. Hoppet står till en grupp som kallar sig Nya Hansan..

DN - I förrgår: 09:49

Easyjet varnar för tuff tid för flygsektorn

Det brittiska lågprisflygbolaget Easyjet varnar för tuffa tider för flygsektorn, med fallande intäkter per flygstol i höst..

DN - I förrgår: 17:18

Slut på skattefria pensioner – Sverige och Portugal överens

BRYSSEL. Sverige har kommit överens med Portugal om ett nytt skatteavtal. Därmed blir det stopp för tidigare börs-vd:ar och andra att flytta till landet för att slippa skatt på sina fallskärmar och tjänstepensioner..

DN - 16 maj 19 kl. 12:04

Magdalena Andersson: Moderaterna försöker skicka försvarsnotan till mig

Riksdagens alla partier har enats om att höja Sveriges försvarspolitiska ambitioner. Men frågan om prislappen har spräckt samarbetet i den blocköverskridande försvarsberedningen. – Jag är inte beredd att skriva under på 30 miljarder, säger finansminister Magdalena Andersson (S)..

DN - 15 maj 19 kl. 11:13

Kort räckvidd med el för Peugeots laddhybrid 508

Nu ska PSA-gruppens bilar med Peugeot, DS, Citroën och Opel elektrifieras. I slutet av det här året kommer en rad elbilar och laddhybrider.  Vi har nu provkört en av dem – laddhybriden Peugeot 508..

DN - 15 maj 19 kl. 08:13

Skistars vd Mats Årjes avgår

Skistars vd Mats Årjes avgår efter 17 år på posten. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.