SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 22 November, 22:45

SmålandsPosten - 24 okt 17 kl. 09:32

Småland: Drömde att det brann - larmade räddningstjänstenPå tisdagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en bostad i Vissefjärda i Emmaboda kommun. Inringaren hade larmat om att det brann. Men allt visade sig vara en dröm, rapporterar SVT Nyheter Småland..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Vissefjärda, Emmaboda, SVT Nyheter Småland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småland, Drömdeatt det , brann, larmade, räddningstjänsten
SmålandsPosten - 30 maj 17 kl. 06:59

Båtar brann upp på land

En kvinna ute på sin morgonyoga upptäckte hur det brann hos båtklubben Näset och larmade räddningstjänsten..

Barometern - 19 sep 14 kl. 12:49

Ny festival i Mörkaste Småland

De gör festivalen de själva skulle vilja gå på.
Platsen är Hultsfred. Musiken är metal.

Nyan - 08 aug 17 kl. 06:00

Britt Lundbergs bil brann upp

Lagtingspolitikern Britt Lundberg medverkade med sina hundar i en agility-tävling i Österbotten den 15 juli, men resan fick ett abrupt slut. – Det blev en kortslutning som ledde till att min bil började brinna och så brann den upp, säger hon.
Orsaken till kortslutningen är inte klarlagd, men bilen brann helt ut.

Expressen - 01 sep 13 kl. 10:33

Ny mordbrand på Öland ? lada brann ner

Ännu en misstänkt mordbrand har inträffat på Öland. Tidigt på lördagsmorgonen brann en lada ner i Mörbylånga kyrkby och flera bilar förstördes - men brandkåren räddade två boningshus. - Jag vaknade av smällar från branden och slog larm, säger Helen Nilsson som bor alldeles intill.

Kristianstadsbladet - 14 mar 13 kl. 07:00

Det är mitt land också

Foto: Kristofer Flensmarck
De utvandrade inte till något, de utvandrade bort från något. Då var det vi som tvingades fly till dem. Nu tvingas de fly till oss.

Nyan - 24 jun 15 kl. 10:01

Antirasistiskt nätverk vill jobba för ett öppet Åland

Ett nätverk för antirasism och åländsk flyktingmottagning håller på att ta form på Åland. Mia Hanström och Danielle Lindholm är initiativtagare och tror på ett Åland för alla. I vintras samlades en grupp människor från olika föreningar till ett möte för att diskutera antirasism både hemma på Åland, men även utifrån de främlingsfientliga strömningar som kan ses både i Sverige, riket och Europa.

Barometern - 30 sep 13 kl. 05:10

Mordmisstänkt söks på Öland

Mördarjakten fortsätter på Öland. ? Vi befarar att han finns där ute, någonstans på södra ön.

Trelleborgs Allehanda - 26 jul 14 kl. 11:32

Vikingar i bristfällig båt fick bogseras i land

Foto: Ulf Mårtensson

På fredagskvällen larmade en person om att hans vänner, franska vikingavolontärer på besök i Sverige, hade försvunnit ut till havs i en vikingabåt. Sällskapet gav sig av från Trelleborg vid 16-tiden och hade fortfarande inte kommit tillbaka vid 22-tiden. Sjöräddningen hittade sällskapet och det visade sig att båten tog in vatten och den fick bogseras i land.

HBL - 08 feb 15 kl. 07:56

Mor och son återförenade
 på Åland efter 19 år
Mor och son skiljdes åt i Iran för 19 år sedan när mamman flydde landet. Då var Kawa 4 år. Nu har de återförenats i Mariehamn och vill aldrig mer släppa taget om varandra.

YLE - 13 feb 16 kl. 12:21

Arabiska mynt från 800-talet funna på Åland

Två bitar av arabiska silvermynt från 800-talet har hittats på Åland, rapporterar Ålands radio. Mynten är ytterligare bevis på att järnålderns ålänningar hade handelskontakter med öst. Fynden gjordes vid järnåldersutgrävningarna i Kvarnbo i Saltvik, som inleddes 2014.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Alvesta nollade Boro/Vetlanda hemma

Alvesta tog revansch på Boro/Vetlanda efter strafförlusten tidigare i höstas genom att vinna med stiliga 3–0 (1–0, 1–0, 1–0) hemma i Virdavallens ishall..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Dahlén och stolparna räddade Timrå

Oskarshamn var på väg att överta serieledningen i hockeyallsvenskan - men laget hade stolparna, Timrås jättelöfte Jonathan Dahlén och egna målvakten Ludvig Engsund emot sig.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Undersökning ska ge svar på invånarnas avfallssyn

Hur nöjda är egentligen kommuninvånarna när det gäller avfallshanteringen? Det ska Tingsryds kommun ta reda på genom en enkätundersökning..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Stilla dag på Wall Street

Rörelserna på de amerikanska börserna var måttliga på onsdagen. Investerarna på Wall Street förhöll sig avvaktande inför uppgifter från centralbanken Federal Reserves senaste möte, uppgifter som offentliggjordes först två timmar före börsens stängning.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Årets friidrottstränare finns i Växjö

Vid Friidrottsgaan var det mycket Växjö i nomineringarna, men det blev bara ett pris. Vésteinn Hafsteinsson hedrades som årets tränare..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Lyckad kulturkväll i Lönashult

En stor grupp glada besökare fick höra berättelser från bygden under kulturkvällen på biblioteket..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Jordskalv i sydvästra Turkiet

En jordbävning med magnituden 5,0 skakar sydvästra Turkiet, norr om turiststaden Marmaris. Skalvet på 10 kilometers djup har inträffat drygt tre mil sydväst om staden Mugla, enligt USA:s geologiska myndighet USGS.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

#Metoo i Sverige - nya avslöjanden varje dag

I början av oktober briserar Weinsteinskandalen i USA och hashtaggen #metoot ar fart på Twitter. Några dygn senare pekas en rad kända män ut även här. I Sverige växer metoo-kampanjen, bransch för bransch, på ett sätt som få hade kunnat förutspå.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Glaset som innehåller mer än ögat kan se

En bärande vägg i glas eller ett fönster som också är en touchkontroll eller en wifi-antenn. Träbyggandet har utvecklats starkt på senare år, även glaset bär på stora möjligheter. – Vi stödjer framtagandet av nya innovativa produkter och tjänster, säger Mikael Ludvigsson, processledare på Smart Housing Småland..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Fatah och Hamas eniga om val 2018

Ledande palestinska politiska företrädare från Mahmud Abbas Fatahrörelse på Västbanken och rivaliserande Hamas, som styr på Gaza, har kommit överens om att hålla val i de palestinska områdena i slutet av nästa år.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.