DI > Ekonomi

Friday, 24 November, 10:04

DI - 24 okt 17 kl. 08:57

Han blir Bolidens näste vdEnligt Di:s bedömning talar väldigt mycket för att Bolidens näste vd heter Mikael Staffas. Han rekryterades till Boliden 2011 som finansdirektör och är nu gruvchef..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bolidens, Di, Mikael Staffas, Boliden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir Bolidens, nästevd
Västerbottens Folkblad - 16 feb 15 kl. 07:57

Bolidens bankgaranti för låg

Bolidens bankgaranti räcker inte – den måste höjas. Naturvårdsverket anser fortfarande att den ekonomiska säkerheten inte är betryggande. Detta gäller för finansieringen av återställningskostnader på Rönnskärsverkens område.

Dalarnas tidningar - 12 aug 13 kl. 13:55

Evakuerade gruvarbetare återgick till arbetet

En blandning av vattenånga och släckningspulver utlöste brandlarmet i Bolidens gruva i Garpenberg. De fyra arbetare som i en dryg halvtimme satt instängda i en räddningskammare kunde själva köra bil upp ur gruvan när räddningstjänsten konstaterat att det inte var en brand..

DalaDemokraten - 13 aug 13 kl. 05:50

Gruvarbetarna återgick till arbetet

GARPENBERG En blandning av vattenånga och släckningspulver utlöste brandlarmet i Bolidens gruva i Garpenberg. De fyra arbetare som i en dryg ....

DN - 18 sep 13 kl. 07:08

?Ingen sade att slammet var farligt?

De som skulle ta hand om Bolidens gifter i Chile fick aldrig veta hur farligt det var. Med skottkärror och spadar öste de in slammet i en förbränningsugn. ?

HBL - 15 nov 13 kl. 05:21

Fennovoima öppnar för nya ägare

Både Fennovoimas styrelseordförande Pekka Ottavainen och näringsminister Jan Vapaavuori säger sig vara smått besvikna över att flera av kärnkraftsbolagets delägare beslutat att dra sig ur projektet. Huvudsaken är ändå att den inhemska majoriteten är säkrad, konstaterar de.Fennovoima meddelade i går att 45 av företagets 60 delägare har beslutat att gå vidare med planerna på att bygga ett kärnkraftverk i Pyhäjoki strax söder om Brahestad.

Västerbottens Folkblad - 02 feb 17 kl. 20:51

Beskatta flygen – inte vägarna på glesbygden

Hur ska Sverige styras i framtiden? Ja, naturligtvis av en socialdemokratisk regering, annat styre har vi fått nog av. Men för att få fortsatt förtroende måste vägslitageskatten starkt ifrågasättas.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Storägare riskerar skattesmäll vid Nordeaflytt

Pensionsbolagen AMF och Alecta räknar med högre skatt på utdelningar om Nordeas flytt till Finland blir av, rapporterar Svenska Dagbladet. De efterfrågar mer information från storbanken – något som sannolikt dröjer..

DI - 15 minuter sedan

Allras tidigare vd kvar i häktet

Fondbolaget Allras tidigare vd Alexander Ernstberger går med på att sitta fortsatt häktad..

DI - 30 minuter sedan

Röda siffror för Tangiamo Touch

First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord baserat på teknik som gör det möjligt för flera personer att samtidigt använda en pekskärm, redovisar ett nettoresultat för det tredje kvartalet på minus 2,6 miljoner kronor (-0,7). Även rörelseresultatet var minus 2,6 miljoner kronor (-0,7)..

DI - 30 minuter sedan

Sverige på sjätteplats i ranking av världens mest attraktiva länder för företagstransaktioner och börsnoteringar

Sverige rankas som det sjätte mest attraktiva landet för förvärv och fusioner samt börsnoteringar. Antalet företagsaffärer ökar och under 2017 beräknas värdet på företagsaffärer i Sverige uppgå till 30,3 miljarder US-dollar och värdet på börsnoteringarna att uppgå till 2,7 miljarder US-dollar. Det visar Global Transactions Forecast, en ny rapport från advokatbyrån Baker McKenzie och Oxford Economics, som prognostiserar företagstransaktioner och börsnoteringar på 40 marknader fram till år 2020..

DI - 30 minuter sedan

Pareto sänker Moberg Pharma

Pareto Securities sänker riktkursen för Moberg Pharma till 26 kronor från 38 kronor. Rekommendationen sälj upprepas..

DI - 30 minuter sedan

Zenergy spår 40 Mkr i omsättning för helåret

Zenergy räknar med att "förmodligen" nå en omsättning på cirka 40 miljoner kronor för helåret 2017. Det framgår av vd-ordet i Zenergys delårsrapport på fredagsmorgonen..

DI - 45 minuter sedan

Han blir ny vd för Länsförsäkringar Bank

Sven Eggefalk har anställts som vd för Länsförsäkringar Bank. Han tillträder tjänsten den 3 april 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Serneke landar mångmiljonavtal

Serneke har slutit ett entreprenadavtal med HSB Göteborg om att bygga tio hus med sammanlagt 125 bostadsrättslägenheter. Kontraktet är värt omkring 275 miljoner kronor, skriver Serneke i ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

SwedSec återkallar rådgivares licens

Rådgivaren har tagit emot ett legat från en avliden tidigare kund och trots uppmaning om att betala tillbaka pengarna behållit dessa..

DI - 45 minuter sedan

Ökad förlust för Greater Than

Trots stigande omsättning, 2,2 mot 0,8 miljoner kronor, blev First North-listade Greater Thans rörelseförlust för det tredje kvartalet större än jämförelseperioden: 4,3 mot 2,5 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.