DI > Ekonomi

Thursday, 21 June, 21:28

DI - 24 okt 17 kl. 08:57

Han blir Bolidens näste vdEnligt Di:s bedömning talar väldigt mycket för att Bolidens näste vd heter Mikael Staffas. Han rekryterades till Boliden 2011 som finansdirektör och är nu gruvchef..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bolidens, Di, Mikael Staffas, Boliden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir Bolidens, nästevd
Västerbottens Folkblad - 16 feb 15 kl. 07:57

Bolidens bankgaranti för låg

Bolidens bankgaranti räcker inte – den måste höjas. Naturvårdsverket anser fortfarande att den ekonomiska säkerheten inte är betryggande. Detta gäller för finansieringen av återställningskostnader på Rönnskärsverkens område.

Dalarnas tidningar - 12 aug 13 kl. 13:55

Evakuerade gruvarbetare återgick till arbetet

En blandning av vattenånga och släckningspulver utlöste brandlarmet i Bolidens gruva i Garpenberg. De fyra arbetare som i en dryg halvtimme satt instängda i en räddningskammare kunde själva köra bil upp ur gruvan när räddningstjänsten konstaterat att det inte var en brand..

DalaDemokraten - 13 aug 13 kl. 05:50

Gruvarbetarna återgick till arbetet

GARPENBERG En blandning av vattenånga och släckningspulver utlöste brandlarmet i Bolidens gruva i Garpenberg. De fyra arbetare som i en dryg ....

DN - 18 sep 13 kl. 07:08

?Ingen sade att slammet var farligt?

De som skulle ta hand om Bolidens gifter i Chile fick aldrig veta hur farligt det var. Med skottkärror och spadar öste de in slammet i en förbränningsugn. ?

HBL - 15 nov 13 kl. 05:21

Fennovoima öppnar för nya ägare

Både Fennovoimas styrelseordförande Pekka Ottavainen och näringsminister Jan Vapaavuori säger sig vara smått besvikna över att flera av kärnkraftsbolagets delägare beslutat att dra sig ur projektet. Huvudsaken är ändå att den inhemska majoriteten är säkrad, konstaterar de.Fennovoima meddelade i går att 45 av företagets 60 delägare har beslutat att gå vidare med planerna på att bygga ett kärnkraftverk i Pyhäjoki strax söder om Brahestad.

Västerbottens Folkblad - 02 feb 17 kl. 20:51

Beskatta flygen – inte vägarna på glesbygden

Hur ska Sverige styras i framtiden? Ja, naturligtvis av en socialdemokratisk regering, annat styre har vi fått nog av. Men för att få fortsatt förtroende måste vägslitageskatten starkt ifrågasättas.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rumänsk toppolitiker hotas av fängelsestraff

Liviu Dragnea, partiledare för Rumäniens regerande parti PSD, har dömts till tre och ett halvt års fängelse. Detta sedan han befunnits skyldig till att ha låtit två kvinnor få statliga löneutbetalningar under åren 2006–2013 trots att de då var anställda av hans parti..

DI - 15 minuter sedan

Prognos: 12.000 nya jobb i sommarhandeln

Sommar och semestertider skapar nya arbetstillfällen, närmare bestämt 12.000 enligt en ny prognos från Svensk handel. Framför allt handlar det om jobb inom dagligvaruhandeln där 40 procent av de tillfrågade säger att man ska in extrapersonal i sommar.

DI - 10 minuter sedan

Migrantfamiljer återförenas efter Trumpbeslut

De över 2.300 barn från migrantfamiljer som splittrats vid gränsen ska få återförenas med sina föräldrar, sedan president Donald Trump tvingats ta flera steg i sin kovändning. I något som ses som ett försök att mildra kritikstormen har presidenthustrun Melania Trump plötsligt besökt gränsområdet..

DI - 30 minuter sedan

Andreas Cervenka: Därför rusar börsvärdet trots skandalerna

Växande monopolmakt och hälsofarliga affärsmodeller – det senaste året har Silicon Valleys giganter fått utstå hård kritik. Resultat: börsvärdet har stigit med 10 000 miljarder kronor. Det kan finnas en högst mänsklig orsak..

DI - 45 minuter sedan

Olof Lundh: Fotbolls-VM riskerar att överkommersialiseras

GELENDZIK. Flaggorna finns överallt i den lilla badorten vid Svarta havet. Både svenska och ryska.

DI - 2 timmar sedan

Experten: Tre faktorer kan sänka bensinpriset – i tid till semestern

Priset på bensin kan vara på väg ner – precis i tid till semestern. Det hänger på kronan, Donald Trump och Opec-kartellens möte den 22 juni. Men politikernas inblandning riskerar driva upp priset i stället.

DI - 2 timmar sedan

Jämtlands auktionsbyrå blir digital

ÖSTERSUND Begagnatmarknaden hittar nya affärsmöjligheter på nätet. Fler kunder, lättare hantering och den organisatoriska vinsten med att slippa hålla en fysisk butik öppen har flyttat Jämtlands auktionsbyrå ut på nätet. Tradera står för affärsmodellen..

DI - 2 timmar sedan

Trumps rådgivare ska reka Putinmöte

USA:s nationella säkerhetsrådgivare kommer i nästa vecka att resa till Europa. Han ska bland annat besöka Ryssland för att diskutera ett eventuellt möte mellan president Donald Trump och hans ryske kollega Vladimir Putin..

DI - 2 timmar sedan

Skatteverket kräver in hundratals miljoner efter Panamaläckan

Den internationella publiceringen av Panamadokumenten 2016 har lett till en hel del arbete för skattemyndigheter runtom i världen. I Sverige kräver Skatteverket in hundratals miljoner kronor från svenskar som misstänks ha undanhållit skatt..

DI - 2 timmar sedan

Larmet: Chockökning av vd-bluffar – "företag kan få sin existens hotad"

Beloppen som bluffmakare lurar till sig kan få företag att gå i graven. Nu slår Danske Bank larm om den stora bedrägeritrenden, där bolagens vd id-kapas.   Här är fem sätt att syna vd-bluffen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.