DI > Ekonomi

Tuesday, 21 November, 07:27

DI - 24 okt 17 kl. 09:05

Internetoperatören Bahnhofs resultat uppåtInternetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 24,1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (20,5).  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bahnhofs, Bahnhof

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internetoperatören, Bahnhofs, resultatuppåt
IT24 - 23 okt 12 kl. 12:50

Bahnhofs resultat skjuter i höjden

Internetoperatören Bahnhof gör ett rekordresultat för tredje kvartalet i år med en vinstökning på hela 478 procent mellan första och tredje kvartalet..

IT24 - 04 feb 13 kl. 09:00

Stormigt på Bahnhofs vd-stol på Azorerna


Henrik Kemkes är tillbaka igen som vd för internetoperatören Bahnhof portugisiska dotterbolag. Detta bara ett år efter att han ersattes av Johhny Aspman på samma position..

DI - 21 feb 17 kl. 09:14

Internetoperatörens vinst sjunker

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 15,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2016 (18,8). Resultatet per aktie uppgick till 1:47 kronor (1:75)..

DI - 10 maj 16 kl. 09:11

Finfint resultat av Bahnhof

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 17,6 miljoner kronor för det första kvartalet 2016 (14,2). Resultatet per aktie uppgick till 1:64 kronor (1:32)..

E24 - 07 mar 16 kl. 12:17

Mindre internetoperatör får skadestånd av Telia

Telia Sonera döms att betala 65 miljoner kronor i skadestånd till internetoperatören Yarps för missbruk av dominerande ställning på bredbandsmarknaden, skriver Stockholms tingsrätt i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 13 mar 17 kl. 05:30

Jätteaffären är hemlig – men löftet är fiber till alla 2020

I sommar ska centrala Östersund få fiber – inne i området som kallas centrumringen.
Då är internetoperatören IP Only på god väg att ha anslutit lejonparten av hushåll, företag och myndigheter i Östersunds tätortsområde.
I grovprojekteringarna ska åtminstone 60 mil fiberschakt ha grävts i enbart Östersunds kommun innan 2020..

IT24 - 02 okt 12 kl. 15:54

Bahnhof tecknar avtal med Open Universe

Internetoperatören Bahnhofs har tecknat ett rikstäckande tjänsteleverantörsavtal med Telenors kommunikationsoperatör Open Universe..

IT24 - 10 okt 12 kl. 13:10

Bahnhof bjöd på atomsäkra tilltugg


Nu är internetoperatören Bahnhofs nya datahall Thule, för övrigt bolaget tredje i Stockholm, högtidligen invigd i närvaro av ett närmare 150-tal partner och kunder..

Sydsvenskan - 29 maj 15 kl. 23:52

"Kill switch" ska skydda svensk data

Sverige måste skapa "digitala sprängkistor" för att snabbt kunna förstöra stora mängder information vid en eventuell invasion, skriver internetoperatören Bahnhofs vd Jon Karlung på SvD Brännpunkt.De digitala sprängkistorna skulle motsvara de fysiska sprängkistor som länder kan ha för att förstöra sina egna hamnar eller vägar, och på så sätt försvåra för främmande makt vid ett angrepp.I dag har Sverige ingen beredskap för att förhindra att den digitala infrastrukturen hamnar i fel händer, skriver Karlung.

UNT - 29 maj 15 kl. 23:51

"Kill switch" ska skydda svensk data

Sverige måste skapa "digitala sprängkistor" för att snabbt kunna förstöra stora mängder information vid en eventuell invasion, skriver internetoperatören Bahnhofs vd Jon Karlung på SvD Brännpunkt..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Flygpriserna till VM-städerna ökar

Sugen på att se Sverige på plats i fotbolls-VM? Då är det snart hög tid att boka flygbiljetter. Priser till de aktuella VM-städerna i Ryssland har eskalerat den senaste veckan, skriver The Moskow Times..

DI - 15 minuter sedan

USA lyfter Asien

De asiatiska börserna följer USA i spåren av stigande kurser.  Hongkong är upp 1,4 procent vid 6-tiden svensk tid och Tokyos Nikkei-index är upp 1 procent efter att en svag yen lyft exportföretagen i landet. Shanghai-börsen är upp 0,5 procent.

DI - 30 minuter sedan

Låga löner för backpackers i Australien

Utländska studenter och kringresande ryggsäcksturister i Australien arbetar ofta för mycket låga löner, enligt en studie..

DI - 30 minuter sedan

Citi: Oljepriset ska ned

LONDON. Utan geopolitiska kriser kommer oljan inte att bli mycket dyrare än nu. Och om två år är priset tillbaka under 50 dollar fatet.

DI - 30 minuter sedan

Trump: Nordkorea sponsrar terrorism

USA:s president Donald Trump uppgav på måndagen att han ska lista Nordkorea som en statlig sponsor av terrorism, vilket skulle innebära ytterligare sanktioner och förstärka landets status som en internationell paria. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Qliro dumpar dotterbolag

Qliro Group har ingått avtal om att sälja dotterbolaget Health and Sports Nutrition Group, HSNG, till Orkla. HSNG värderas i försäljningen till 360 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

90.000 haitier kan behöva lämna USA 2019

Efter juli 2019 kommer amerikanska myndigheter att ta bort den särskilda status som gällt för nära 60.000 haitier och som gjort att gruppen kunnat stanna i USA.  .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Dollarn stärks

USA-räntorna har varit stabila efter svensk stängning på måndagen samtidigt som dollarn har fortsatt att stärkas något mot både yen och euro..

DI - 1 timme sedan

Samhällsviktiga IT-system saknar skydd

Viktiga it-system som styr bland annat avlopp och brandlarm är ofta oskyddade. Över 1.000 sådana system saknar till exempel lösenordsskydd..

DI - 1 timme sedan

M i Göteborg vill förbjuda tiggeri

Moderaterna i Göteborg vill ha ett tiggeriförbud i stadens centrala delar, skriver Göteborgs-Posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.