DI > Ekonomi

Sunday, 18 February, 21:19

Liknande nyheter

Taggar: Internetoperatören, Bahnhofs, resultatuppåt
IT24 - 23 okt 12 kl. 12:50

Bahnhofs resultat skjuter i höjden

Internetoperatören Bahnhof gör ett rekordresultat för tredje kvartalet i år med en vinstökning på hela 478 procent mellan första och tredje kvartalet..

IT24 - 04 feb 13 kl. 09:00

Stormigt på Bahnhofs vd-stol på Azorerna


Henrik Kemkes är tillbaka igen som vd för internetoperatören Bahnhof portugisiska dotterbolag. Detta bara ett år efter att han ersattes av Johhny Aspman på samma position..

DI - 21 feb 17 kl. 09:14

Internetoperatörens vinst sjunker

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 15,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2016 (18,8). Resultatet per aktie uppgick till 1:47 kronor (1:75)..

DI - 10 maj 16 kl. 09:11

Finfint resultat av Bahnhof

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 17,6 miljoner kronor för det första kvartalet 2016 (14,2). Resultatet per aktie uppgick till 1:64 kronor (1:32)..

E24 - 07 mar 16 kl. 12:17

Mindre internetoperatör får skadestånd av Telia

Telia Sonera döms att betala 65 miljoner kronor i skadestånd till internetoperatören Yarps för missbruk av dominerande ställning på bredbandsmarknaden, skriver Stockholms tingsrätt i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 13 mar 17 kl. 05:30

Jätteaffären är hemlig – men löftet är fiber till alla 2020

I sommar ska centrala Östersund få fiber – inne i området som kallas centrumringen.
Då är internetoperatören IP Only på god väg att ha anslutit lejonparten av hushåll, företag och myndigheter i Östersunds tätortsområde.
I grovprojekteringarna ska åtminstone 60 mil fiberschakt ha grävts i enbart Östersunds kommun innan 2020..

IT24 - 02 okt 12 kl. 15:54

Bahnhof tecknar avtal med Open Universe

Internetoperatören Bahnhofs har tecknat ett rikstäckande tjänsteleverantörsavtal med Telenors kommunikationsoperatör Open Universe..

IT24 - 10 okt 12 kl. 13:10

Bahnhof bjöd på atomsäkra tilltugg


Nu är internetoperatören Bahnhofs nya datahall Thule, för övrigt bolaget tredje i Stockholm, högtidligen invigd i närvaro av ett närmare 150-tal partner och kunder..

Sydsvenskan - 29 maj 15 kl. 23:52

"Kill switch" ska skydda svensk data

Sverige måste skapa "digitala sprängkistor" för att snabbt kunna förstöra stora mängder information vid en eventuell invasion, skriver internetoperatören Bahnhofs vd Jon Karlung på SvD Brännpunkt.De digitala sprängkistorna skulle motsvara de fysiska sprängkistor som länder kan ha för att förstöra sina egna hamnar eller vägar, och på så sätt försvåra för främmande makt vid ett angrepp.I dag har Sverige ingen beredskap för att förhindra att den digitala infrastrukturen hamnar i fel händer, skriver Karlung.

UNT - 29 maj 15 kl. 23:51

"Kill switch" ska skydda svensk data

Sverige måste skapa "digitala sprängkistor" för att snabbt kunna förstöra stora mängder information vid en eventuell invasion, skriver internetoperatören Bahnhofs vd Jon Karlung på SvD Brännpunkt..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Utländska jättar rasar mot regeringens skatteförslag

Flera utländska kraftjättar går till attack mot den svenska regeringen och flaggar för att de kan tvingas bromsa investeringarna i Sverige. Anledningen är att det av näringslivet kritiserade förslaget till reform av bolagsskatten slår extra hårt mot energisektorn..

DI - 30 minuter sedan

Svenska biståndspengar går till ny H&M-fabrik

Svenska biståndspengar ifrån statliga Swedfund går till att bygga upp en textilfabrik för H&M-kläder, skriver SVT Nyheter. Biståndsprojektet ska ge 4.000 nya jobb.

DI - 2 timmar sedan

Estland vill att EU och Nato försvarssatsar

Ett litet land intill en jättelik och militärt allt mer avancerad och hotfull granne. Estlands president Kersti Kaljulaid vill att EU lägger mer pengar på försvaret av unionens gränser – för Estland självt har nått taket för vad landet klarar av..

DI - 2 timmar sedan

Hälften av stugorna gapar tomma under vintern

  Nästan häften av Sveriges fritidshus står tomma under vinterhalvåret – trots att det finns pengar att tjäna. ”Att fler inte hyr ut är mycket en vanesak”, säger Caroline Uliana på försäkringsbolaget If..

DI - 2 timmar sedan

Tyska SPD-borgmästare ger Merkel tummen upp

I veckan ska cirka 464.000 medlemmar av socialdemokratiska SPD i Tyskland via en omröstning få börja säga sitt i frågan om partiet ska sätta sig i en ny koalition med förbundskansler Angela Merkels kristdemokratiska CDU/CSU. En opinionsundersökning bland ledande SPD-borgmästare visar att en koalition har stort stöd i den kretsen..

DI - 4 timmar sedan

Camilla Läckberg och Christina Saliba: Ni missar kvinnliga affärsidéer

DEBATT. Endast en knapp procent av riskkapitalet går till företag som startats av kvinnor. Det är ett uppenbart slöseri när bara hälften av den tillgängliga innovationskraften och affärsutvecklingsförmågan i befolkningen utnyttjas, skriver Camilla Läckberg och Christina Saliba, investeringsbolaget Invest in Her..

DI - 4 timmar sedan

PM Nilsson: Hellre förbud än skatt

I januari gav The Oregon Court of Appeals klartecken till staden Portlands förbud mot nya anläggningar för fossila bränslen. Beslutet togs 2015 av stadsfullmäktige. Staden stämdes genast av oljeintressenter men fick alltså nu stöd av näst högsta instans..

DI - 5 timmar sedan

Trumps känga mot Mueller: Ryssarna skrattar ihjäl sig

Ryssarna har lyckats bortom sina vildaste drömmar med att skapa kaos i USA – de skrattar ihjäl sig. Det skriver Donald Trump i spåren av åtalen mot ryska medborgare och företag..

DI - 5 timmar sedan

Skogsägare rasar mot staten – ”Hela skogsindustrins framtid står på spel”

Det har utan större debatt skett ett dramatiskt skifte i den svenska skogspolitiken, med allt fler planerade avverkningar som stoppas utan att skogsägarna kompenseras ekonomiskt. Men nu är det flera som fått nog och tänker ta strid för skogsindustrins framtid..

DI - 5 timmar sedan

Dödsoffrens anhöriga vill ha unik ersättning

De som utsattes för attacken på Drottninggatan och anhöriga till dem som dödades kan tillsammans komma att yrka på över 20 miljoner kronor i skadestånd av Rakhmat Akilov. I den summan ingår unika krav från de efterlevande på ersättning för kränkning – en viktig del i deras upprättelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.