DI > Ekonomi

Sunday, 17 June, 23:45

Liknande nyheter

Taggar: Internetoperatören, Bahnhofs, resultatuppåt
IT24 - 23 okt 12 kl. 12:50

Bahnhofs resultat skjuter i höjden

Internetoperatören Bahnhof gör ett rekordresultat för tredje kvartalet i år med en vinstökning på hela 478 procent mellan första och tredje kvartalet..

DI - 08 maj 18 kl. 08:42

Bahnhofs omsättning och resultat ökade

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 16,7 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (20,9). Resultatet per aktie uppgick till 0,32 kronor (0,24)..

PrivataAffärer - 08 maj 18 kl. 09:29

Bahnhof: Engångsskatt tyngde resultatet

Internetoperatören Bahnhofs resultat efter skatt för det första kvartalet påverkades negativt av en beskattningsbar vinst som uppstod i samband med flytt av verksamheten från Portugal till Sverige....

IT24 - 04 feb 13 kl. 09:00

Stormigt på Bahnhofs vd-stol på Azorerna


Henrik Kemkes är tillbaka igen som vd för internetoperatören Bahnhof portugisiska dotterbolag. Detta bara ett år efter att han ersattes av Johhny Aspman på samma position..

DI - 21 feb 17 kl. 09:14

Internetoperatörens vinst sjunker

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 15,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2016 (18,8). Resultatet per aktie uppgick till 1:47 kronor (1:75)..

DI - 10 maj 16 kl. 09:11

Finfint resultat av Bahnhof

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 17,6 miljoner kronor för det första kvartalet 2016 (14,2). Resultatet per aktie uppgick till 1:64 kronor (1:32)..

E24 - 07 mar 16 kl. 12:17

Mindre internetoperatör får skadestånd av Telia

Telia Sonera döms att betala 65 miljoner kronor i skadestånd till internetoperatören Yarps för missbruk av dominerande ställning på bredbandsmarknaden, skriver Stockholms tingsrätt i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 13 mar 17 kl. 05:30

Jätteaffären är hemlig – men löftet är fiber till alla 2020

I sommar ska centrala Östersund få fiber – inne i området som kallas centrumringen.
Då är internetoperatören IP Only på god väg att ha anslutit lejonparten av hushåll, företag och myndigheter i Östersunds tätortsområde.
I grovprojekteringarna ska åtminstone 60 mil fiberschakt ha grävts i enbart Östersunds kommun innan 2020..

IT24 - 02 okt 12 kl. 15:54

Bahnhof tecknar avtal med Open Universe

Internetoperatören Bahnhofs har tecknat ett rikstäckande tjänsteleverantörsavtal med Telenors kommunikationsoperatör Open Universe..

IT24 - 10 okt 12 kl. 13:10

Bahnhof bjöd på atomsäkra tilltugg


Nu är internetoperatören Bahnhofs nya datahall Thule, för övrigt bolaget tredje i Stockholm, högtidligen invigd i närvaro av ett närmare 150-tal partner och kunder..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Färre dör i krig och konflikter

För tredje året i rad minskade förra året antalet dödsoffer i krig och konflikter. Den främsta förklaringen är att kriget i Syrien minskat i intensitet. Det skriver Dagens nyheter som tagit del av den senaste statistiken över världens krig, sammanställd vid Uppsala universitet..

DI - 1 timme sedan

Djurisk design firar tio år

I utställningen ingår textila nytryck av åtta av hennes tidigare mönster, samt en mönstrad servis. Dessutom har Emma von Brömssen inför utställningen designat ett helt nytt mönster som redan fått positiv respons. ”Folk har hört av sig, men jag har faktiskt sagt att de måste komma hit om de vill handla”, berättar hon för Di..

DI - 1 timme sedan

Skattesmäll för Minecraft-grundarna

De tre tidigare ägarna till succéspelet Minecraft har åkt på en rejäl skattesmäll efter mångmiljardaffären med Microsoft. Marcus ”Notch” Persson, Carl Manneh och Jakob Porser ska i sina respektive bolag upptaxeras med totalt drygt 700 miljoner kronor, enligt en dom i förvaltningsrätten..

DI - 1 timme sedan

Trumps advokat: Utred ryssutredningen

Utredningen av Donald Trumps valkampanjs rysskontakter bör utredas, anser presidentens advokat Rudy Giuliani. Han vill se om den särskilde åklagaren Robert Muellers mandat kan ogiltigförklaras..

DI - 2 timmar sedan

Moody’s: Finansbranschen behöver fler regleringar

För att hållbarhetsfrågorna ska få den plats de förtjänar krävs att politikerna tar långsiktigt ansvar. Det anser Moody’s chef för europeisk verkstadsindustri, Matthias Hellstern, som under ett besök i Stockholm efterlyser fler och tydligare spelregler..

DI - 3 timmar sedan

Succé för snyggare loppis

En snyggare loppis gav en rivstart. Shoppis i Östersund överrumplades av omedelbar succé för två år sedan, men ledningen får nu hantera nya utmaningar efter den ena delägarens avhopp..

DI - 3 timmar sedan

"Marknaden är i limbo"

Två år efter folkomröstningen väntar finansmarknaden fortfarande på viktiga besked om brexit. "Marknaden är i limbo eftersom förhandlingarna om EU-utträdet går mot en kritisk punkt", säger Karen Ward på fondbolaget JP Morgan Asset Management..

DI - 3 timmar sedan

Svenska företag fortsätter att strömma till London trots brexit

Svenska företag fortsätter att strömma till Storbritannien, trots EU-utträdet. "Jag skulle önska att de mindre företagen som är här, eller kommer hit, förbereder sig för brexit, så att det inte blir ett svårt slag för dem", säger Ulla Nilsson, avgående chef för Svenska handelskammaren i London..

DI - 3 timmar sedan

Petter Stordalen går in i Stureplansgruppen

Petter Stordalens investeringsbolag Strawberry Equities köper 10 procent av Stureplansgruppen. Därmed blir Stordalen en av bolagets största ägare.  "Stureplansgruppen erövrar nöjesscenen och de marknader de går in i.

DI - 4 timmar sedan

Sju partier: AP-fonderna bör flytta fossila tillgångar

En majoritet av riksdagens partier anser att AP-fondernas kapital ska flyttas från fossil verksamhet till långsiktigt hållbara lösningar, visar en enkät från Greenpeace..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.