DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 11:16

Liknande nyheter

Taggar: Internetoperatören, Bahnhofs, resultatuppåt
IT24 - 23 okt 12 kl. 12:50

Bahnhofs resultat skjuter i höjden

Internetoperatören Bahnhof gör ett rekordresultat för tredje kvartalet i år med en vinstökning på hela 478 procent mellan första och tredje kvartalet..

DI - 08 maj 18 kl. 08:42

Bahnhofs omsättning och resultat ökade

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 16,7 miljoner kronor för det första kvartalet 2018 (20,9). Resultatet per aktie uppgick till 0,32 kronor (0,24)..

DI - 21 aug 18 kl. 09:21

Bahnhofs omsättning och resultat växte

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt för det andra kvartalet 2018 på 23,4 miljoner kronor (19,9). Resultatet per aktie uppgick till 0:22 kronor..

PrivataAffärer - 08 maj 18 kl. 09:29

Bahnhof: Engångsskatt tyngde resultatet

Internetoperatören Bahnhofs resultat efter skatt för det första kvartalet påverkades negativt av en beskattningsbar vinst som uppstod i samband med flytt av verksamheten från Portugal till Sverige....

IT24 - 04 feb 13 kl. 09:00

Stormigt på Bahnhofs vd-stol på Azorerna


Henrik Kemkes är tillbaka igen som vd för internetoperatören Bahnhof portugisiska dotterbolag. Detta bara ett år efter att han ersattes av Johhny Aspman på samma position..

IDG - 06 nov 18 kl. 14:28

Bahnhofs svar efter blockeringskravet: Ännu fler blockeringar


Internetoperatören serverar tillbaka-kaka efter att ha sett sig tvungna att blockera tillgången till en sökmotor för vetenskapsartiklar..

DI - 21 feb 17 kl. 09:14

Internetoperatörens vinst sjunker

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 15,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2016 (18,8). Resultatet per aktie uppgick till 1:47 kronor (1:75)..

DI - 10 maj 16 kl. 09:11

Finfint resultat av Bahnhof

Internetoperatören Bahnhof redovisar ett resultat efter skatt på 17,6 miljoner kronor för det första kvartalet 2016 (14,2). Resultatet per aktie uppgick till 1:64 kronor (1:32)..

E24 - 07 mar 16 kl. 12:17

Mindre internetoperatör får skadestånd av Telia

Telia Sonera döms att betala 65 miljoner kronor i skadestånd till internetoperatören Yarps för missbruk av dominerande ställning på bredbandsmarknaden, skriver Stockholms tingsrätt i ett pressmeddelande..

Länstidningen i Jämtland - 13 mar 17 kl. 05:30

Jätteaffären är hemlig – men löftet är fiber till alla 2020

I sommar ska centrala Östersund få fiber – inne i området som kallas centrumringen.
Då är internetoperatören IP Only på god väg att ha anslutit lejonparten av hushåll, företag och myndigheter i Östersunds tätortsområde.
I grovprojekteringarna ska åtminstone 60 mil fiberschakt ha grävts i enbart Östersunds kommun innan 2020..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Åklagare: Teliachefer förstod att de mutade

När Telia etablerade sig i Uzbekistan visste de åtalade cheferna att det var en stat som stal av sina medborgare. Och de visste att de betalade mutor, hävdar åklagarsidan i sitt slutanförande. Men ex-vd Lars Nyberg frias av åklagaren på en punkt..

DI - 15 minuter sedan

Kurstapp för Zalandos rival Asos efter Morgan Stanleys nedvärdering

Efter Di:s septemberanalys: Zalandos nätmodehandlarrival Asos faller på Londonbörsen efter att Morgan Stanley sänkt riktkursen med hela 36 procent..

DI - 15 minuter sedan

Tyska investerare mindre pessimistiska än väntat

ZEW-indexet, som mäter tyska investerares och analytikers förväntningar, på ekonomin steg oväntat i december – men ligger fortfarande på kraftigt minus..

DI - 15 minuter sedan

Front Office säljer Samtrygg efter kursrusning på NGM MTF

NGM MTF-listade turnaroundinvesteraren Front Office har avyttrat sina aktier i andrahandsuthyrningsmarknadsplatsen Samtrygg på samma lista, med en vinst på 1,36 miljoner kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Investeraren: Marknaden kan gå åt vilket håll som helst

Den legendariske investeraren Paul Tudor Jones tror på fortsatt volatilitet på börsen nästa år. Till tv-kanalen CNBC säger han att det är omöjligt att sia om i vilken riktning marknaden ska utvecklas men att Fed sannolikt kommer få ställa in planer på räntehöjningar nästa år..

DI - 45 minuter sedan

Blecher: Vissa aktier prisas nu för recession och kollaps

Även om aktiemarknaden tappat fotfästet och antagligen är på väg ner på kort sikt är apokalypsen nog inte här den här gången heller. Det skriver förvaltaren Simon Blecher i Carnegie Sverigefonds månadsrapport. .

DI - 30 minuter sedan

Gomspace tillförs 251 miljoner kronor i företrädesemission

First North-lisade Gomspace tillförs 251 miljoner kronor i den företrädesemission som teckades till 84,5 procent. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Brittiska arbetslösheten oförändrad, lönernas upp något mer än väntat

Antalet arbetslösa i Storbritannien steg med 21.900 personer i november, enligt säsongsjusterad statistik. Arbetslösheten enligt ILO-standard uppgick till 4,1 procent under tremånadersperioden till och med oktober..

DI - 45 minuter sedan

Nyutlåningen i Kina i linje med förväntningarna

Kinesiska banker förmedlade 1.250 miljarder yuan i nya lån under november, upp från 697 månaden före, rapporterar Reuters. Väntat var 1.

DI - 1 timme sedan

Avtech upp på avtal med Norwegian

Avtech har nu tecknat treårigt avtal med flygbolaget Norwegian som grundar sig på det testprojekt och avsiktsavtal kring vädertjänster som meddelats tidigare. Aktien stiger på beskedet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.