DI > Ekonomi

Monday, 20 November, 23:41

DI - 24 okt 17 kl. 07:23

Enea ökar omsättning och ökar rörelseresultatEnea redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enea, ökar, omsättningoch , ökar, rörelseresultat
Computer Sweden - 17 apr 14 kl. 05:10

Googles omsättning ökar

Googles omsättning ökar 19 procent i senaste kvartalsbokslutet, men analytikerna är ändå inte nöjda.

.

IDG - 17 apr 14 kl. 05:10

Googles omsättning ökar - men analytiker inte nöjda

Googles omsättning ökar 19 procent i senaste kvartalsbokslutet, men analytikerna är ändå inte nöjda..

Affärsvärlden - 14 nov 17 kl. 08:00

Actic ökar omsättningen

Friskvårdskedjans omsättning steg i det tredje kvartalet..

Trelleborgs Allehanda - 08 sep 14 kl. 06:30

Restaurangernas omsättning ökar

Foto: TT
Ett litet tapp när det gäller detaljhandeln, men en kraftig ökning för restaurangerna i centrum. De siffrorna presenterar Fastighetsägarna Syd i sin senaste rapport om cityklimatet i Trelleborg. Även frisör- och skönhetssalongerna i stadskärnan har ökat sin omsättning.

DI - 27 okt 17 kl. 07:38

Coor ökar omsättning och ökar rörelseresultat

Fastighetsservicebolaget Coor redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat..

YLE - 24 apr 14 kl. 08:47

Wärtsiläs omsättning ökade

Wärtsiläs omsättning ökade under årets första tre månader. Omstruktureringarna har bidragit till att öka effektiviteten säger Koncernchefen. Omsättningen ökade med 15 procent men orderingången minskade med 16 procent och orderstocken med 10.

Dagens Media - 26 nov 15 kl. 09:47

Res ökar omsättning med nästan en miljon

Res Travel Magazine redovisar positiv utveckling och ökar sin omsättning – men resultatet minskar..

Expressen - 10 nov 17 kl. 08:14

Ica ökar omsättning – men missar målet

Dagligvarujätten Ica ökar sin omsättning – men missar ändå målet.Samtidigt växer e-handeln.– Speciellt glädjande är att Ica-banken vänder uppåt, säger Ica-gruppens vd Per Strömberg i en kommentar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ebay ökar omsättning och vinst

E-handelsbolaget Ebay redovisar ökad omsättning och vinst under tredje kvartalet. Omsättningen steg med 15 procent till 3,4 miljarder dollar (motsvarande 22,6 miljarder kronor) medan vinsten gick upp med 14 procent till motsvarande 4,8 miljarder kronor. Samtidigt spådde bolaget ännu bättre siffror under fjärde kvartalet.

BT - 17 okt 12 kl. 22:40

Ebay ökar omsättning och vinst

E-handelsbolaget Ebay redovisar ökad omsättning och vinst under tredje kvartalet. Omsättningen steg med 15 procent till 3,4 miljarder dollar (motsvarande 22,6 miljarder kronor) medan vinsten gick upp med 14 procent till motsvarande 4,8 miljarder kronor.
Samtidigt spådde bolaget ännu bättre siffror under fjärde kvartalet.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

AT&T bekräftar att myndigheter vill stoppa samgående med Time Warner

Det amerikanska justitiedepartementet stämmer telekombolaget AT&T i ett försök att stoppa bolagets samgående med mediebolaget Time Warner..

DI - 1 timme sedan

Stjärnorna slår mynt av sina livshistorier

Att berätta sin livshistoria från teaterscenen har blivit en trend. Timbuktu, Plura och Martin Stenmarck är några som står på scenen i höst. Och i New York framträder ingen mindre än Bruce Springsteen på en liten teater på Broadway med fem föreställningar i veckan ända fram till februari..

DI - 1 timme sedan

Sverige backar på rankinglista över kompetens

Sverige faller till nionde plats i schweiziska handelshögskolan IMD:s årliga rankning av cirka 60 länders förmåga att utveckla, locka till sig och behålla kompetens som är viktig för företagen..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Mediebolagsaffär i fokus

USA-börserna visade upp stigande kurser på måndagen, även om uppgångarna var relativt försiktiga på många håll. Det storbolagsdominerade Dow Jones industriindex gick relativt starkt medan andra index parkerade närmare nollan för dagen..

DI - 1 timme sedan

New York-börser: Halvledartillverkare vinnare

Börsveckan på Wall Street fick en positiv start. Men det var tunt med börspåverkande nyheter och handeln var relativt stillsam..

DI - 1 timme sedan

Miljardinjektion i smarta städer

I takt med att människor får fler digitala verktyg måste städerna planeras om. Det säger Olga Kordas som med 1 miljard kronor på fickan leder Sveriges största projekt för att skapa smarta och hållbara städer..

DI - 2 timmar sedan

Myndighet försöker blockera AT&T:s köp av Time Warner

Det amerikanska justitiedepartementet kommer att söka blockera AT&T:s köp av Time Warner. Det uppger en källa med insyn i ärendet, enligt Bloomberg News..

DI - 2 timmar sedan

Dyr nota för Circle K efter avdragsmiss

Drivmedelsbolaget Circle K åker på en mångmiljonnota från Skatteverket. Anledningen är att bolaget inte rapporterat in den del av drivmedlet HVO som inte framställs av biomassa..

DI - 2 timmar sedan

Angela Merkel: Hellre nyval än minoritetsregering

Tysklands förbundskansler ser ut att ha svängt i frågan om att hålla ett nyval. På måndagskvällen säger hon till tyska medier att det är bättre att låta tyskarna gå till valurnorna igen än att bilda en minoritetsregering..

DI - 2 timmar sedan

Säkra handväskan med ett portabelt larm

Oron för stulna väskor, barnvagnar och andra ägodelar fick Elin Elkehag att utforma en affärsidé. Nu finns hennes portabla rörelse-alarm i 53 länder, och i veckan tog teleoperatörsjätten AT&T in produkten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.