DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 10:41

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Properties, vinstvarnar
PrivataAffärer - 24 okt 17 kl. 06:20

Oscar Properties vinstvarnar

Oscar Properties reviderar ned sin resultatprognos för helåret 2017. Det framgår av ett pressmeddelande....

Affärsvärlden - 24 okt 17 kl. 07:12

Oscar Properties vinstvarnar

Oscar Properties reviderar ned sin prognos för helåret 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Chefsavhopp i Oscar Properties

 Bostadsutvecklaren Oscar Properties ändrar om i koncernledningen. Ulrika Stålberg utses till ny försäljningschef..

DI - 1 timme sedan

Ny försäljningschef utsedd på Oscar Properties

Bostadsutvecklaren Oscar Properties ändrar om i koncernledningen. Ulrika Stålberg utses till ny försäljningschef. .

Realtid - 1 timme sedan

Hon tar över som försäljningschef på Oscar Properties

Ulrika Stålberg blir ny försäljningschef på Oscar Properties och tar plats i koncernledningen tillsammans med Karin Handin. .

Cornucopia - 25 okt 17 kl. 11:57

Hur ser det ut med Oscar Properties garantier för bostadsrättsföreningarna?

Oscar Properties (OMX:OP) är ett tungt skuldsatt bolag med en rätt skral kassa. Utöver de redovisade skulderna som förmodas motsvaras av tillgångar i form av fastigheter, så är frågan hur stora är garantierna man lämnat kontra nya bostadsrättsföreningar? Ofta ska exploatören stå för månadsavgiften för osålda lägenheter.

Cornucopia - 02 okt 18 kl. 09:38

Oscar Properties: Vi kommer bygga oavsett marknadsläget

"[F]ör oss på Oscar Properties finns det bara en väg framåt - att fortsätta erbjuda våra kunder ett boende utöver det vanliga, ett boende och en plats där du verkligen vill bo." - Oscar Engelbert, VD Oscar PropertiesOscar Properties har köpt en helsidesannons i Dagens Nyheters pappersutgåva, där man motsäger sig själva, säger att deras bostäder inte ligger nära folks arbetsplatser och att man oavsett marknadsläget kommer fortsätta bygga sina bostäder. Och att deras bostäder har tidlös design.

Cornucopia - 28 apr 18 kl. 11:47

Oscar Properties: Lägenhetsförsäljning ner 88% - noll startade byggen

Bostadsutvecklaren Oscar Properties går samma väg som Tobin Properties med kraschad försäljning av lägenheter och noll startade byggen under första kvartalet. Till skillnad mot Tobin lyckas man inte via kreativ bokföring låtsas att man går med vinst.
Dagschart Oscar Properties.

Cornucopia - 09 okt 18 kl. 11:30

Köpare drar Oscar Properties till kronofogden

Flera avhoppade köpare har nu pga försenad inflytt dragit Oscar Properties (OMX:OP) till Kronofogden för att begära tillbaka sina förskottsbetalningar. Vi kan förmoda att detta beror på spekulationsköp och inte hade skett om lägenheterna istället för att falla i värde stigit i pris.
Veckochart Oscar Properties.

PrivataAffärer - 19 sep 18 kl. 18:38

Oscar Properties grundare säljer alla preferensaktier

Det innebär en rabatt på 2,4 procent jämfört med att Oscar Holdings preferensaktie stängde vid 186:50 kronor på onsdagen. Försäljningen har skett via bolaget Parkgate som är bolaget genom vilket Oscar Engelbert äger aktier i Oscar Properties. Oscar Engelberts innehav av stamaktier, via Parkgate, motsvarande drygt 40 procent av kapitalet i Oscar Properties, berörs dock inte av transaktionen.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Europabörserna ned på bred front

Handelsveckans sista dag präglades av breda nedgångar på de stora europeiska och nordiska börserna. .

DI - 15 minuter sedan

Spreaden mellan italienska och tyska räntor på eurokrisnivåer

Spreaden mellan italienska och tyska räntor steg under fredagsmorgonen till nivåer som inte setts sedan eurokrisen. Uppgången i de italienska räntorna kommer efter skarp kritik mot den italienska regeringens budgetförslag från kollegorna i eurogruppen..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen dras nedåt i tilltagande fall

Stockholmsbörsen handlades med successiv dragning nedåt i den inledande fredagshandeln, trots ett börsrally i Kina och en viss återhämtning för USA-terminerna efter torsdagskvällens amerikanska börsnedgångar..

DI - 15 minuter sedan

Volvo: Inga nya besked om komponentfel

Lastbilsjätten Volvos vd Martin Lundstedt hade ingen ny information kring det komponentfel som sänkte aktien tidigare i veckan i samband med bolagets rapportpresentation på fredagen..

DI - 10 minuter sedan

Grus i maskineriet – verkstadsaktier faller på bred front

Trots Volvos starka rapport backar industribolaget och drar också med sig resten av verkstadsbolagen i fallet. Stockholmsbörsen har därför vänt från plus till att falla med över 1 procent på fredagen..

DI - 30 minuter sedan

Byggchefens attack: Anders Borg har fel – det finns ingen bobubbla

Anders Borg har fel. Sverige har ingen övervuxen byggsektor, och ingen bostadsbubbla. Det hävdar byggbolaget Veidekkes Lennart Weiss och riktar en rejäl känga mot förre finansministern.

DI - 30 minuter sedan

Recipharm kovänder om anläggning i Höganäs

Recipharm har bestämt sig för att behålla tillverkningsverksamheten i Höganäs. Nya kunder har visat intresse och bolaget spår en volymtillväxt under nästa år. Verksamheten sysselsätter 45 personer..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker fortfarande oroade för kostnadsutvecklingen för Skanska i USA

Kostnadsutvecklingen i Skanskas amerikanska verksamhet är oroande. Vinstestimaten för kommande två år kan förväntas dra ned i spåren av bolagets vinstvarning..

DI - 30 minuter sedan

Finepart tar USA-order värd 2,6 miljoner

Spotlight-listade Fineparts har fått en beställning från bolagets USA-agent. Ordervärdet uppgår till motsvarande 2,6 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Bytesbalansöverskott i euroområdet i augusti

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 24 miljarder euro i augusti. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.