Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 17 February, 20:32

Liknande nyheter

Taggar: TV4, bryter, heltmed , Martin, Timell
Dagens PS - 15 maj 17 kl. 11:12

TV4 bryter med Qviberg – anställda hoppar av

Samarbetet mellan TV4:s och tidningen Metros redaktioner upphör. Det skriver tv-kanalens programdirektör för nyheter och samhälle, Viveka Hansson, i ett blogginlägg på måndagsförmiddagen, rapporterar Dagens Nyheter. ”Det bör finnas en strikt rågång mellan ägare och publicister.

Expressen - 15 maj 17 kl. 10:55

TV4 bryter med Metro – efter ägarens intervju

TV4 bryter med Metro – vilket betyder att de avslutar samarbetet med Metros Viralgranskaren, rapporterar Dagens Nyheter. Det kommer efter ägaren Mats Qvibergs uppmärksammade intervju med Nyheter Idag..

Expressen - 15 maj 17 kl. 10:55

TV4 bryter med Metro efter ägarens intervju

TV4 bryter med Metro – och avslutar samarbetet med Viralgranskaren. Det kommer efter ägaren Mats Qvibergs uppmärksammade intervju med den SD-vänliga sajten Nyheter Idag. – Det är ett fegt beslut men jag måste respektera det, säger Christen Ager-Hanssen, styrelseordförande i Metro..

Expressen - 07 dec 17 kl. 16:22

TV4 bryter tystnaden – avslöjar dramat i "Idol"

TV4 bryter tystnaden och berättar för första gången om röstningssiffrorna i "Idol". I semifinalen skilde det bara en promille mellan Hanna Ferm och Chris Kläfford, enligt kanalen.– Mig veterligen är det första gången vi kommunicerar en röstningssiffra inför en final, men det är oundvikligt inför den jämnaste finalduellen någonsin.

Expressen - 18 okt 17 kl. 17:57

Anklagelserna mot TV4- stjärnan Martin Timell

TV4:s kanalchef Fredrik Arefalk och innehållsdirektören Åsa Sjöberg har flugit hem från tv-mässan i Cannes till Stockholm, där TV4 hanterar en krissituation, erfar Expressen.  Hollywoodskandalen med Harvey Weinstein och hashtaggen Metoo, där kvinnor berättar om trakasserier och övergrepp, har spridit sig till Sverige.  Nu skakas TV4 av anklagelser – Expressen kan berätta att det rör sig om Martin Timell och kanalens miljonmaskin "Äntligen hemma".

Dagens Media - 15 maj 17 kl. 10:40

TV4 bryter med Metro

Efter Mats Qvibergs uttalanden om "medarbetare man borde bli av med" bryter TV4 samarbetet med Viralgranskarna..

GöteborgsPosten - 15 maj 17 kl. 13:52

TV4 bryter med Metro

Efter kritiken mot Metros ägare Mats Qviberg för en intervju i högerpopulistiska tidningen Nyheter Idag bryter nu TV4 sitt samarbete med Metros Viralgranskarna..

IDG - 14 mar 14 kl. 16:01

TV4 bryter med Magine


Hajpade tv-tjänsten Magine får klara sig utan TV4-gruppens kanaler i fortsättningen..

IT24 - 14 mar 14 kl. 16:01

TV4 bryter med Magine


Hajpade tv-tjänsten Magine får klara sig utan TV4-gruppens kanaler i fortsättningen..

Expressen - 20 apr 15 kl. 05:07

Här är TV4:s helt nya superstudio

En kilometer LED-slingor och en 15 meter stor bildskärm. TV4-nyheternas nya superstudio har tagit fyra månader att bygga och planerats i ett helt år. – Det blir en ren och lätt studio.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 timmar sedan

Christina Knight: "Är som att ha hittat hem"

HELGLÄSNING. Branschprofilen Christina Knight har jobbat med kommunikation i 32 år. För Dagens Media berättar hon om sitt nya uppdrag på The Amazing Society, sina mörkaste stunder i karriären – och den allra lyckligaste..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Christina Knight: "Det är som att ha hittat hem"

HELGLÄSNING. Branschprofilen Christina Knight har jobbat med kommunikation i 32 år. För Dagens Media berättar hon om sitt nya uppdrag på The Amazing Society, om sina mörkaste stunder i karriären – och den allra lyckligaste..

Dagens Media - Igår: 16:03

Discoverys OS-sändningar kritiseras

Discoverys OS-intervjuer kritiseras av tidningarnas krönikörer som menar att alltför få kritiska frågor ställs. Dan Panas, kommunikationschef på Discovery, tar kritiken med ro: "Det är rimligt att det blir både hyllningar och kritik när man värd för världens största event", säger han till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 15:17

Resumé får ny chefredaktör

Johan Såthe lämnar rollen som chefredaktör på Resumé. Konceptchefen Fredrik Svedjetun tar över..

Dagens Media - Igår: 11:17

Byter chefredaktörsrollen mot egen byrå

Tidningen Miljö & Utvecklings chefredaktör Catrin Offerman slutar efter tio. Nu vill hon underlätta för verksamheter i frågor om hållbarhet...

Dagens Media - Igår: 11:24

Mediebyrån Howcom vinner Ellos

"De gjorde en väldigt bra pitch", säger Ellos vd Marina Davarinou..

Dagens Media - Igår: 10:48

"Stora marknadsmöjligheter för pr-branschen"

REPLIK. Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter? Då kan du med fördel bli pr-konsult.

Dagens Media - Igår: 09:45

(M)-politikernas svar på kritiserade filmen

Efter kritiken mot partiets kampanjfilm – nu ryter tre Göteborgsmoderater ifrån: "Vad är det egentligen vi svartmålar?".

Dagens Media - Igår: 08:10

Så ska krisande JC locka kvinnor till butikerna

PREMIUM. Butiker har stängts och varumärkeskonceptet har fått sig en helrenovering. Under 2018 väntar ytterligare ett nytt butiks­koncept för krisande JC – och ännu större fokus på målgruppen kvinnor..

Dagens Media - Igår: 08:00

Nytt uppdrag för Norrbottens Media

Mediebolaget förstärker inom event genom att ta över Luleå Business award. "Den möjlighet som Norrbotten Media har att nå ut med nyheter och näringslivsfrågor går inte att underskatta", säger Li Skarin som är vd på Luleå Näringsliv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.