Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 24 November, 21:11

Liknande nyheter

Taggar: Två, män, grepsför , jaktbrotti , dag
YA - 28 jan 14 kl. 07:24

Gröva jaktbrott på väg att lösas

Polisen hoppas vara på god väg att klara upp flera grova jaktbrott. En man har under nästan en månads tid suttit häktad misstänkt för troféjakt på kronhjort, dovhjort, vildsvin och rådjur.
Polisens informatör Ewa-Gun Westford säger att de under något års tid upptäckt jaktbrott som varit lite annorlunda.

YA - 29 dec 13 kl. 16:59

Man häktad för grova jaktbrott

Den 35-årige man som greps natten till i torsdags, misstänkt för två grova jaktbrott, häktades i eftermiddags.
Mannen greps av polisen strax före klockan tre på natten med en död dovhjort i bilen. Det andra brottet som den nu häktade mannen misstänks för skedde i mitten av november, då en kronhjort fick sätta livet till.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 12 kl. 06:31

Tre män greps för grovt jaktbrott

Tre män i åldrarna 33?50 år greps i Arjeplogtrakten på söndagen och är anhållna, misstänkta för grovt jaktbrott, skriver Piteå-Tidningen på nätet. Enligt tidningen lämnar polisen i nuläget inte ut fler uppgifter om utredningen..

NSD - 11 okt 13 kl. 20:54

Tjuvjägare sköt björn ? greps för jaktbrott

En manlig tjuvjägare greps av polis efter att ha skjutit en björn i skogarna utanför Överkalix på fredag eftermiddag.Gripandet skedde vid en stor insats med bland annat polishelikopter. Ytterligare minst en jägare medtogs av polisen till förhör.??

YLE - 05 feb 15 kl. 05:08

Exceptionellt många jaktbrott i Raseborg

Ifjol anmäldes åtta jaktbrott i Raseborg - enligt uppgifter på MTV:s webbplats är siffran högst i Finland. Både polisen och jägarna är förvånade över topplaceringen. År 2014 kom det in åtta anmälningar om jaktbrott i Raseborg.

Kristianstadsbladet - 13 aug 12 kl. 06:30

Kraftig ökning av jaktbrott i Skåne

Antalet jaktbrott i Skåne har ökat kraftigt de senaste tio åren. Antalet jaktbrott som klaras upp i landet har dock legat stadigt runt tio procent under hela perioden.
Anmälningar om jaktbrott har ökat kraftigt i Sverige det senaste decenniet.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Stärkta misstankar om jaktbrott

De fem härjedalingar, fyra från Lillhärdal och från Sveg, som i våras greps av Dalapolisen i trakten av Ulvsjön i gränsområdet mellan Dalarna och Härjedalen går fortfarande inte fria från misstankar om grovt jaktbrott..

Dalarnas tidningar - 18 aug 13 kl. 17:11

Inget klart om det väcks åtal för misstänkt jaktbrott

De fem män från Härjedalen som i maj 2012 greps i trakterna av Ulvsjön i norra Dalarna är fortfarande misstänkta för grovt jaktbrott. Förundersökningen är omfattande och tagit lång tid men det är ännu oklart om ärendet går till åtal..

Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 14:00

Dansk misstänks för grova jaktbrott


En 36-årig dansk medborgare misstänks för åtskilliga fall av tjuvjakt i södra Skåne. Polisen tror att han olovligen har jagat vildsvin, rådjur, dovhjort och kronhjort - och alltid skurit av och lämnat kvar djurens huvuden.Mannen greps på juldagen förra året efter en tids spaning.

UNT - 27 jan 14 kl. 14:00

Dansk misstänks för grova jaktbrott

En 36-årig dansk man misstänks för åtskilliga fall av grova jaktbrott i södra Skåne. Han greps i december och har suttit häktad tills förra veckan. Misstanken gäller tjuvjakt på vildsvin, rådjur, dovhjort och kronhjort.

BT - 27 jan 14 kl. 14:02

Dansk misstänks för grova jaktbrott

En 36-årig dansk medborgare misstänks för åtskilliga fall av tjuvjakt i södra Skåne. Polisen tror att han olovligen har jagat vildsvin, rådjur, dovhjort och kronhjort - och alltid skurit av och lämnat kvar djurens huvuden. Mannen greps på juldagen förra året efter en tids spaning.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Svåra frågor på Allvetartävling

I söndags var det åter dags att rynka pannorna och gnugga geniknölarna, i det som blivit en mångårig tradition i Frödinge..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

"Bloggandet blev snabbt ett lyckopiller"

Hon började blogga när hon blivit sjukskriven. Bloggandet blev snabbt ett lyckopiller för henne. Nu är hon i final och kan bli årets bloggare i kategorin ”Budskap/inspiratör”.

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Tino ger sig in i politiken

De flesta känner igen honom för hans brinnande engagemang för sjön Yxern, där han fått såväl politiker som allmänhet att stötta hans kamp för en naturligt reglerad sjö. Men nu ger sig Tino Åberg in i politiken, för Kristdemokraterna. - Jag är fortfarande lite omtumlad över att ha blivit nominerad, men jag är en nyfiken person som anser att demokrati inte är någon åskådarsport.

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Hyresgäster förlorade tvist i tingsrätten

Två ägare till bostadsrätter förlorade en tvist mot Bostadsrättsföreningen. Tingsrätten dömer nu de båda lägenhetsinnehavarna att betala bostadsrättsföreningens rättegångskostnader..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Grillbrasan tog sig igen

En gräsbrand i slutet av november tillhör inte vanligheterna. Den gräsbrand som bröt ut i Hultsfred nu på eftermiddagen släcktes på 90 sekunder....

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

"Det finns alternativ till pälsen"

Idag infaller pälsfria fredagen instiftad av Djurens Rätt för att få fler att tänka till en extra gång kring päls i klädhandeln. För vimmerbybo November Lundborg är djurens välmående en hjärtefråga. I över 17 år har hon engagerat sig aktivt i olika djurskyddsföreningar och på grund av modetrender hon märkt av i Vimmerbys butiker vill hon sätta fokus på ämnet.

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

"Vi har avverkat en handfull operatörer"

Bredbandsutbyggnaden på landsbygden utanför Björkfors har under många år varit en het potatis. Olika modeller och operatörer har varit på banan men en efter en har halkat av, många gånger beroende på höga kostnader för det enskilde hushållet eller att operatörerna har haft svårt att hålla vad de lovat. Nu kan dock bygdens folk utanför Björkfors få bredband inom ett halv år och det är Teracom som nu erbjuder ett bredband via radiolänk.

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Forskarstugan firar tio år med ny bok

Hur gick det till när Vena Skater blev Hultsfreds Köping. Och vem var Doktor Lilja? Eller vad var Hultsfreds första industri?

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Vill skapa plan för Lilla torget

Lilla torget i Eksjö ligger ganska anonymt längs med gågatan i Eksjös gamla stad. Alliansen vill att en plan att utveckla torget och lokalerna intill tas fram. Socialdemokraterna anser däremot att det är onödigt och ett resursslöseri..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Räddningstjänsten larmad för att sanera vatten

Räddningstjänsten i Hultsfred har precis fått ett larm om en vattenfylld källare som måste saneras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.