Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 26 September, 08:30

Liknande nyheter

Taggar: Två, män, grepsför , jaktbrotti , dag
YA - 28 jan 14 kl. 07:24

Gröva jaktbrott på väg att lösas

Polisen hoppas vara på god väg att klara upp flera grova jaktbrott. En man har under nästan en månads tid suttit häktad misstänkt för troféjakt på kronhjort, dovhjort, vildsvin och rådjur.
Polisens informatör Ewa-Gun Westford säger att de under något års tid upptäckt jaktbrott som varit lite annorlunda.

YA - 29 dec 13 kl. 16:59

Man häktad för grova jaktbrott

Den 35-årige man som greps natten till i torsdags, misstänkt för två grova jaktbrott, häktades i eftermiddags.
Mannen greps av polisen strax före klockan tre på natten med en död dovhjort i bilen. Det andra brottet som den nu häktade mannen misstänks för skedde i mitten av november, då en kronhjort fick sätta livet till.

Helsingborgs Dagblad - 20 aug 12 kl. 06:31

Tre män greps för grovt jaktbrott

Tre män i åldrarna 33?50 år greps i Arjeplogtrakten på söndagen och är anhållna, misstänkta för grovt jaktbrott, skriver Piteå-Tidningen på nätet. Enligt tidningen lämnar polisen i nuläget inte ut fler uppgifter om utredningen..

NSD - 11 okt 13 kl. 20:54

Tjuvjägare sköt björn ? greps för jaktbrott

En manlig tjuvjägare greps av polis efter att ha skjutit en björn i skogarna utanför Överkalix på fredag eftermiddag.Gripandet skedde vid en stor insats med bland annat polishelikopter. Ytterligare minst en jägare medtogs av polisen till förhör.??

YLE - 05 feb 15 kl. 05:08

Exceptionellt många jaktbrott i Raseborg

Ifjol anmäldes åtta jaktbrott i Raseborg - enligt uppgifter på MTV:s webbplats är siffran högst i Finland. Både polisen och jägarna är förvånade över topplaceringen. År 2014 kom det in åtta anmälningar om jaktbrott i Raseborg.

Kristianstadsbladet - 13 aug 12 kl. 06:30

Kraftig ökning av jaktbrott i Skåne

Antalet jaktbrott i Skåne har ökat kraftigt de senaste tio åren. Antalet jaktbrott som klaras upp i landet har dock legat stadigt runt tio procent under hela perioden.
Anmälningar om jaktbrott har ökat kraftigt i Sverige det senaste decenniet.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Stärkta misstankar om jaktbrott

De fem härjedalingar, fyra från Lillhärdal och från Sveg, som i våras greps av Dalapolisen i trakten av Ulvsjön i gränsområdet mellan Dalarna och Härjedalen går fortfarande inte fria från misstankar om grovt jaktbrott..

Dalarnas tidningar - 18 aug 13 kl. 17:11

Inget klart om det väcks åtal för misstänkt jaktbrott

De fem män från Härjedalen som i maj 2012 greps i trakterna av Ulvsjön i norra Dalarna är fortfarande misstänkta för grovt jaktbrott. Förundersökningen är omfattande och tagit lång tid men det är ännu oklart om ärendet går till åtal..

Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 14:00

Dansk misstänks för grova jaktbrott


En 36-årig dansk medborgare misstänks för åtskilliga fall av tjuvjakt i södra Skåne. Polisen tror att han olovligen har jagat vildsvin, rådjur, dovhjort och kronhjort - och alltid skurit av och lämnat kvar djurens huvuden.Mannen greps på juldagen förra året efter en tids spaning.

UNT - 27 jan 14 kl. 14:00

Dansk misstänks för grova jaktbrott

En 36-årig dansk man misstänks för åtskilliga fall av grova jaktbrott i södra Skåne. Han greps i december och har suttit häktad tills förra veckan. Misstanken gäller tjuvjakt på vildsvin, rådjur, dovhjort och kronhjort.

BT - 27 jan 14 kl. 14:02

Dansk misstänks för grova jaktbrott

En 36-årig dansk medborgare misstänks för åtskilliga fall av tjuvjakt i södra Skåne. Polisen tror att han olovligen har jagat vildsvin, rådjur, dovhjort och kronhjort - och alltid skurit av och lämnat kvar djurens huvuden. Mannen greps på juldagen förra året efter en tids spaning.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.