Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 24 February, 14:43

Dagens Media - 23 okt 17 kl. 14:50

Så vill Västtrafik få dig att ställa bilenDen utmanande trafiksituationen i Göteborg är utgångspunkten i Västtrafiks nya provåkarkampanj. Lösningen på problemet stavas kollektivtrafiken..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Västtrafik, Göteborg, Västtrafiks

Dela artikeln

49 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , Västtrafik, dig att , ställa, bilen
Cornucopia - 18 aug 13 kl. 15:17

Ytterligare två dagar förstörda av Västtrafik

Lördagen och söndagen förstördes av Västtrafik, de svenska storstadsregionernas absolut sämsta kollektivtrafikbolag. Nattbussen 00:28 körde utan ersättningstrafik eller någon som helst information bara rakt förbi alla vi som väntade på Korsvägen. Istället för att efter plan vara i säng runt 01:30 somnade jag inte för natten förrän ca 04:30.

BT - 21 jan 14 kl. 18:39

Västtrafik: "Vi måste säkerställa att det går bussar i Borås i augusti"

Beslutet från Förvaltningsrätten dröjer. Nu har Västtrafik tröttnat och ligger i förhandlingar med BL om en förlängning tills den juridiska tvisten är över. – Vi måste helt enkelt sätta ner foten och säkerställa att det finns busstrafik i Borås i augusti, det är vårt samhällsansvar.

Cornucopia - 22 dec 16 kl. 15:16

Icke-inflationen: Västtrafik höjer biljettpriset i Göteborg med 6.6%

Icke-inflationen segrar nya segrar. För att "bibehålla kollektivtrafikens konkurrenskraft" höjer Västtrafik årskortet för kollektivtrafik i Göteborg med 6.6%.

UT - 05 okt 13 kl. 09:04

Inget ombud för Västtrafik efter konkurs

Med Cigarrmagasinet försvann Ulricehamns enda ombud för Västtrafik. En efterträdare kan bli aktuell ? men bara om någon ansöker.

UT - 31 maj 13 kl. 10:47

Västtrafik kan höja priserna redan i oktober

Västtrafik kan höja biljettpriserna med sex procent redan den 15 oktober. Det kommer kollektivtrafiknämnden att föreslå för regionstyrelsen för att få årets budget att hålla. ?

BT - 29 dec 13 kl. 09:10

Fick prova Västtrafik ? hotades med polisen

Västtrafiks bjöd generöst på provåkning i två veckor. Men för Ivetta Koukareka slutade provet med hot om polishämtning när hon fick schavottera inför medpassagerare. Luddig och motsägelsefull information gjorde provet till mardröm.

BT - 07 aug 12 kl. 07:27

Splitter från 14 busskurer fick ligga - Västtrafik saknade personal

Någon gång mellan fredag och lördag slogs flera busskurer sönder.
Trots det dröjde det ända till måndag innan någon städade upp det krossade glaset. ?

Alingsås tidning - 05 okt 15 kl. 07:20

Västtrafik höjer priserna

Från och med den 3 januari 2016 höjs Västtrafiks priser igen med i genomsnitt fem procent. Dessutom sänks ungdomsgränsen för periodkorten och flera rabatter införs.
Höjda priser, enhetliga åldersgränser och rabatt för bland annat studenter.

GöteborgsPosten - 15 feb 16 kl. 12:04

Västtrafik tvingas ställa in 150 tåg dagligen

Efter helgens brand i ett teknikhus i Göteborg tvingas Västtrafik ställa in omkring 150 tågavgångar dagligen - och ersätta sträckorna med bussar. Även SJ, Tågab och norska NSB påverkas..

UT - 24 okt 13 kl. 10:49

Trångt i Borås ? då drar Västtrafik in två hållplatser i centrum

En besvärlig trafiksituation i centrala Borås ? då stannar inte 200-bussen längre vid Bäckängsgymnasiet och Södra Torget utan går direkt från lasarettet till Resecentrum.
?

BT - 15 jan 14 kl. 17:36

Västtrafik satsar extra på Tranemo

Västtrafik har valt ut tio kommuner till en extrasatsning på närtrafik. Enda Sjuhäradskommunen är Tranemo och där kommer utbudet att bli avsevärt mer kundvänligt. Närtrafik är till för dem som har minst en kilometer till närmaste busshållplats.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 6 timmar sedan

Anders Lindberg: "Twitter börjar bli ett arbetsmiljöproblem"

HELGLÄSNING. Aftonbladets nytillträdde politiska chefredaktör Anders Lindeberg vill bidra med tydlighet i politiken och lägga fokus på sakfrågorna. “Opinionsjournalistiken måste börja med människorna för att komma åt samhällsproblemen,” säger han till Dagens Media..

Dagens Media - 15 timmar sedan

fgf

ff.

Dagens Media - 21 timmar sedan

Så följer NetOnNet den omvända kundresan

”Jag tror på att våga testa, utvärdera och ompröva. Och ge ett bra sista intryck”, säger Susanne Ehnbåge, vd för NetOnNet..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Efter TT-missen – förtroendet hos tidningarna rubbat

TT-telegrammet som var orsaken till att flera tidningar fälldes av PON, har skakat om förtroendet för nyhetsbyrån. Det uppger bland annat Aftonbladet och Sydsvenskan. Redaktionschefen på TT uppger dessutom att rutinerna ses över..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Amnestys kampanj stoppas i Washingtons tunnelbana

En kontroversiell reklampolicy stoppar Amnestys kampanj från Washingtons tunnelbana. "Att stå upp för mänskliga rättigheter är inte att ta politisk ställning", säger Joanna Backman, kommunikatör på Amnesty Sverige,.

Dagens Media - Igår: 14:09

Ny blogg på Dagens Media: Unruly Video Blogg

Premiär för ny blogg på Dagens Media. Robin Leijonhuvud, vd för Unruly Norden, bloggar om videoannonsering..

Dagens Media - Igår: 10:25

ITV tar över Chimneys tv-avdelning

Nu står det klar att Chimney lägger ned sin tv-avdelning. Istället går medarbetarna över till ITV Studios..

Dagens Media - Igår: 10:07

"Ska skapa en friktionsfri upplevelse"

SPECIALEN DEL 2 AV 3. Användning Röststyrning öppnar nya dörrar för annonsörer – både när det kommer till sök och att driva handel.– "Den som lyckas komma nära konsumenterna kommer att lyckas," säger Bengt Eliasson på IBM..

Dagens Media - Igår: 07:58

Svenska journalister oroar sig över inflytande från sociala medier-jättarna

72 procent av svenska journalister anser att Facebook har för stor makt och 62 procent anser att Google har för stor makt. Det visar en ny rapport från Mynewsdesk..

Dagens Media - 21 feb 18 kl. 13:31

KO överklagar Kissie-domen

Konsumentombudsmannen vill att det inlägg som friades 31 januari ska granskas igen – och att vitesbeloppet för både bloggaren Kissie och nätverket Tourn ska höjas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.