Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 22 February, 21:38

Liknande nyheter

Taggar: Vi är konsekvent, inkonsekventa
Dagen - 09 jun 11 kl. 03:00

Skolinspektionen dömer konsekvent ut kyrkan

Skolavslutningen närmar sig. I många skolor har det kommit att diskuteras hur vi ska göra med traditionen att avslutningen ska vara i kyrkan. Skolprästen Torgny Wirén skriver klokt (Dagen 24/5) att det rör sig om två parter som måste mötas i förtroende - den kommunala skolan och kyrkan.

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Obändigt konsekvent Trier

Femman visar "Armageddon" och Nasa skickar ett team av oljeborrarnas värstingar runt månen för att s?
Danske Lars von Trier har en annan metod. Trier litar på vetenskapen, och när vetenskapen har räknat fel: Goodnight, and good luck.

Sydsvenskan - 01 nov 13 kl. 11:39

Konsekvent Mars imponerar

Musikläraren Bruno Mars är konsekvent. Han håller aldrig lektion utan en repetition av sina favoritgenrer. Femtiotalsrock, reggae och nittiotals-r&b..

HBL - 24 jul 14 kl. 12:49

Klok, konsekvent och kontroversiell

Helsingin Sanomat och den finländska opinionsbildningen har mist ett av sina tyngsta namn. Olli Kivinen, med en lång karriär som tidningsman vid HS, avled i en sjukdomsattack i söndags på sommarstugan i Vichtis .Olli Kivinen var hemma i Kemi och anställdes vid HS 1962.

Skånskan - 27 jan 16 kl. 12:00

Konsekvent slut för gränslös trilogi

Recension BOK
dit. dit. hään
Författare: Johan Jönson
Förlag: Albert BonniersSedan debuten 1992 har poeten Johan Jönson skrivit sig fram till en position som en av de mest omtalade poeterna i svensk samtidslyrik.

SvD - 19 mar 16 kl. 09:00

Konsekvent inkonsekvent i Vasastan

När Paulina Liffner von Sydow och hennes man flyttade in i sin nya lägenhet var tanken att den skulle inredas minimalistiskt och konsekvent. Men det visade sig vara lättare sagt än gjort..

Regeringen - 21 mar 16 kl. 16:01

En effektivare och mer konsekvent tillämpning av ekologisk kompensation

En särskild utredare ska identifiera och föreslå åtgärder för att åstadkomma en effektivare och mer konsekvent tillämpning av ekologisk kompensation i samband med större exploatering och ingrepp i värdefulla mark- och vattenområden. I detta ingår att säkerställa förutsägbarheten vid krav på kompensation och att underlätta ett kostnadseffektivt och långsiktigt verksamt genomförande av såväl frivilliga som obligatoriska kompensationsåtgärder, samt att verksamhetsutövare ges faktiska och rättsliga förutsättningar att genomföra kompensation..

Expressen - 17 maj 16 kl. 19:32

Förre DN-chefen: Har drivit konsekvent linje

Nu svarar DN:s förre chefredaktör Hans Bergström på kritiken efter Aftonbladets artikel om hans SD-kontakter. Han menar att han drivit en konsekvent linje. – Allt jag skrivit och sagt - offentligt och informellt - har byggt på uppfattningen att den hårda blockuppdelningen inte fungerar, skriver han i mejl till Expressen..

DI - 12 maj 17 kl. 11:32

ECB: Viktigt att ge marknaden konsekvent budskap

Det är viktigt att ECB ger marknaden ett konsekvent budskap vad gäller sin policyhållning. Det sade ECB-rådsledamoten Philip Lane i en intervju med Bloomberg TV på fredagen..

YLE - 13 maj 17 kl. 18:09

Salolainen: President Koivistos rutt västerut var konsekvent

Under sensommaren 1991 kom en trio med ett viktigt budskap till president Mauno Koivisto. De var utrikeshandelsminister Pertti Salolainen (Saml) och Utrikesministeriets tjänstemän Veli Sundbäck och Antti Satuli. EU-kommissionens ordförande Jacques Delors hade sagt till finländarna att Österrike och Sverige tänker ansöka om medlemskap i unionen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 13:31

KO överklagar Kissie-domen

Konsumentombudsmannen vill att det inlägg som friades 31 januari ska granskas igen – och att vitesbeloppet för både bloggaren Kissie och nätverket Tourn ska höjas..

Dagens Media - 5 timmar sedan

PON fäller flera tidningar för TT-telegram

Pressens Opinionsnämnd klandrar flera tidningar för felaktig namngivning i en artikel som beskyller en person för sexuella trakasserier. Artikeln var ett telegram från TT som publicerats i automatiska nyhetsflöden..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Netflix kostar tv-husen miljarder i annonspengar

Netflix lägger vantarna på mellan 3-6 miljarder dollar per år av de amerikanska tv-husens annonsintäkter. Det visar en ny rapport från Nscreenmedia..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Netflix kostar tv-husen miljoner i annonspengar

Netflix har lagt vantarna på mellan 3-6 miljarder dollar per år i tv-reklamintäkter från de amerikanska tv-husen. Det visar en ny rapport från Nscreenmedia..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Postkodlotteriet anmälde sin egen reklam – och fälldes

För att få tydligare regler kring vad som gäller vid spelreklam anmälde Postkodlotteriets ägarbolag Novamedia sin egen marknadsföring. Nu fälls den av spelbolagets granskningsorgan SEEM..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Tekniska problem hos Facebook

Både Facebook och Instagram låg stundtals nere under torsdagen..

Dagens Media - Igår: 08:58

Inhouse-trenden växer i USA

Byråer som Adweek talat med bekräftar att fler annonsörer rör sig mot att plocka hem planering och medieköp..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Fredrik Lindén lämnar Schibsted

Fredrik Lindén lämnar sin roll som informationsdirektör för Schibsted i Sverige för att istället bli kommunikationschef på Statens historiska museer. "Jag går från ett toppenjobb till ett drömjobb", säger han..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Outdoor Impact positiva till ny mätmetod: "En bra tilläggsmetod"

Carl Wåreus, styrelseordförande för Outdoor Impact, är positiv till den nya mätteknik för utomhus som testas på Stockholm Centralstation under 2018. “Vi letar alltid efter en effektivare metod och denna är vi positiva till," säger han till Dagens Media..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Snapchat svarar på ilskna uppropet

Snapchat lovar att genomföra ett par förändringar efter det digitala uppropet "Remove the snapchat update" – som nu är uppe i 1,2 miljoner underskrifter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.