Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 22 September, 08:05

Dagens Media - 23 okt 17 kl. 11:45

"Vi är konsekvent inkonsekventa"Sara Hansson och Ida Backman på Oatly, Rufus Lidman på Sveriges Annonsörer och AI-experten Ather Gattami ger en försmak på vad de kommer att prata om under Mediedagen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Hansson, Ida Backman, Oatly, Lidman, Sveriges Annonsörer, AI, Ather Gattami, Mediedagen

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi är konsekvent, inkonsekventa
Dagen - 09 jun 11 kl. 03:00

Skolinspektionen dömer konsekvent ut kyrkan

Skolavslutningen närmar sig. I många skolor har det kommit att diskuteras hur vi ska göra med traditionen att avslutningen ska vara i kyrkan. Skolprästen Torgny Wirén skriver klokt (Dagen 24/5) att det rör sig om två parter som måste mötas i förtroende - den kommunala skolan och kyrkan.

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Obändigt konsekvent Trier

Femman visar "Armageddon" och Nasa skickar ett team av oljeborrarnas värstingar runt månen för att s?
Danske Lars von Trier har en annan metod. Trier litar på vetenskapen, och när vetenskapen har räknat fel: Goodnight, and good luck.

Sydsvenskan - 01 nov 13 kl. 11:39

Konsekvent Mars imponerar

Musikläraren Bruno Mars är konsekvent. Han håller aldrig lektion utan en repetition av sina favoritgenrer. Femtiotalsrock, reggae och nittiotals-r&b..

HBL - 24 jul 14 kl. 12:49

Klok, konsekvent och kontroversiell

Helsingin Sanomat och den finländska opinionsbildningen har mist ett av sina tyngsta namn. Olli Kivinen, med en lång karriär som tidningsman vid HS, avled i en sjukdomsattack i söndags på sommarstugan i Vichtis .Olli Kivinen var hemma i Kemi och anställdes vid HS 1962.

Skånskan - 27 jan 16 kl. 12:00

Konsekvent slut för gränslös trilogi

Recension BOK
dit. dit. hään
Författare: Johan Jönson
Förlag: Albert BonniersSedan debuten 1992 har poeten Johan Jönson skrivit sig fram till en position som en av de mest omtalade poeterna i svensk samtidslyrik.

SvD - 19 mar 16 kl. 09:00

Konsekvent inkonsekvent i Vasastan

När Paulina Liffner von Sydow och hennes man flyttade in i sin nya lägenhet var tanken att den skulle inredas minimalistiskt och konsekvent. Men det visade sig vara lättare sagt än gjort..

Regeringen - 21 mar 16 kl. 16:01

En effektivare och mer konsekvent tillämpning av ekologisk kompensation

En särskild utredare ska identifiera och föreslå åtgärder för att åstadkomma en effektivare och mer konsekvent tillämpning av ekologisk kompensation i samband med större exploatering och ingrepp i värdefulla mark- och vattenområden. I detta ingår att säkerställa förutsägbarheten vid krav på kompensation och att underlätta ett kostnadseffektivt och långsiktigt verksamt genomförande av såväl frivilliga som obligatoriska kompensationsåtgärder, samt att verksamhetsutövare ges faktiska och rättsliga förutsättningar att genomföra kompensation..

Expressen - 17 maj 16 kl. 19:32

Förre DN-chefen: Har drivit konsekvent linje

Nu svarar DN:s förre chefredaktör Hans Bergström på kritiken efter Aftonbladets artikel om hans SD-kontakter. Han menar att han drivit en konsekvent linje. – Allt jag skrivit och sagt - offentligt och informellt - har byggt på uppfattningen att den hårda blockuppdelningen inte fungerar, skriver han i mejl till Expressen..

DI - 12 maj 17 kl. 11:32

ECB: Viktigt att ge marknaden konsekvent budskap

Det är viktigt att ECB ger marknaden ett konsekvent budskap vad gäller sin policyhållning. Det sade ECB-rådsledamoten Philip Lane i en intervju med Bloomberg TV på fredagen..

YLE - 13 maj 17 kl. 18:09

Salolainen: President Koivistos rutt västerut var konsekvent

Under sensommaren 1991 kom en trio med ett viktigt budskap till president Mauno Koivisto. De var utrikeshandelsminister Pertti Salolainen (Saml) och Utrikesministeriets tjänstemän Veli Sundbäck och Antti Satuli. EU-kommissionens ordförande Jacques Delors hade sagt till finländarna att Österrike och Sverige tänker ansöka om medlemskap i unionen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 minuter sedan

Vill sälja shots med hjälp av "Dunderhonung"

HELGLÄSNING. Biodlare, gymgrossist – och nu en barkedja med shots som specialitet. Bamseförlaget får inte ha begreppet "Dunderhonung" i fred..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Narva gör satsning på hållbarhet

Hållbarhetsfrågan blir allt mer på agendan bland de svenska storbolagen. För att möta efterfrågan bland kunderna lanserar Narva ett nytt samarbete med hållbarhetsverktyget Position Green..

Dagens Media - 18 timmar sedan

De kan bli Årets förnyare

Finalisterna i årets omgång av Meg Award är klara. Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Ekot har chans att vinna..

Dagens Media - 18 timmar sedan

MKTG rekryterar tre

Under den senaste månaden har tre nya konsulter anslutit till Dentsu Aegis-ägda MKTG med erfarenhet från bland annat PS Communication, Coca-Cola och Occasion..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Dan Panas till Mindmakers PR

Discoverys före detta kommunikationsdirektör går över till byråsidan. "Passar mig som handen i handsken", säger Dan Panas till Dagens Media..

Dagens Media - 21 timmar sedan

IQ skapar fejkade bakfyllor i ny kampanj

3D-printad bakishjälm ska få studenter att festa smartare..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Här är alla bilder från Huddle

Spana in alla bilder från Mindshares inspirationsdag..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Amazon nu tredje största annonsplattformen i USA

Amazon intar tredjeplatsen i jakten på de digitala annonspengarna i USA, enligt eMarketer..

Dagens Media - 23 timmar sedan

The Telegraph når tre miljoner tonåringar via Snapchat

Tidningen investerar stort på Snapchat, vilket verkar ha gett resultat..

Dagens Media - Igår: 07:59

Botar i biroll på det politiska Twitter

DEL 2 AV 3. Politiska höger-tweets sprids mer systematiskt än vänster-tweets, men renodlade bot-konton spelar ändå en biroll i valrörelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.