Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 11:12

Liknande nyheter

Taggar: Vi är konsekvent, inkonsekventa
Dagen - 09 jun 11 kl. 03:00

Skolinspektionen dömer konsekvent ut kyrkan

Skolavslutningen närmar sig. I många skolor har det kommit att diskuteras hur vi ska göra med traditionen att avslutningen ska vara i kyrkan. Skolprästen Torgny Wirén skriver klokt (Dagen 24/5) att det rör sig om två parter som måste mötas i förtroende - den kommunala skolan och kyrkan.

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Obändigt konsekvent Trier

Femman visar "Armageddon" och Nasa skickar ett team av oljeborrarnas värstingar runt månen för att s?
Danske Lars von Trier har en annan metod. Trier litar på vetenskapen, och när vetenskapen har räknat fel: Goodnight, and good luck.

Sydsvenskan - 01 nov 13 kl. 11:39

Konsekvent Mars imponerar

Musikläraren Bruno Mars är konsekvent. Han håller aldrig lektion utan en repetition av sina favoritgenrer. Femtiotalsrock, reggae och nittiotals-r&b..

HBL - 24 jul 14 kl. 12:49

Klok, konsekvent och kontroversiell

Helsingin Sanomat och den finländska opinionsbildningen har mist ett av sina tyngsta namn. Olli Kivinen, med en lång karriär som tidningsman vid HS, avled i en sjukdomsattack i söndags på sommarstugan i Vichtis .Olli Kivinen var hemma i Kemi och anställdes vid HS 1962.

Skånskan - 27 jan 16 kl. 12:00

Konsekvent slut för gränslös trilogi

Recension BOK
dit. dit. hään
Författare: Johan Jönson
Förlag: Albert BonniersSedan debuten 1992 har poeten Johan Jönson skrivit sig fram till en position som en av de mest omtalade poeterna i svensk samtidslyrik.

SvD - 19 mar 16 kl. 09:00

Konsekvent inkonsekvent i Vasastan

När Paulina Liffner von Sydow och hennes man flyttade in i sin nya lägenhet var tanken att den skulle inredas minimalistiskt och konsekvent. Men det visade sig vara lättare sagt än gjort..

Regeringen - 21 mar 16 kl. 16:01

En effektivare och mer konsekvent tillämpning av ekologisk kompensation

En särskild utredare ska identifiera och föreslå åtgärder för att åstadkomma en effektivare och mer konsekvent tillämpning av ekologisk kompensation i samband med större exploatering och ingrepp i värdefulla mark- och vattenområden. I detta ingår att säkerställa förutsägbarheten vid krav på kompensation och att underlätta ett kostnadseffektivt och långsiktigt verksamt genomförande av såväl frivilliga som obligatoriska kompensationsåtgärder, samt att verksamhetsutövare ges faktiska och rättsliga förutsättningar att genomföra kompensation..

Expressen - 17 maj 16 kl. 19:32

Förre DN-chefen: Har drivit konsekvent linje

Nu svarar DN:s förre chefredaktör Hans Bergström på kritiken efter Aftonbladets artikel om hans SD-kontakter. Han menar att han drivit en konsekvent linje. – Allt jag skrivit och sagt - offentligt och informellt - har byggt på uppfattningen att den hårda blockuppdelningen inte fungerar, skriver han i mejl till Expressen..

DI - 12 maj 17 kl. 11:32

ECB: Viktigt att ge marknaden konsekvent budskap

Det är viktigt att ECB ger marknaden ett konsekvent budskap vad gäller sin policyhållning. Det sade ECB-rådsledamoten Philip Lane i en intervju med Bloomberg TV på fredagen..

YLE - 13 maj 17 kl. 18:09

Salolainen: President Koivistos rutt västerut var konsekvent

Under sensommaren 1991 kom en trio med ett viktigt budskap till president Mauno Koivisto. De var utrikeshandelsminister Pertti Salolainen (Saml) och Utrikesministeriets tjänstemän Veli Sundbäck och Antti Satuli. EU-kommissionens ordförande Jacques Delors hade sagt till finländarna att Österrike och Sverige tänker ansöka om medlemskap i unionen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

Zenith tar tillbaka globalt mejeriuppdrag

Mediebyrån Zenith får ta hand om det globala uppdraget för mejerikoncernen Lactalis..

Dagens Media - 1 timme sedan

Kraftigt ras för print i november

Nedgången för tryckta medier accelererar i november. Det visar Mediebyråbarometern..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Tre tips för att slippa kritik á la Persbrandt är nyårsvärd

Emma Blom reder ut kritiken mot SVT:s val av nyårsvärd: "Ska Michael Persbrandt bara för att han supit och knullat inte kunna läsa en hederlig dikt? Lite övertydlighet är inte är övertydlig i det brus som varje dag befäster den norm vi nu bara börjat kritisera. Kom ihåg var ni läste det först"..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Aftonbladet: “Vår prishöjning är inte en konsekvens av Expressens Pluss-klon”

Expressens inrättar sig med sin nya betaltjänst i ledet av publicister som låser in innehåll. Tilltaget ses som positivt av både mediebyråerna och Aftonbladet – vars publisher Lena K Samuelsson passar på att reda ut varför hon just höjt priset på Plus..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Succéavslutning för Idol 2018

TV4:s Idol befinner sig i medvind. Formatet ökar för tredje året på rad och fredagens final sågs av över 1,2 miljoner svenskar..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Studie: Content marketing upplevs som mest relevant

Målgruppen minns avsändaren bakom vanliga annonser bäst, men content marketing uppfattas som mer relevant, enligt Sveriges Tidskrifters studie..

Dagens Media - Igår: 09:50

Hélène Barnekow ny vd för Microsoft Sverige

Telia tidigare vd Hélène Barnekow byter till Microsoft Sverige..

Dagens Media - Igår: 09:18

Google i hemliga samtal med kinesisk techgigant

Google och kinesiska Tencent ser enligt uppgift över ett samarbete som ska gynna båda techgiganternas kunder, skriver The Information..

Dagens Media - Igår: 08:00

Under 15: "Bara ett av tio barn kan hantera pengar"

"Under 15" träffar fotbollsproffset och entreprenören Philip Haglund som gjort det till sitt kall att lära barn hantera pengar och sin privatekonomi..

Dagens Media - 06 dec 18 kl. 13:13

Ny utbudsledning ska göra UR mer digitala

En ny utbudsledning och en ny gemensam digital plattform ska göra UR mer snabbfotade och digitala. "Den långsiktiga förändringen hoppas jag blir det som händer när ett f��retag engagerat står på tå", säger Sofia Wadensjö Karén, vd på UR..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.