Dagens Media > Ekonomi

Monday, 20 November, 23:42

Dagens Media - 23 okt 17 kl. 09:09

"Vet inte vad det innebär på sikt"UPPDATERAD. Flera sponsorer lämnar TV4 – bilvarumärket Volkswagen har ännu inte fattat något beslut kring saken..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Uppdaterad, TV4, Volkswagen

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vetinte vad det , innebär, sikt
Världen Idag - 30 jun 14 kl. 15:14

Hade fel åsikt om HBTQ - väljer att lämna Företagarna

Händelsen har seglat upp inför den Pridefestival som hålls i anslutning till Pajala marknad nästa helg. Företagarnas lokala styrelse menar att Bertil Kero uttalat sig olämpligt om festivalen och om HBTQ-frågan i stort. – Jag har själv inte nämnt ordet Pride, men man vet om min åsikt och det är det som man nu gräver fram, säger Bertil Kero till Världen idag, strax efter att ha meddelat sin avgång på måndagen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Queer är en åsikt – det är inte en läggning"Mer om #iminoritet

PROFILEN. Danial Mooeni, 18, från Göteborg, berättar om hur det är att vara queer i dagens Sverige.Danial, kan du inte förklara lite kort var det innebär för dig att vara queer?

Cornucopia - 15 apr 17 kl. 20:46

Innebär Netflix-modellen slutet för traditionell TV?

Netflix har för 2017 en budget på 54 miljarder kronor (6 GUSD) för att producera egna serier för omedelbar global Internetdistribution. Den här modellen omfamnas av allt fler TV-kanaler med global Internetnärvaro, som HBO, eller för den delen rena Internet TV-kanaler likt Netflix kollega Amazon Prime. Då endast den amerikanska sportkanalnätverket ESPN har större budget för egen produktion kan man fråga sig om detta är slutet för traditionell TV?

YLE - 24 sep 13 kl. 04:00

Riksdagen positivare till skolsvenska ? många bytt åsikt sedan valet

En fjärdedel av riksdagsledamöterna ställer sig nu positivare till svenska som ett obligatoriskt skolämne än före valet 2011. Bara hos en handfull riksdagsledamöter har attityderna hårdnat, bland dem som svarat på Yle Nyheters enkät. Åtminstone var fjärde riksdagsledamot har omprövat sin åsikt om skolsvenskan sedan riksdagsvalet 2011 ?

Polisen - 22 apr 14 kl. 17:00

Alla ska få säga sin åsikt på 1 maj

Vid det här laget vet redan många att Svenskarnas Parti manifesterar i Jönköping den 1 maj. Det kommer, likt förra året, innebära motdemonstrationer och Polisens jobb blir att se till att alla kan få sin grundlagsskyddade rätt att säga sin åsikt..

YLE - 11 okt 16 kl. 18:33

Flyktingfrågan blir stor i kommunalvalet: "Det blir svårt att gå till val utan en åsikt"

Flyktingfrågan har blivit aktuell på ett helt nytt sätt efter det senaste kommunalvalet år 2012. I den nationella politiken har den fått så stort utrymme att det också kommer att spilla över i kommunalvalsprogrammen, säger Siv Sandberg, valexpert och kommunforskare vid Åbo Akademi. - Det är ganska svårt för ett parti att gå till kommunalval den här gången utan att ha en åsikt om flyktingfrågan.

YLE - 24 nov 16 kl. 05:00

Sjöfartsexpert: Kinesiskt varvssamarbete kan bli en risk på lång sikt

Viking Lines besked om att man ingått ett intentionsavtal om att bygga ett nytt fartyg vid ett kinesiskt varv kan på kort sikt vara en god nyhet för finländska underleverantörer. - Visst finns det möjligheter för både stora och små aktörer att få mer jobb, säger Tapio Karvonen som är specialforskare vid forsknings- och skolningscentralen för sjöfart vid Åbo universitet. Enligt Karvonen har de kinesiska varven har inte så mycket erfarenhet av den här sortens projekt sedan tidigare så de kommer att behöva all den hjälp de kan få.

YLE - 16 jun 14 kl. 04:05

Vöråanställd: Jag vet inte vem jag kan prata med

Det har bildats två läger bland de anställda vid Vörå kommun efter att det blev känt att revisionsnämnden låtit göra en utredning om kommundirektör Christina Båssar. Det säger kanslichef Carina Nyqvist vid centralkansliet i Vörå kommun. - Förut hade vi god stämning.

YLE - 10 jun 14 kl. 05:07

Hjärtkirurgin är en utmaning på lång sikt

Hjärtkiurgin vid Vasa centralsjukhus ska bevaras, det slog ledamöterna i sjukvårdsdistriktets fullmäktige fast vid sitt möte på måndagen. Men utmaningarna är många. Dels gäller det att vaska fram ett köpavtal så att hjärtoperationerna kan fortsätta efter sommarpausen och dels gäller det att hitta en lösning som fungerar på längre sikt.

Sydsvenskan - 28 maj 15 kl. 20:36

"Politiker som inte vet ett skvatt om sjukvård bestämmer i Region Skåne"

Så har det hänt igen: regiondirektören har fått gå och – i det här fallet – 2,6 miljoner kronor. Företrädaren fick också några miljoner i ersättning när han avpolletterades. Regionråden försöker att få det hela att se snyggt ut och talar om gjorda omorganisationer och om gott slut på lång sikt.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 15 kl. 20:36

"Politiker som inte vet ett skvatt om sjukvård bestämmer i Region Skåne"

Så har det hänt igen: regiondirektören har fått gå och – i det här fallet – 2,6 miljoner kronor. Företrädaren fick också några miljoner i ersättning när han avpolletterades. Regionråden försöker att få det hela att se snyggt ut och talar om gjorda omorganisationer och om gott slut på lång sikt.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 6 timmar sedan

Ikea ramar in ännu en fyndig annons

Efter VM-bänk och Apple-hyllning – nu är det den rekorddyra tavlan ”Salvator Mundi” av Leonardo Da Vinci som hamnat i fokus..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Nystartad agentur lockar tunga namn

Så ska Albatros Agency hjälpa Peter Birro, Denise Rudberg och Måns Herngren..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Nystartade agenturen lockar tunga namn

Så ska Albatros Agency hjälpa Peter Birro, Denise Rudberg och Måns Herngren..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Här är vinnarna i Stockholms stads byråupphandling

Har delats upp i tre olika kategorier med ett totalt värde av 20-25 miljoner kronor per år..

Dagens Media - 17 nov 17 kl. 11:46

JCDecaux tvingas vänta ett år på cykelavtalet

Upphandlingen om Stockholms stads eftertraktade cykelsystem drar ut på tiden – vilket innebär att Clear Channel får ha kvar sitt system under hela nästa år..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Liberalerna tar hjälp av Garbergs

Inför nästa års val – Liberalerna väljer byrån Garbergs..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Prisregnet kan fortsätta för svenska reklambyråer

Reklambyråerna Åkestam Holsts och Abby Priest har chans att kamma hem fler priser. De är nu nominerade till tävlingen Eurobest Innovation i London..

Dagens Media - 17 nov 17 kl. 10:16

Så ska Kia-index hantera avhoppen

Allt fler aktörer väljer att lämna Sveriges Annonsörers Kia-index – senast i raden Metro. "Det gynnar inte någon", säger Peter Mackhé, chef för Kia-index..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Nordea får ny presschef

Di-journalisten Afroditi Kellberg blir storbankens nya presschef..

Dagens Media - 17 nov 17 kl. 07:52

Brottsoffermyndigheten söker reklambyrå

Brottsoffermyndigheten är på jakt efter en reklambyrå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.