Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 24 March, 03:19

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 17 kl. 23:02

Brand i lägenhet på Handelsmansgatan – en person har andats in rökEn mindre brand utbröt i en lägenhet på Handelmansgatan under söndagen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Handelsmansgatan, Handelmansgatan

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , lägenhet, Handelsmansgatanen person har , andats, in rök
Expressen - 25 aug 17 kl. 11:02

Larm om brand – lägenhet rökfylld

På fredagen larmades SOS Alarm om en brand i byggnad centrala Malmö.Trapphuset och en lägenhet ska vara rökfyllda, enligt polisen.– Det brann i köket i en lägenhet på åttonde våningen, säger Joel Johansson, inre befäl på räddningstjänsten syd..

Expressen - 05 apr 17 kl. 08:10

Synlig rök efter brand lägenhet i flerfamiljshus

Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Norrköping. Enligt larmet till SOS tjuter brandlarmet och det finns synlig rök. – Rökdykning påbörjades fem i åtta, men det finns ingen kvar i lägenheten, säger Peter Holm, inre befäl vid räddningstjänsten i Norrköping..

Hela Gotland - 13 jun 16 kl. 10:06

BRAND: Lägenhet rökfylldes

Strax efter halv tio på måndagsförmiddagen fick räddningstjänsten larm om en lägenhetsbrand i Visby..

Hela Gotland - 13 jun 16 kl. 10:06

BRAND: Lägenhet i Visby rökfylldes

Strax efter halv tio på måndagsförmiddagen fick räddningstjänsten larm om en lägenhetsbrand i Visby..

YLE - 17 feb 15 kl. 13:20

Studentlägenhet totalförstörd i brand

En studielägenhet vid Olympiakvarteret i Vasa totalförstördes i en brand på tisdag eftermiddag. En person fördes till sjukhus för kontroll. Det är ännu oklart vad som orsakade branden, men lägenhetsinnehavaren fanns på plats i bostaden när branden fick sin början.

Expressen - 28 feb 18 kl. 09:13

Befarad brand i lägenhet – person utplockad

Rökdykare har gått in i en lägenhet i Stuvsta i Huddinge efter larm om brand.– En person som ha andats in rök har tagits ut, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen. .

GT - 06 aug 16 kl. 22:04

Person till sjukhus efter brand i lägenhet

En lägenhet i Trollhättan började brinna under lördagskvällen. – Det brann kraftigt i köket i en lägenhet på sjunde våningen, säger Johan Ytterberg, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänst. Ingen person fanns i bostaden, men en person som befann sig i trapphuset fick föras till sjukhus efter att ha andats in brandrök..

Skånskan - 11 feb 17 kl. 08:43

Man till sjukhus efter brand

Malmö Larmet om lägenhetsbranden inkom klockan 01.19. ERWP.

Kristianstadsbladet - 10 nov 13 kl. 16:02

Man svårt skadad i brand


En brand utbröt i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Karlstad på söndagsmorgonen. Tre personer, två kvinnor och en man, fick föras till sjukhus.Mannen hoppade från ett fönster och han vårdas på Centralsjukhuset.

BT - 10 nov 13 kl. 16:04

Man svårt skadad i brand

En brand utbröt i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Karlstad på söndagsmorgonen. Tre personer, två kvinnor och en man, fick föras till sjukhus. Mannen hoppade från ett fönster och han vårdas på Centralsjukhuset.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Två häktade efter skottlossning i Gävle

Två personer har häktats för inblandning i skottlossningen i stadsdelen Nordost i Gävle i måndags kväll, skriver Gefle Dagblad. Inledningsvis greps fyra personer i samband med händelsen. Tre av dem anhölls.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Spotifys oro: Två miljoner kringgår annonser

Två miljoner användare av Spotifys gratistjänst blockerar annonserna som dyker upp i den, utan att betala. I sitt prospekt inför den kommande börsnoteringen i New York belyste Spotify problemet i att det finns de som försöker kringgå betalningen och ge.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Två till fängelse efter dödsolycka

Två lastbilschaufförer har dömts till fängelse för en trafikolycka i Buckinghamshire i Storbritannien förra sommaren, där 8 personer omkom, rapporterar BBC. Den ena av männen, 31, döms till 14 års fängelse, för att ha orsakat den dödliga olyckan. Den an.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skott avlossat vid gripande i Tierp

Ett varningsskott avlossades när en knivbeväpnad man greps i Tierp vid midnatt. – Han påträffades av en slump men ungefär samtidigt fick vi även ett larm om att det var en man som betedde sig hotfullt, säger Daniel Ågren, RLC-befäl vid polisregion Mitt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Spotify: Många blockerar annonser

Två miljoner användare av Spotifys gratistjänst blockerar annonserna som dyker upp, utan att betala. I sitt prospekt inför den kommande börsnoteringen belyste Spotify problemet i att det finns de som försöker kringgå betalningen och ge ännu fler tillgån.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

T-rex i lågor vid nöjespark

En Tyrannosaurus rex totalförstördes när den fattade eld vid en nöjespark i Colorado, USA, skriver The Independent. Besökarna vid Royal Gorge dinosaur experience fick mer spänning än vad de betalat för när robotdinosaurien i naturlig storlek gick upp i.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Storbråk i centrala Norrköping

Ett tiotal personer var inblandade i ett bråk i centrala Norrköping under fredagseftermiddagen, skriver Norrköpings Tidningar. Polisen kunde avstyra bråket, där alla inblandade var män i olika åldrar. Polisen har talat med flera inblandade och vittnen f.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Höjt kreditbetyg för Spanien

Det ser allt ljusare ut för den spanska ekonomin. Det har fått kreditvärderingsföretaget Moodys att lyfta landets kreditbetyg ett steg till A-. Moodys ser positivt på landets ekonomi med hänvisning till dess "övergripande ekonomiska och budgetmässiga pr.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Stipendium i Kim Walls minne delades ut i New York

Stipendiet på 5 000 dollar gick till danska journalisten Anne Kirstine Hermann..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Spansk kvinna dog av bisticksbehandling

En spansk kvinna har avlidit efter att ha fått bisticksterapi, en behandlingsmetod som påståtts kunna stärka kroppens immunförsvar och som förespråkats av bland andra skådespelaren Gwyneth Paltrow. Den 55-åriga kvinnan hade fått bisticksterapi på en pri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.