Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 17 October, 22:39

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , lägenhet, Handelsmansgatanen person har , andats, in rök
Expressen - 25 aug 17 kl. 11:02

Larm om brand – lägenhet rökfylld

På fredagen larmades SOS Alarm om en brand i byggnad centrala Malmö.Trapphuset och en lägenhet ska vara rökfyllda, enligt polisen.– Det brann i köket i en lägenhet på åttonde våningen, säger Joel Johansson, inre befäl på räddningstjänsten syd..

Expressen - 05 apr 17 kl. 08:10

Synlig rök efter brand lägenhet i flerfamiljshus

Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Norrköping. Enligt larmet till SOS tjuter brandlarmet och det finns synlig rök. – Rökdykning påbörjades fem i åtta, men det finns ingen kvar i lägenheten, säger Peter Holm, inre befäl vid räddningstjänsten i Norrköping..

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 18 kl. 12:45

Brand: Lägenhet förstördes i brand – polisutredning nedlagd

Den polisutredning som startades efter branden på Hansagatan den 27 juni är nu nerlagd. – Vi kan inte styrka att det är ett brott, säger förundersökningsledaren Karl-Magnus Hanson..

Hela Gotland - 13 jun 16 kl. 10:06

BRAND: Lägenhet rökfylldes

Strax efter halv tio på måndagsförmiddagen fick räddningstjänsten larm om en lägenhetsbrand i Visby..

Hela Gotland - 13 jun 16 kl. 10:06

BRAND: Lägenhet i Visby rökfylldes

Strax efter halv tio på måndagsförmiddagen fick räddningstjänsten larm om en lägenhetsbrand i Visby..

YLE - 17 feb 15 kl. 13:20

Studentlägenhet totalförstörd i brand

En studielägenhet vid Olympiakvarteret i Vasa totalförstördes i en brand på tisdag eftermiddag. En person fördes till sjukhus för kontroll. Det är ännu oklart vad som orsakade branden, men lägenhetsinnehavaren fanns på plats i bostaden när branden fick sin början.

Expressen - 28 feb 18 kl. 09:13

Befarad brand i lägenhet – person utplockad

Rökdykare har gått in i en lägenhet i Stuvsta i Huddinge efter larm om brand.– En person som ha andats in rök har tagits ut, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen. .

GT - 06 aug 16 kl. 22:04

Person till sjukhus efter brand i lägenhet

En lägenhet i Trollhättan började brinna under lördagskvällen. – Det brann kraftigt i köket i en lägenhet på sjunde våningen, säger Johan Ytterberg, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänst. Ingen person fanns i bostaden, men en person som befann sig i trapphuset fick föras till sjukhus efter att ha andats in brandrök..

Skånskan - 11 feb 17 kl. 08:43

Man till sjukhus efter brand

Malmö Larmet om lägenhetsbranden inkom klockan 01.19. ERWP.

Expressen - 10 feb 17 kl. 18:30

JUST NU: Två brännskadade efter brand i lägenhet

Räddningstjänst och polis har åkt ut på ett larm i Trollhättan efter att en lägenhet börjat brinna.Flera personer ska ha skadats i branden, enligt räddningstjänsten.– Enligt första uppgifterna har vi minst två brännskadade och en som andats in rök, säger Peter Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kurserna på Wall Street vände ner

New York-börsen stängde med röda siffror efter gårdagens rally. Publiceringen av centralbanken Federal Reserves protokoll från senaste policymötet i september lyckades inte lyfta kurserna. Det framgår av protokollet att beslutet att höja räntan med 25 p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kim Larsen slår historiskt musikrekord

Kim Larsen är populärare än någonsin i hemlandet Danmark. Drygt två veckor efter musikikonens död dominerar han den danska albumlistan med nio av tio album i topp, skriver Ekstra Bladet. Därmed sätter Kim Larsen ett historiskt rekord på den danska album.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stalders poängfest gav storseger

Lara Stalder slog till redan efter 3.51 minuter. Sedan bjöd den schweiziska stjärnan på en poängfest i Linköpings 8–1-seger hemma mot SDE i SDHL.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Här är de stora vinnarna på årets näringslivsgala

En ung stjärna, ett anrikt charkföretag och ett lysande evenemang tog hem priserna..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Över 60 år gammalt temperaturrekord slaget

Ett väderrekord från 1949 har slagits i Målilla i Småland. Att temperaturerna är så här höga så sent i oktober är ovanligt, enligt SMHI. Under dagen uppmättes 21,4 grader på mätstationen, vilket raderar ut det gamla rekordet från den 17 oktober 1949.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Italien ratar ryss-sanktioner och budgetoro

Spänningarna mellan Italien och EU tilltar. På plats i Moskva säger vice premiärminister Salvini att det blir ett nej till fortsatta EU-sanktioner. I Bryssel avvisar premiärminister Conte all oro för landets vidlyftiga budgetplaner.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dansk nöjespark evakuerad för brand

Samtliga gäster har evakuerats från nöjesparken Bakken norr om Köpenhamn med anledning av en brand, rapporterar danska medier. Branden har startat i en restaurang på området och bilder som publiceras i danska medier visar hur lågor slår ut från hela byg.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Allt fler hoppar av "ökenkonferens"

Den ekonomiska konferensen i Saudiarabien riskerar bli rejält stympad i spåren av det misstänkta mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi. Listan på bojkottande företag växer. – På kort sikt är situationen oroväckande, säger Patrick el-Cheikh.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

SD-topp: Utlys folkomröstning om invandring

Regeringen bör snarast utlysa en folkomröstning om invandringspolitiken. Det föreslår Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof i en riksdagsmotion. Han hänvisar till Ungerns premiärminister Viktor Orbán som i brev har frågat medborgarna vad.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svenskt beachvolleyguld i ungdoms-OS

Den blågula succén vid ungdoms-OS i Buenos Aires fortsätter. Beachvolleybollparet David Åhman, 16, och Jonatan Hellvig, 17, tog Sveriges tredje guld efter att ha utklassat nederländarna Yorick de Groot, 17, och Matthew Immers, 18, i finalen med 2–0 i se.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.