GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 January, 02:54

GöteborgsPosten - 22 okt 17 kl. 22:57

Hösten är här för att stannaDags att plocka fram regnjackan och investera i ett stadigt paraply – hösten är nämligen här för att stanna. Men det ser ut som att du kan lämna vinterdäcken hemma några veckor till, i alla fall om du bor i Västsverige..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Västsverige

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höstenär här för att , stanna
YLE - 20 apr 16 kl. 04:30

Flera asylsökande kommer att stanna i Nagu

Den här veckan stänger asylmottagningen i Nagu. De flesta har redan flyttat ut, men tack vare frivilligas hjälp kan 18 asylsökande stanna på orten. Sedan oktober i fjol har drygt hundra asylsökande bott vid asylmottagningen vid hotell Strandbo i Nagu.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ibbe, 19, fick stanna – nu inspirerar han andra#EldsjälarIbbes fall

ELDSJÄLAR. – Det är en obeskrivlig känsla när man får veta att man får stanna, man tappar ett par kilon, säger Abrahim "Ibbe" Jabateh till Nyheter24. Han är en av många som vet hur det är att hotas av utvisning.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 14:29

Hösten har kommit för att stanna

Kylig ishavsluft har svept ner över Sverige. Det leder till mycket kalla nätter med frost på många håll och dagstemperaturer under det normala hela denna vecka.
Natten till onsdag var säsongens kallaste med -7 grader i jämtländska Börtnan.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 13 kl. 14:29

Hösten har kommit för att stanna

Foto: Toby Talbot/Scanpix
Kylig ishavsluft har svept ner över Sverige. Det leder till mycket kalla nätter med frost på många håll och dagstemperaturer under det normala hela denna vecka.
Natten till onsdag var säsongens kallaste med -7 grader i jämtländska Börtnan.

Skånskan - 26 sep 13 kl. 06:11

Hösten har kommit för att stanna

Hösten är här för att stanna..

BT - 28 okt 13 kl. 13:30

Civilförsvaret: Stanna inne

Ovädret Simone är på väg mot Sverige och SMHI utvidgar klass 3-varningen till stora delar av västra och södra Sverige. Stanna inne, råder Civilförsvarsförbundet.I Storbritannien, där stormen kallas St Jude, har flera människor dödats och hus raserats av blåsten.

BT - 11 jan 15 kl. 08:52

Trafikverket: "Stanna inne om ni kan"

Blåsten håller i sig under söndagen, och från Trafikverket ber man nu boende i de stormdrabbade områdena att inte ge sig ut på vägarna. En hel del träd har fallit under natten i Sjuhärad. Stormen Egon har dragit fram ordentligt och även under söndagen håller blåsten i sig, om än i mindre styrka.

YLE - 06 sep 17 kl. 04:30

Får de bara stanna tills de fyllt arton? Migris linje gällande flyktingbarn förbryllar

Flyktingrådgivningen riktar skarp kritik mot Migrationsverkets sätt att behandla de ensamkommande asylsökande barn som kom till Finland hösten 2015. Många av dem fick ett års uppehållstillstånd. I stället för att nu ge dem tre, fyra år till, ger Migrationsverket i många fall endast ett års fortsatt uppehållstillstånd, tills den unga fyller arton.

Sydsvenskan - 03 apr 16 kl. 04:00

Stanna upp och förstummas

I torsdags hyllades David Bowie i en konsert på Carnegie Hall i New York. Den avslutades med att en barnkör sjöng Space Oddity. Rolling Stone Magazine skrev att Bowie, om han är där uppe någonstans, förhoppningsvis känner all kärlek som riktats till honom de senaste månaderna.

YLE - 16 jun 14 kl. 14:47

Alphonsine får stanna

Den rwandiska flyktingen Alphonsine Uwizeyimana stanna i Finland. Migrationsverket har gett henne ett fyra år långt uppehållstillstånd. Alphonsines elvaåriga dotter Laurette fick uppehållstillståd redan förra hösten.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Bäver hotar underminera riksväg

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

En död i brand i Köpenhamn

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Chrysler-chef erkänner brott

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fem saknas efter smäll på borrigg

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Bil besköts på E22

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Inget fördömande av Turkiets Syrienoffensiv

Vid mötet i FN:s säkerhetsråd stod läget i Afrin i norra Syrien, såväl som i de inringade oppositionsfästena Idlib och östra Ghouta, på dagordningen. Men det blev inget fördömande av Turkiets militärinsats, som hittills krävt nästan 80 liv..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

”Gör moderna språk obligatoriska i skolan”

Andelen elever som läser andra främmande språk än engelska minskar och Sverige måste vända utvecklingen för att inte hamna efter andra europeiska länder, menar Lärarnas riksförbund..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

En kompromissernas kväll

Vilken skräll! The Nile Hilton incident tog överraskande hem storslam på Guldbaggegalan: Tarik Salehs mörka thriller med Fares Fares i huvudrollen som korrupt kriminalpolis i Kairo..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Netflix slog förväntningarna

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

"Nile Hilton incident" stor guldbaggevinnare

Det blev en skrällkväll på Guldbaggegalan. "Sameblod" och "The Nile Hilton incident" stod som kvällens stora vinnare. Den sistnämnda tog hem tungviktartrofén för bästa film – medan förhandsfavoriterna "Borg" och "The square" fick stå i skuggan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.