GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 22 July, 07:04

GöteborgsPosten - 22 okt 17 kl. 22:57

Hösten är här för att stannaDags att plocka fram regnjackan och investera i ett stadigt paraply – hösten är nämligen här för att stanna. Men det ser ut som att du kan lämna vinterdäcken hemma några veckor till, i alla fall om du bor i Västsverige..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Västsverige

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höstenär här för att , stanna
YLE - 20 apr 16 kl. 04:30

Flera asylsökande kommer att stanna i Nagu

Den här veckan stänger asylmottagningen i Nagu. De flesta har redan flyttat ut, men tack vare frivilligas hjälp kan 18 asylsökande stanna på orten. Sedan oktober i fjol har drygt hundra asylsökande bott vid asylmottagningen vid hotell Strandbo i Nagu.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ibbe, 19, fick stanna – nu inspirerar han andra#EldsjälarIbbes fall

ELDSJÄLAR. – Det är en obeskrivlig känsla när man får veta att man får stanna, man tappar ett par kilon, säger Abrahim "Ibbe" Jabateh till Nyheter24. Han är en av många som vet hur det är att hotas av utvisning.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 14:29

Hösten har kommit för att stanna

Kylig ishavsluft har svept ner över Sverige. Det leder till mycket kalla nätter med frost på många håll och dagstemperaturer under det normala hela denna vecka.
Natten till onsdag var säsongens kallaste med -7 grader i jämtländska Börtnan.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 13 kl. 14:29

Hösten har kommit för att stanna

Foto: Toby Talbot/Scanpix
Kylig ishavsluft har svept ner över Sverige. Det leder till mycket kalla nätter med frost på många håll och dagstemperaturer under det normala hela denna vecka.
Natten till onsdag var säsongens kallaste med -7 grader i jämtländska Börtnan.

Skånskan - 26 sep 13 kl. 06:11

Hösten har kommit för att stanna

Hösten är här för att stanna..

BT - 28 okt 13 kl. 13:30

Civilförsvaret: Stanna inne

Ovädret Simone är på väg mot Sverige och SMHI utvidgar klass 3-varningen till stora delar av västra och södra Sverige. Stanna inne, råder Civilförsvarsförbundet.I Storbritannien, där stormen kallas St Jude, har flera människor dödats och hus raserats av blåsten.

BT - 11 jan 15 kl. 08:52

Trafikverket: "Stanna inne om ni kan"

Blåsten håller i sig under söndagen, och från Trafikverket ber man nu boende i de stormdrabbade områdena att inte ge sig ut på vägarna. En hel del träd har fallit under natten i Sjuhärad. Stormen Egon har dragit fram ordentligt och även under söndagen håller blåsten i sig, om än i mindre styrka.

YLE - 06 sep 17 kl. 04:30

Får de bara stanna tills de fyllt arton? Migris linje gällande flyktingbarn förbryllar

Flyktingrådgivningen riktar skarp kritik mot Migrationsverkets sätt att behandla de ensamkommande asylsökande barn som kom till Finland hösten 2015. Många av dem fick ett års uppehållstillstånd. I stället för att nu ge dem tre, fyra år till, ger Migrationsverket i många fall endast ett års fortsatt uppehållstillstånd, tills den unga fyller arton.

Dagens PS - 04 jul 18 kl. 14:41

Smartare investeringar “här för att stanna”

RAIRE Invest, med investeringsplattformen Raise Reach, har stormat fram i marknaden för alternativa investeringar. Rörelsen i sin nuvarande form har bara funnits sedan ett år tillbaka då grundarna tillsammans med huvudägare bestämde sig för att förändra och framför allt förbättra hur en investeringsplattform skall fungera. Och sedan dess har det gått fort.

YLE - 16 jun 14 kl. 14:47

Alphonsine får stanna

Den rwandiska flyktingen Alphonsine Uwizeyimana stanna i Finland. Migrationsverket har gett henne ett fyra år långt uppehållstillstånd. Alphonsines elvaåriga dotter Laurette fick uppehållstillståd redan förra hösten.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Snacks och rosévin hela veckan?

Under sommarens ledighetslunk kan även matintaget bli överdrivet ohälsosamt. Dietist Sanna Nybacka ger sina tips och råd för den som vill hålla sig frisk under semestern – och efteråt..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Åldrig Bouteflika tros vilja bli omvald

Trots att han nu är över 80 år, sällan visar sig offentligt och har ifrågasatt hälsa tyder alltmer på att president Abdelaziz Bouteflika försöker bli omvald som Algeriets president..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Glasmonument klart sju år efter dåden i Norge

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Doyle utskriven med "bara mindre frakturer"

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Norén-drama att vänta i British Open

Kan Alex bjuda på ett Norén-drama med lyckligt slut? Eller vrider Tiger Woods tillbaka tiden och vinner sin första major på ett decennium? Det är upplagt för en golfklassiker när British Open avgörs på Carnoustie i eftermiddag..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Över 2 000 vill hjälpa till vid bränderna

Över 2 000 frivilliga har hört av sig till Röda Korset de senaste två dygnen och vill hjälpa till vid de stora skogsbränderna. Ett gensvar som överträffar förväntningarna, enligt Röda Korset som i dialog med Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) samordnar frivilliginsatserna..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Junior Brielle mot världen

Bröderna Röhdin tröttnade på antagonister och flyttade ut till en norrländsk herrgård. Där odlades vi mot dom-tänket, ett fokus på det vackra och vad som skulle bli grunden till Junior Brielle. Nu turnerar de Sverige runt.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Konstnärlig kraft som sipprar ut från museerna

Konstnärer som Egon Schiele, Gustav Klimt och Otto Wagner präglade förra sekelskiftet i Wien med sin nyskapande konst och form. Kulturskribenten Cecilia Hansson guidar till stadens jubileumsutställningar under en sommar då även ett mörkare minnesår uppmärksammas..

GöteborgsPosten - Igår: 10:48

Bryr vi oss om bränderna?

Klimatet är det som oroar svenskarna allra mest. Ändå är de beredda att rösta på partier som verkar genuint ointresserade av frågan. Överträffar vårt egenintresse allmänintresset?

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Panshiri: Vi pratar om integration, när vi egentligen menar assimilation

Svensk integration och migration har de senaste decennierna varit som en enda stor fotbollsmatch där Sverige har skickat signaler till resten av världen att alla är välkomna att spela i det lilla landet i norr. Men när spelarna väl kommer till matchen glömmer vi bort att förmedla vad offsideregeln är, skriver Mustafa Panshiri i sin sommarkolumn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.