BT > Ekonomi

Monday, 20 November, 23:41

BT - 22 okt 17 kl. 20:36

Något sämre än väntat för SecuritasSecuritas vinst före skatt landade på 1 078 miljoner kronor för tredje kvartalet, att jämföra med 1 036 miljoner för samma period året innan. Analytikerna hade räknat med en vinst på 1 105 miljoner kronor enligt Bloombergs analytikerenkät, skriver Dagens industri.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Securitas, Bloombergs, Dagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Något sämre än, väntatför , Securitas
BT - 08 aug 12 kl. 17:49

Securitas förlorare på stigande börs

Stockholmsbörsen föll under större delen av onsdagen, men vände upp strax före stängning.Säkerhetsjätten Securitas var dagens stora förlorare efter en sämre rapport än väntat.Vid stängning hade OMXS-index stigit med 0,3 procent till 332,9.

Nyhetskanalen - 07 nov 12 kl. 15:08

Securitas vinst som väntat

Säkerhetsjätten Securitas vinst var i linje med analytikernas förväntningar. Vinsten före skatt landade på 640 miljoner kronor för tredje kvartalet 2012. Analytiker, som Reuters talat med, hade väntat en vinst på 642 miljoner kronor.

BT - 04 nov 14 kl. 09:22

Securitas draglok på börsen

Securitas rusar med över 9 procent i den inledande handeln och är draglok på Stockholmsbörsen. I övrigt var stämningen dämpad. Kraftiga kurslyft i Tokyo gav inget större avtryck på de europeiska börserna, som överlag sjunker.

BT - 04 nov 14 kl. 15:44

Securitas och Astra lyfter börsen

Securitas aktie lyfter kraftigt efter bolagets delårsrapport, vilket gör säkerhetskoncernen till ett av dragloken på Stockholmsbörsen. En annan vinnare är Astra Zeneca.Kraftiga kurslyft i Tokyo, där Nikkei 225-index steg 2,7 procent till den högsta nivån på sju år, gav ingen omedelbar genklang i Europa där ledande börser kretsade kring nollstrecket i eftermiddagshandeln.

BT - 04 nov 14 kl. 17:42

Securitas och Astra börsens draglok

Securitas aktie lyfte kraftigt efter bolagets delårsrapport, vilket gör säkerhetskoncernen till ett av dragloken på Stockholmsbörsen. En annan vinnare på tisdagen var Astra Zeneca.Kraftiga kurslyft i Tokyo, där Nikkei 225-index steg 2,7 procent till den högsta nivån på sju år, gav ingen omedelbar genklang i Europa där ledande börser kretsade under nollstrecket.

PrivataAffärer - 07 nov 13 kl. 08:06

Securitas sämre än väntat

Säkerhets- och bevakningsjätten Securitas resultat det tredje kvartalet var sämre än väntat....

SvD - 05 aug 14 kl. 08:20

Securitas sämre än väntat

Säkerhetsjätten Securitas redovisar en vinst före skatt på 639 miljoner kronor för andra kvartalet. Det var något mindre än motsvarande period i fjol, och sämre än väntat..

DalaDemokraten - 05 aug 14 kl. 08:20

Securitas sämre än väntat

Säkerhetsjätten Securitas redovisar en vinst före skatt på 639 miljoner kronor för andra kvartalet. Det var något mindre än motsvarande period i fjol, och sämre än väntat..

DI - 04 nov 14 kl. 08:09

Securitas bättre än väntat

Säkerhetsbolaget Securitas redovisar ett resultat före skatt på 817 miljoner kronor (739) för det tredje kvartalet 2014. Resultatet före skatt förväntades uppgå till 774 miljoner kronor enligt en analytikerenkät av SIX News/Inquiry Financial, och blev därmed 5,6 procent bättre än väntat..

Expressen - 04 aug 16 kl. 13:42

Securitas rapport bättre än väntat

Säkerhetsbolaget Securitas redovisar ett bättre resultat än väntat för andra kvartalet. Både vinsten och omsättningen var högre än vad analytikerna räknat med. Aktien rusar på börsen efter beskedet..

PrivataAffärer - 07 feb 17 kl. 13:17

Securitas resultat lägre än väntat

Securitas redovisar ett resultat som var något sämre än väntat. Säkerhetsjätten spår dessutom att försäljningstillväxten dämpas de närmaste månaderna....

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Sverige backar på rankinglista

Sverige faller till nionde plats i schweiziska handelshögskolan IMD:s årliga rankning av cirka 60 länders förmåga att utveckla, locka till sig och behålla kompetens som är viktig för företagen. Förra året var Sverige femma på listan, men placeringarna har varierat de senaste åren.(TT).

BT - 1 timme sedan

Uppåt på Wall Street

Börsveckan på Wall Street fick en positiv start. Men det var tunt med börspåverkande nyheter och handeln var relativt stillsam. Halvledartillverkaren Cavium steg 10 procent sedan den större konkurrenten Marvell meddelat att man köper bolaget för 6 miljarder dollar.

BT - 7 timmar sedan

Merparten LO-förbund omfamnar etableringsjobb

Tillräckligt många LO-förbund hakar på förslaget om etableringsanställningar för att facken ska driva frågan vidare. Nu går facken och arbetsgivarna vidare med förhandlingar med staten. - Ju fler som är med desto bättre förhandlingsläge, säger LO:s avtalssekreterare Torbjörn Johansson till TT.

BT - 8 timmar sedan

Uber köper självkörande Volvobilar

Volvo Cars ska leverera tiotusentals bilar som ska kunna köra själva för taxitjänsten Uber. Bolagen har skrivit på ett ramavtal som gäller mellan 2019 och 2021, meddelar Volvo Cars i ett pressmeddelande. Volvo Cars och Uber har sedan tidigare etablerat ett partnerskap kring just självkörande bilar.

BT - 8 timmar sedan

VW investerar miljardbelopp

Volkswagen ska investera 22,8 miljarder euro, motsvarande cirka 228 miljarder kronor, i produktionsanläggningar världen över de kommande fyra åren. Merparten, 14 miljarder euro, investeras i Tyskland, enligt ett pressmeddelande. Till exempel ska Zwickau-anläggningen bli centrum för produktionen av elbilar.

BT - 9 timmar sedan

Barnier lockar britter med rekord-deal

Om Storbritannien kan enas med EU om ett utträdesavtal så väntar ett erbjudande om EU:s "mest ambitiösa handelsavtal" hittills, lovar EU:s chefsförhandlare Michel Barnier.(TT).

BT - 11 timmar sedan

Stark arbetsmarknad väntar drönarstudenter

Det surrar konstant i den gråkalla novemberluften när Sveriges första drönarklass har praktik på flygfältet i Ljungbyhed i Skåne. För de 25 studenterna spås en gyllene arbetsmarknad. - Det finns så mycket man kan göra.

BT - 12 timmar sedan

Ljusare för Thailands ekonomi

Thailands ekonomi växer i den snabbaste takten sedan juntan tog över makten för tre år sedan, och då lovade att få fart på ekonomin. Under tredje kvartalet växte Thailands BNP med 4,3 procent jämfört med motsvarande period i fjol, enligt officiell statistik.(TT).

BT - 12 timmar sedan

Filippinerna öppnar telemarknad för Kina

Ett kinesiskt bolag ska bli Filippinernas tredje teleoperatör.(TT).

BT - 14 timmar sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder veckan med fallande kurser, i linje med de ledande börserna i Europa. Även i Tokyo föll börsen. Klockan 9.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.