DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 12:32

Liknande nyheter

Taggar: Något sämre rörelseresultat, än, väntatför , Securitas
DI - 19 feb 16 kl. 07:40

Starkare rörelseresultat än väntat för Bravida

Installationsbolaget Bravida redovisar ett justerat rörelseresultat på 308 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2015. Väntat var 288 miljoner, enligt SME Direkt..

SvD - 19 feb 16 kl. 09:20

Starkare rörelseresultat än väntat för Dometic

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, redovisar ett rörelseresultat om 183 miljoner kronor för det fjärde kvartalet. Analytikerna hade väntat sig 179 miljoner kronor..

DI - 28 apr 16 kl. 13:15

Bättre rörelseresultat än väntat för Coor

Coor Service Management redovisar ett justerat rörelseresultat på 111 miljoner kronor för det första kvartalet 2016. Enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten var 101 miljoner kronor väntat..

DI - 23 apr 15 kl. 08:43

Bättre rörelseresultat än väntat för Nordnet

Internetmäklaren Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 136 miljoner kronor (95) för det första kvartalet 2015..

DI - 08 okt 15 kl. 08:03

Kappahl redovisar sämre rörelseresultat än väntat

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat inklusive engångsposter på 52 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2014/2015..

DI - 21 apr 16 kl. 07:15

New Wave: Högre rörelseresultat än väntat

New Waves rörelseresultat blev 8,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2016..

DI - 14 jul 17 kl. 13:06

Svagare rörelseresultat än väntat för Axfood

Axfood, som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige, redovisar ett rörelseresultat på 487 miljoner kronor för det andra kvartalet 2017..

DI - 20 okt 17 kl. 08:06

Sämre rörelseresultat än väntat för Husqvarna

 Husqvarna, som bland annat tillverkar trädgårdsprodukter, redovisar ett rörelseresultat på 433 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 09:03

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014.Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Opinionen.se - 07 feb 14 kl. 09:08

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014. Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Siba-grundaren Bengt Bengtsson är död – blev 77 år

Sibas grundare Bengt Bengtsson har avlidit efter en kort tids sjukdom. Företagaren blev 77 år, skriver Göteborgs-Posten. .

DI - 5 minuter sedan

EU-kommissionen drar Polen inför rätta

EU-kommissionen beslutade på måndagen att dra Polen inför EU-domstolen på grund av brott mot rättsstatens principer..

DI - 15 minuter sedan

Sensys Gatso tar saudiorder

Sensys Gatso har fått en order på 66 miljoner kronor under det tidigare aviserade ramavtalet med en statlig kund i Saudiarabien som har ett potentiellt värde på 100 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Acsnacs Energi ökar i Skånska

Acsnacs Energi har köpt ytterligare 56.495 A-aktier och 225.981 B-aktier utanför det offentliga erbjudandet till samtliga aktieägare i Skånska Energi.

DI - 15 minuter sedan

Sämre orderläge i brittiska tillverkningsindustrin

Bedömningen av det totala orderläget i den brittiska tillverkningsindustrin försämrades i september jämfört med föregående månad. Det framgår av den månatliga undersökningen från brittiska industriförbundet, CBI, enligt Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Källor: Storaffär nära mellan lyxjättarna

Michael Kors är nära en affär där bolaget köper italienska Versace. Det uppger källor med insyn i planerna för Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Lööf och Björklund portar SD - måste ha S-stöd för regeringsbildning

Alliansen kan bara bilda en ny regering om man först får till en överenskommelse med Socialdemokraterna, med garantier om att man får igenom sin budget. Det beskedet ger nu Liberalernas partiledare Jan Björklund och Centerledaren Annie Lööf. .

DI - 1 timme sedan

Lista: Flygbolagen som sköter sig sämst

Ett charterbolag puttar ner lågprisbolaget från tronen när det handlar om vilket reseföretag som är sämst på att ge kompensation efter strul. Här är svarta listan över de som missköter sig mest i resebranschen, enligt en undersökning från Vagabond.  .

DI - 1 timme sedan

Merkel: Vi har fokuserat för mycket på oss själva

Tysklands förbundskansler Angela Merkel lovade på måndagen att försöka lägga de interna stridigheterna i regeringen bakom sig och blicka framåt. "De senaste månaderna så har vi i många fall fokuserat alltför mycket på oss själva. Det måste förändras", sade hon till journalister enligt Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Elcowire Group stärker sin position – förvärvar NKT Railway

Elcowire Group är Nordens största tillverkare av kopparvalstråd. Verksamheten finns i Sverige, Tyskland och Kina. Den största enheten, Elektrokoppar i Helsingborg, producerar ca 130 000 ton kopparvalstråd per år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.