DI > Ekonomi

Saturday, 24 February, 01:37

DI - 22 okt 17 kl. 20:09

Något sämre rörelseresultat än väntat för SecuritasSecuritas redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar, ebita, på 1.230 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Securitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Något sämre rörelseresultat, än, väntatför , Securitas
DI - 19 feb 16 kl. 07:40

Starkare rörelseresultat än väntat för Bravida

Installationsbolaget Bravida redovisar ett justerat rörelseresultat på 308 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2015. Väntat var 288 miljoner, enligt SME Direkt..

SvD - 19 feb 16 kl. 09:20

Starkare rörelseresultat än väntat för Dometic

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, redovisar ett rörelseresultat om 183 miljoner kronor för det fjärde kvartalet. Analytikerna hade väntat sig 179 miljoner kronor..

DI - 28 apr 16 kl. 13:15

Bättre rörelseresultat än väntat för Coor

Coor Service Management redovisar ett justerat rörelseresultat på 111 miljoner kronor för det första kvartalet 2016. Enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten var 101 miljoner kronor väntat..

DI - 23 apr 15 kl. 08:43

Bättre rörelseresultat än väntat för Nordnet

Internetmäklaren Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 136 miljoner kronor (95) för det första kvartalet 2015..

DI - 08 okt 15 kl. 08:03

Kappahl redovisar sämre rörelseresultat än väntat

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat inklusive engångsposter på 52 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2014/2015..

DI - 21 apr 16 kl. 07:15

New Wave: Högre rörelseresultat än väntat

New Waves rörelseresultat blev 8,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2016..

DI - 14 jul 17 kl. 13:06

Svagare rörelseresultat än väntat för Axfood

Axfood, som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige, redovisar ett rörelseresultat på 487 miljoner kronor för det andra kvartalet 2017..

DI - 20 okt 17 kl. 08:06

Sämre rörelseresultat än väntat för Husqvarna

 Husqvarna, som bland annat tillverkar trädgårdsprodukter, redovisar ett rörelseresultat på 433 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 09:03

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014.Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Opinionen.se - 07 feb 14 kl. 09:08

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014. Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Trump uppges vilja ha 24 procent importtull på stål

Amerikanske presidenten Donald Trump har sagt till närstående att han vill ha en importtull på 24 procent på stålimporter.  Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning tre källor med insyn i ärendet..

DI - 3 timmar sedan

USA-börser: Dämpad inflationsoro lyfte börserna

New York-börserna avslutade veckan positivt med stöd från uppgångar i IT-aktier och en sjunkande räntor efter att oron för att Fed-ledamöter dämpat oron för mer aggressiva räntehöjningar under året till följd av stigande inflation. .

DI - 3 timmar sedan

Miljardinvasion på nollräntekontot – här är bästa alternativen

Svenska hushåll sparar som aldrig förr. Men en stor del av sparandet går in på nollräntekonton. Här går Di igenom bättre alternativ för långsiktigt sparande..

DI - 3 timmar sedan

Enkät: Experternas bästa spartips

Här är tre experters bästa råd om långsiktigt sparande..

DI - 3 timmar sedan

Vita Huset stängde ner efter att fordon kört in i avspärrning

Ett fordon har kört in i en säkerhetsavspärrning utanför Vita huset. Bilen har inte forcerat avspärrningen och den kvinnliga föraren har omhändertagits, enligt Secret Service, som ansvarar för Vita husets säkerhet..

DI - 3 timmar sedan

Styrelseledamot miljonsäljer i Thule

Thules styrelseledamot Hans Eckerström har sålt 15.000 aktier för motsvarande nästan 2,7 miljoner kronor..

DI - 3 timmar sedan

Daimler välkomnar Geely – och stiger i efterhandeln

Geelys storköp i Daimler välkomnas av den tyska biljätten som dessutom steg i efterhandeln på Frankfurtbörsen..

DI - 3 timmar sedan

Volvoägare tagna på sängen: "förvåning"

Nyblivna Volvoägaren Geelys storoffensiv i huvudkonkurrenten Daimler överraskar AB Volvos övriga ägare. Fåordiga kommentarer gör gällande att den kinesiska jättens framfart var oväntad..

DI - 4 timmar sedan

Ännu en pensionsbolagstopp flyttar till Portugal

Ännu en pensionsbolagstopp valde nyligen att sälja bostaden och flytta till Portugal. Utslagsgivande för den tidigare mångårige börs-vd:n och AMF-ordföranden Göran Gezelius var den skattefria tjänstepensionen. .

DI - 4 timmar sedan

Facklig vrede mot Portugalflyttar

Att en lång rad makthavare i pensionsbranschen har valt att flytta till Portugal av skatteskäl är ”omoraliskt, osolidariskt och oansvarigt.”  Det anser Kommunals ordförande Tobias Baudin. Liknande kritik kommer från centralt LO-håll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.