DI > Ekonomi

Thursday, 21 June, 21:46

DI - 22 okt 17 kl. 20:09

Något sämre rörelseresultat än väntat för SecuritasSecuritas redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar, ebita, på 1.230 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Securitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Något sämre rörelseresultat, än, väntatför , Securitas
DI - 19 feb 16 kl. 07:40

Starkare rörelseresultat än väntat för Bravida

Installationsbolaget Bravida redovisar ett justerat rörelseresultat på 308 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2015. Väntat var 288 miljoner, enligt SME Direkt..

SvD - 19 feb 16 kl. 09:20

Starkare rörelseresultat än väntat för Dometic

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, redovisar ett rörelseresultat om 183 miljoner kronor för det fjärde kvartalet. Analytikerna hade väntat sig 179 miljoner kronor..

DI - 28 apr 16 kl. 13:15

Bättre rörelseresultat än väntat för Coor

Coor Service Management redovisar ett justerat rörelseresultat på 111 miljoner kronor för det första kvartalet 2016. Enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten var 101 miljoner kronor väntat..

DI - 23 apr 15 kl. 08:43

Bättre rörelseresultat än väntat för Nordnet

Internetmäklaren Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 136 miljoner kronor (95) för det första kvartalet 2015..

DI - 08 okt 15 kl. 08:03

Kappahl redovisar sämre rörelseresultat än väntat

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat inklusive engångsposter på 52 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2014/2015..

DI - 21 apr 16 kl. 07:15

New Wave: Högre rörelseresultat än väntat

New Waves rörelseresultat blev 8,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2016..

DI - 14 jul 17 kl. 13:06

Svagare rörelseresultat än väntat för Axfood

Axfood, som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige, redovisar ett rörelseresultat på 487 miljoner kronor för det andra kvartalet 2017..

DI - 20 okt 17 kl. 08:06

Sämre rörelseresultat än väntat för Husqvarna

 Husqvarna, som bland annat tillverkar trädgårdsprodukter, redovisar ett rörelseresultat på 433 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 09:03

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014.Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Opinionen.se - 07 feb 14 kl. 09:08

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014. Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rumänsk toppolitiker hotas av fängelsestraff

Liviu Dragnea, partiledare för Rumäniens regerande parti PSD, har dömts till tre och ett halvt års fängelse. Detta sedan han befunnits skyldig till att ha låtit två kvinnor få statliga löneutbetalningar under åren 2006–2013 trots att de då var anställda av hans parti..

DI - 30 minuter sedan

Prognos: 12.000 nya jobb i sommarhandeln

Sommar och semestertider skapar nya arbetstillfällen, närmare bestämt 12.000 enligt en ny prognos från Svensk handel. Framför allt handlar det om jobb inom dagligvaruhandeln där 40 procent av de tillfrågade säger att man ska in extrapersonal i sommar.

DI - 30 minuter sedan

Migrantfamiljer återförenas efter Trumpbeslut

De över 2.300 barn från migrantfamiljer som splittrats vid gränsen ska få återförenas med sina föräldrar, sedan president Donald Trump tvingats ta flera steg i sin kovändning. I något som ses som ett försök att mildra kritikstormen har presidenthustrun Melania Trump plötsligt besökt gränsområdet..

DI - 45 minuter sedan

Andreas Cervenka: Därför rusar börsvärdet trots skandalerna

Växande monopolmakt och hälsofarliga affärsmodeller – det senaste året har Silicon Valleys giganter fått utstå hård kritik. Resultat: börsvärdet har stigit med 10 000 miljarder kronor. Det kan finnas en högst mänsklig orsak..

DI - 1 timme sedan

Olof Lundh: Fotbolls-VM riskerar att överkommersialiseras

GELENDZIK. Flaggorna finns överallt i den lilla badorten vid Svarta havet. Både svenska och ryska.

DI - 2 timmar sedan

Experten: Tre faktorer kan sänka bensinpriset – i tid till semestern

Priset på bensin kan vara på väg ner – precis i tid till semestern. Det hänger på kronan, Donald Trump och Opec-kartellens möte den 22 juni. Men politikernas inblandning riskerar driva upp priset i stället.

DI - 2 timmar sedan

Jämtlands auktionsbyrå blir digital

ÖSTERSUND Begagnatmarknaden hittar nya affärsmöjligheter på nätet. Fler kunder, lättare hantering och den organisatoriska vinsten med att slippa hålla en fysisk butik öppen har flyttat Jämtlands auktionsbyrå ut på nätet. Tradera står för affärsmodellen..

DI - 2 timmar sedan

Trumps rådgivare ska reka Putinmöte

USA:s nationella säkerhetsrådgivare kommer i nästa vecka att resa till Europa. Han ska bland annat besöka Ryssland för att diskutera ett eventuellt möte mellan president Donald Trump och hans ryske kollega Vladimir Putin..

DI - 2 timmar sedan

Skatteverket kräver in hundratals miljoner efter Panamaläckan

Den internationella publiceringen av Panamadokumenten 2016 har lett till en hel del arbete för skattemyndigheter runtom i världen. I Sverige kräver Skatteverket in hundratals miljoner kronor från svenskar som misstänks ha undanhållit skatt..

DI - 3 timmar sedan

Larmet: Chockökning av vd-bluffar – "företag kan få sin existens hotad"

Beloppen som bluffmakare lurar till sig kan få företag att gå i graven. Nu slår Danske Bank larm om den stora bedrägeritrenden, där bolagens vd id-kapas.   Här är fem sätt att syna vd-bluffen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.