DI > Ekonomi

Wednesday, 22 November, 23:02

DI - 22 okt 17 kl. 20:09

Något sämre rörelseresultat än väntat för SecuritasSecuritas redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar, ebita, på 1.230 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Securitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Något sämre rörelseresultat, än, väntatför , Securitas
DI - 19 feb 16 kl. 07:40

Starkare rörelseresultat än väntat för Bravida

Installationsbolaget Bravida redovisar ett justerat rörelseresultat på 308 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2015. Väntat var 288 miljoner, enligt SME Direkt..

SvD - 19 feb 16 kl. 09:20

Starkare rörelseresultat än väntat för Dometic

Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, redovisar ett rörelseresultat om 183 miljoner kronor för det fjärde kvartalet. Analytikerna hade väntat sig 179 miljoner kronor..

DI - 28 apr 16 kl. 13:15

Bättre rörelseresultat än väntat för Coor

Coor Service Management redovisar ett justerat rörelseresultat på 111 miljoner kronor för det första kvartalet 2016. Enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten var 101 miljoner kronor väntat..

DI - 23 apr 15 kl. 08:43

Bättre rörelseresultat än väntat för Nordnet

Internetmäklaren Nordnet redovisar ett rörelseresultat på 136 miljoner kronor (95) för det första kvartalet 2015..

DI - 08 okt 15 kl. 08:03

Kappahl redovisar sämre rörelseresultat än väntat

Klädbolaget Kappahl redovisar ett rörelseresultat inklusive engångsposter på 52 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2014/2015..

DI - 21 apr 16 kl. 07:15

New Wave: Högre rörelseresultat än väntat

New Waves rörelseresultat blev 8,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2016..

DI - 14 jul 17 kl. 13:06

Svagare rörelseresultat än väntat för Axfood

Axfood, som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige, redovisar ett rörelseresultat på 487 miljoner kronor för det andra kvartalet 2017..

DI - 20 okt 17 kl. 08:06

Sämre rörelseresultat än väntat för Husqvarna

 Husqvarna, som bland annat tillverkar trädgårdsprodukter, redovisar ett rörelseresultat på 433 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 09:03

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014.Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Opinionen.se - 07 feb 14 kl. 09:08

Bättre än väntat av Arcelor Mittal


Den Bryssel-baserade stålkoncernen Arcelor Mittal, världens största ståltillverkare, redovisar ett bättre rörelseresultat än väntat och räknar med vinstökning 2014. Rörelseresultatet för fjärde kvartalet 2013 blev 1,9 miljarder dollar. Analytiker hade i snitt räknat med ett rörelseresultat på 1,8 miljarder enligt en Reuters-enkät.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Blackrock ser begränsad uppsida för oljepriset

Den senaste tiden har oljepriserna stärkts på förväntningar om ett förlängt produktionsavtal från Opec nästa vecka. Blackrock ser nu begränsat utrymme uppåt vid en förlängning, och räknar med en mer måttlig styrka i priset på kort sikt..

DI - 15 minuter sedan

Cervenka: Nio enhörningar du ska hålla koll på

Investerare öser kapital över nystartade företag inom AI. Följande nio bolag värderas till 1 miljard dollar eller mer, enligt analysföretaget CB Insights. .

DI - 15 minuter sedan

It-jättarna slåss för att vinna AI-kampen

Fantasilöner, dyra förvärv och hundratals miljarder i forskningsinvesteringar. Artificiell intelligens jämförs med internets genombrott och big tech-bolagen rustar för att hinna först i guldruschen. Och redan nu använder du tekniken varje dag..

DI - 15 minuter sedan

Jeff Bezos: AI innebär en ”ny guld­ålder”

PALO ALTO. Artificiell intelligens är näringslivets hetaste modeord. Men den stora frågan är kanske inte om robotar kommer att ta makten över mänskligheten utan vilka människor som får makten över maskinerna.

DI - 30 minuter sedan

Vd-byte fick HP på fall

Indexförändringarna var relativt begränsade i handeln på USA-börserna på onsdagen, inför Thanksgiving-högtiden..

DI - 45 minuter sedan

Brummer & Partners finansierar KTH:s nya forskningslabb

Kungliga Tekniska högskolan öppnar ett nytt forskningslabb. Fokus ligger på matematik för komplexa data, en av grundstenarna inom AI. Bakom står Brummer & Partners som går in med 15,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Oljemiljardär kräver hårdare klimatlagar: "Reglera oss"

”Politiker, företag och vi som privatpersoner måste vakna. Snart är det för sent”, säger Mika Anttonen. Han är oljemiljardären som nobbar börsen och ser kampen mot klimatförändringarna som sitt viktigaste mål.

DI - 45 minuter sedan

Nya avslöjanden om Östlings skatteupplägg

Leif Östling avgick som ordförande för Svenskt Näringsliv sedan han konfronterats med nya uppgifter om utländska skatteupplägg, rapporterar SVT. Att han inte tagit ut vinst från sitt Maltabolag, och därför inte ska ha behövt betala svensk skatt som han påstått, är en sanning med modifikation..

DI - 1 timme sedan

C-tjänsteman får sparken efter sexanklagelser

En man som arbetar som politisk tjänsteman i riksdagen för Centerpartiet får sparken, rapporterar Expressen. Han anklagas för vad som beskrivs som ett oacceptabelt agerande av sexuell karaktär mot en tidigare partikollega..

DI - 1 timme sedan

Broadcom överväger att sockra budet på Qualcomm

Broadcom överväger att höja sitt bud på Qualcomm genom att erbjuda fler aktier. Det uppger Reuters, enligt tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.