DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 20 October, 15:27

Liknande nyheter

Taggar: Wennberg, Dagens, ungdomär inte , problemet
Cornucopia - 01 jul 17 kl. 16:39

Nej, det är inget fel på dagens ungdom - inte mer än vanligt

Det gnälls alltid på innevarande ungdomsgeneration och har alltid gjort så. Men verkligheten är att det inte är mer fel på dagens ungdomar än det var på din egen generation på sin tid. Och nej, värnplikt är inte till för att få ungdomar att mogna, och den återinförda värnplikten kommer inte leda till detta, ens om den utökas.

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 12 kl. 12:26

Dagens ungdom

När vi kom hem till Påarp i går efter nyårsfirande i Viken möttes vi av den här synen utanför en grannes hus. Kul. Verkligen.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 14:00

Vad blir det av dagens ungdom

Krönika I en enkät tillfrågas ett antal personer om vad de vill se som årets julklapp. Läsplattor, solresor eller spabehandlingar mot stress och tristess, svarar de vuxna. Jenny 10 år och Ida nio år svarar att vi ska bry oss om varandra mer, ge pengar till Barncancerfonden och till länder i nöd.

YLE - 25 nov 16 kl. 17:08

Idrottare kämpar mot skam och utbrändhet – "det ställs otroliga krav på dagens ungdom"

I fredagens Slaget efter tolv samlades OS-medaljören i segling Silja Frost (f. Lehtinen), landslagsorienteraren Fredric Portin och Christoph Treier som är idrottspsykolog och mental coach för att diskutera motiv och motivation inom elitidrott. Elitidrottare har under karriären återkommande krissituationer.

Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 05:30

Dagens ungdom är gårdagens

Det finns tidningsnotiser som får en att vilja skriva romaner.I veckan gjorde jag research för en artikel om flyktingmotståndet bland Lunds studenter 1939. På universitetsbiblioteket i Lund läste jag mikrofilmade exemplar av Lunds Dagblad från den aktuella perioden.

UNT - 08 jun 15 kl. 20:49

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound..

Sydsvenskan - 08 jun 15 kl. 20:50

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound.I en radiointervju nyligen sade Seinfeld att han tycker att politisk korrekthet förstör komedin.— Jag har inget intresse av kön eller ras eller något annat.

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 15 kl. 20:50

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound.I en radiointervju nyligen sade Seinfeld att han tycker att politisk korrekthet förstör komedin.— Jag har inget intresse av kön eller ras eller något annat.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 15 kl. 20:50

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound. I en radiointervju nyligen sade Seinfeld att han tycker att politisk korrekthet förstör komedin. — Jag har inget intresse av kön eller ras eller något annat.

Nya Wermlands Tidningen - 09 aug 17 kl. 06:00

Beröm till dagens ungdom

Dagens ungdomsgeneration vitaliserar och balanserar makten på arbetsmarknaden..

UNT - 03 mar 13 kl. 09:33

Dagens söta ungdom

Dagens ungdom ? den är alldeles föbaskat söt om den bara får lov att vara det. John Fiskes Proppen är en komedi som också är en allvarlig föreställning om värdet av den egna fantasin som på intet sätt gått förlorad datorspel och internet till trots, skriver Astrid Claeson..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.