DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 17 November, 18:34

Liknande nyheter

Taggar: Wennberg, Dagens, ungdomär inte , problemet
Cornucopia - 01 jul 17 kl. 16:39

Nej, det är inget fel på dagens ungdom - inte mer än vanligt

Det gnälls alltid på innevarande ungdomsgeneration och har alltid gjort så. Men verkligheten är att det inte är mer fel på dagens ungdomar än det var på din egen generation på sin tid. Och nej, värnplikt är inte till för att få ungdomar att mogna, och den återinförda värnplikten kommer inte leda till detta, ens om den utökas.

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 12 kl. 12:26

Dagens ungdom

När vi kom hem till Påarp i går efter nyårsfirande i Viken möttes vi av den här synen utanför en grannes hus. Kul. Verkligen.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 14:00

Vad blir det av dagens ungdom

Krönika I en enkät tillfrågas ett antal personer om vad de vill se som årets julklapp. Läsplattor, solresor eller spabehandlingar mot stress och tristess, svarar de vuxna. Jenny 10 år och Ida nio år svarar att vi ska bry oss om varandra mer, ge pengar till Barncancerfonden och till länder i nöd.

YLE - 25 nov 16 kl. 17:08

Idrottare kämpar mot skam och utbrändhet – "det ställs otroliga krav på dagens ungdom"

I fredagens Slaget efter tolv samlades OS-medaljören i segling Silja Frost (f. Lehtinen), landslagsorienteraren Fredric Portin och Christoph Treier som är idrottspsykolog och mental coach för att diskutera motiv och motivation inom elitidrott. Elitidrottare har under karriären återkommande krissituationer.

Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 05:30

Dagens ungdom är gårdagens

Det finns tidningsnotiser som får en att vilja skriva romaner.I veckan gjorde jag research för en artikel om flyktingmotståndet bland Lunds studenter 1939. På universitetsbiblioteket i Lund läste jag mikrofilmade exemplar av Lunds Dagblad från den aktuella perioden.

UNT - 08 jun 15 kl. 20:49

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound..

Sydsvenskan - 08 jun 15 kl. 20:50

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound.I en radiointervju nyligen sade Seinfeld att han tycker att politisk korrekthet förstör komedin.— Jag har inget intresse av kön eller ras eller något annat.

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 15 kl. 20:50

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound.I en radiointervju nyligen sade Seinfeld att han tycker att politisk korrekthet förstör komedin.— Jag har inget intresse av kön eller ras eller något annat.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 15 kl. 20:50

Seinfeld missnöjd med dagens ungdom

Jerry Seinfeld har slutat uppträda på amerikanska college-skolor, för att dagens ungdomar är för politiskt korrekta, skriver Consequence of sound. I en radiointervju nyligen sade Seinfeld att han tycker att politisk korrekthet förstör komedin. — Jag har inget intresse av kön eller ras eller något annat.

Nya Wermlands Tidningen - 09 aug 17 kl. 06:00

Beröm till dagens ungdom

Dagens ungdomsgeneration vitaliserar och balanserar makten på arbetsmarknaden..

UNT - 03 mar 13 kl. 09:33

Dagens söta ungdom

Dagens ungdom ? den är alldeles föbaskat söt om den bara får lov att vara det. John Fiskes Proppen är en komedi som också är en allvarlig föreställning om värdet av den egna fantasin som på intet sätt gått förlorad datorspel och internet till trots, skriver Astrid Claeson..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 30 minuter sedan

Göran Greider: Platsernas bultande hjärta

Essä (Del 6 av 6).

DalaDemokraten - 30 minuter sedan

Möt dårarna som guidar dig i ditt bilköp

Falukillarna Morgan Persson och Pierre Engblom gör egna videos där de recenserar bilar. Nu kan du ta del av de minst sagt säregna testerna på MittMedias sajter – gör dig beredd på rocky road. – Det mesta brukar gå dåligt när vi filmar, säger Morgan och skrattar..

DalaDemokraten - 30 minuter sedan

TV: Morgan och Pierre testar pickuper – ”Den känns inte lika fejkad”

Om du går i köptankar på en ny pickupbil är premiäravsnittet av ”Morgan och Pierre testar” ett måste. Motorälskarna från Falun beger sig ut i skogen för att provköra Toyota Hilux och Ford Ranger. Somliga påstår att dessa två kraftfulla pickuper är i en process att övergå från terrängfordon till stadsbilar, men stämmer verkligen det?

DalaDemokraten - 30 minuter sedan

Avestas kvinnojour öppnar i december – "Det kommer att märkas att vi öppnar"

Öppnandet av Avesta kvinnojour dröjer – men inte särskilt länge. Åsa Fredén, ordförande i kvinnojourens länsorganisation, hade hoppats på start i november, men föreningen får se ut att rikta in sig på december. – Nu är vi på gång, nu är det inte många veckor bort, säger Åsa Fredén..

DalaDemokraten - 45 minuter sedan

En man har häktats misstänkt för narkotikabrott – ska ha begåtts för över två år sedan

En man från Ludvika har häktats på sannolika skäl misstänkt för narkotikabrott. Brottet ska ha begåtts i augusti 2015, bland annat i Ludvika kommun..

DalaDemokraten - 45 minuter sedan

Leif från Enviken skrapade Triss i direktsändning

Under fredagsmorgonen skrapade Leif Karlsson Triss i direktsändning från TV4-studion. För vinsten ska Leif och hans fru köpa en ny säng. Helgen började bra för den 62-åriga elektrikern från Envike....

DalaDemokraten - 1 timme sedan

Pappa Kalla om stödet till Charlotte: "Så länge hon tävlar åker jag med överallt"

Charlotte Kalla är kanske Sveriges mest omtalade skidåkare inom svensk längdskidåkning. Den som har följt hela hennes resa och som alltid finns med på tävlingarna är Charlottes pappa Per–Erik. – Sålänge hon tävlar åker jag med överallt.

DalaDemokraten - 1 timme sedan

Inför toppmatchen: Ungt LIF med ny debutant – Pantern förstärks av Malmöforward

Skadedrabbade Leksand fortsätter släppa fram juniorer samtidigt som Pantern får förstärkning av Malmö när nyttige centern Martin Janolhs inte deltar. LÄS MER: Följ matchen mellan Leksand och Panter....

DalaDemokraten - 1 timme sedan

Konsumentvägledare varnar för påträngande försäljare: "Kände sig vilseledd efter besöket"

Flera personer i Mora och Rättvik har hört av sig till konsumentvägledare Christina Bröms. De är upprörda efter att de fått besök från en av de största distributörerna av TV. – En person upplevde besöket som väldigt obehagligt, säger Christina Bröms..

DalaDemokraten - 1 timme sedan

Häktad man misstänks för flera grova våldsbrott – kvinnofridskränkning ska ha skett under flera års tid

En man, bosatt i Falu kommun, har häktats misstänkt för våldtäkt, grov kvinnofridskränkning och grov misshandel. Mannen är häktad på sannolika skäl, vilket är den högre misstankegraden. Brotten ska ha begåtts i Falu kommun samt Gagnefs kommun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.