Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 18 February, 21:16

Liknande nyheter

Taggar: Brunegård, invaldi , KD:s, partistyrelse
Barometern - 22 okt 17 kl. 16:25

Gudrun Brunegård invald i KD:s partistyrelse

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Nu väntar Sverigefinal för Orbit Culture efter vinsten i Hultsfred

Eksjöbandet Orbit Culture segrade, när en av fyra deltävlingar av den stora hårdrockstävlingen Wacken Metal Battle Sweden 2018 avgjordes i Hultsfred. Nu väntar en plats i Sverigefinalen med chans att få spela på världens största metalfestival..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Eksjöband segrade i Hultsfred

Publiksiffrorna överträffade arrangörernas förväntningar när en av fyra deltävlingar i Wacken Battle Sweden 2018 avgjordes i Hultsfred på lördagskvällen. Fem band spelade, varav Eksjöbandet Orbit Culture vann och får tävla vidare i Malmö i april..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Nu nalkas sportlovet i Hultsfreds kommun

I morgon börjar det efterlängtade sportlovet. Rader av aktiviteter väntar för skollediga barn och unga. En hel lång rad föreningar är rejält på bettet och arrangerar aktiviteter av de mest skilda slag..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Dragspelsmusik och luffaröden

SPF seniorerna i Kinda hade årsmöte under tisdagen. Mötet följdes av berättelser om luffaröden och dragspelsmusik..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Kvinna skadad när hon försökte rädda sin kattunge

Kvinnan väcktes av oväsen utanför villan och fick till sin förskräckelse se två främmande hundar attackera hennes kattunge som blev uppäten av hundarna..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Både bilen och stöldgodset har beslagtagits

Tre män greps i natt när polisen stoppade dem på riksvägen utanför Eksjö. Bilen de åkte i var lastad med stöldgods..

Vimmerby Tidning - 23 timmar sedan

Varning: blixthalka pÅ vimmerbys gator

Det råder blixthalka i Vimmerby på lördagskvällen. Flera inringare till vår tidning vittnar om gator och trottoarer som lämpar sig bättre för skridskoåkning än för bilåkande och trottoarer..

Vimmerby Tidning - Igår: 13:30

Kindabor gör miljonvinst på villaaffärer

Purfärsk statistik från SCB visar att det husköpare i Kinda kommun anat en längre tid, nämligen att det råder något av prisfest på villor, stämmer på pricken. Vid en jämförelse med alla östgötakommuner ser vi att Kinda toppar "vinstlistan". Och med en rejäl sedelbunt före tvåan..

Vimmerby Tidning - Igår: 12:53

"Gentlemen, start your engines..."

När motorvrålet tystnat i värmlandsskogarna, är det dags för nästa motorevent. Den här gången i Hultsfred. Och publiken behöver inte så ute och frysa..

Vimmerby Tidning - Igår: 11:20

Åke Bergh toppar Moderatlistan

Åke Bergh, Mörlunda, toppar moderaternas lista till kommunalvalet i september. I samband med årsmötet hölls också en nomineringsstämma där den lokala partiorganisationen i Hultsfreds kommun listade 23 kandidater till det kommande valet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.