DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 17:53

DI - 22 okt 17 kl. 10:10

Centerns attack: Regeringens handlingsförlamning slår mot bolagenRegeringens handlingsförlamning hotar att utlösa en flykt av kompetenta styrelseledamöter från många bolag i landet, varnar ordföranden i riksdagens skatteutskott Per Åsling. Därför kräver centerpartiet att regeringen snabbt måste ändra lagen som stoppar styrelseledamöter att få ut arvodet från egna bolag..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Per Åsling

Dela artikeln

102 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerns, attack, Regeringens, handlingsförlamningslår mot , bolagen
Supermiljöbloggen - 17 jun 15 kl. 14:10

Centerpartiets ”totala handlingsförlamning” väcker frågor

Partiets företrädare vill inte kommentera saken.  Kristina Yngwe, som är ny miljöpolitisk talesperson för Centerpartiet efter Lena Ek, skrev tidigare i veckan en debattartikel på sajten Nyheter 24. Artikeln handlar om hållbara transporter och om att Centerpartiet vill att ett bonus-malus-system ska vara på plats senast 2016.

SmålandsPosten - 05 okt 18 kl. 05:30

Handlingsförlamning inför för nästa jobbkris

Vi står inför en konjunkturnedgång samtidigt som automatiseringen förändrar arbetsmarknaden i grunden och ställer helt nya krav på möjligheterna till omställning. Nästa regering måste bryta handlingsförlamningen och genomföra omfattande reformer för att stärka arbetstagarna och svensk konkurrenskraft, skriver Martin Linder, Anette Eriksson och Magnus Sjöholm från Unionen..

Barometern - 05 okt 18 kl. 06:10

Handlingsförlamning råder inför för nästa jobbkris

Jobben ”Vi står inför en konjunkturnedgång samtidigt som automatiseringen förändrar arbetsmarknaden i grunden och ställer helt nya krav på möjligheterna till omställning. Nästa regering måste bryta handlingsförlamningen och genomföra omfattande reformer för att stärka arbetstagarna och svensk konkurrenskraft.2.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Handlingsförlamning råder inför för nästa jobbkris

Nästa regering måste bryta handlingsförlamningen och genomföra omfattande reformer för att stärka arbetstagarna och svensk konkurrenskraft, skriver Martin Linder och Magnus Hildebrand..

Nerikes Allehanda - 29 sep 15 kl. 05:33

Handlingsförlamningen är farlig

SVT:s Uppdrag granskning reste till Högfors och Mossgruvan, norr om Kopparberg. Fattiga romska familjer från Bulgarien har hittat billiga bostäder. Det är inte världens högsta klass på deras bostäder, men ändå tak över huvudet.

Alliansfritt Sverige - 13 jan 14 kl. 09:34

Så här ser handlingsförlamning ut

Fredag:     Måndag: .

SvD - 25 aug 14 kl. 19:18

”Alliansens åtta år av handlingsförlamning”

Alliansen presenterade under måndagen ett miljöbilspaket där supermiljöbilspremien förlängs med två år. För rena elbilar höjs dessutom premien från 40 000 till 55 000 kronor, vilket kostar staten 215 miljoner årligen 2015 och 2016. SvD Näringslivs Jonas Fröberg har plockat ut små skärvor av elbilar ute i den svenska verkligheten..

SvD - 21 okt 15 kl. 13:00

Alliansen: Ingen tjänar på handlingsförlamning

Socialdemokraterna verkar tycka att beslut endast är demokratiska om de gynnar det egna partiet, och att överenskommelser bara gäller så länge det passar Socialdemokraterna. Det skriver företrädare för Alliansen i Stockholms läns landsting..

SmålandsPosten - 21 jan 16 kl. 08:48

Handlingsförlamning i Växjö

Trots ett flertal larmrapporter om parkeringssituationen vid CLV så tycks ingen ansvarig träda fram och förklara hur det ska lösas. Växjö kommun är det väl som äger marken runt lasarettsområdet och kan till skillnad från Regionen lösa trafikproblemen om viljan finns..

DN - 14 sep 16 kl. 21:00

”Politisk handlingsförlamning riskerar fossilfri framtid”

Förnybara drivmedel. Regeringen får inte vika ner sig gentemot EU-kommissionen och godta att koldioxidskatten fasas ut. Om biodrivmedel beskattas på samma sätt som fossila drivmedel undermineras centrala delar av klimatpolitiken.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Europabörser: Spelbolag tog glädjeskutt i London

Europabörserna tyngdes av Kina- och brexitoro på fredagen och det regionala samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,6 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörser: Fiskodlaren sjönk mot botten

Nordiska börser var blandade på fredagen tillsammans med övriga världen efter ny oro för den kinesiska ekonomin. .

DI - 30 minuter sedan

Otrohet lönar sig - När det gäller mobilabonnemang

Att ha trogna och lojala kunder är alla företags dröm. Men om det lönar sig för kunden att vara otrogen kommer detta bli svårt att uppnå..

DI - 30 minuter sedan

Ny mätning: C och L straffas av väljarna

Centern och Liberalernas hårda linje i regeringsfrågan tycks inte ha vunnit gehör hos väljarna, men maktbalansen tycks bli densamma om det skulle bli ett extraval..

DI - 45 minuter sedan

Löfven vill ha vill ha flyktingpaket

Statsminister Stefan Löfven (S) vill fortsatt behandla EU:s förslag på migrations- och asylsidan som ett paket, och inte dela upp det..

DI - 45 minuter sedan

Di TV: Följ börsens stängning i Closing Bell

I Closing Bell summerar Jon Åsberg börsdagen där Nordea går mot strömmen och stiger.  Programmet startar kl 17.15..

DI - 1 timme sedan

Saabs bakslag som marknaden helt missat

Saab har förlorat en nyckelorder i Indien, ett bakslag som väcker frågetecken kring hoppet om en megabeställning på Gripen-plan. Men aktiemarknaden har helt missat magplasket – Nordea lyfter fortfarande fram affären som ett potentiellt guldägg..

DI - 1 timme sedan

Efter Kammarrättens dom: Bahnhof hotas fortfarande av miljonvite

Trots en delseger i Kammarrätten i Stockholm innebär dagens besked att Bahnhof måste betala 5 miljoner kronor om bredbandsoperatören inte följer Post- och telestyrelsens, PTS, beslut. .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Kronan tappade mot dollarn, steg mot euron

Europaräntorna sjönk och euron tappade på fredagen efter att förtroendet i euroområdet fått en ny törn. Börserna sjönk också i spåren av nya oroande data från Kina. .

DI - 1 timme sedan

Kraftig rekyl i Veoneer på eftermiddagen

Autolivs avknoppning Veoneer rekylerar upp kraftigt på fredagseftermiddagen efter att New York-börserna öppnat vid 15.30..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.