DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 18:40

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, , sparardu , bästtill , barnen
Expressen - 03 jan 18 kl. 11:44

Experterna överens – så  sparar du pengar 2018

Nu höjs skatten på ISK.Men enligt sparekonomen Johanna Kull är ett investeringssparkonto fortfarande den mest förmånliga sparformen.Här är hennes bästa tips för 2018..

HBL - 25 feb 14 kl. 18:42

Var ska vi spara? Så säger experterna

Två expertgrupper råder regeringen att fokusera på höjningar av konsumtionsskatt, fastighetsskatt och att slopa vissa avdrag. Här är några möjliga scenarier för budgetramen och strukturreformerna.1.

DI - 05 jun 18 kl. 08:03

Experterna: Så sparar du rättvist till barnen

Ett barn föds i en börsuppgång, nästa i en börskrasch. En aktie går som ett spjut, en annan kollapsar. Hur gör man barnsparandet rättvist?

Aftonbladet - 12 mar 12 kl. 01:11

Så sparar du smartast ? för din ålder

Experterna: Du behöver inte tänka på pensionen innan du fyllt 50Tips&råd: Så får du ut det mesta av pensionen..

Expressen - 02 nov 12 kl. 18:59

Lågt elpris - så sparar du mest

Sverige har de lägsta elpriserna på sex år. Och experterna tror att det håller i sig över vintern. Men det finns fortfarande bra sätt att få mer klirr i kassan.

Expressen - 08 apr 15 kl. 22:29

Det tycker experterna om nya Apple Watch

Här är experternas omdömen på Apple Watch. Företaget har låtit ett antal amerikanska journalister provanvända klockan inför försäljningsstarten. Domen: långsam men sparar tid..

SvD - 21 apr 17 kl. 13:53

Experter: Så sparar du rätt inför franska valet

Franska valet närmar sig och investerarna börjar bli nervösa – vinner Le Pen så kan vi räkna med turbulens. Behöver du i det här läget vara orolig för dina sparpengar och behöver du agera? SvD Näringsliv frågade experterna om råd.

GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 06:06

Experterna: Så mycket sparpengar behöver du för att vara trygg

Har du två månadslöner på banken samtidigt som du sparar 10 procent av din inkomst varje månad? Då har du en bättre ekonomi än mer än hälften av de svenska hushållen.
– Om du saknar en tillräcklig buffert är du mycket ekonomiskt sårbar, säger Arturo Arques, privatekonom på Swedbank..

Västerbottens Folkblad - 11 nov 16 kl. 09:00

[PLUS] Experterna: Så sparar du energi i duchen

Folkbladets experter svarar på läsarnas frågor om konsumtion, ekonomi och miljö. Jag håller på....

E24 - 25 feb 11 kl. 14:18

Så väljer du rätt fondstrategi

Aktiva spararna flydde risk i februari. Men om man sparar på lång sikt till barnen eller pensionen är rådet från experterna att ta det lugnt..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA bygger Mexikomur i Texas

Amerikanska myndigheter påbörjar under lördagen bygget av en liten del av president Donald Trumps utlovade mur mot Mexiko. Det nu aktuella bygget gäller sex kilometer mur som ska ersätta ett stängsel mellan El Paso i Texas och Ciudad Juárez i Mexiko..

DI - 15 minuter sedan

Krogtest: Ny nisch och höga ambitioner

På Nisch serveras en fast sexrättsmeny som visar sig vara ett riktigt fynd..

DI - 1 timme sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixromen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjromen.

DI - 1 timme sedan

Kinesisk protest mot USA-sanktioner

Kina har överlämnat en officiell protest till USA:s ambassadör Terry Branstad över sanktionerna mot inköpsenheten EDD inom det kinesiska försvaret, samt dess chef..

DI - 1 timme sedan

S reagerar starkt på näringslivsprofilernas krav: "Absurt och olyckligt"

Socialdemokraterna reagerar starkt och slår tillbaka efter att tunga näringslivsföreträdare kräver att alliansen måste vara beredda att ta stöd från SD för att ta regeringsmakten. Från såväl Centern som Liberalerna är det locket på medan Kristdemokraterna inte stänger dörren helt..

DI - 1 timme sedan

Kraftiga höjningar hotar – undvik fällorna i fastighetsdeklarationen

Det börjar bli ont om tid inför den fastighetstaxering som bland annat många av landets bostadsrättsföreningar står inför. Det väntas kraftiga höjningar av taxeringsvärden och fastighetsskatt och det finns en rad fällor att hålla reda på för att undvika skattetillägg eller för hög skatt..

DI - 1 timme sedan

Facebook testar dejtingtjänst

Facebook bekräftar nu att man kommer att börja testa sin dejtingtjänst i Colombia nästa vecka. Den nya funktionen innebär att användarna kan skapa en separat dejtingprofil som inte syns för ens befintliga Facebookvänner. Potentiella matchningar rekommenderas baserat på preferenser och gemensamma intressen..

DI - 2 timmar sedan

V90-dödaren från Audi levereras med guldkant

Med nya generationen A56 Avant lär Audi fortsätta locka tjänstebilsförarna. Familje­kombin lever upp till förväntningarna. Förbrukningen trimmas med mildhybridteknik, baksätet är ännu rymligare och invändigt har det skett ett välkommet digitalt lyft..

DI - 3 timmar sedan

Dramatik väntas när gigantauktion avgör striden mellan mediejättarna

På lördagskvällen väntas en högdramatisk final när striden mellan tre av världens mäktigaste mediekoncerner ska avgöras genom en auktion i megaformat. Kampen gäller vem som ska få ta över europeiska mediebolaget Sky och slutpriset spås landa på över 300 miljarder kronor. .

DI - 3 timmar sedan

Dagar efter förra höjningen – ny smäll väntar elnätskunderna

Miljontals elnätskunder hotas åter av prishöjningar. Denna gång är det statliga Svenska Kraftnät som kraftigt höjer sina avgifter. Och landets elnätsbolag har grönt ljus att föra höjningarna vidare till sina kunder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.