DI > Ekonomi

Thursday, 21 June, 04:21

DI - 21 okt 17 kl. 14:58

Experterna: Så sparar du bäst till barnenNästa års barnbidragshöjning innebär fetare spargrisar för många barn. Sex av tio barnfamiljer månadssparar åt de minsta och många har en framtida bostad i sikte..
Läs mer på DI

Dela artikeln

31 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, , sparardu , bästtill , barnen
Expressen - 03 jan 18 kl. 11:44

Experterna överens – så  sparar du pengar 2018

Nu höjs skatten på ISK.Men enligt sparekonomen Johanna Kull är ett investeringssparkonto fortfarande den mest förmånliga sparformen.Här är hennes bästa tips för 2018..

HBL - 25 feb 14 kl. 18:42

Var ska vi spara? Så säger experterna

Två expertgrupper råder regeringen att fokusera på höjningar av konsumtionsskatt, fastighetsskatt och att slopa vissa avdrag. Här är några möjliga scenarier för budgetramen och strukturreformerna.1.

DI - 05 jun 18 kl. 08:03

Experterna: Så sparar du rättvist till barnen

Ett barn föds i en börsuppgång, nästa i en börskrasch. En aktie går som ett spjut, en annan kollapsar. Hur gör man barnsparandet rättvist?

Aftonbladet - 12 mar 12 kl. 01:11

Så sparar du smartast ? för din ålder

Experterna: Du behöver inte tänka på pensionen innan du fyllt 50Tips&råd: Så får du ut det mesta av pensionen..

Expressen - 02 nov 12 kl. 18:59

Lågt elpris - så sparar du mest

Sverige har de lägsta elpriserna på sex år. Och experterna tror att det håller i sig över vintern. Men det finns fortfarande bra sätt att få mer klirr i kassan.

Expressen - 08 apr 15 kl. 22:29

Det tycker experterna om nya Apple Watch

Här är experternas omdömen på Apple Watch. Företaget har låtit ett antal amerikanska journalister provanvända klockan inför försäljningsstarten. Domen: långsam men sparar tid..

SvD - 21 apr 17 kl. 13:53

Experter: Så sparar du rätt inför franska valet

Franska valet närmar sig och investerarna börjar bli nervösa – vinner Le Pen så kan vi räkna med turbulens. Behöver du i det här läget vara orolig för dina sparpengar och behöver du agera? SvD Näringsliv frågade experterna om råd.

GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 06:06

Experterna: Så mycket sparpengar behöver du för att vara trygg

Har du två månadslöner på banken samtidigt som du sparar 10 procent av din inkomst varje månad? Då har du en bättre ekonomi än mer än hälften av de svenska hushållen.
– Om du saknar en tillräcklig buffert är du mycket ekonomiskt sårbar, säger Arturo Arques, privatekonom på Swedbank..

Västerbottens Folkblad - 11 nov 16 kl. 09:00

[PLUS] Experterna: Så sparar du energi i duchen

Folkbladets experter svarar på läsarnas frågor om konsumtion, ekonomi och miljö. Jag håller på....

E24 - 25 feb 11 kl. 14:18

Så väljer du rätt fondstrategi

Aktiva spararna flydde risk i februari. Men om man sparar på lång sikt till barnen eller pensionen är rådet från experterna att ta det lugnt..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Emma Stenström: Sätt manipulation på skolschemat

Från utsidan kan det te sig som ett mysterium. Hur kan till exempel Katarina Frostenson försvara den så kallade ”kulturprofilen”, om det ligger det minsta i de anklagelser som förts fram? Och vad är det som gör att Melania stannar hos Donald?

DI - 5 timmar sedan

Handelsbanken förbättrar regelefterlevnad efter hårda kritiken

Efter den hårda kritiken är Handelsbanken i färd med att bilda en ny avdelning för regelefterlevnad i Storbritannien. ”Det är en konsekvens av ett behov av att förstärka samordningen”, uppger banken..

DI - 6 timmar sedan

Viss lättnad på Wall Street

USA-börserna handlades oregelbundet under onsdagen. En viss lättnad noterades på Wall Street efter de breda nedgångarna som präglat handelsveckan hittills i spåren av den upptrappade handelskonflikten mellan USA och Kina..

DI - 6 timmar sedan

Här är aktierna du riskerar att inte bli av med

De lite mindre handelsplatserna fortsätter att växa så det knakar och totalt har 16 bolag listats på First North Stockholm i år. Men det finns aktier att se upp, annars riskerar du att inte kunna ta dig ur. Di har gått igenom vilka aktier som handlades minst respektive mest under maj.

DI - 6 timmar sedan

Trump sätter stopp för separationerna

Donald Trump har skrivit under en presidentorder i syfte att sätta stopp för de kontroversiella separationerna av barn och vuxna som olagligt korsar gränsen mellan Mexiko och USA..

DI - 6 timmar sedan

Tyskland pekar ut Ryssland för hackerattack

Det var sannolikt Ryssland som låg bakom den förra veckans hackerattack mot tyska energi- och elbolag. Det säger Hans-Georg Maassen, chef för den tyska säkerhetspolisen BFV, till tidningskoncernen RND..

DI - 6 timmar sedan

Affärsvärlden: Köp Rovio, Tryg och Coor

Köp Rovio, Tryg och Coor men avstå från Soltech. De råden ger Affärsvärlden i sin senaste utgåva. .

DI - 7 timmar sedan

Obama in i debatten om familjeseparationer

Nu ger sig USA:s förre president Barack Obama in i debatten kring familjeseparationerna vid gränsen mot Mexiko..

DI - 7 timmar sedan

Serneke bygger lyxvillor åt storägare – mörkar för marknaden

Byggbolaget Serneke bygger två exklusiva villor i Hovås utanför Göteborg åt redaren Sten A Olssons arvinge – tillika Sernekes storägare, kan Di avslöja. Marknaden hålls ovetande om projektets existens..

DI - 7 timmar sedan

Ny mätning: SD näst största partiet

Sverigedemokraterna går starkast framåt i ny väljarundersökning. Enligt DN/Ipsos får partiet 20 procent och är därmed Sveriges näst största parti, enligt mätningen.  Moderaterna får det lägsta väljarstödet sedan Ulf Kristersson blev partiledare, 19 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.