DI > Ekonomi

Thursday, 23 November, 01:17

DI - 21 okt 17 kl. 14:58

Experterna: Så sparar du bäst till barnenNästa års barnbidragshöjning innebär fetare spargrisar för många barn. Sex av tio barnfamiljer månadssparar åt de minsta och många har en framtida bostad i sikte..
Läs mer på DI

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, , sparardu , bästtill , barnen
HBL - 25 feb 14 kl. 18:42

Var ska vi spara? Så säger experterna

Två expertgrupper råder regeringen att fokusera på höjningar av konsumtionsskatt, fastighetsskatt och att slopa vissa avdrag. Här är några möjliga scenarier för budgetramen och strukturreformerna.1.

Aftonbladet - 12 mar 12 kl. 01:11

Så sparar du smartast ? för din ålder

Experterna: Du behöver inte tänka på pensionen innan du fyllt 50Tips&råd: Så får du ut det mesta av pensionen..

Expressen - 02 nov 12 kl. 18:59

Lågt elpris - så sparar du mest

Sverige har de lägsta elpriserna på sex år. Och experterna tror att det håller i sig över vintern. Men det finns fortfarande bra sätt att få mer klirr i kassan.

Expressen - 08 apr 15 kl. 22:29

Det tycker experterna om nya Apple Watch

Här är experternas omdömen på Apple Watch. Företaget har låtit ett antal amerikanska journalister provanvända klockan inför försäljningsstarten. Domen: långsam men sparar tid..

SvD - 21 apr 17 kl. 13:53

Experter: Så sparar du rätt inför franska valet

Franska valet närmar sig och investerarna börjar bli nervösa – vinner Le Pen så kan vi räkna med turbulens. Behöver du i det här läget vara orolig för dina sparpengar och behöver du agera? SvD Näringsliv frågade experterna om råd.

Västerbottens Folkblad - 11 nov 16 kl. 09:00

[PLUS] Experterna: Så sparar du energi i duchen

Folkbladets experter svarar på läsarnas frågor om konsumtion, ekonomi och miljö. Jag håller på....

E24 - 25 feb 11 kl. 14:18

Så väljer du rätt fondstrategi

Aktiva spararna flydde risk i februari. Men om man sparar på lång sikt till barnen eller pensionen är rådet från experterna att ta det lugnt..

Sydsvenskan - 30 jun 11 kl. 06:30

Svårt dra åt svångremmen

Vad beror den grekiska krisen på? På att grekerna lånat till konsumtion och inve­steringar. På att r?

Kristianstadsbladet - 27 maj 12 kl. 16:49

Forskare granskar byråkratidjungeln

Svenska myndigheter må vara duktiga, präktiga och pålitliga. Men jobbiga att ha kontakt med.
Vägen för oss genom byråkratins djungel är ibland vara märkligt snitslad.

Cornucopia - 10 mar 17 kl. 09:37

Experter: Dags hoppa av börsen

Till SvD säger betalväggskyddade experter att det kan vara dags att hoppa av börsen nu. Åtminstone någon som håller med mig alltså. Det hela gäller förstås kort sikt, eftersom den sk bankbåten alltid stiger och aldrig ska klivas av om man ser tillräckligt många decennier framåt.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Blackrock ser begränsad uppsida för oljepriset

Den senaste tiden har oljepriserna stärkts på förväntningar om ett förlängt produktionsavtal från Opec nästa vecka. Blackrock ser nu begränsat utrymme uppåt vid en förlängning, och räknar med en mer måttlig styrka i priset på kort sikt..

DI - 2 timmar sedan

Cervenka: Nio enhörningar du ska hålla koll på

Investerare öser kapital över nystartade företag inom AI. Följande nio bolag värderas till 1 miljard dollar eller mer, enligt analysföretaget CB Insights. .

DI - 2 timmar sedan

It-jättarna slåss för att vinna AI-kampen

Fantasilöner, dyra förvärv och hundratals miljarder i forskningsinvesteringar. Artificiell intelligens jämförs med internets genombrott och big tech-bolagen rustar för att hinna först i guldruschen. Och redan nu använder du tekniken varje dag..

DI - 2 timmar sedan

Jeff Bezos: AI innebär en ”ny guld­ålder”

PALO ALTO. Artificiell intelligens är näringslivets hetaste modeord. Men den stora frågan är kanske inte om robotar kommer att ta makten över mänskligheten utan vilka människor som får makten över maskinerna.

DI - 2 timmar sedan

Vd-byte fick HP på fall

Indexförändringarna var relativt begränsade i handeln på USA-börserna på onsdagen, inför Thanksgiving-högtiden..

DI - 2 timmar sedan

Brummer & Partners finansierar KTH:s nya forskningslabb

Kungliga Tekniska högskolan öppnar ett nytt forskningslabb. Fokus ligger på matematik för komplexa data, en av grundstenarna inom AI. Bakom står Brummer & Partners som går in med 15,5 miljoner kronor..

DI - 3 timmar sedan

Oljemiljardär kräver hårdare klimatlagar: "Reglera oss"

”Politiker, företag och vi som privatpersoner måste vakna. Snart är det för sent”, säger Mika Anttonen. Han är oljemiljardären som nobbar börsen och ser kampen mot klimatförändringarna som sitt viktigaste mål.

DI - 3 timmar sedan

Nya avslöjanden om Östlings skatteupplägg

Leif Östling avgick som ordförande för Svenskt Näringsliv sedan han konfronterats med nya uppgifter om utländska skatteupplägg, rapporterar SVT. Att han inte tagit ut vinst från sitt Maltabolag, och därför inte ska ha behövt betala svensk skatt som han påstått, är en sanning med modifikation..

DI - 3 timmar sedan

C-tjänsteman får sparken efter sexanklagelser

En man som arbetar som politisk tjänsteman i riksdagen för Centerpartiet får sparken, rapporterar Expressen. Han anklagas för vad som beskrivs som ett oacceptabelt agerande av sexuell karaktär mot en tidigare partikollega..

DI - 3 timmar sedan

Broadcom överväger att sockra budet på Qualcomm

Broadcom överväger att höja sitt bud på Qualcomm genom att erbjuda fler aktier. Det uppger Reuters, enligt tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.