Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 22 February, 13:20

Liknande nyheter

Taggar: Bron, avstängd
GöteborgsPosten - 07 jul 15 kl. 12:26

Trebilskrock på Angeredsbron – bron avstängd

Tre personbilar krockade några minuter före kl 12 på Angeredsbron. Vägen är avstängd, uppger Trafikverket..

GöteborgsPosten - 07 jul 15 kl. 12:26

Trebilskrock vid Angeredsbron – bron avstängd

Tre personbilar krockade några minuter före kl 12 vid Gårdstunneln mot Angeredsbron. Vägen är avstängd, uppger Trafikverket..

Dalarnas tidningar - 28 sep 15 kl. 15:38

Sprickor i betongen – bron avstängd

På måndagen genomförde personal vid företaget Dab Group AB undersökningar av bron. På en del ställen på bron har det uppstått sprickbildningar..

Expressen - 13 apr 17 kl. 14:34

JUST NU: Öresundsbron avstängd efter olycka

Flera bilar ska ha krockat på Öresundsbron.Därför är också hela bron avstängd, enligt Öresundsbrons Twitterkonto. Polis och räddningstjänst är på väg till platsen.

DalaDemokraten - 16 dec 16 kl. 11:23

Skanskas nyårslöfte - bron avstängd i nio månader

Om några få veckor stängs mer än sekelgamla Kajvägenbron av för trafik. Redan den 8 januari kan det vara sista dagen som allt ifrån gående till motorfordon får trafikera bron..

Magazin24 - 16 maj 13 kl. 08:21

Bron på väg 250 är avstängd

På grund av ett gatuarbeten kommer bron på väg 250 mellan Torggatan och Nya Hamnvägen att stängas av tills på fredagen. Köpings kommun uppger på sin Facebooksida att Trafikverket ska fixa ett nytt tätskikt och ny belysning på bron och att det är därför den är avstängd. De uppmanar också trafikanterna att vara beredda på köer längst den alternativa vägen.

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 14 kl. 12:35

Väg 108 avstängd i en månad

Arkiv: Claes Nyberg
Medan Trafikverket lagar en bro på väg 108 strax söder om Svedala kommer all trafik ledas om på andra vägar. Arbetet väntas pågå i en månad.
Det är bron utanför den gamla vägstationen vid väg 108 söder om Svedala som är i behov av reparation.

Magazin24 - 06 aug 12 kl. 15:00

Avstängd bro vid Slussen

Bron som går över kanalen vid Slussen i Surahammar är avstängd. Den gång- och cykelbro som går över kanalen vid Slussen i Surahammar är för tillfället avstängd eftersom den inte går att stänga. Enligt kanalbolaget som äger bron, kan den repareras tidigast nästa vecka, alltså vecka 33..

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 13 kl. 14:03

Väg fortfarande avstängd

Väg 711, mellan Skateholm och Stora Beddinge, är fortsatt avstängd efter att det upptäcktes skador på bron över Skateholmsån i mitten av februari.
Enligt NCC som har ansvar för Trafikverkets driftområde Söderslätt försöker man hitta en snabbkonstruktionsbro som kan användas till dess att bron kan bli reparerad. ?

YLE - 26 jul 13 kl. 18:24

Järnvägsbron avstängd i Karis

Det häftiga regnet orsakade rasfara vid järnvägsbron i Karis. Bron håller inte för biltrafik och har därför stängts av.
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Tågtrafiken fungerar normalt och bron är tillsvidare öppen för fotgängare.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

Alla länets kommuner växte

Samtliga kommuner i Jönköpings län fick en befolkningsökning under 2017. Det visar färska siffror från Statistiska Centralbyrån..

Vimmerby Tidning - just nu

"På sikt kunna utbilda allmänheten"

Eva Nilsson utbildar i en livsviktig kunskap. Hon är huvudinstruktör i både HLR och den senaste första hjälpen utbildningen från HLR-rådet och brinner för att utbilda människor i detta..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Parkerad bil utsatt för skadegörelse

En personbil som stått parkerad en tid vid Skeppet i Målilla har utsatts för omfattande skadegörelse..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Brottsoffrens dag i dag

Brottsofferjouren finns för alla som utsatts för - eller påverkats av - brott. Men långt ifrån alla vet att organisationen finns. - Vi behöver synas mer, för allmänheten behöver oss, säger Britta Sterneland, ordförande i Brottsofferjouren Vimmerby, Hultsfred, Västervik.

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Fler laddbara bilar i Västervik

I slutet av 2017 fanns det 66 laddbara personbilar i trafik i Västervik, vilket motsvarar 0,3 procent av Västerviks personbilsflotta. Det är en ökning med 29 bilar sedan förra året. Högst andel laddbara personbilar i trafik har Solna med 6,1 procent.

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Befolkningen ökar i länets kommuner

Förra året ökade befolkningen i länets samtliga 13 kommuner. Kinda ökade med åtta personer och Åtvidaberg med 14. I Ydre ökade invånarantalet med hela 58 personer under 2017..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Fräck stöld i butik

En fräck stöld avslöjades i en Hultsfredsbutik på onsdagen. Butiken fick besök av en kvinna, som personalen av erfarenhet visste att hålla ett öga på..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Inbrott i garage

Polisen har tagit emot en anmälan om inbrott i ett garage på Lagerlunds gata i Gamleby..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Kommunen kände till konflikt - Utreder nu ärendet

Mannen som sitter anhållen misstänkt för mord och mordförsök på två kvinnor i Vetlanda begärs häktad. Mannen som misstänks ha mördat en ung kvinna och allvarligt skadat hennes syster har erkänt gärningen i ett polisförhör..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Riskerar åtal för tjänstefel

Kommunens flyktingstopp ett fall för polisen. Kommunalrådet Lars Rosander har tillsammans med socialchefen Ann-Gret Sillén och Robert Andersson, chef för integrations- och arbetsmarknadsenheten varit kallade till polisförhör. Detta sedan en privatperson gjort en polisanmälan om tjänstefel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.