Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 24 November, 21:14

Liknande nyheter

Taggar: Bron, avstängd
GöteborgsPosten - 07 jul 15 kl. 12:26

Trebilskrock på Angeredsbron – bron avstängd

Tre personbilar krockade några minuter före kl 12 på Angeredsbron. Vägen är avstängd, uppger Trafikverket..

GöteborgsPosten - 07 jul 15 kl. 12:26

Trebilskrock vid Angeredsbron – bron avstängd

Tre personbilar krockade några minuter före kl 12 vid Gårdstunneln mot Angeredsbron. Vägen är avstängd, uppger Trafikverket..

Dalarnas tidningar - 28 sep 15 kl. 15:38

Sprickor i betongen – bron avstängd

På måndagen genomförde personal vid företaget Dab Group AB undersökningar av bron. På en del ställen på bron har det uppstått sprickbildningar..

Expressen - 13 apr 17 kl. 14:34

JUST NU: Öresundsbron avstängd efter olycka

Flera bilar ska ha krockat på Öresundsbron.Därför är också hela bron avstängd, enligt Öresundsbrons Twitterkonto. Polis och räddningstjänst är på väg till platsen.

DalaDemokraten - 16 dec 16 kl. 11:23

Skanskas nyårslöfte - bron avstängd i nio månader

Om några få veckor stängs mer än sekelgamla Kajvägenbron av för trafik. Redan den 8 januari kan det vara sista dagen som allt ifrån gående till motorfordon får trafikera bron..

Magazin24 - 16 maj 13 kl. 08:21

Bron på väg 250 är avstängd

På grund av ett gatuarbeten kommer bron på väg 250 mellan Torggatan och Nya Hamnvägen att stängas av tills på fredagen. Köpings kommun uppger på sin Facebooksida att Trafikverket ska fixa ett nytt tätskikt och ny belysning på bron och att det är därför den är avstängd. De uppmanar också trafikanterna att vara beredda på köer längst den alternativa vägen.

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 14 kl. 12:35

Väg 108 avstängd i en månad

Arkiv: Claes Nyberg
Medan Trafikverket lagar en bro på väg 108 strax söder om Svedala kommer all trafik ledas om på andra vägar. Arbetet väntas pågå i en månad.
Det är bron utanför den gamla vägstationen vid väg 108 söder om Svedala som är i behov av reparation.

Magazin24 - 06 aug 12 kl. 15:00

Avstängd bro vid Slussen

Bron som går över kanalen vid Slussen i Surahammar är avstängd. Den gång- och cykelbro som går över kanalen vid Slussen i Surahammar är för tillfället avstängd eftersom den inte går att stänga. Enligt kanalbolaget som äger bron, kan den repareras tidigast nästa vecka, alltså vecka 33..

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 13 kl. 14:03

Väg fortfarande avstängd

Väg 711, mellan Skateholm och Stora Beddinge, är fortsatt avstängd efter att det upptäcktes skador på bron över Skateholmsån i mitten av februari.
Enligt NCC som har ansvar för Trafikverkets driftområde Söderslätt försöker man hitta en snabbkonstruktionsbro som kan användas till dess att bron kan bli reparerad. ?

YLE - 26 jul 13 kl. 18:24

Järnvägsbron avstängd i Karis

Det häftiga regnet orsakade rasfara vid järnvägsbron i Karis. Bron håller inte för biltrafik och har därför stängts av.
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Tågtrafiken fungerar normalt och bron är tillsvidare öppen för fotgängare.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Svåra frågor på Allvetartävling

I söndags var det åter dags att rynka pannorna och gnugga geniknölarna, i det som blivit en mångårig tradition i Frödinge..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

"Bloggandet blev snabbt ett lyckopiller"

Hon började blogga när hon blivit sjukskriven. Bloggandet blev snabbt ett lyckopiller för henne. Nu är hon i final och kan bli årets bloggare i kategorin ”Budskap/inspiratör”.

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Tino ger sig in i politiken

De flesta känner igen honom för hans brinnande engagemang för sjön Yxern, där han fått såväl politiker som allmänhet att stötta hans kamp för en naturligt reglerad sjö. Men nu ger sig Tino Åberg in i politiken, för Kristdemokraterna. - Jag är fortfarande lite omtumlad över att ha blivit nominerad, men jag är en nyfiken person som anser att demokrati inte är någon åskådarsport.

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Hyresgäster förlorade tvist i tingsrätten

Två ägare till bostadsrätter förlorade en tvist mot Bostadsrättsföreningen. Tingsrätten dömer nu de båda lägenhetsinnehavarna att betala bostadsrättsföreningens rättegångskostnader..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Grillbrasan tog sig igen

En gräsbrand i slutet av november tillhör inte vanligheterna. Den gräsbrand som bröt ut i Hultsfred nu på eftermiddagen släcktes på 90 sekunder....

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

"Det finns alternativ till pälsen"

Idag infaller pälsfria fredagen instiftad av Djurens Rätt för att få fler att tänka till en extra gång kring päls i klädhandeln. För vimmerbybo November Lundborg är djurens välmående en hjärtefråga. I över 17 år har hon engagerat sig aktivt i olika djurskyddsföreningar och på grund av modetrender hon märkt av i Vimmerbys butiker vill hon sätta fokus på ämnet.

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

"Vi har avverkat en handfull operatörer"

Bredbandsutbyggnaden på landsbygden utanför Björkfors har under många år varit en het potatis. Olika modeller och operatörer har varit på banan men en efter en har halkat av, många gånger beroende på höga kostnader för det enskilde hushållet eller att operatörerna har haft svårt att hålla vad de lovat. Nu kan dock bygdens folk utanför Björkfors få bredband inom ett halv år och det är Teracom som nu erbjuder ett bredband via radiolänk.

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Forskarstugan firar tio år med ny bok

Hur gick det till när Vena Skater blev Hultsfreds Köping. Och vem var Doktor Lilja? Eller vad var Hultsfreds första industri?

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Vill skapa plan för Lilla torget

Lilla torget i Eksjö ligger ganska anonymt längs med gågatan i Eksjös gamla stad. Alliansen vill att en plan att utveckla torget och lokalerna intill tas fram. Socialdemokraterna anser däremot att det är onödigt och ett resursslöseri..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Räddningstjänsten larmad för att sanera vatten

Räddningstjänsten i Hultsfred har precis fått ett larm om en vattenfylld källare som måste saneras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.