Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 21 November, 07:27

Dalarnas tidningar - 21 okt 17 kl. 05:07

Nattens nyheter: Klämolyckor, biljakter och krasch i rondell – flera personer förda till sjukhusSå var natten i Dalarna..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Dalarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 15 minuter sedan

Flera villor såldes för knappt fem miljoner – här är de senaste sålda husen i Dalarna

Ett par villor i Falu kommun såldes för nästan fem miljoner kronor. Det är några av objekten som sticker ut mest på Lantmäteriets lista över de senast genomförda fastighetsaffärerna i Dalarna. Här nedandför hittar du hela listan, kommun för kommun..

Dalarnas tidningar - 45 minuter sedan

Brand i byggnad i närheten av bygdegård – "Det ska inte vara någon fara för spridning"

Klockan 06.40 på tisdagsmorgonen går SOS ut med ett larm om en brand i Gesunda, inom Mora kommun..

Dalarnas tidningar - 30 minuter sedan

Fjätervålen öppnar för tävlande

Den kyla som drog in över dalafjällen till helgen satte fart på snötillverkningen. – Vi har kunnat göra den snö som behövs för att kunna öppna på torsdag, samtidigt som vi är överraskade hur mycket natursnö som finns i våra snöstaket, säger Fredrik Litzén VD på Fjätervålen..

Dalarnas tidningar - 45 minuter sedan

Brand i byggnad i närheten av bygdegård – räddningstjänsten på väg

Klockan 06.40 på tisdagsmorgonen går SOS ut med ett larm om en brand i Gesunda, inom Mora kommun..

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Gigis vårdutrustning blev kvar när polisen tog honom till förvar inför utvisning

Svårt muskelsjuke Gigi Kamkamidze har hämtats av polisen för att utvisas. Vid hämtningen blev det mesta av hans hjälputrustning kvar i lägenheten. Utrustning som landstinget lovat att han ska skulle få med sig..

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Lugnet är tillbaka på bussarna efter insatserna i Borlänge – "Inga jättehändelser"

Stökigt och oroligt. Situationen på vissa bussar i Borlänge för en tid sedan var allt annat än lugn. Nu är läget betydligt bättre.

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Stödboendet Malmgården kan byggas ut – "det finns ett utökat behov"

I dag har stödboendet Malmgården sex platser, om omsorgsförvaltningen får sin vilja igenom kommer boendet inom en snar framtid att ha tolv. Men först ska omsorgsstyrelsen ge klartecken för förprojektering under mötet den 21 november. – Vi vet ju inte om vi kommer ha råd förrän förprojekteringen är klar, säger förvaltningschefen Carina Johansson..

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Hemtjänstpersonal i Malung-Sälen får hålla med egna bilar - enda kommunen i Dalarna

Malung-Sälens kommun är den enda kommunen i Dalarna som kräver att personalen inom hemtjänsten ska hålla med egen bil. Kommunen hävdar att det blir för dyrt att köpa in bilar. – Det känns obehagligt att släpa in smitta och annat i sin egen bil, som sedan min familj ska åka i, säger Frida Tomasson, anställd vid hemtjänsten i Malung..

Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Julhandeln påverkas inte av grävarbeten i gågatan

Mora köpstad och Nodava har haft möte angående grävarbeten på Kyrkogatan. – Berörda fastighetsägare och köpmän har träffat företrädare för Nodava och diskuterat situationen under kommande julhandeln, berättar Camilla Collett, verksamhetsledare och handelsutvecklare Mora köpstad..

Dalarnas tidningar - 2 timmar sedan

Bränd mat orsakade utryckning till lägenhet i Falun

Tidigt på tisdagsmorgonen larmades räddningstjänst och ambulans till en befarad brand i en lägenhet i Norslund i Falun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.