GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 21 September, 17:26

Liknande nyheter

Taggar: TeodorescuHur många , sidorhar en , socialdemokratisk, kappa
Barometern - 19 jun 13 kl. 10:01

All produktion på Smurfit Kappa kan stoppas vid lunchtid

Just nu fungerar bara en liten del av produktionen på Smurfit Kappa. Vid lunchtid kommer den att stanna helt om inte vattnet kommer tillbaka. Även företagen i Nybro drabbas av den stora vattenläckan.

PI - 22 apr 11 kl. 14:48

Alice Teodorescu om ?hedersflyktingar?

SKAMVÅLD I går diskuterade så kallat hedersvåld i SVT Debatt och en av paneldeltagarna var Alice Teodorescu, bland annat ledarskribent på Barometern, som ofta står för den förnuftiga rösten i debatten. Så även denna gång. Hon skriver om programmet på sin blogg.

PI - 09 mar 11 kl. 17:46

Alice Teodorescu om migrationsöverenskommelsen

MIGRATIONSÖVERENSKOMMELSEN Regeringens och Miljöpartiets överenskommelse om att tillgodose illegala invandrare med privilegier inte ens svenska medborgare har har inte tagits emot väl runtom i landet där man nu på allvar börjar ifrågasätta motiven bakom den alltmer destruktiva politiken, i synnerhet med tanke på att resten av Europa går åt motsatt håll. En av dessa är Alice Teodorescu som ofta står för en förnuftig röst i det mediala bruset av floskler och trams. Vad karakteriserar inhumaniteten, frågar sig Teodorescu inledningsvis.

SVT Debatt - 04 feb 14 kl. 13:57

Vi ber om ursäkt, Alice Teodorescu

P1 DEBATT Alice Teodorescu var en skarp gäst i vårt program, och vi ber om ursäkt om hon kände sig förminskad.  Alice Teodorescu, P1 Debatt är ett program där vi vill lyfta upp och diskutera några av de mest brännande och svåra frågorna inför de två val som ligger framför oss. Frågan om närvaron av rasism i det svenska samhället är nog en av de svåraste.

Cornucopia - 08 mar 15 kl. 09:44

SR/P3 ägnar 25 minuter åt hat mot Alice Teodorescu

Public Service/SR:s radioprogram Tankesmedjan ägnade i fredags sig åt 25 minuters hat mot nya liberala ledarredaktören på Stampen/GP, Alice Teodorescu. Bland annat läste man upp sexuella trakasserier mot henne, skrivna på Flashback, kallade henne blatte och genomförde ett totalt karaktärsmord och omfattande förtal.

Inslaget kan man lyssna på här.

GöteborgsPosten - 23 maj 17 kl. 16:28

Teodorescu möter GP:s läsare

På tisdag kväll hålls ett utsålt samtalsevent på Göteborgs Konserthus med GP:s politiska redaktör Alice Teodorescu. Samtalet kommer främst handla om hur yttrandefriheten i det moderna Sverige ser ut. – Det är skrämmande att det i en demokrati kan anses modigt att göra det som kännetecknar det demokratiska samtalet, säger Teodorescu..

GöteborgsPosten - 23 maj 17 kl. 19:57

Här möter Teodorescu GP:s läsare

Under tisdagskvällen mötte GP:s politiska redaktör Alice Teodorescu tidningens läsare under ett utsålt samtalsevent på Göteborgs Konserthus. Samtalet handlade om hur yttrandefriheten i det moderna Sverige ser ut. – Det är skrämmande att det i en demokrati kan anses modigt att göra det som kännetecknar det demokratiska samtalet, säger Teodorescu..

Expressen - 29 maj 17 kl. 22:39

V-toppen Esbati anklagar Teodorescu: "Högerextrem"

Vänsterpartiets riksdagsledamot Ali Esbati kallar Alice Teodorescu, politisk redaktör på Göteborgs-Posten, för "högerextrem hetsanförare" via Twitter. – Om detta är nivån från en folkvald, vad ska vi då förvänta oss från anonyma nättroll, svarar Teodorescu. .

DN - 26 sep 17 kl. 12:35

Johan Hilton: Skildringen av Alice Teodorescu har tveksamma inslag

Är vampyrporträttet av GP:s politiska chefredaktör Alice Teodorescu i pjäsen ”Tidningshuset som Gud glömde” en rasistiskt färgad nidbild? Alice Teodorescu själv skriver det i en ledarkrönika (GP 26/9) och jag skulle ljuga om jag påstod att jag saknar förståelse för kritiken..

GöteborgsPosten - 23 apr 18 kl. 18:17

Alice Teodorescu tilldelas Lennart Högman-priset

Lennart Högman-priset har delats ut sedan 2011 och tilldelas en person som "arbetar med civilkurage, integritet och för den raka dialogen." Årets mottagare av priset är Göteborgs-Postens politiska redaktör samt chef för ledarsidan, Alice Teodorescu.
– Jag försöker alltid vara trogen mina värderingar.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 minuter sedan

En häktad och fyra anhållna för skottlossning

En man har häktats efter skottlossningen i Bagarmossens centrum i södra Stockholm Fyra andra män har anhållits i samma ärende..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Påkörd av buss – fick livshotande skador

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

80-årsjubilerande IM i ekonomisk knipa

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ekholm vann dramatisk sextondelsfinal

Sju dramatiska set krävdes. I slutändan lyckades Matilda Ekholm, efter att ha vänt 1–3 till 4–3, ta sig vidare till åttondelsfinal i bordtennis-EM..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Man ihjälkörd på Polenfärja

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Kulturens ABC hissar och dissar nöjeslivet

Kulturens ABC är den populära podcasten som ingen pratar om. I den reflekterar Cecilia Suhaid Gustafsson och Caisa-Stina Forssberg över Göteborgs kulturliv. Här är deras guide i nöjeslivet..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Hon var kapten på "sexflotten" Acali

Svenska Maria Björnstam var kapten på segelflotten Acali. Trots att det är 45 år sedan spansk-mexikanske Santiago Genovés genomförde sitt kontroversiella samlevnadsexperiment ombord blir hon fortfarande upprörd när hon tänker tillbaka..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Pilbågsjakt på EM-guld i Trädgårdsföreningen

Om man vill se folk som skjuter på plastdjur i stormvindar bör man ta sig till Trädgårdsföreningen på söndagen. Då kan det bli svenska EM-guld i så kallad 3D-bågskytte.
– Det var tufft uppe på fästningen, säger förbundskaptenen Andreas Persson efter det blåsiga kvalet i Kungälv..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Personalbrist riskerar säkerheten vid gränsen

Gränspolisens stora personalbrist gör att säkerheten riskeras. Analysarbetet blir lidande och det som görs når inte alltid ut till medarbetarna, uppger gränspolischefen för TT. Samtidigt saknas lokaler för att gränspolisen ska kunna jobba effektivt..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Förundersökningen mot Mr Cool nedlagdOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.