GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 18 February, 21:16

GöteborgsPosten - 21 okt 17 kl. 05:00

Teodorescu: Hur många sidor har en socialdemokratisk kappa?I politiken är förtroende hårdvaluta. Den som inte uppfattas som trovärdig kommer inte att lyckas vinna, eller behålla, väljarnas förtroende..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

11234 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TeodorescuHur många , sidorhar en , socialdemokratisk, kappa
Barometern - 19 jun 13 kl. 10:01

All produktion på Smurfit Kappa kan stoppas vid lunchtid

Just nu fungerar bara en liten del av produktionen på Smurfit Kappa. Vid lunchtid kommer den att stanna helt om inte vattnet kommer tillbaka. Även företagen i Nybro drabbas av den stora vattenläckan.

PI - 22 apr 11 kl. 14:48

Alice Teodorescu om ?hedersflyktingar?

SKAMVÅLD I går diskuterade så kallat hedersvåld i SVT Debatt och en av paneldeltagarna var Alice Teodorescu, bland annat ledarskribent på Barometern, som ofta står för den förnuftiga rösten i debatten. Så även denna gång. Hon skriver om programmet på sin blogg.

PI - 09 mar 11 kl. 17:46

Alice Teodorescu om migrationsöverenskommelsen

MIGRATIONSÖVERENSKOMMELSEN Regeringens och Miljöpartiets överenskommelse om att tillgodose illegala invandrare med privilegier inte ens svenska medborgare har har inte tagits emot väl runtom i landet där man nu på allvar börjar ifrågasätta motiven bakom den alltmer destruktiva politiken, i synnerhet med tanke på att resten av Europa går åt motsatt håll. En av dessa är Alice Teodorescu som ofta står för en förnuftig röst i det mediala bruset av floskler och trams. Vad karakteriserar inhumaniteten, frågar sig Teodorescu inledningsvis.

SVT Debatt - 04 feb 14 kl. 13:57

Vi ber om ursäkt, Alice Teodorescu

P1 DEBATT Alice Teodorescu var en skarp gäst i vårt program, och vi ber om ursäkt om hon kände sig förminskad.  Alice Teodorescu, P1 Debatt är ett program där vi vill lyfta upp och diskutera några av de mest brännande och svåra frågorna inför de två val som ligger framför oss. Frågan om närvaron av rasism i det svenska samhället är nog en av de svåraste.

Cornucopia - 08 mar 15 kl. 09:44

SR/P3 ägnar 25 minuter åt hat mot Alice Teodorescu

Public Service/SR:s radioprogram Tankesmedjan ägnade i fredags sig åt 25 minuters hat mot nya liberala ledarredaktören på Stampen/GP, Alice Teodorescu. Bland annat läste man upp sexuella trakasserier mot henne, skrivna på Flashback, kallade henne blatte och genomförde ett totalt karaktärsmord och omfattande förtal.

Inslaget kan man lyssna på här.

GöteborgsPosten - 23 maj 17 kl. 16:28

Teodorescu möter GP:s läsare

På tisdag kväll hålls ett utsålt samtalsevent på Göteborgs Konserthus med GP:s politiska redaktör Alice Teodorescu. Samtalet kommer främst handla om hur yttrandefriheten i det moderna Sverige ser ut. – Det är skrämmande att det i en demokrati kan anses modigt att göra det som kännetecknar det demokratiska samtalet, säger Teodorescu..

GöteborgsPosten - 23 maj 17 kl. 19:57

Här möter Teodorescu GP:s läsare

Under tisdagskvällen mötte GP:s politiska redaktör Alice Teodorescu tidningens läsare under ett utsålt samtalsevent på Göteborgs Konserthus. Samtalet handlade om hur yttrandefriheten i det moderna Sverige ser ut. – Det är skrämmande att det i en demokrati kan anses modigt att göra det som kännetecknar det demokratiska samtalet, säger Teodorescu..

Expressen - 29 maj 17 kl. 22:39

V-toppen Esbati anklagar Teodorescu: "Högerextrem"

Vänsterpartiets riksdagsledamot Ali Esbati kallar Alice Teodorescu, politisk redaktör på Göteborgs-Posten, för "högerextrem hetsanförare" via Twitter. – Om detta är nivån från en folkvald, vad ska vi då förvänta oss från anonyma nättroll, svarar Teodorescu. .

DN - 26 sep 17 kl. 12:35

Johan Hilton: Skildringen av Alice Teodorescu har tveksamma inslag

Är vampyrporträttet av GP:s politiska chefredaktör Alice Teodorescu i pjäsen ”Tidningshuset som Gud glömde” en rasistiskt färgad nidbild? Alice Teodorescu själv skriver det i en ledarkrönika (GP 26/9) och jag skulle ljuga om jag påstod att jag saknar förståelse för kritiken..

E24 - 22 nov 11 kl. 17:47

Sca: har sÅlt rysk wellpappfabrik till smurfit kappa

SCA har sålt en wellpappförpackningsfabrik utanför S:t Petersburg till Smurfit Kappa..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Rosengård krossade Qviding

Rosengård gav Qviding en lektion i fotboll. Gästerna var överlägset och vann med 0-16.
– Det var en jätteupplevelse att få spela mot de här spelarna, säger Ovidings Vilma Odengard..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Patriarken Kirill fördömer kyrkdåd i Dagestan

Minst fem kvinnor har skjutits ihjäl i anslutning till en kyrka i Kizlyar i Dagestan i norra Kaukasus i Ryssland. Två poliser är mycket svårt skadade. Enligt den ryska ortodoxa kyrkans överhuvud, patriarken Kirill, syftar dådet till att så splittring mellan kristna och muslimer..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Avicii och Dior kommer i full galopp

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Biståndspengar till ny H&M-fabrik i Etiopien

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Kvinna hittad död – polisen misstänker mord

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kvitova tog prestigefylld seger

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Angripen besättning hällde olja över pirater

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stabilt sportlovsväder väntar i veckan

Årets andra sportlovsvecka bjuder på stabilt högtryck med minusgrader långt ner i söder. Nästan hela landet är snötäckt vilket bäddar för många åk i backar och spår..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Polisen bjöd köande fans på varm choklad

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kurder: Damaskus ska hjälpa till mot Turkiet

Enligt den kurdiskledda administrationen i norra Syrien har en uppgörelse nåtts med Damaskus om att släppa in regeringsstyrkor i Afrin-området i nordöstra Syrien. Syftet är att försöka slå tillbaka den pågående turkiska offensiven mot området..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.