DI > Ekonomi

Thursday, 23 November, 01:18

DI - 20 okt 17 kl. 21:21

Assa Abloys vd Johan Molin: Jag har jobbat järnet i 34 årKina tynger fortfarande låsjätten Assa Abloy men vd Johan Molin ser tidiga tecken på en ljusning i landet. Någon risk för att han ska betraktas som en ”lame duck” efter beskedet om en kommande sorti ser han däremot inte..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Abloys, Johan Molin, Assa Abloy

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Assa, Abloysvd , Johan, MolinJag har , jobbat, järnet, i 34 år
SvD - 17 nov 15 kl. 09:28

Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande

Assa Abloys Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande efter tal om Leif Johanssons ovissa framtid hos telekomjätten. Det skriver Dagens Industri som talat med bedömare på aktiemarknaden..

DI - 05 okt 17 kl. 13:28

Anders Hägerstrand: Johan Molin till Ericsson är inte aktuellt

Ericssons aktie stiger på torsdagen på förhoppningar om att Assa Abloys avgående vd Johan Molin ska ta en tung post i bolaget. Sannolikheten är dock liten för att beskedet att Johan Molin planerar att lämna Assa Abloy 2018 innebär att han går till Ericsson..

Affärsvärlden - 30 apr 15 kl. 08:40

Assa Abloys vd tar klubban i Sandvik

Assa Abloys vd Johan Molin föreslås bli ny styrelseordförande för verkstadsjätten Sandvik, enligt ett pressmeddelande från valberedningen..

Affärsvärlden - 05 maj 17 kl. 14:29

Assa Abloys vd köper aktier för miljoner

Assa Abloys vd Johan Molin har nettoköpt närmare 70.000 aktier i låsbolaget..

DI - 05 okt 17 kl. 08:01

Assa Abloys vd överväger att sluta

Assa Abloys vd Johan Molin överväger att sluta under 2018, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 24 jul 17 kl. 08:25

Ericsson: "Starka krafter" vill se Johan Molin som ny vd

"Tongivande krafter" kring Ericsson arbetar för att Assa Abloys vd Johan Molin ska bli chef för telekombolaget. Det uppger källor med god insyn för Dagens industri, skriver tidningen....

Affärsvärlden - 29 okt 12 kl. 14:33

Assa Abloys vd: Mer gynnsamt förvärvsklimat

Assa Abloy har de senaste månaderna noterat en förändring av förvärvsklimatet där potentiella bolagssäljare justerat ner sin prisbild. Det säger vd Johan Molin till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 04 maj 17 kl. 17:19

Assa Abloys vd tankar aktier

Johan Molin har den 3 maj köpt 51.669 aktier i Assa Abloy, där han är vd. Köpet gjordes till snittkursen 193 kronor, varför hela posten är värd knappt 10 miljoner kronor..

DI - 09 sep 17 kl. 07:18

Assa Abloys vd: ”Jag har lärt mig att kriser inte finns”

Han tror inte på kriser. Det och varför han inte blir näste ordförande i Ericsson avslöjar Johan Molin, vd Assa Abloy, när han gästar lördagens avsnitt av podden Förnuft & Känsla..

PrivataAffärer - 05 okt 17 kl. 08:11

Assa Abloys vd vill sluta

Med anledning av rykten i marknaden klargör Assa Abloy att Johan Molin vd i lås-bolaget, meddelat styrelsen att han överväger att sluta som vd under 2018....

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Blackrock ser begränsad uppsida för oljepriset

Den senaste tiden har oljepriserna stärkts på förväntningar om ett förlängt produktionsavtal från Opec nästa vecka. Blackrock ser nu begränsat utrymme uppåt vid en förlängning, och räknar med en mer måttlig styrka i priset på kort sikt..

DI - 2 timmar sedan

Cervenka: Nio enhörningar du ska hålla koll på

Investerare öser kapital över nystartade företag inom AI. Följande nio bolag värderas till 1 miljard dollar eller mer, enligt analysföretaget CB Insights. .

DI - 2 timmar sedan

It-jättarna slåss för att vinna AI-kampen

Fantasilöner, dyra förvärv och hundratals miljarder i forskningsinvesteringar. Artificiell intelligens jämförs med internets genombrott och big tech-bolagen rustar för att hinna först i guldruschen. Och redan nu använder du tekniken varje dag..

DI - 2 timmar sedan

Jeff Bezos: AI innebär en ”ny guld­ålder”

PALO ALTO. Artificiell intelligens är näringslivets hetaste modeord. Men den stora frågan är kanske inte om robotar kommer att ta makten över mänskligheten utan vilka människor som får makten över maskinerna.

DI - 2 timmar sedan

Vd-byte fick HP på fall

Indexförändringarna var relativt begränsade i handeln på USA-börserna på onsdagen, inför Thanksgiving-högtiden..

DI - 2 timmar sedan

Brummer & Partners finansierar KTH:s nya forskningslabb

Kungliga Tekniska högskolan öppnar ett nytt forskningslabb. Fokus ligger på matematik för komplexa data, en av grundstenarna inom AI. Bakom står Brummer & Partners som går in med 15,5 miljoner kronor..

DI - 3 timmar sedan

Oljemiljardär kräver hårdare klimatlagar: "Reglera oss"

”Politiker, företag och vi som privatpersoner måste vakna. Snart är det för sent”, säger Mika Anttonen. Han är oljemiljardären som nobbar börsen och ser kampen mot klimatförändringarna som sitt viktigaste mål.

DI - 3 timmar sedan

Nya avslöjanden om Östlings skatteupplägg

Leif Östling avgick som ordförande för Svenskt Näringsliv sedan han konfronterats med nya uppgifter om utländska skatteupplägg, rapporterar SVT. Att han inte tagit ut vinst från sitt Maltabolag, och därför inte ska ha behövt betala svensk skatt som han påstått, är en sanning med modifikation..

DI - 3 timmar sedan

C-tjänsteman får sparken efter sexanklagelser

En man som arbetar som politisk tjänsteman i riksdagen för Centerpartiet får sparken, rapporterar Expressen. Han anklagas för vad som beskrivs som ett oacceptabelt agerande av sexuell karaktär mot en tidigare partikollega..

DI - 3 timmar sedan

Broadcom överväger att sockra budet på Qualcomm

Broadcom överväger att höja sitt bud på Qualcomm genom att erbjuda fler aktier. Det uppger Reuters, enligt tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.