DI > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 08:30

DI - 20 okt 17 kl. 21:21

Assa Abloys vd Johan Molin: Jag har jobbat järnet i 34 årKina tynger fortfarande låsjätten Assa Abloy men vd Johan Molin ser tidiga tecken på en ljusning i landet. Någon risk för att han ska betraktas som en ”lame duck” efter beskedet om en kommande sorti ser han däremot inte..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Abloys, Johan Molin, Assa Abloy

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Assa, Abloysvd , Johan, MolinJag har , jobbat, järnet, i 34 år
SvD - 17 nov 15 kl. 09:28

Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande

Assa Abloys Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande efter tal om Leif Johanssons ovissa framtid hos telekomjätten. Det skriver Dagens Industri som talat med bedömare på aktiemarknaden..

DI - 19 mar 18 kl. 16:50

Avgående vd:n Johan Molin lämnar Assa Abloys styrelse

Låsföretaget Assa Abloys avgående vd Johan Molin har avböjt omval till styrelsen inför årsstämman den 26 april. Det framgår av kallelsen till årsstämman..

DI - 05 okt 17 kl. 13:28

Anders Hägerstrand: Johan Molin till Ericsson är inte aktuellt

Ericssons aktie stiger på torsdagen på förhoppningar om att Assa Abloys avgående vd Johan Molin ska ta en tung post i bolaget. Sannolikheten är dock liten för att beskedet att Johan Molin planerar att lämna Assa Abloy 2018 innebär att han går till Ericsson..

Affärsvärlden - 30 apr 15 kl. 08:40

Assa Abloys vd tar klubban i Sandvik

Assa Abloys vd Johan Molin föreslås bli ny styrelseordförande för verkstadsjätten Sandvik, enligt ett pressmeddelande från valberedningen..

Affärsvärlden - 05 maj 17 kl. 14:29

Assa Abloys vd köper aktier för miljoner

Assa Abloys vd Johan Molin har nettoköpt närmare 70.000 aktier i låsbolaget..

DI - 05 okt 17 kl. 08:01

Assa Abloys vd överväger att sluta

Assa Abloys vd Johan Molin överväger att sluta under 2018, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 24 jul 17 kl. 08:25

Ericsson: "Starka krafter" vill se Johan Molin som ny vd

"Tongivande krafter" kring Ericsson arbetar för att Assa Abloys vd Johan Molin ska bli chef för telekombolaget. Det uppger källor med god insyn för Dagens industri, skriver tidningen....

DI - 07 feb 18 kl. 10:24

Mikael Vilenius: Guldkantad sorti för Johan Molin

Assa Abloys avgående vd Johan Molin studsar fortfarande ur sängen på morgonen. Efter 48 delårsrapporter lade han in en liten spurt i den sista 49:e. .

Affärsvärlden - 29 okt 12 kl. 14:33

Assa Abloys vd: Mer gynnsamt förvärvsklimat

Assa Abloy har de senaste månaderna noterat en förändring av förvärvsklimatet där potentiella bolagssäljare justerat ner sin prisbild. Det säger vd Johan Molin till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 04 maj 17 kl. 17:19

Assa Abloys vd tankar aktier

Johan Molin har den 3 maj köpt 51.669 aktier i Assa Abloy, där han är vd. Köpet gjordes till snittkursen 193 kronor, varför hela posten är värd knappt 10 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Råvaror: Olja och metaller i sidled

Det var små rörelser i oljepriserna på onsdagsmorgonen och det gällde även basmetallmarknaden. .

DI - 15 minuter sedan

Företrädesemission i Light Air

Light Air, som utvecklar och säljer luftrenare, har beslutat om en företrädesemission om cirka 25 miljoner kronor för befintliga aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Miljardärens intåg hotar börsens utdelningskung

Rutger Arnhults fastighetssfär vilar på korsägande och vågad finansiell utväxling. När han nu allt tydligare tar makten i Castellum riskerar det finansiellt försiktiga byggets premievärdering att hamna under press..

DI - 15 minuter sedan

Per Sundqvist ny finanschef i Fingerprint

Fingerprints har utsett Per Sundqvist till ny finanschef med tillträde 1 oktober. .

DI - 30 minuter sedan

Systemair köper luftbolag

Systemair har förvärvat det spanska bolaget Koolair som är en tillverkare av luftdistributionsprodukter för den spanska marknaden.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Acando stödjer nordiskt integrationsinitiativ – sociala entreprenörer får hjälp av konsulter för att skala upp verksamheten

Ashoka, världens ledande organisation för främjande av socialt entreprenörskap, har valt ut tio sociala entreprenörer som kommer att få delta i ett fyra månader långt acceleratorprogram – Hello Nordics. Som en del av programmet får entreprenörerna tillgång till stöd från Acando-konsulter i arbetet med att skala upp sina verksamheter..

DI - 30 minuter sedan

Helgopriset 2018 – Nomineringarna till Sveriges största arkitekturpris klara

Göteborgs rådhus, Kulturhuset Trappan i Vällingby, Gunnebo slott i Mölndal, Nationalmuseum och Värtaverket i Stockholm har alla chans att vinna Helgopriset 2018, Sveriges största arkitekturpris sett till prissumman på 150 000 kronor. Vem som står som segrare avslöjar Statens fastighetsverk vid en prisceremoni på Moderna Museet den 15 november..

DI - 45 minuter sedan

Almega: Fortsatt kompetensbrist i Sverige

Produktionstillväxten i den privata tjänstesektorn ligger kvar på en lägre nivå än 2017, och konjunkturen tycks ha toppat i tjänstesektorn. Inbromsningen beror framför allt på den utbredda bristen på personal, som hindrar tjänsteföretagen från att expandera.  Det visar arbetsgivarorganisationen Almegas tjänsteindikator för det tredje kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Dyrare att fylla dieseltanken

Ledande bensinbolag höjer priset på diesel med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter diesel på bemannade stationer 16:11 kronor..

DI - 1 timme sedan

Öresunds investeringschef till Catena Medias styrelse

Anders Brandt har beslutat sig för att avgå som styrelseledamot i affiliatebolaget Catena Media och kommer att ersättas av Øystein Engebretsen.  Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.