DI > Ekonomi

Wednesday, 21 February, 16:29

DI - 20 okt 17 kl. 21:21

Assa Abloys vd Johan Molin: Jag har jobbat järnet i 34 årKina tynger fortfarande låsjätten Assa Abloy men vd Johan Molin ser tidiga tecken på en ljusning i landet. Någon risk för att han ska betraktas som en ”lame duck” efter beskedet om en kommande sorti ser han däremot inte..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Abloys, Johan Molin, Assa Abloy

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Assa, Abloysvd , Johan, MolinJag har , jobbat, järnet, i 34 år
SvD - 17 nov 15 kl. 09:28

Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande

Assa Abloys Johan Molin tippas som Ericssons nye ordförande efter tal om Leif Johanssons ovissa framtid hos telekomjätten. Det skriver Dagens Industri som talat med bedömare på aktiemarknaden..

DI - 05 okt 17 kl. 13:28

Anders Hägerstrand: Johan Molin till Ericsson är inte aktuellt

Ericssons aktie stiger på torsdagen på förhoppningar om att Assa Abloys avgående vd Johan Molin ska ta en tung post i bolaget. Sannolikheten är dock liten för att beskedet att Johan Molin planerar att lämna Assa Abloy 2018 innebär att han går till Ericsson..

Affärsvärlden - 30 apr 15 kl. 08:40

Assa Abloys vd tar klubban i Sandvik

Assa Abloys vd Johan Molin föreslås bli ny styrelseordförande för verkstadsjätten Sandvik, enligt ett pressmeddelande från valberedningen..

Affärsvärlden - 05 maj 17 kl. 14:29

Assa Abloys vd köper aktier för miljoner

Assa Abloys vd Johan Molin har nettoköpt närmare 70.000 aktier i låsbolaget..

DI - 05 okt 17 kl. 08:01

Assa Abloys vd överväger att sluta

Assa Abloys vd Johan Molin överväger att sluta under 2018, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 24 jul 17 kl. 08:25

Ericsson: "Starka krafter" vill se Johan Molin som ny vd

"Tongivande krafter" kring Ericsson arbetar för att Assa Abloys vd Johan Molin ska bli chef för telekombolaget. Det uppger källor med god insyn för Dagens industri, skriver tidningen....

DI - 07 feb 18 kl. 10:24

Mikael Vilenius: Guldkantad sorti för Johan Molin

Assa Abloys avgående vd Johan Molin studsar fortfarande ur sängen på morgonen. Efter 48 delårsrapporter lade han in en liten spurt i den sista 49:e. .

Affärsvärlden - 29 okt 12 kl. 14:33

Assa Abloys vd: Mer gynnsamt förvärvsklimat

Assa Abloy har de senaste månaderna noterat en förändring av förvärvsklimatet där potentiella bolagssäljare justerat ner sin prisbild. Det säger vd Johan Molin till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 04 maj 17 kl. 17:19

Assa Abloys vd tankar aktier

Johan Molin har den 3 maj köpt 51.669 aktier i Assa Abloy, där han är vd. Köpet gjordes till snittkursen 193 kronor, varför hela posten är värd knappt 10 miljoner kronor..

DI - 09 sep 17 kl. 07:18

Assa Abloys vd: ”Jag har lärt mig att kriser inte finns”

Han tror inte på kriser. Det och varför han inte blir näste ordförande i Ericsson avslöjar Johan Molin, vd Assa Abloy, när han gästar lördagens avsnitt av podden Förnuft & Känsla..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Huvudägare säljer i Invisio

Invisios huvudägare Lage Jonason har sålt 1,4 miljoner aktier till tre institutioner, nämligen Fjärde AP-fonden, Swedbank Robur fonder och Handelsbanken fonder, som därmed har utökat sina respektive innehav. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

DI - 2 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn något starkare

Europaräntorna sjönk på onsdagen och euron något tappade mot dollarn. Kronan stärktes först i en mindre rekyl efter tisdagens inflationsbesvikelse, men uppgången gröptes ur på eftermiddagen. Riksgälden höjde sin prognos för statens budgetöverskott, medan finansminister Magdalena Andersson i stort bekräftade den förra prognosen i december..

DI - 10 minuter sedan

Fler större diamanter för Lucara

Andelen större och mer värdefulla rådiamanter, så kallade "specials" med en vikt på minst 10,8 carat, har fortsatt att öka under det första kvartalet 2018. Det sade Lucaras vd William Lamb vid onsdagens resultatpresentation..

DI - 5 minuter sedan

Xavitechs nyemission övertecknad

Pumpbolaget Xavitech avslutade den 19 februari teckningstiden i bolagets nyemission med företrädesrätt för aktieägarna.  Nyemissionen tecknades till 8,5 miljoner kronor, motsvarande en teckningsgrad om 168 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Här är nya Volvo V60

Volvo Cars är som bekant inne i en intensiv period av modelluppdateringar och nu har turen kommit till nya V60. Den nuvarande modellen är inte någon global succé på samma sätt som exempelvis XC60, men är trots allt den fjärde mest sålda bilen i Sverige, och den nya generationen avtäcktes i Stockholm på onsdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Bostadsförsäljningen i USA sjunker

Försäljningstakten för befintliga bostäder i USA sjönk med 3,2 procent i januari, till en beräknad årstakt på 5,38 miljoner enheter.  Det framgår av statistik från National Association of Realtors, NAR..

DI - 45 minuter sedan

Starka inköpschefssiffror från USA

Markits kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till preliminära 55,9 i februari, jämfört med 53,8 föregående månad, rapporterar Reuters. .

DI - 1 timme sedan

Sveriges vapenexport ökar

Den svenska exporten av krigsmateriel uppgick till cirka 11,3 miljarder under 2017, uppger Inspektionen för strategiska produkter i ett pressmeddelande. Det innebär en ökning med två procent jämfört med 2016..

DI - 1 timme sedan

Rivstart för nye vd:n – "vi är beredda att rita om Kinnevik igen"

It-återförsäljaren Dustins tidigare vd Georgi Ganev fick vid årsskiftet nycklarna till investmentbolaget som styr en bolagssfär värd över 300 miljarder kronor. Efter Tele2:s jätteförvärv av Com Hem och MTG:s avblåsta försäljning till TDC har Kinneviks nye vd fått en intensiv start..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Swedish match i ledartröjan

Stockholmsbörsen hade fram till onsdagseftermiddagen parkerat sig en bit under nollstrecket även om handeln sakta närmade sig oförändrat inför USA-börsernas öppning. De större handelsplatserna på kontinenten noterade också minus. Bland vinnarna återfanns Swedish Match medan verkstadsbolagen, tisdagens vinnare, tappade mark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.