DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 12:31

DI - 20 okt 17 kl. 13:31

Börsen: Assa sänke på börsenEn inledande rapportvecka ser ut att avslutas i dur med kursuppgångar för Volvo och Ericsson men med Assa som sänke. Även Husqvarna och Betsson tyngdes av rapporter. Strax efter klockan 13 var storbolagsindex OMXS30 upp 1,2 procent till nivån 1.667. Aktier för drygt 9 miljarder kronor hade omsatts på Stockholmsbörsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo, Ericsson, Assa, Husqvarna, Betsson, OMXS30, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, Assa, sänke, börsen
DI - 31 okt 13 kl. 13:28

Stockholmsbörsen: Ericsson sänke på börsen

Stockholmsbörsen drog nedåt på torsdagen med Ericsson som indexsänke efter att Nokia tagit hem ett kontrakt hos Ericssonkunden Sprint. På makroområdet har onsdagskvällens policybesked från Fed varit i fokus..

Affärsvärlden - 20 okt 16 kl. 10:47

Röd öppning på börsen – SEB sänke

Stockholmsbörsen öppnade upp, i linje med terminsindikationer inför handelsstarten, men vände sedan ned med rapporterande SEB som främsta sänke i OMXS30. Tele2 toppade samma index på sin rapport, där Alfa Laval slogs med Getinge om jumboplatsen efter en konkurrents vinstvarning..

DI - 05 sep 17 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Fastigheter sänke på trög börs

Stockholmsbörsen stod och stampade omkring nollan på tisdagen. Fastigheter agerade sänke och oro kring Nordkorea dämpade humöret..

DI - 13 jun 12 kl. 17:57

Stockholmsbörsen: Vinstvarning sänkte börsen

Stockholmsbörsen stängde nedåt på onsdagen, med verkstadssektorn som största sänke efter SKF:s vinstvarning. Indextunga H&M var däremot upp efter en stark rapport från sektorkollegan Inditex..

DI - 05 jan 18 kl. 10:56

Stockholmsbörsen: H&M tynger börsen

Torsdagens mönster upprepade sig under trettondagsaftonen på Stockholmsbörsen: den steg med H&M som sänke..

GöteborgsPosten - 17 feb 17 kl. 17:56

Nedåt på börsen – Ericsson sänke

Stockholmsbörsen låg på minus större delen av fredagen, tyngd av flera av storbolagen. Vid stängning hade OMXS-index gått ned 0,3 procent..

DN - 17 feb 17 kl. 18:00

Nedåt på börsen – Ericsson sänke

Stockholmsbörsen låg på minus större delen av fredagen, tyngd av flera av storbolagen. Vid stängning hade OMXS-index gått ned 0,3 procent..

UNT - 17 feb 17 kl. 17:56

Nedåt på börsen - Ericsson sänke

Stockholmsbörsen låg på minus större delen av fredagen, tyngd av flera av storbolagen..

DI - 19 jan 18 kl. 17:55

Verkstad upp på börsen – banker sänke

Stockholmsbörsen handlades något högre under fredagen. SEB backade efter att säkerhetsmarginalen var mindre än vad som tidigare antagits. Flera verkstadsbolag avancerade inför helgen och kommande rapportperiod.

Cornucopia - 26 maj 18 kl. 16:18

Stockholmsbörsen vände ner igen

Stockholmsbörsen med storbolagsindexet OMXS30 vände ner igen i veckan. Som det ser ut nu är dödskorset MA50/MA200 således fortsatt intakt.Dagschart OMXS30.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Japanska telekomjättar uppges avstå utrustning från Huawei och ZTE

De tre ledande telekomföretagen i Japan planerar att inte använda nuvarande eller kommande 5G-utrustning från kinesiska Huawei och ZTE. Det rapporterar Kyodo News utan hänvisning till källor..

DI - 30 minuter sedan

Johan Malmquist föreslås till ny styrelseordförande i Getinge

Johan Malmquist föreslås enligt ett pressmeddelande att ersätta Carl Bennett som styrelseordförande i Getinges styrelse..

DI - 30 minuter sedan

Rune Andersson: Helt rätt av Annie Lööf

Helt rätt av Annie Lööf att nobba Stefan Löfven. Det menar Mellbygårds grundare Rune Andersson.  ”Vänsterpartiet är den största faran för Sverige så det var bra att hon markerade”..

DI - 30 minuter sedan

Roche utser ny chef för enheten Pharmaceuticals

Schweiziska Sobi-konkurrenten Roche utser William Anderson att ersätta Daniel O’Day som chef inom enheten Pharmaceuticals. .

DI - 45 minuter sedan

ÅF lägger bud på Pöyry – får nya storägare av kött och blod på köpet

Teknikkonsulten ÅF lägger ett bud på och går samman med finska Pöyry för att bilda en storspelare på den europeiska ingenjörs- och konsultmarknaden. Samtidigt kliver bland annat den anrika finländska finansfamiljen Ehrnrooth in i det sammanslagna bolagets ägarlista. .

DI - 45 minuter sedan

USA: Konkurrensmål om generika sväller – Teva ner i Israel

En amerikansk undersökning om brott mot konkurrenslagarna inom området generiska läkemedel har vuxit till att omfatta minst 16 bolag och 300 läkemedel..

DI - 45 minuter sedan

Hemnet: Utbudet av bostadsrätter sjunker – ”men för tidigt att ropa hej”

Utbudet av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet var förra veckan lägre än motsvarande vecka i fjol. Det var första gången sedan maj 2017 som utbudet sjönk i årstakt, men jämförelse haltar lite..

DI - 45 minuter sedan

Sectra fortsätter att sjunka på börsen efter fredagsraset

Midcap-listade medicinteknikbolaget Sectra fortsätter att falla brant på börsen även på måndagen. Vid lunchtid är aktien ner 9,3 procent till 199,50 kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Välkommen tillbaka, Annie Lööf

Det var rätt av Annie Lööf att säga nej till vidare samarbete med Socialdemokraterna. Och det var rätt av S att inte kompromissa bort centrala delar av sin egen politik bara för att säkra regeringsmakten. Någon ordning måste det vara i partier, även under regeringsbildningstider..

DI - 1 timme sedan

Carnegie saknar tro på varaktig vändning för H&M

H&M:s strukturella utmaningar är alltjämt betydande och det finns fortfarande mycket begränsade tecken på en vändning, skriver Carnegie och upprepar sin säljrekommendation och riktkursen 120 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.