SVT > Inrikes

Monday, 19 November, 10:01

SVT - 20 okt 17 kl. 10:11

Mediehusens ansvariga utgivare svarar på kritik om dubbelmoralFlera kända mediemän anklagas för sexuella övergrepp och trakasserier – och mediehusen gör olika bedömningar kring vilka som publiceras med namn. Det har lett till skarp kritik kring mediernas dubbelmoral. Vad är egentligen skillnaden mellan att avslöja Anders Borg men inte Aftonbladetjournalistens namn?.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Anders Borg, Aftonbladetjournalistens

Dela artikeln

322 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mediehusens, ansvariga, utgivare, svarar, kritikom , dubbelmoral
Newsmill - 29 mar 11 kl. 09:28

Ansvariga utgivare måste be Håkan Juholt och hans särbo om ursäkt!

"Situationen är allvarlig och för att leda i bevis att journalistiken inte har brutit samman totalt måste en rad ansvariga utgivare nu be Juholt om ursäkt! Och vad avser hans särbo, som enligt god journalistisk sed skulle sluppit att alls hängas ut på det här sättet, så bör hon absolut be en advokat titta på fallet och av rent sanitära skäl kräva en ursäkt hon också. Det är dags att kolleger och läsare börjar opinionsbilda emot de ansvariga utgivare och journalister och krönikörer som lånar ut sig till sådant här.

Sydöstran - 07 dec 13 kl. 08:09

BLT:s ansvariga utgivare svarar mc-klubb

Expressen - 16 jul 14 kl. 00:08

Avpixlats ansvariga utgivare åtalas inte

Justitiekansler väljer att inte åtala sajten Avpixlats ansvariga utgivare för hets mot folkgrupp, skriver Svenska Dagbladet..

SR - 19 okt 16 kl. 06:30

Ansvariga utgivare oroas över mediabilden

Politiker från höger och vänster i Västerbotten anklagar medier för partiskhet. Ansvariga utgivare i länet ser allvarligt på det här och menar att det är en utmaning att stärka förtroendet i framtiden..

GöteborgsPosten - 08 sep 18 kl. 21:37

SVT:s ansvariga utgivare byts ut

Eva Landahl byts ut som ansvarig utgivare för SVT:s valvaka efter turerna runt partiledardebatten där SVT tog avstånd från ett uttalande av SD-ledaren Jimmie Åkesson. Åkesson har meddelat att han avböjer all medverkan i SVT under lördag och söndag..

UNT - 08 sep 18 kl. 21:37

SVT:s ansvariga utgivare byts ut

Eva Landahl byts ut som ansvarig utgivare för SVT:s valvaka efter turerna runt partiledardebatten där SVT tog avstånd från ett uttalande av SD-ledaren Jimmie Åkesson..

Helsingborgs Dagblad - 08 sep 18 kl. 22:20

SVT:s ansvariga utgivare byts ut

Eva Landahl byts ut som ansvarig utgivare för SVT:s valvaka efter turerna runt partiledardebatten där SVT tog avstånd från ett uttalande av SD-ledaren Jimmie Åkesson. Åkesson har meddelat att han avböjer all medverkan i SVT under lördag och söndag. I en.

GöteborgsPosten - 08 sep 18 kl. 23:31

SVT:s ansvariga utgivare byts ut

Eva Landahl byts ut som ansvarig utgivare för SVT:s valvaka efter turerna runt partiledardebatten där SVT tog avstånd från ett uttalande av SD-ledaren Jimmie Åkesson. Åkesson har meddelat att han avböjer all medverkan i SVT under lördag och söndag..

DI - 09 sep 18 kl. 08:37

SVT:s ansvariga utgivare byts ut – twittrade om SD

Eva Landahl byts ut som ansvarig utgivare för SVT:s valvaka efter turerna runt partiledardebatten där SVT tog avstånd från ett uttalande av SD-ledaren Jimmie Åkesson. Åkesson har meddelat att han avböjer all medverkan i SVT under lördag och söndag. "Någon slags markering måste vi ändå ha", säger han till TT..

Norrtelje Tidning - 03 nov 17 kl. 16:37

"Varför Plus?" – ansvarig utgivare svarar på de vanligaste frågorna

Plus, som innebär att vi tar betalt för vårt digitala innehåll, väcker mycket känslor och reaktioner – inte minst i sociala medier. Därför har vi bett ansvarig utgivare Daniel Nordström besvara de vanligaste frågorna om Plus..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Efter rapporteringen om Sanne: Öppnar för lagändring

En majoritet av partierna i riksdagen säger sig vara beredda att se över lagstiftningen när det gäller psykiatrisk vård och missbruk. Detta efter granskningen om 29-åriga Sanne som riskerar att dö på gatan – trots att både psykiatrin och socialtjänsten följer lagarna..

SVT - 3 timmar sedan

Hanif Bali (M) talar ut i SVT:s intervjuprogram Min sanning

Sverige bör inte ta emot några flyktingar alls. Det säger den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali i SVT:s intervjuprogram Min sanning. – Just nu behöver mottagandet ligga på noll.

SVT - 4 timmar sedan

19 november: Nattens nyheter

SVT - 11 timmar sedan

Politikerna: Så kan socialtjänsten avlastas

Låt Kriminalvården ta över arbetet med grovt kriminella ungdomar för att ge socialtjänsten lite avlastning. Det är ett förslag från Moderaterna för att komma tillrätta med det dödliga våldet bland unga, säger Tomas Tobé (M) i Agenda. Medan Socialdemokraterna vill att socialtjänsten ska kunna ha tvingande vårdinsatser mot familjer..

SVT - 15 timmar sedan

Motreaktionerna till Black Friday växer

Köpfesterna avlöser varandra. Efter Singles Day står Black Friday i startgroparna – men det saknas inte motreaktioner. White Monday, och Facebookeventet ”Black Friday – jag köper det inte” är några av dessa.

SVT - 16 timmar sedan

Trots miljoner år av fortplantning – det här är ännu okänt om sex 

Vart på sex-kunskaps-kartan finns det vita fläckar? SVT Nyheter ställde frågan till två sexforskare – och i videon ser du svaret..

SVT - 18 timmar sedan

Emma Frans: Sex som träning – funkar det?

”Äh, jag tränar inte så mycket – men jag har jättemycket sex!” Det där kanske du har fått höra nån gång? Om du hatar att jogga i regnet eller trängas med svettiga främlingar på gymmet så låter det kanske frestande att använda sex som motionsform.

SVT - Igår: 05:14

18 november: Nattens nyheter

SVT - Igår: 04:29

Fler positiva till att ha kollegor med funktionsnedsättning

Allt fler är positiva till att jobba med personer som har en funktionsnedsättning. Åtta av tio kan tänka sig det, enligt en ny undersökning från Novus. – Man får ju en livskvalitet av att jobba, säger Marie Serrander, som själv har en funktionsnedsättning och jobbar som teamleare..

SVT - Igår: 22:01

Skottlossning i Malmö

Polisen har fått larm om skottlossning från områdena Örtagården, Rosengård och Persborg i Malmö, skriver myndigheten på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.