DN > Inrikes

Monday, 24 September, 11:18

DN - 20 okt 17 kl. 09:11

Viktor Barth-Kron: Inget blir enklare för att hyckleriet är gränslöstAvskaffa på sikt rätten att söka asyl på plats i Sverige. Ersätt dagens ordning med ett nytt, europeiskt system, där asyl söks utanför unionen och beviljas i mån av nationella kvoter. Detta var det mest kontroversiella förslaget i Moderaternas senaste skärpning av migrationspolitiken. Kritiken kom snabbt, och var skarp..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Barth-Kron, Sverige, Moderaternas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktor, Barth-Kron, Ingetblir , enklareför att , hycklerietär , gränslöst
Cornucopia - 19 sep 15 kl. 14:37

Viktor Barth-Kron totalsågar svensk bostads(icke)politik

"Den svenska bostadsbristen är en ursvensk uppfinning som funnits med oss sedan långt före Syrienkriget, men immigrationen sätter oförmågan i blixtbelysning." - Viktor Barth-KronBonnier/DN:s Viktor Barth-Kron totalsågar svensk bostadspolitik, eller snarare frånvaron av en sådan i en krönika hos DN. Tyvärr är i princip hela krönikan så välskriven att det inte finns någon enskilt citat som gör den rättvisa.

DN - 10 jun 15 kl. 09:44

Viktor Barth-Kron debuterar med ”Gröna gården”


När DN:s politiska krönikör Viktor Barth-Kron debuterar som författare är det med en satir över den värld han bevakar. Romanen ”­Gröna gården” bågnar av intriger, revir­pinkning och ­ohederlig kommunikation..

DN - 02 jun 16 kl. 09:01

Viktor Barth-Kron: Vänsterpartiet bör nog inte ta slagpåsen MP för given

DN:s Viktor Barth-Kron om högt och lågt i svensk politik..

DN - 03 nov 16 kl. 08:54

Viktor Barth-Kron: Inte ens Kristdemokraterna kan räkna med ett evigt liv

DN:s Viktor Barth-Kron om högt och lågt i svensk politik..

DN - 21 nov 17 kl. 14:32

Viktor Barth-Kron: Så hade det låtit OM partiledarna kommenterat årets julklapp

Årets julklapp är en elcykel, meddelade Handelns utredningsinstitut på tisdagen. Vad säger det om Sverige? DN:s Viktor Barth-Kron spår hur det hade låtit OM partiledarna fått kommentera utmärkelsen..

DN - 03 jul 18 kl. 12:58

Viktor Barth-Kron: Hur vinner man en match med tre lag på plan?

Bättre än eget anfall är att ge bollen till motståndarna, så att de kan tappa den och göra bort sig. Viktor Barth-Kron skriver från Almedalen. .

SVT - 17 dec 17 kl. 16:06

Viktor Barth-Kron: ”Vem som sen får bestämma blir Alliansens beslut”

Victor Barth-Kron rimmar om Alliansens framtid.

Västerbottens Folkblad - 01 maj 15 kl. 10:05

Barth-Kron romandebuterar

Journalisten Viktor Barth-Kron romandebuterar i sommar. Den 15 juni kommer ”Gröna gården”, som enligt ett pressmeddelande från bokförlaget är en satirisk roman om Sverige. I centrum står en ung man som hoppar av en lovande yrkeskarriär för att ägna sig åt politik.

DN - 13 sep 17 kl. 20:16

Viktors val: Finns det inget enklare sätt, alliansen?

De borgerliga misstror var och varannan minister, samtidigt ökar väljarnas misstro mot alliansen. Kan det finnas ett samband? Viktor Barth-Kron sammanfattar riksdagens skakiga öppnande..

UNT - 01 maj 15 kl. 10:03

Barth-Kron romandebuterar

Journalisten Viktor Barth-Kron romandebuterar i sommar..

SvD - 01 maj 15 kl. 10:03

Barth-Kron romandebuterar

Journalisten Viktor Barth-Kron romandebuterar i sommar. Den 15 juni kommer ”Gröna gården”, som enligt ett pressmeddelande från bokförlaget är en satirisk roman om Sverige. I centrum står en ung man som hoppar av en lovande yrkeskarriär för att ägna sig åt politik..

Fler nyheter från DN

DN - 15 timmar sedan

Kinberg Batra: SD har blivit martyrer

Kampen om riksdagen fortsätter och under måndagen ska en ny talman väljas. Moderaternas förre partiledare Anna Kinberg säger i en intervju med Dagens industri att Sverigedemokraterna måste vara i förhandlingarna i vissa frågor. – Vi behöver vanligt riksdagsarbete, säger hon till tidningen..

DN - Igår: 06:37

Guldrusch för meteoritjägare i Norrbotten

Med metalldetektorer sveper de marken i de norrbottniska skogarna, meteoritjägare som letar efter värdefullt järn från yttre rymden. Men jakten lämnar spår i form av djupa hål och privata skogsägare känner sig bestulna. – Klart de stjäl, det är så mycket pengar, säger markägaren Weikko Laine..

DN - Igår: 22:59

Hängde ut tonåring på Facebook – kvinna dömd

En kvinna från Södermanland hängde ut en tonåring på Facebook som en sexbrottsling och drogmissbrukare. Nu har hon dömts för förtal, rapporterar SVT Nyheter Sörmland..

DN - Igår: 20:06

Frisören som kämpar mot fri parkering utanför sin salong

Hur svårt kan det vara att byta ut en parkeringsskylt? Det undrar Ahmad Abdulwahid som under ett drygt års tid väntat på att en utlovad skylt, där begränsad p-tid anges, ska avlösa den skylt som tillåter helt fri parkering utanför hans frisersalong i Tierp..

DN - Igår: 17:48

Bestånd av siklöja på kritisk nivå

I Bottenviken har beståndet av fisken siklöja minskat de senaste två åren. Nu ligger beståndet på en kritisk låg nivå. Forskare föreslår därför en omfattande begräsning i fisket, rapporterar P4 Norrbotten..

DN - Igår: 17:12

Jägare misstänks för jaktbrott – ska ha skjutit ko

En jägare uppges på lördagen ha skadeskjutit en ko på en plats nära Vanstad, nordost om småländska Vimmerby. Djurets ägare kunde konstatera att kon, en kviga, var så illa skadad att avlivning var enda lösningen..

DN - I förrgår: 08:40

Industribrand i Gnesta – allmänheten varnas

Det brinner i en industrilokal i sörmländska Gnesta och rökutvecklingen är kraftig. Ett VMA, viktigt meddelande till allmänheten, är utfärdat och alla i området uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation, rapporterar P4 Sörmland..

DN - I förrgår: 16:58

Man ihjälkörd på Polenfärja

En man omkom ombord på Polenfärjan Stena Spirits, när färjan var på väg att tömmas på fordon i Gdynia i Polen, rapporterar Blekinge Läns Tidning..

DN - I förrgår: 15:54

Studio DN: Miljarder i svarta pengar tvättades i Danske Bank

Sveriges femte största bank i penningtvättskandal, talmansval och historien om hur Trump försöker tillsätta en domare i högsta domstolen. .

DN - 20 sep 18 kl. 22:20

Skolelev drabbad av tuberkulos

En elev på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn har drabbats av tuberkulos, skriver  Barometern. Eleven har nu isolerats på infektionskliniken i Kalmar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.