ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 24 November, 10:10

ÖstersundsPosten - 19 okt 17 kl. 22:10

ÖFK fortsatt i topp – så är läget i gruppen



Trots det sena poängtappet hemma mot Athletic Bilbao fortsätter ÖFK toppa grupp J i årets upplaga av Europa League. Bilbao som nu ligger trea har hela fem poäng upp till ÖFK med tre omgångar kvar att spela..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
ÖFK, Athletic Bilbao, Europa League

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÖFKfortsatt i , topp, är , lägeti , gruppen
Länstidningen i Jämtland - 19 okt 17 kl. 22:10

ÖFK fortsatt i topp – så är läget i gruppen

Trots det sena poängtappet hemma mot Athletic Bilbao fortsätter ÖFK toppa grupp J i årets upplaga av Europa League. Bilbao som nu ligger trea har hela fem poäng upp till ÖFK med tre omgångar kvar att spela..

Cornucopia - 18 apr 17 kl. 14:03

Varför vänder ekonomin alltid när festen är på topp?

Varför är det så eländigt att ekonomin alltid vänder när festen är på topp och allt är som mest positivt? Svaret ligger förstås i att det handlar om den eviga frågan om hönan eller ägget och att nivån av fest inte är en prognosfaktor i sig.När den ekonomiska festen är "på topp" så vänder det.

Alliansfritt Sverige - 25 mar 14 kl. 17:24

Tågen går inte alls som tåget – vad än regeringen påstår

För de som åker tåg regelbundet är förseningar och uteblivna avgångar vardag. Men ansvarig minister, Catharina Elmsäter-Svärd, avfärdar ofta kritik, då det finns mätningar på att över 96 procent visar på att tågen kommer i tid. Statistiken kommer även från Trafikverket och något förstås regeringen sprider vidare.

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 04:00

Nagelbitarläget bekymrar alla i Hockey-Malmö

En strimma av hopp finns kvar för Malmö Redhawks att nå topp-2. Men inte så att bortasegern mot Karlskoga med 4–3 innebär Redhawks är tillbaka bakom ratten i bilen med SHL som dekal på bakrutan. LÄS OCKSÅ: Himelfarb arkitekten bakom Redhawks vändning Det krävs att Karlskrona eller Västerås går på minor i sista omgången.

Sydsvenskan - 05 sep 15 kl. 22:37

Drömläget fannsbara i tabellen -inte i verkligheten

Emil Forsberg var så nära en drömträff man kan komma med vänstern i matchens sista spark.Men det som kallats drömläge schabblade Erik Hamrén bort redan före matchens första spark. Det är lite för mycket drömmar kring det här svenska landslaget, som egentligen inte presterat toppfotboll på flera år.

BT - 18 maj 14 kl. 16:32

Guligantåget försenat efter dragen nödbroms

Tidsplanen sprack för Guligantåget. 500 Elfsborgsfans blev sittande på tåget efter att en resenär dragit i nödbromsen. – Det är ju tråkigt för oss givetvis, säger Glenn Holvik Gustavsson, som är med och arrangerar resan.

BT - 18 maj 14 kl. 16:32

Guligantåget försenat efter dragen nödbroms

Tidsplanen sprack för Guligantåget. 500 Elfsborgsfans blev sittande på tåget efter att en resenär dragit i nödbromsen. – Det är ju tråkigt för oss givetvis, säger Glenn Holvik Gustavsson, som är med och arrangerar resan.

SmålandsPosten - 03 jun 13 kl. 06:57

Adis sköt upp Ljungby i topp

En spelare som kommer att minnas lördagens Ljungbytriumf mot Torn extra mycket är Adis Hodzic. Det var han som via inhopp och två mål blev den avgörande pusselbiten till 3?0 på Lagavallen.

YLE - 15 jul 15 kl. 04:00

Toyota populäraste bilmärket - se läget i ditt område

Trots att Volkswagen har legat etta i försäljningsstatistiken de senaste åren är Toyota fortsättningsvis det vanligaste bilmärket på våra vägar. Totalt finns det nu 2,7 miljoner registrerade personbilar i Finland. Tio i topp Bilmärke Antal Toyota 345 335 Volkswagen 292 068 Volvo 211 706 Ford 195 410 Nissan 172 375 Opel 158 532 Mercedes-Benz 153 668 Audi 110 158 Peugeot 109 053 Skoda 101 281 På sikt har de stora tillverkarna stärkt sin position på marknaden.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 09:32

Läget avgör i ABK:s nya hyresmodell

Foto: Tommy Svensson
En trea i centrala Kristianstad blir dyrare att hyra än en likvärdig lägenhet i Tollarp eller Färlöv. Det är konsekvensen av ABK:s nya modell för hyressättning, som kan komma att påverka redan nästa hyresjustering.
Projektet – alla delar är ännu inte klara – är ett samarbete mellan det kommunala bostadsbolaget, Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen.

Fler nyheter från ÖstersundsPosten

ÖstersundsPosten - 15 minuter sedan

2,6 miljoner till en bättre cancervård i Region Jämtland Härjedalen

Alla landsting och regioner i landet har klarat kraven som finns i överenskommelsen mellan regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting. Det innebär att de får dela på 203 miljoner kronor för att utveckla cancervården. 2,6 av dessa får Region Jämtland Härjedalen..

ÖstersundsPosten - 5 minuter sedan

DEBATT: Per Åsling (C): Det enskilda skogsbruket ska försvaras!

Debatten om skogsbrukets villkor har varit intensiv. Anledningen är att äganderätten inte har respekterats. S och M har i regeringsställning frångått att produktions- och miljömålen ska vara jämstä....

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

Oksanen: Trotsigt och idiotiskt beslut om centralisering av flygledning

När Luftfartsverket och Swedavia i torsdags kom överens om att stänga flygledningen i tur och ordning Kiruna, Umeå, Åre-Östersund, och Malmö. Jobben flyttar till en central flygledning på Arlanda. Ett trotsigt och idiotiskt beslut.

ÖstersundsPosten - 45 minuter sedan

Ytterligare en åkare missar världscuppremiären – åker hem på grund av sjukdom

Under fredagen hålls världscuppremiären i längdskidor och först ut är en klassisk sprint. Tidigare i veckan har Oskar Svensson som vann förra veckans genrep fått åka hem, och nu meddelar landslaget att ytterligare en åkare missar premiären på grund av sjukdom..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Kulturtips: Konsumera Jämtland och jämtar i helgen - amerikajämtarna som flyttat hit för sista vilan i Hotagen, Lillhärdal och sprungna ur Valsjöbynsmyllan

Det här är värt att konsumera från Jämtland och om jämtar i helgen: Kulturredaktör Karin G Jonsson tipsar om hörvärt, läsvärt och sevärt i kulturväg som handlar om Jämtland och jämtar. Denna vecka ....

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

475 000 kronor för tomt i Stugun

Försäljningen av fastigheten på adressen Gramyrvägen 8 i Stugun är nu klar. Ny ägare är Emma Charlott Löfstedt, 31 år, från Östersund, och säljare är Ingela Linnéa och Runo Crister Lindqvist. Ägar....

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Fastigheten på Björkvattnet 265 i Gäddede såld

150 000 kronor fick Astrid Marika Leosson, 49, och Leif Anders Harald Lindman, 47, ge för tomten på Björkvattnet 265 i Gäddede. Köpet från säljaren Kerstin Christina Löf blev klart i juli 2017. To....

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Nya ägare till tomt i Föllinge

Seth Jörgen Henriksson, 61, och Aili Marleén Hurtig, 57, sedan tidigare boende på just Laxsjö, har tagit över fastigheten på Laxsjö 417 i Föllinge från Maud Sonja Maria Lundström och Rolf Bertil L....

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

750 000 kronor för fastighet i Åre

Försäljningen av tomten med fastighetsbeteckningen Hammarnäs 7:111 i Åre är nu klar. Nya ägare blir Bengt Andreas Abramsson, 39, och Anna Ulrica Kämpinge, 43, från Vallentuna, som köpte fastighete....

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Ny ägare till hus i Hallen

Eva Elisabet Atleström, 68 år, är ny ägare till huset på adressen Jannevägen 10 i Hallen. Det 175 kvadratmeter stora huset är byggt 1976. Säljare är Ann-Marie Blomström.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.