DI > Ekonomi

Thursday, 22 February, 13:42

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på de europeiska, börserna
DI - 13 jan 15 kl. 17:22

Europabörser: Uppåt på europeiska börserna

De europeiska börserna steg på tisdagen, stärkta av uppgångar i detaljhandelsbolag och svag inflationsdata från Storbritannien..

DI - 07 jul 15 kl. 12:06

Lugnet sprider sig på europeiska börserna

De ledande europeiska börserna öppnade tisdagens handel kring nollstrecket efter den senaste tidens oro kring Grekland. Inga konkreta nyheter kring Grekland har meddelats under morgonen utan marknaden inväntar istället dagens möten då Europas ledare samlas för att diskutera hur man ska gå vidare med Greklands skuldsituation..

E24 - 21 jul 15 kl. 17:25

Nedgångar på europeiska börserna

De europeiska börserna bröt den nio dagar långa uppgångstrenden på tisdagen, samtidigt som fokus skiftade från Grekland till bolagsvinster..

DI - 29 nov 17 kl. 15:54

Stålbolagen i topp på europeiska börserna

Stålbolagen hörde på onsdagen till vinnarnas skara i såväl Stockholm som på de större europeiska börserna. I topp låg Arcelormittal med en uppgång på 2,5 procent. .

YLE - 28 jun 16 kl. 17:03

Uppåt på europeiska börserna

Börserna i Finland och övriga Europa har återhämtat sig efter måndagens brexit-dykning. Vid 17-tiden på tisdag hade generalindex stigit med 3,6 procent på Helsingforsbörsen. På måndag slutade börsen nästan åtta procent på minus när det brittiska EU-utträdet drabbade aktiehandeln.

DI - 16 aug 17 kl. 14:38

Stockholmsbörsen: Medvind på europeiska börserna

Börserna i hela Europa går starkt på onsdagen. Stockholmsbörsen håller ett lugnare tempo men gruvjättarna Boliden och Lundin Mining ångar på..

YLE - 06 feb 18 kl. 09:59

Så här öppnade börsdagen – ett fall på runt 3,5 procent på de europeiska börserna

Efter att [link:https://svenska.yle.fi/artikel/2018/02/06/borsraset-fortsatter-i-usa-och-asien-drabbar-aven-borser-i-europa;börskurserna började dyka i USA och Asien;standard;] har börserna öppnat med fallande trend runtom i Europa..

Cornucopia - 17 mar 15 kl. 07:29

Dåliga nyheter i USA - uppåt på börserna i USA och Asien

USA-statistik igår kring byggande och industriproduktion var svag, vilket fick börserna att stiga. Detta eftersom en eventuell ränthöjning därmed bedöms som mindre sannolik. Uppgången fortsätter i Asien nu på morgonen.

DI - 03 jun 14 kl. 17:56

ECB stal fokus från Europabörserna

De europeiska börserna rörde sig brett lägre under tisdagens handel, där investerarna tog intryck av en lägre inflationssiffra än väntat för maj inför torsdagens policybesked från den europeiska centralbanken..

Cornucopia - 18 jul 16 kl. 07:54

Börserna inför öppningen efter det turkiska kuppförsöket

Om en timme öppnar de europeiska börserna efter det turkiska kuppförsöket. Baserat på utvecklingen i Asien så ser det inte ut att bli någon speciellt negativ reaktion på marknaderna.Dagschart Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30Det stora amerikanska börsindexet S&P-500 ligger strax under all time high, som nåddes i torsdags.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Uber hårdsatsar i Sydostasien

Uber har inte några planer på att lämna Sydostasien utan ser istället framför sig en aggressiv investeringsperiod, uppgav vd Dara Khosrowshahi på sin Asienturné..

DI - 30 minuter sedan

Rejlers nya vd tillträder under torsdagen

Viktor Svensson tillträder under torsdagen som ny vd och koncernchef för Rejlers, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Makrorådet: Därför kan bopriserna vara för låga

Lågränteperioden kan mycket väl bestå i 15 år till. Det säger Andreas Wallström i Makrorådet och varnar för att bland ihop konjunkturella och strukturella faktorer..

DI - 30 minuter sedan

Regeringen vill slopa bygglov för solceller

Regeringen lägger i dag fram en lagrådsremiss som föreslår att det inte ska krävas bygglov för att montera solcellspaneler och solfångare som följer en byggnads form. .

DI - 45 minuter sedan

Karantän föreslås för politiker som byter jobb

Regeringen vill införa nya karensregler för statsråd och statssekreterare som byter jobb..

DI - 1 timme sedan

Michael Storåkers: Kramandet av SD leder inte till något gott

Det talas en del om beröringsskräck. Nej, jag menar inte gubbtårar från mulliga patriarker som Heimersson och Guillou, som beklagar sig över osäkerheten om ”man får kramas”, i kölvattnet efter #Metoo-kampanjen. .

DI - 1 timme sedan

Kungsledens finanschef lämnar för FI

Kungsleden meddelar att finanschefen Anders Kvist har beslutat att efter nästan sex år på bolaget lämna sin post för att efter sommaren tillträda en anställning på Finansinspektionen som senior rådgivare till generaldirektören..

DI - 1 timme sedan

Liberalernas huvudfokus i valet: Skola och integration

Liberalernas huvudfokus i valet blir skola och integrationsfrågor. "Utbildning och jobb är de avgörande frågorna för Sveriges framtid", säger partisekreteraren Maria Arnholm (L)..

DI - 1 timme sedan

Frankrike stoppar marknadsföring av kryptovalutor på nätet

Frankrike har förbjudit handelsplattformar att lägga upp annonser om kryptovalutor på nätet, rapporterar Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Utredning mot Audi växer

Tyska myndigheter genomförde tidigare i veckan tillslag hemma hos ytterligare tre misstänkta kopplade till Audi och moderbolagets Volkswagens dieselskandal. Enligt åklagare i München ska två av dessa vara tidigare toppnamn inom biljätten Volkswagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.