DI > Ekonomi

Friday, 24 November, 21:08

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på de europeiska, börserna
DI - 13 jan 15 kl. 17:22

Europabörser: Uppåt på europeiska börserna

De europeiska börserna steg på tisdagen, stärkta av uppgångar i detaljhandelsbolag och svag inflationsdata från Storbritannien..

DI - 07 jul 15 kl. 12:06

Lugnet sprider sig på europeiska börserna

De ledande europeiska börserna öppnade tisdagens handel kring nollstrecket efter den senaste tidens oro kring Grekland. Inga konkreta nyheter kring Grekland har meddelats under morgonen utan marknaden inväntar istället dagens möten då Europas ledare samlas för att diskutera hur man ska gå vidare med Greklands skuldsituation..

E24 - 21 jul 15 kl. 17:25

Nedgångar på europeiska börserna

De europeiska börserna bröt den nio dagar långa uppgångstrenden på tisdagen, samtidigt som fokus skiftade från Grekland till bolagsvinster..

YLE - 28 jun 16 kl. 17:03

Uppåt på europeiska börserna

Börserna i Finland och övriga Europa har återhämtat sig efter måndagens brexit-dykning. Vid 17-tiden på tisdag hade generalindex stigit med 3,6 procent på Helsingforsbörsen. På måndag slutade börsen nästan åtta procent på minus när det brittiska EU-utträdet drabbade aktiehandeln.

DI - 16 aug 17 kl. 14:38

Stockholmsbörsen: Medvind på europeiska börserna

Börserna i hela Europa går starkt på onsdagen. Stockholmsbörsen håller ett lugnare tempo men gruvjättarna Boliden och Lundin Mining ångar på..

Cornucopia - 17 mar 15 kl. 07:29

Dåliga nyheter i USA - uppåt på börserna i USA och Asien

USA-statistik igår kring byggande och industriproduktion var svag, vilket fick börserna att stiga. Detta eftersom en eventuell ränthöjning därmed bedöms som mindre sannolik. Uppgången fortsätter i Asien nu på morgonen.

DI - 03 jun 14 kl. 17:56

ECB stal fokus från Europabörserna

De europeiska börserna rörde sig brett lägre under tisdagens handel, där investerarna tog intryck av en lägre inflationssiffra än väntat för maj inför torsdagens policybesked från den europeiska centralbanken..

Cornucopia - 18 jul 16 kl. 07:54

Börserna inför öppningen efter det turkiska kuppförsöket

Om en timme öppnar de europeiska börserna efter det turkiska kuppförsöket. Baserat på utvecklingen i Asien så ser det inte ut att bli någon speciellt negativ reaktion på marknaderna.Dagschart Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30Det stora amerikanska börsindexet S&P-500 ligger strax under all time high, som nåddes i torsdags.

DI - 31 dec 16 kl. 14:54

Så gick det för de europeiska och asiatiska börserna 2016

Årsresultatet för de asiatiska och europeiska börserna varierar. Nedan listas de börser som har presterat bäst och sämst, vilket ger en något oväntad bild, rapporterar CNBC..

DI - 19 sep 14 kl. 14:58

Skottland-nej smittade av sig på USA-börserna

Terminerna för de ledande amerikanska börserna steg inför fredagens öppning. Skottlands nej i folkomröstningen har påverkat de europeiska börserna positivt, vilket även smittat av sig på de amerikanska börserna. Världens hittills största börsnotering sker på fredagen, i e-handelsjätten Alibaba..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

2 400 akademiker i upprop om sexism

2 400 kvinnliga akademiker har skrivit på ett upprop mot sexuella trakasserier och rena övergrepp inom universitetsvärlden. Kvinnor tvingas överge sina karriärer medan förövare tillåts fortsätta, skriver de i Svenska Dagbladet..

DI - 1 timme sedan

Utländska investerare rusar till svensk vindkraft

Investeringen i Markbygden är i linje med trenden mot färre, men större vindkraftsprojekt. Utländska investerare flockas på den svenska marknaden..

DI - 1 timme sedan

Miljardlyftet: Europas största vindkraftspark byggs i Piteå

En vindkraftspark som ska bli Europas största och en ny investering på 8 miljarder kronor. Piteå kommun står inför stora förändringar och effekten är redan mätbar: vinnarna på vinden är många..

DI - 1 timme sedan

Jeff Bezos förmögenhet passerade 100 miljarder dollar

Amazons grundare och vd Jeff Bezos trädde på fredagen in i en ytterst exklusiv klubb: den för personer med en förmögenhet på över 100 miljarder dollar. Det skriver Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Lotta Engzell-Larsson: Hans Rosling såg företagens betydelse

LEDARE. Läkaren och vetenskapsmannen Hans Roslings självbiografi, "Hur jag lärde mig förstå världen" har nu utkommit postumt. Den ger också läsaren en bättre förståelse för världen..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Post DHL: Alla våra bilar blir eldrivna

DEBATT. Deutsche Post DHL Group, världens största post- och distributionsföretag, tar klimatutmaningen på stort allvar. Om 23 år kommer hela fordonsflottan att vara klimatneutral.

DI - 1 timme sedan

Frida Wallnor: State of the union

LEDARE. Tänk vilken skillnad ett år kan göra. Supervalåret 2017 har sannerligen satt sina avtryck på EU-samarbetet.

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Försiktig stigning när börsen hade halvdag

New York-börserna avslutade veckan med en halvdag på fredagen, efter torsdagens amerikanska firande av tacksägelsehögtiden. Börserna bjöd på försiktigt stigande indexnoteringar, med plustecken för energiaktier..

DI - 2 timmar sedan

Affären i mål: Douglas får köpa Klas Ingessons gård

Nu har Länsstyrelsen i Östergötlands län beviljat finansmannen Gustaf Douglas ansökan om att förvärva skogsfastigheten Bjärkefall som tillhört den avlidne fotbollsstjärnan Klas Ingesson. Det rapporterar Höglandsnytt..

DI - 2 timmar sedan

Fartkameror ger miljoner i intäkter

De svenska fartkamerorna drar in 150 miljoner kronor varje år. En summa som kan öka rejält till år 2020, när betydligt fler kameror ska kanta vägarna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.