SVT > Inrikes

Friday, 22 June, 03:43

SVT - 19 okt 17 kl. 17:23

TV4-profil tas ur tjänst efter anklagelser om sexuella ofredandenProduktionsbolaget Meter har inlett en internutredning efter rapporterna om att en TV4-profil anklagats för sexuella övergrepp. Nu tas programledaren ur tjänst. ”De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för” skriver TV4:s innehållsredaktör Åsa Sjöberg i ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
TV4, Meter, Åsa Sjöberg

Dela artikeln

506 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV4-profil, tasur , tjänstefter , anklagelserom , sexuella, ofredanden
SR - 19 okt 17 kl. 17:12

TV4-profil tas ut tjänst

En profilerad medarbetare på TV4 tas ur tjänst efter anklagelser om sexism och homofobi, meddelar TV4..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Dem TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas nu är tjänst. Det medelar TV4 i ett pressmeddelande..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Den TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas efter nya uppgifter ur tjänst, det meddelar TV4 i ett pressmeddelande..

Dagens Media - 20 okt 17 kl. 07:27

TV4-profilen tas ur tjänst

Den TV4-profil som anklagas för sexuella trakasserier tas ur tjänst..

Aftonbladet - 19 okt 17 kl. 17:07

TV4-profil tas ur tjänst

DN - 18 okt 17 kl. 22:39

Anklagelser riktas mot känd TV4-profil

TV4 skakas av att en av deras mest välkända profiler pekats ut som sexistisk, rasistisk och homofobisk av flera tidigare medarbetare. Dessutom uppger en kvinna att TV4-profilen har tafsat på henne, rapporterar Expressen. Ledningen hade ett extrainsatt möte efter anklagelserna, berättar programchefen Anna Rastner för DN..

Expressen - 19 okt 17 kl. 17:16

Martin Timell tas ur tjänst från TV4

Martin Timell tas ur tjänst från TV4.Detta efter Expressens avslöjanden om att han utsatt medarbetare för kränkningar, sexism och rasism.- De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för.

Expressen - 20 okt 17 kl. 11:45

TV4-kollegerna reagerar på Timell

TV4-skandalen växer, och under torsdagen meddelade kanalen att Martin Timell tas ur tjänst.Nu reagerar hans TV4-kolleger på anklagelserna mot "Äntligen hemma"-profilen."Jag blir bedrövad att höra de här kvinnorna berätta och självklart backar jag upp alla som är och varit utsatta" skriver Jenny Alversjö i ett sms..

BT - 03 mar 14 kl. 10:51

Rättegång tas om efter jävanklagelse

Malmö tingsrätt ska ta om en rättegång mot en romsk man som dömts för stölder, sedan det uppkommit anklagelser om jäv mot en SD-ansluten nämndeman. Nämndemannen stängdes av i februari efter att bland annat ha skrivit att "svenska staten borde kostnadsfritt betjäna zigenare med GPS-system" på nätet. Beslutet att rättegången görs om meddelades i hovrätten under måndagen, rapporterar TV4 Nyheterna Malmö.

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Populära leksaker dras tillbaka efter larm

Många barn älskar squishies: mjuka, färgglada och stark söt lukt. Men oro för att vissa sådana kan innehålla farliga kemikalier får stöd i en dansk undersökning, gjord av danska Miljöstyrelsen. Tolv olika squishies innehåller för mycket skadliga kemikalier, visar tester.

SVT - 10 timmar sedan

Svensk riksdagsledamot stoppad i Turkiet

Den svenske riksdagsledamoten Jabar Amin (MP) har blivit fråntagen sitt pass och hålls kvar på Atatürk-flygplatsen i Istanbul. Han är en del av en delegation observatörer som ska bevaka valet i Turkiet på söndag..

SVT - 11 timmar sedan

De skånska orden Uma Thurman bör lär sig

Skådespelarens Uma Thurman har släkt i Skåne och vill nu bli svensk medborgare. Men som alla vet har skåne en del dialektala ord. För att hjälpa henne på traven förklarar radioprataren Kalle Lind vad en del av dem betyder..

SVT - 11 timmar sedan

Polisen: Så undviker du tjuvarnas fula knep på semestern

Nu börjar semesterperioden och Jan Olsson på polisens nationella bedrägericenter ger tips om vad du ska tänka på för att undvika bedrägerier och inbrott. – Man behöver inte upplysa alla om att man ska resa bort och att bostaden är tom..

SVT - 13 timmar sedan

Regeringen: Elefanter och sjölejon förbjuds på cirkus

Nu förbjuds elefanter och sjölejon på cirkus, efter regeringens beslut. Den nya lagen träder kraft i april nästa år. Regeringen beslutat om att utreda en obligatorisk märkning och registrering av katter..

SVT - 14 timmar sedan

Meteorologen: ”Normalt med skurar på midsommar”

Den som ska fira midsommar utomhus får räkna med att ta med paraply, det är nämligen normalt med skurar på under sommarens stora högtid..

SVT - 18 timmar sedan

Magdalena Andersson (S) presenterar det ekonomiska läget i Sverige

Finansminister Magdalena Andersson (S) presenterar Finansdepartementets senaste prognos för det ekonomiska läget..

SVT - 20 timmar sedan

Här är propparna och fällorna i midsommartrafiken

Midsommar är inte bara blomster, sill och majad stång. Det är också en helg av frustration och stress över ändlösa bilköer då många vägar förvandlas till potentiella dödsfällor – nu kommer också dagarna på året då flest dör och skadas. Här är alla vägar att undvika i midsommartrafiken..

SVT - 20 timmar sedan

Så kör du säkert – trafikexpertens tips inför midsommar

Starta så tidigt du kan, men räkna ändå med att komma fram sent. Och framför allt: Undvik tjafs och stress i bilen. Här är de bästa tipsen på hur du minimerar riskerna i midsommartrafiken..

SVT - 20 timmar sedan

Senaste nytt i Morgonstudion – följ sändningen här

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.