SVT > Inrikes

Thursday, 22 February, 21:28

SVT - 19 okt 17 kl. 17:23

TV4-profil tas ur tjänst efter anklagelser om sexuella ofredandenProduktionsbolaget Meter har inlett en internutredning efter rapporterna om att en TV4-profil anklagats för sexuella övergrepp. Nu tas programledaren ur tjänst. ”De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för” skriver TV4:s innehållsredaktör Åsa Sjöberg i ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
TV4, Meter, Åsa Sjöberg

Dela artikeln

506 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV4-profil, tasur , tjänstefter , anklagelserom , sexuella, ofredanden
SR - 19 okt 17 kl. 17:12

TV4-profil tas ut tjänst

En profilerad medarbetare på TV4 tas ur tjänst efter anklagelser om sexism och homofobi, meddelar TV4..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Dem TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas nu är tjänst. Det medelar TV4 i ett pressmeddelande..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Den TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas efter nya uppgifter ur tjänst, det meddelar TV4 i ett pressmeddelande..

Dagens Media - 20 okt 17 kl. 07:27

TV4-profilen tas ur tjänst

Den TV4-profil som anklagas för sexuella trakasserier tas ur tjänst..

Aftonbladet - 19 okt 17 kl. 17:07

TV4-profil tas ur tjänst

DN - 18 okt 17 kl. 22:39

Anklagelser riktas mot känd TV4-profil

TV4 skakas av att en av deras mest välkända profiler pekats ut som sexistisk, rasistisk och homofobisk av flera tidigare medarbetare. Dessutom uppger en kvinna att TV4-profilen har tafsat på henne, rapporterar Expressen. Ledningen hade ett extrainsatt möte efter anklagelserna, berättar programchefen Anna Rastner för DN..

Expressen - 19 okt 17 kl. 17:16

Martin Timell tas ur tjänst från TV4

Martin Timell tas ur tjänst från TV4.Detta efter Expressens avslöjanden om att han utsatt medarbetare för kränkningar, sexism och rasism.- De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för.

Expressen - 20 okt 17 kl. 11:45

TV4-kollegerna reagerar på Timell

TV4-skandalen växer, och under torsdagen meddelade kanalen att Martin Timell tas ur tjänst.Nu reagerar hans TV4-kolleger på anklagelserna mot "Äntligen hemma"-profilen."Jag blir bedrövad att höra de här kvinnorna berätta och självklart backar jag upp alla som är och varit utsatta" skriver Jenny Alversjö i ett sms..

BT - 03 mar 14 kl. 10:51

Rättegång tas om efter jävanklagelse

Malmö tingsrätt ska ta om en rättegång mot en romsk man som dömts för stölder, sedan det uppkommit anklagelser om jäv mot en SD-ansluten nämndeman. Nämndemannen stängdes av i februari efter att bland annat ha skrivit att "svenska staten borde kostnadsfritt betjäna zigenare med GPS-system" på nätet. Beslutet att rättegången görs om meddelades i hovrätten under måndagen, rapporterar TV4 Nyheterna Malmö.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Fredrik Lindström om den svenska självbilden

I fredagens program av Skavlan berättar skribenten och TV-personligheten Fredrik Lindström om den svenska självbilden. – Vi svenskar tror att bara för att vi inte viftar med flaggor eller firar nationaldagen så är vi inga nationalister, men det är bullshit, säger Fredrik Lindström i programmet..

SVT - 2 timmar sedan

Lo 1,5 år föddes hemma i ett stort badkar

Madeleine Sundberg är mamma och barnmorska. Hon valde att föda sitt andra barn i ett stort badkar hemma i vardagsrummet. För henne var vattenfödsel något positivt..

SVT - 4 timmar sedan

Moderaterna KU-anmäler Margot Wallström

Utrikesminister Margot Wallström (S) har anmälts till riksdagens konstitutionsutskott (KU) efter att dokument rörande Sveriges kampanj om att få en plats i FN:s säkerhetsråd har försvunnit. Anmälan har gjorts av Moderaternas talesperson i utrikesfrågor, Jonas Jacobsson Gjörtler, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 5 timmar sedan

SVT:s Pontus Mattsson om Ekeroth (SD): ”Det här är ju inte slutet”

Sverigedemokraternas valberedning petar riksdagsledamoten Kent Ekeroth från partiets riksdagslista. SVT Nyheters politikreporter Pontus Mattsson svarar på tre frågor om vad petningen betyder..

SVT - 6 timmar sedan

SD petar Kent Ekeroth från riksdagslistan

Sverigedemokraterna petar Kent Ekeroth från riksdagslistan, rapporterar Aftonbladet. – Jag kan bekräfta att Kent Eneroth inte kommer att finnas med i valberdningens förslag, säger Michael Rosenberg, valberedningens ordförande till tidningen..

SVT - 9 timmar sedan

Säpo varnar för utländsk påverkan i riksdagsvalet

Säpo varnar för att andra stater kan försöka blanda sig årets riksdagsval genom påverkansoperationer och elektroniska angrepp. Allmänheten uppmanas vara källkritiska. – Demokratin måste alltid förvaras och här har alla ett ansvar, säger biträdande enhetschef Linda Escar..

SVT - 10 timmar sedan

Sexuella övergrepp och utnyttjande av barn inom hjälporganisationen Plan International

”Övergrepp och trakasserier hör inte hemma i vår organisation”.

SVT - 10 timmar sedan

NFC:s metoder kritiseras: ”Övertygad om att det blir felaktiga domar”

Nationellt forensiskt centrum (NFC) som utför kriminaltekniska undersökningar och analyser åt polisen, kritiseras nu för att ha metoder som är obegripliga och så pass rättsosäkra att det kan riskera att oskyldiga döms för brott. – Jag är orolig för rättssäkerheten och övertygad om att det blir felaktiga domar, säger kriminalteknikern Sonny Björk i Veckans brott..

SVT - 11 timmar sedan

Föräldrar ska godkänna barns konton på sociala medier 

Föräldrar kommer inom kort att behöva godkänna barnens sociala medier-konton, enligt ett nytt EU-direktiv. Regeringen vill samtidigt anamma företagens egna gräns på 13 år i sociala medier, trots EU:S föreslag om 16-årsgräns..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.