SVT > Inrikes

Monday, 24 September, 12:11

SVT - 19 okt 17 kl. 17:23

TV4-profil tas ur tjänst efter anklagelser om sexuella ofredandenProduktionsbolaget Meter har inlett en internutredning efter rapporterna om att en TV4-profil anklagats för sexuella övergrepp. Nu tas programledaren ur tjänst. ”De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för” skriver TV4:s innehållsredaktör Åsa Sjöberg i ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
TV4, Meter, Åsa Sjöberg

Dela artikeln

506 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV4-profil, tasur , tjänstefter , anklagelserom , sexuella, ofredanden
SR - 19 okt 17 kl. 17:12

TV4-profil tas ut tjänst

En profilerad medarbetare på TV4 tas ur tjänst efter anklagelser om sexism och homofobi, meddelar TV4..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Dem TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas nu är tjänst. Det medelar TV4 i ett pressmeddelande..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Den TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas efter nya uppgifter ur tjänst, det meddelar TV4 i ett pressmeddelande..

Dagens Media - 20 okt 17 kl. 07:27

TV4-profilen tas ur tjänst

Den TV4-profil som anklagas för sexuella trakasserier tas ur tjänst..

Aftonbladet - 19 okt 17 kl. 17:07

TV4-profil tas ur tjänst

DN - 18 okt 17 kl. 22:39

Anklagelser riktas mot känd TV4-profil

TV4 skakas av att en av deras mest välkända profiler pekats ut som sexistisk, rasistisk och homofobisk av flera tidigare medarbetare. Dessutom uppger en kvinna att TV4-profilen har tafsat på henne, rapporterar Expressen. Ledningen hade ett extrainsatt möte efter anklagelserna, berättar programchefen Anna Rastner för DN..

Expressen - 19 okt 17 kl. 17:16

Martin Timell tas ur tjänst från TV4

Martin Timell tas ur tjänst från TV4.Detta efter Expressens avslöjanden om att han utsatt medarbetare för kränkningar, sexism och rasism.- De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för.

Expressen - 20 okt 17 kl. 11:45

TV4-kollegerna reagerar på Timell

TV4-skandalen växer, och under torsdagen meddelade kanalen att Martin Timell tas ur tjänst.Nu reagerar hans TV4-kolleger på anklagelserna mot "Äntligen hemma"-profilen."Jag blir bedrövad att höra de här kvinnorna berätta och självklart backar jag upp alla som är och varit utsatta" skriver Jenny Alversjö i ett sms..

BT - 03 mar 14 kl. 10:51

Rättegång tas om efter jävanklagelse

Malmö tingsrätt ska ta om en rättegång mot en romsk man som dömts för stölder, sedan det uppkommit anklagelser om jäv mot en SD-ansluten nämndeman. Nämndemannen stängdes av i februari efter att bland annat ha skrivit att "svenska staten borde kostnadsfritt betjäna zigenare med GPS-system" på nätet. Beslutet att rättegången görs om meddelades i hovrätten under måndagen, rapporterar TV4 Nyheterna Malmö.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

S bryter praxis och röstar på V:s kandidat som andre vice talman

Socialdemokraterna tänker rösta på Vänsterpartiets kandidat i valet av vice talman i dag, det meddelade Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman på en presskonferens..

SVT - 2 timmar sedan

Arvinge okänd: Pojke med Downs syndrom lämnades ensam i Sverige

Richard Lewkowiez lämnades ensam på ett barnhem i Malmö 1953, när han var sex år gammal. Hör programledaren Kattis Ahlström om säsongsavslutningen av tittarsuccén Arvinge okänd i klippet ovan..

SVT - 3 timmar sedan

Här är flygbolagen som vägrar betala ersättning

De resebolag som inte ersätter sina kunder vid till exempel försenade flyg hamnar på Vagabonds och Råd & Röns ”svarta lista”. I år får danska Primera Air sämst betyg. – Det har vägrat att följa rekommendationen, säger Per J Andersson på Vagabond..

SVT - 13 timmar sedan

Maria Ferm (MP): Om lagen underkänns får vi hitta annan lösning

Snart kommer Migrationsöverdomstolens beslut om den så kallade gymnasielagen, som skulle ge unga ensamkommande en andra chans att få stanna i Sverige. Om domstolen underkänner lagen säger Miljöpartiets Maria Ferm att hon vill ha en annan lag, så att de ändå ska få stanna..

SVT - 18 timmar sedan

Talmansvalet blir en hemlig historia

Valen till talman och andre vice talman på måndagen kommer att ske genom en sluten omröstning, eftersom det är fler än en kandidat nominerad..

SVT - 14 timmar sedan

Professor: Därför backar socialdemokratin i Europa

I flera europeiska länder har socialdemokratiska partier backat i valen på senare år. Jenny Andersson, professor i statsvetenskap i Paris, säger i en intervju i Agenda att hon tror att nedgången för de socialdemokratiska partierna kommer att fortsätta ett bra tag..

SVT - 17 timmar sedan

Chatta med specialistläkaren Katarina Danielsson

Ställ din fråga till Katarina Danielsson, medicinskt ledningsansvarig läkare vid Sömnutredningsmottagningen, Smärtcentrum, vid Akademiska sjukhuset i Uppsala..

SVT - Igår: 09:05

Tjejerna berättar: Därför väljer vi mobilen framför sömnen

De vet att mobilen förstör deras sömn. Ändå väljer de att sova med den bredvid huvudkudden, med ljudet på, utifall att någon skriver något på sociala medier. Tonåringarna Anna, Elna och Julia vittnar för SVT Nyheter om hur de låter sömnen störas..

SVT - 17 timmar sedan

Sömnproblemen bland unga har ökat kraftigt

Fler och fler unga har diagnostiserats med sömnstörningar i den öppna specialiserade vården, visar ny statistik från Socialstyrelsen. Trots att sömnproblem generellt är betydligt vanligare bland män är det nu vanligare att unga tjejer vårdas för besväret än killar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.