SVT > Inrikes

Friday, 24 November, 10:02

SVT - 19 okt 17 kl. 17:23

TV4-profil tas ur tjänst efter anklagelser om sexuella ofredandenProduktionsbolaget Meter har inlett en internutredning efter rapporterna om att en TV4-profil anklagats för sexuella övergrepp. Nu tas programledaren ur tjänst. ”De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för” skriver TV4:s innehållsredaktör Åsa Sjöberg i ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
TV4, Meter, Åsa Sjöberg

Dela artikeln

502 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV4-profil, tasur , tjänstefter , anklagelserom , sexuella, ofredanden
SR - 19 okt 17 kl. 17:12

TV4-profil tas ut tjänst

En profilerad medarbetare på TV4 tas ur tjänst efter anklagelser om sexism och homofobi, meddelar TV4..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Dem TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas nu är tjänst. Det medelar TV4 i ett pressmeddelande..

DN - 19 okt 17 kl. 17:11

TV4 tar anklagad profil ur tjänst

Den TV4-profil som anklagats för att sexuellt ha förgripit sig på en kvinna under en fest tas efter nya uppgifter ur tjänst, det meddelar TV4 i ett pressmeddelande..

Dagens Media - 20 okt 17 kl. 07:27

TV4-profilen tas ur tjänst

Den TV4-profil som anklagas för sexuella trakasserier tas ur tjänst..

Aftonbladet - 19 okt 17 kl. 17:07

TV4-profil tas ur tjänst

DN - 18 okt 17 kl. 22:39

Anklagelser riktas mot känd TV4-profil

TV4 skakas av att en av deras mest välkända profiler pekats ut som sexistisk, rasistisk och homofobisk av flera tidigare medarbetare. Dessutom uppger en kvinna att TV4-profilen har tafsat på henne, rapporterar Expressen. Ledningen hade ett extrainsatt möte efter anklagelserna, berättar programchefen Anna Rastner för DN..

Expressen - 19 okt 17 kl. 17:16

Martin Timell tas ur tjänst från TV4

Martin Timell tas ur tjänst från TV4.Detta efter Expressens avslöjanden om att han utsatt medarbetare för kränkningar, sexism och rasism.- De nya uppgifter som nått oss är allvarliga och rimmar väldigt illa med det vi står för.

Expressen - 20 okt 17 kl. 11:45

TV4-kollegerna reagerar på Timell

TV4-skandalen växer, och under torsdagen meddelade kanalen att Martin Timell tas ur tjänst.Nu reagerar hans TV4-kolleger på anklagelserna mot "Äntligen hemma"-profilen."Jag blir bedrövad att höra de här kvinnorna berätta och självklart backar jag upp alla som är och varit utsatta" skriver Jenny Alversjö i ett sms..

BT - 03 mar 14 kl. 10:51

Rättegång tas om efter jävanklagelse

Malmö tingsrätt ska ta om en rättegång mot en romsk man som dömts för stölder, sedan det uppkommit anklagelser om jäv mot en SD-ansluten nämndeman. Nämndemannen stängdes av i februari efter att bland annat ha skrivit att "svenska staten borde kostnadsfritt betjäna zigenare med GPS-system" på nätet. Beslutet att rättegången görs om meddelades i hovrätten under måndagen, rapporterar TV4 Nyheterna Malmö.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Sjöbergs krav på Friidrottsförbundet efter våldtäkten: ”Deal with it”

Patrik Sjöberg är starkt kritisk mot friidrottsförbundets agerande efter Moa Hjelmers vittnesmål under kampanjen #timeout. Friidrottsstjärnan berättade att hon blivit våldtagen av en annan aktiv friidrottare. – Ni står helt handfallna och har ingen aning om hur man tar tag i sådana här saker, säger Sjöberg i Morgonstudion..

SVT - 2 timmar sedan

Prognosen: Ovanligt låg risk för influensa i vinter

Enligt en tidig prognos från Folkhälsomyndigheten kan vinterns influensaepidemi komma att bli lindrig. Den har nämligen fått en sen start jämfört med förra året..

SVT - 2 timmar sedan

Få koll på vinterinfluensan som gör oss sjuka

År efter år kommer vintersäsongens virus tillbaka och kan bjuda på hög feber, muskelvärk, hosta, ont i halsen och huvudvärk. Hur kommer det sig att kroppen inte lyckas försvara sig trots att det samma virustyper som återkommer gång på gång?.

SVT - 2 timmar sedan

I helgen visas ny film om Kim Wall

Rättsprocessen kring journalisten Kim Walls död är pågågende – ändå släpps i helgen en dokumentär om henne. – Vi ville bara för ett litet litet ögonblick flytta fokus och berätta om Kim Wall, vem var hon, hur var hon, hur arbetade hon som journalist, säger Fredrik Svenningsson, till SVT Morgon..

SVT - 6 timmar sedan

Fler anmäler turkisk kartläggning i Sverige

Regimkritikern Abdullah Bozkurt: ”Jag fruktar för min säkerhet”.

SVT - 11 timmar sedan

Åkesson: ”Alliansen och de borgerliga partierna valde att ta makten med vårt stöd”

I kväll drar Sverigedemokraternas landsdagar igång i Norrköping. Fokus kommer då att ligga på ordningsproblem i riksdagsgruppen samt hur partiet ska behålla sina väljare när övriga partier ändrat sin migrationspolitik..

SVT - 12 timmar sedan

Lars Ohly: ”Jag nämns i me too-kampanjen”

I en debattext i Svenska Dagbladet avslöjar Lars Ohly, tidigare riksdagsledamot och partiledare för Vänsterpartiet, att han blivit omnämnd och polisanmäld i samband med me too-kampanjen. ”Jag har all anledning att fundera över mitt agerande”, skriver Ohly..

SVT - 12 timmar sedan

Svenska Akademien håller krismöte

Svenska Akademien sammanträder efter att Dagens Nyheter avslöjat att det riktas anklagelser mot en känd kulturprofil med nära kopplingar till den litterära världen. Akademiens ständiga sekreterare Sara Danius kallade under torsdagskvällen till pressträff..

SVT - 14 timmar sedan

Granskningen av fallet Kevin vinner Stora Journalistpriset

Dan Josefsson, Anna Nordbeck, Johannes Hallbom och Jakob Larsson tog hem pris för fallet Kevin, Dokument inifrån, Sveriges Television. Juryns motivering löd: ”Genom nitiskt detektivarbete hittade de ett borttappat alibi, aldrig visade förhör och avslöjade en 19 år gammal polisiär sanning som falsk i ett berättande i världsklass.”.

SVT - 16 timmar sedan

Intern kritik mot SR efter hyllning av Lotta Bromé

Nu kritiseras SR-ledningen internt efter att ha hyllat Bromé.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.