Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 18 February, 21:19

Liknande nyheter

Taggar: Ungman fick , fängelse
YLE - 26 maj 17 kl. 14:37

HD: Kvinnan som knivhögg man i Hangö ska avtjäna hela straffet i fängelse

Den kvinna som knivhögg en tidningsutdelare i Hangö i augusti 2014 ska avtjäna hela sitt straff i fängelse. Det har Högsta domstolen beslutat. Domstolen konstaterar att det är ett exceptionellt beslut.

BT - 04 nov 13 kl. 13:22

Fängelse för nätpedofil

Två års fängelse blir straffet för den 45-åring som försökt förmå en rad unga flickor att klä av sig via webbkamera. En 13-åring i Kumla tog sitt liv efter att ha blivit utsatt.Åtalet gällde ett stort antal fall där han försökt förmå flickor, några så unga som 11 år, att posera sexuellt för honom.

YLE - 04 jan 13 kl. 09:31

Sari Somppi hjälper fångarna i Vasa fängelse att gå vidare

Sari Somppi jobbar som psykologisk handledare på Vasa fängelse. De fångar som vill kan träffa henne och prata av sig. - Det är på frivillig basis, ingen måste komma och prata med mig, säger Somppi.

Skånskan - 12 apr 16 kl. 14:30

Unga utpressare får fängelse

Eslöv ”15 000 – annars har du sett din son för sista gången” meddelade Eslövsynglingarna via telefon till en av de tre hotade unga männens mamma.
Utpressningen var kulmen på en flera timmar lång och hotfull promenad genom Eslöv.
Nu döms de båda ynglingarna till fängelse för bland annat människorov, olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och utpressning.

Nya Wermlands Tidningen - 06 mar 13 kl. 07:30

Ung rånare dömd till fängelse

En ung man har dömts till fängelse för att ha rånat, hotat och rövat bort en anställd på ett träningsboende i Kil. Mannens kompis, en tonårig pojke, dömdes till ungdomsvård och ungdomstjänst..

YLE - 11 feb 15 kl. 13:27

Ung man åtalas för omfattande databrottslighet

En ung man i Esbo åtalas för databrott. Mannen har varit en del av en hackergrupp. Åklagaren konstaterar att det inte finns tillräckligt med juridisk praxis gällande liknande brott och det är därför oklart exakt vilka brott mannen gjort sig skyldig till.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 15 kl. 11:14

Livstids fängelse för Påarpsmord

Den 23-årige man som mördade sin 46-årige rumskamrat i Påarp har nu fått sin dom. Helsingborgs tingsrätt dömer honom till livstids fängelse för mord, försök till mord och framkallande av fara för annan. 23-åringen ska också utvisas.

Barometern - 19 maj 17 kl. 17:15

Ung våldtäktsman dömd till fängelse

En ung man har dömts till fängelse och skadestånd för att ha våldtagit och slagit en kvinna han haft en relation med..

NSD - 27 jun 17 kl. 16:22

Yrkade på fängelse för spark mot ung flicka

Åklagaren yrkade på fängelse för den man som misstänks för att oprovocerat ha sparkat en ung flicka i huvudet på öppen gata i Boden..

YLE - 17 jul 17 kl. 12:45

Ung man utnyttjade barn sexuellt – fick fängelse

En ung man har dömts till fängelse för utnyttjande av barn och våldtäkter. Brotten skedde mellan april och augusti i fjol. Den nu 19 år gamla mannen dömdes för sexuellt utnyttjande av barn.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Nu väntar Sverigefinal för Orbit Culture efter vinsten i Hultsfred

Eksjöbandet Orbit Culture segrade, när en av fyra deltävlingar av den stora hårdrockstävlingen Wacken Metal Battle Sweden 2018 avgjordes i Hultsfred. Nu väntar en plats i Sverigefinalen med chans att få spela på världens största metalfestival..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Eksjöband segrade i Hultsfred

Publiksiffrorna överträffade arrangörernas förväntningar när en av fyra deltävlingar i Wacken Battle Sweden 2018 avgjordes i Hultsfred på lördagskvällen. Fem band spelade, varav Eksjöbandet Orbit Culture vann och får tävla vidare i Malmö i april..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Nu nalkas sportlovet i Hultsfreds kommun

I morgon börjar det efterlängtade sportlovet. Rader av aktiviteter väntar för skollediga barn och unga. En hel lång rad föreningar är rejält på bettet och arrangerar aktiviteter av de mest skilda slag..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Dragspelsmusik och luffaröden

SPF seniorerna i Kinda hade årsmöte under tisdagen. Mötet följdes av berättelser om luffaröden och dragspelsmusik..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Kvinna skadad när hon försökte rädda sin kattunge

Kvinnan väcktes av oväsen utanför villan och fick till sin förskräckelse se två främmande hundar attackera hennes kattunge som blev uppäten av hundarna..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Både bilen och stöldgodset har beslagtagits

Tre män greps i natt när polisen stoppade dem på riksvägen utanför Eksjö. Bilen de åkte i var lastad med stöldgods..

Vimmerby Tidning - 23 timmar sedan

Varning: blixthalka pÅ vimmerbys gator

Det råder blixthalka i Vimmerby på lördagskvällen. Flera inringare till vår tidning vittnar om gator och trottoarer som lämpar sig bättre för skridskoåkning än för bilåkande och trottoarer..

Vimmerby Tidning - Igår: 13:30

Kindabor gör miljonvinst på villaaffärer

Purfärsk statistik från SCB visar att det husköpare i Kinda kommun anat en längre tid, nämligen att det råder något av prisfest på villor, stämmer på pricken. Vid en jämförelse med alla östgötakommuner ser vi att Kinda toppar "vinstlistan". Och med en rejäl sedelbunt före tvåan..

Vimmerby Tidning - Igår: 12:53

"Gentlemen, start your engines..."

När motorvrålet tystnat i värmlandsskogarna, är det dags för nästa motorevent. Den här gången i Hultsfred. Och publiken behöver inte så ute och frysa..

Vimmerby Tidning - Igår: 11:20

Åke Bergh toppar Moderatlistan

Åke Bergh, Mörlunda, toppar moderaternas lista till kommunalvalet i september. I samband med årsmötet hölls också en nomineringsstämma där den lokala partiorganisationen i Hultsfreds kommun listade 23 kandidater till det kommande valet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.