Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 21 November, 07:26

Vimmerby Tidning - 19 okt 17 kl. 15:43

Ung man fick fängelseEn månads fängelse blev domen för en ung man från norra delen av Hultsfreds kommun..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Hultsfreds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungman fick , fängelse
YLE - 26 maj 17 kl. 14:37

HD: Kvinnan som knivhögg man i Hangö ska avtjäna hela straffet i fängelse

Den kvinna som knivhögg en tidningsutdelare i Hangö i augusti 2014 ska avtjäna hela sitt straff i fängelse. Det har Högsta domstolen beslutat. Domstolen konstaterar att det är ett exceptionellt beslut.

BT - 04 nov 13 kl. 13:22

Fängelse för nätpedofil

Två års fängelse blir straffet för den 45-åring som försökt förmå en rad unga flickor att klä av sig via webbkamera. En 13-åring i Kumla tog sitt liv efter att ha blivit utsatt.Åtalet gällde ett stort antal fall där han försökt förmå flickor, några så unga som 11 år, att posera sexuellt för honom.

YLE - 04 jan 13 kl. 09:31

Sari Somppi hjälper fångarna i Vasa fängelse att gå vidare

Sari Somppi jobbar som psykologisk handledare på Vasa fängelse. De fångar som vill kan träffa henne och prata av sig. - Det är på frivillig basis, ingen måste komma och prata med mig, säger Somppi.

Skånskan - 12 apr 16 kl. 14:30

Unga utpressare får fängelse

Eslöv ”15 000 – annars har du sett din son för sista gången” meddelade Eslövsynglingarna via telefon till en av de tre hotade unga männens mamma.
Utpressningen var kulmen på en flera timmar lång och hotfull promenad genom Eslöv.
Nu döms de båda ynglingarna till fängelse för bland annat människorov, olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och utpressning.

Nya Wermlands Tidningen - 06 mar 13 kl. 07:30

Ung rånare dömd till fängelse

En ung man har dömts till fängelse för att ha rånat, hotat och rövat bort en anställd på ett träningsboende i Kil. Mannens kompis, en tonårig pojke, dömdes till ungdomsvård och ungdomstjänst..

YLE - 11 feb 15 kl. 13:27

Ung man åtalas för omfattande databrottslighet

En ung man i Esbo åtalas för databrott. Mannen har varit en del av en hackergrupp. Åklagaren konstaterar att det inte finns tillräckligt med juridisk praxis gällande liknande brott och det är därför oklart exakt vilka brott mannen gjort sig skyldig till.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 15 kl. 11:14

Livstids fängelse för Påarpsmord

Den 23-årige man som mördade sin 46-årige rumskamrat i Påarp har nu fått sin dom. Helsingborgs tingsrätt dömer honom till livstids fängelse för mord, försök till mord och framkallande av fara för annan. 23-åringen ska också utvisas.

Barometern - 19 maj 17 kl. 17:15

Ung våldtäktsman dömd till fängelse

En ung man har dömts till fängelse och skadestånd för att ha våldtagit och slagit en kvinna han haft en relation med..

NSD - 27 jun 17 kl. 16:22

Yrkade på fängelse för spark mot ung flicka

Åklagaren yrkade på fängelse för den man som misstänks för att oprovocerat ha sparkat en ung flicka i huvudet på öppen gata i Boden..

YLE - 17 jul 17 kl. 12:45

Ung man utnyttjade barn sexuellt – fick fängelse

En ung man har dömts till fängelse för utnyttjande av barn och våldtäkter. Brotten skedde mellan april och augusti i fjol. Den nu 19 år gamla mannen dömdes för sexuellt utnyttjande av barn.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

Ambulansen var inte på utryckning - men måste bärgas

En ambulans kolliderade i natt med ett vildsvin i länet. Smällen blev kraftig och ambulansen måste bärgas från olycksplatsen..

Vimmerby Tidning - just nu

Person kolliderade med träd i Ankarsrum

En personbil kolliderade på måndagskvällen med ett träd i Ankarsrum..

Vimmerby Tidning - 11 timmar sedan

Hade soft airgun i Vimmerby

En 16-årig Vimmerbyyngling döms till dagsböter på totalt 1 500 kronor för vapenbrott..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Swedbank lämnar Mariannelund

Swedbank lämnar Mariannelund. Sista januari stänger bankkontoret och i stället hänvisar man kunderna till Hultsfred eller Eksjö..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Grattis världens rikaste anka som fyller 70 år

Joakim von Anka fyller 70 år och det firas i Sverige när den legendariske Kalle Anka-skaparen Don Rosa besöker Stockholm den 20 november. Ett klassiskt pengabad står då också på programmet. Dessutom bjuder Joakim von Anka, efter stor vånda, på sina bästa ekonomitips.

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Drilltävlingar för 14:e gången

Tävlingen Kulijul har återigen fyllt sporthallen i Västerivk med drill, dans, cheerleading med mera. Det är nu fjortonde gången som tävlingarna arrangeras..

Vimmerby Tidning - 14 timmar sedan

Utbildningsdag för den kulturella kompetensen

170 personer samlades i Bryggaren i fredags för att öka kulturkompetensen vid möten med andra människor från andra kulturer. Projektet genomförs med stöd av European Social Fondation..

Vimmerby Tidning - 14 timmar sedan

Lyckligt slut på räddningsdrama i morse

Med hjälp av stegar lyckades räddningstjänsten i morse rädda en hund ur en mosse..

Vimmerby Tidning - 15 timmar sedan

Integration i fokus

Integration i allmänhet, och Hultsfreds kommuns integrationsarbete i synnerhet stod i fokus när de socialdemokratiska riksdagsledamöterna Laila Naraghi, Lena Hallengren och Christer Örnfjäder hälsade på sina lokala partivänner. Micke Lång och Lizette Wästerlund tog dem först med sig till gymnasiet och sedan till Stegen..

Vimmerby Tidning - 16 timmar sedan

Plåtfirma i Virserum försatt i konkurs

I dag försattes handelsbolaget Virserums Plåtslageri i konkurs vid Kalmar Tingsrätt. Advokat Bill Kronqvist har utsetts till förvaltare och edgångssammanträde hålls den 17 januari nästa år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.