LV > Nyheter

Tuesday, 23 January, 09:05

Liknande nyheter

Taggar: Rattfull, kördein i , staketet
Kristianstadsbladet - 23 dec 13 kl. 18:00

Rattfull körde på trottoar


En rattfull äldre man stoppades på måndagen i Uppsala. - Han var upp på trottoaren, han fick punktering men fortsatte att köra. Han körde mot rött och var på minst två andra bilar, säger Torbjörn Karlsson, på Uppsalapolisen, till TT.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 13 kl. 18:05

Rattfull körde på trottoar

En rattfull äldre man stoppades på måndagen i Uppsala. — Han var upp på trottoaren, han fick punktering men fortsatte att köra. Han körde mot rött och var på minst två andra bilar, säger Torbjörn Karlsson, på Uppsalapolisen, till TT.

BT - 23 dec 13 kl. 18:01

Rattfull körde på trottoar

En rattfull äldre man stoppades på måndagen i Uppsala. - Han var upp på trottoaren, han fick punktering men fortsatte att köra. Han körde mot rött och var på minst två andra bilar, säger Torbjörn Karlsson, på Uppsalapolisen, till TT.

DN - 20 apr 14 kl. 13:55

Rattfull körde in i påskprocession

Ett rattfull 19-åring körde på söndagen in i en ortodoxt kristen påskprocession i Sibirien. Två poliser dödades..

YLE - 28 feb 15 kl. 09:49

Rattfull körde i bil och vägg i Jakobstad

En rattfull man körde överhastighet och krockade i en personbil och i en vägg på Rådhusgatan i Jakobstad natten till lördag. Mannen misstänks för grovt äventyrande av trafiken och grov rattfylla. Den 39-åriga mannen blåste 1.

Nerikes Allehanda - 23 nov 15 kl. 16:05

Rattfull körde mot trafiken på fel sida

40-åringen körde rattfull, mot rött och på fel sida mot mötande trafik, enligt åklagaren som nu har åtalat mannen..

GT - 05 apr 16 kl. 06:55

Rattfull körde in i lyktstolpe – smet

Polisen kunde under natten gripa en person som kört rattfull in i en lyktstolpe och sedan smet från olyckan. Personen hittades hemma i sin lägenhet. Föraren erkänner att han kört rattfull..

Skånskan - 04 maj 17 kl. 07:05

Rattfull körde ihjäl äldre kvinna

En kvinna i 70-årsåldern i Märsta har avlidit efter att ha blivit påkörd av en rattfull bilist på onsdagseftermiddagen, skriver flera medier. ERWP.fif(0)Flera skadades när den berusade mannen körde in i flera fordon nära Märsta centrum.

Trelleborgs Allehanda - 29 okt 17 kl. 19:00

Brott: Rattfull körde om civil polisbil

En man misstänks för att i september i år ha kört grovt rattfull i Trelleborgs kommun. Mannen upptäcktes när han i hög hastighet körde om en civil polisbil..

Skånskan - 10 maj 17 kl. 11:33

Rattfull körde in i trädgård

HÖLLVIKEN I februari körde en man in i en villaträdgård i Höllviken. Nu åtalas han för grovt rattfylleri. ERWP.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Lösspringande hund vid riksväg 40

Polisen i norra Kalmar län har haft en mycket lugn natt. En av de sex händelser som rapporterats är en lösspringande hund intill riksväg 40 utanför Vimmerby..

LV - 13 timmar sedan

Kan något slå Östmans straff-trolleri?

Västerviks IK-forwarden Kalle Östman, i fjol i Vimmerby, gjorde ett alldeles galet snyggt straffmål i förra veckan. Nu kan du rösta fram det till veckans mål i HockeyAllsvenskan..

LV - 16 timmar sedan

Se upp i Allén - trafikljusen ur funktion

Trafikljusen i Allén var ur funktion under måndagen..

LV - 17 timmar sedan

Åklagaren tror att utredningen kan växa ytterligare

En barnläkare är häktad misstänkt för flera sexualbrott mot barn. Brotten ska ha skett när han arbetat på en barnmottagning i Stockholm under en period..

LV - 21 timmar sedan

Kräver handlingsplan för medicinkliniken

Situationen på länssjukhusets medicinklinik, med flitigt omvittnade bemannings- och arbetsmiljöproblem, har kommit till vägs ände. Av medarbetarenkäten framgår att personalen oroar sig för patientsäkerheten. Eftersom det var den rödgröna majoritetens beslut hösten 2016 att inte återöppna sommarstängda vårdplatser som ledde fram till dagens kris, kräver vi nu att majoriteten också tar politiskt ansvar för att lösa den..

LV - 20 timmar sedan

Man gripen för grov misshandel i morse

En ung man slängde hett vatten på en annan ung man på ett boende på måndagsmorgonen. Nu misstänks en 20-åring för grov misshandel..

LV - 20 timmar sedan

Ett 40-tal ungdomar kom första gången!

I fredags kväll arrangerade Södra Vi IF, Södra Vi Hembygdsförening och Hyresgästföreningen för första gången en kväll med "Fredags-häng" för att aktivera ungdomar i samhället. Det är ett led i att motverka bus och skadegörelse...

LV - 21 timmar sedan

Högt prat fick chauffören att bromsa kraftigt - 18-åring skadade sig

Ungdomars höga prat i bussen fick chauffören att markera sitt missnöje med en kraftig inbromsning. I samband med det flög en av ungdomarna framåt och skadade sig. Händelsen är nu anmäld som misshandel..

LV - 23 timmar sedan

Robert briljerade – i ”fel” sport

Snacka om succédebut... I sin första endurotävling någonsin kom 16-årige Robert Blom sjua i Smålandscupen. – Det var långt över förväntan, säger han..

LV - 23 timmar sedan

Inbrott på företag upptäckt i morse

Lufttrycksmaskiner till ett värde av runt 400 000 kronor befaras har stulits vid ett inbrott i helgen. Polisen har fått samtal om inbrottet som upptäcktes nu på måndagsmorgonen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.