LV > Nyheter

Friday, 17 November, 18:35

Liknande nyheter

Taggar: Rattfull, kördein i , staketet
Kristianstadsbladet - 23 dec 13 kl. 18:00

Rattfull körde på trottoar


En rattfull äldre man stoppades på måndagen i Uppsala. - Han var upp på trottoaren, han fick punktering men fortsatte att köra. Han körde mot rött och var på minst två andra bilar, säger Torbjörn Karlsson, på Uppsalapolisen, till TT.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 13 kl. 18:05

Rattfull körde på trottoar

En rattfull äldre man stoppades på måndagen i Uppsala. — Han var upp på trottoaren, han fick punktering men fortsatte att köra. Han körde mot rött och var på minst två andra bilar, säger Torbjörn Karlsson, på Uppsalapolisen, till TT.

BT - 23 dec 13 kl. 18:01

Rattfull körde på trottoar

En rattfull äldre man stoppades på måndagen i Uppsala. - Han var upp på trottoaren, han fick punktering men fortsatte att köra. Han körde mot rött och var på minst två andra bilar, säger Torbjörn Karlsson, på Uppsalapolisen, till TT.

DN - 20 apr 14 kl. 13:55

Rattfull körde in i påskprocession

Ett rattfull 19-åring körde på söndagen in i en ortodoxt kristen påskprocession i Sibirien. Två poliser dödades..

YLE - 28 feb 15 kl. 09:49

Rattfull körde i bil och vägg i Jakobstad

En rattfull man körde överhastighet och krockade i en personbil och i en vägg på Rådhusgatan i Jakobstad natten till lördag. Mannen misstänks för grovt äventyrande av trafiken och grov rattfylla. Den 39-åriga mannen blåste 1.

Nerikes Allehanda - 23 nov 15 kl. 16:05

Rattfull körde mot trafiken på fel sida

40-åringen körde rattfull, mot rött och på fel sida mot mötande trafik, enligt åklagaren som nu har åtalat mannen..

GT - 05 apr 16 kl. 06:55

Rattfull körde in i lyktstolpe – smet

Polisen kunde under natten gripa en person som kört rattfull in i en lyktstolpe och sedan smet från olyckan. Personen hittades hemma i sin lägenhet. Föraren erkänner att han kört rattfull..

Skånskan - 04 maj 17 kl. 07:05

Rattfull körde ihjäl äldre kvinna

En kvinna i 70-årsåldern i Märsta har avlidit efter att ha blivit påkörd av en rattfull bilist på onsdagseftermiddagen, skriver flera medier. ERWP.fif(0)Flera skadades när den berusade mannen körde in i flera fordon nära Märsta centrum.

Trelleborgs Allehanda - 29 okt 17 kl. 19:00

Brott: Rattfull körde om civil polisbil

En man misstänks för att i september i år ha kört grovt rattfull i Trelleborgs kommun. Mannen upptäcktes när han i hög hastighet körde om en civil polisbil..

Skånskan - 10 maj 17 kl. 11:33

Rattfull körde in i trädgård

HÖLLVIKEN I februari körde en man in i en villaträdgård i Höllviken. Nu åtalas han för grovt rattfylleri. ERWP.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Ny tränarduo i ÅFF

Efter den miserabla fotbollssäsongen, som slutade med att Åtvidabergs FF degraderades från Superettan, har klubben nu hittat de som ska gå i täten på vägen tillbaka..

LV - just nu

Fastighetsägare får bakläxa

Fastighetsägare som slarvat med ventilationen får bakläxa av miljö- och byggnadsnämnden. Sammanlagt tog nämnden beslut om tolv vitesförelägganden vid sitt senaste sammanträde i onsdags. - Det är alldeles för mycket.

LV - 45 minuter sedan

Byggstart för soldäck på Slottsholmen

I slutet av november inleds arbetena i två etapper med gång-och cykelbana samt ett soldäck intill Gamlebyviken. Arbetet beräknas vara klart den 1 juli 2018..

LV - 1 timme sedan

Förskolor tänder ljus för barn

Återigen kommer förskolorna i Västerviks kommun att delta i en ljusmanifestation intill Stadsparken i Västervik. Syftet är att uppmärksamma barns rätt att synas, höras och att vara en viktig del av samhället..

LV - 2 timmar sedan

Tre gånger så hög dos

En farmaceut skulle späda medicinen till rätt dos där utspädningen sker i tre steg. Meningen var att man skulle spä med 30 ml tre gånger men så skedde bara en enda gång. Barnets medicin fick därför tre gånger så stark dos än vad han skulle ha..

LV - 2 timmar sedan

Då är det dags för GP-fest i Målilla

Målilla kommer att stå värd för ett GP-race i speedway även nästa år. Nu är det klart när tävlingen kommer att köras..

LV - 4 timmar sedan

Nu äger kommunen Vartaområdet

Den här gången gick det bättre... Kommunchefen Lars Rönnlund kunde vid lunchtid i dag slutföra affären och köpa Evensys för en krona, bolaget som äger byggnader och mark på Vartaområdet i Hultsfred..

LV - 4 timmar sedan

Chelsea tilldelas stipendium

När hon medverkade i Idol 2016 var det många som fick upp ögonen för den unga sångerskan från Vimmerby. Sedan dess har Chelsea Chepkosegei jobbat hårt med sin musikkarriär vid sidan av skolan. I går kväll tilldelades hon Sparbanksstiftelsens stipendie för sitt driv.

LV - 5 timmar sedan

Åtalas för grov stöld av husbil och verktyg värt en miljon kronor

En man född 1987 åtalas för två fall av grov stöld sedan han stulit en husbil och verktyg till ett sammanlagt värde av en miljon kronor tillsammans med två andra män. Åklagaren lutar sig mot omfattande bevisning och menar att stölderna är en del i en grov organiserad brottslighet..

LV - 5 timmar sedan

Akut behov av plats i förskolan

Det behövs mellan 35 och 40 nya platser i förskolan för att klara det akuta behovet. Barn- och utbilningsnämnden vill ge plats för fler barn på Evahagen i Virserum, Venhaga i Målilla, Furuängen i Mörlunda och Ekbacken i Vena..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.