DN > Nyheter

Friday, 21 September, 18:28

Liknande nyheter

Taggar: Självmordsförsök, Sis-hemmet, Rebecka

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Jane Fondas många ansikten

Jane Fonda – sex decennier på vita duken.

DN - 1 timme sedan

En häktad och fyra anhållna för skottlossning

En man har häktats efter skottlossningen i Bagarmossens centrum i södra Stockholm Fyra andra män har anhållits i samma ärende..

DN - 1 timme sedan

Dan Lucas: Hård Brexit rycker närmare

Storbritanniens premiärminister Theresa May kräver respekt av de övriga EU-ländernas toppolitiker — däribland Stefan Löfven — och hotar nu att frysa Brexitförhandlingarna. Efter de senaste dagarnas hårda ord är det tydligt att EU:s tålamod med den brittiska regeringen är slut och att en hård Brexit rycker närmare..

DN - 1 timme sedan

Förundersökningen mot Mr Cool nedlagd

Komikern Anton Magnusson kommer inte att åtalas. Åklagaren har nu lagt ned förundersökningen som rörde hans alter ego Mr Cool och en uppmärksammad och pedofilianklagad låt..

DN - 1 timme sedan

Äppelmustare går på knäna

Den mysiga helgutflykten med barnen leder i värsta fall till omedelbar familjekrishantering, när musterierna inte kan hantera fler äpplen från desperata trädägare.  – Till helgen blir det kaos här, säger musteriägaren Malin Skjernov..

DN - 1 timme sedan

Alf Svenssons dotter Michaela Hollis tar plats i fullmäktige

Stadshusets rådssal fylls nu med 101 nyvalda ledamöter. Michaela Hollis är ett av kristdemokraternas nya toppnamn – och dotter till tidigare KD-ledaren Alf Svensson. – Stadshuset är lagom för mig, jag vill inte bli partiledare, säger Michaela Hollis (KD)..

DN - 2 timmar sedan

Scenrecension: Özz Nujen och Måns Möller står mittemellan alla stilar

När Özz Nujen och Måns Möller dundrar igenom ”Världens historia” är det både tekniskt drivet och lös pubstandup, både välskrivet och ojämnt. Men dansen fungerar oväntat bra..

DN - 1 timme sedan

Teaterrecension. Ett kämpigt liv sett som ett datorspel

Roland Schimmelpfennig är en av Europas mer framstående dramatiker. "Biet i huvudet" som nu spelas av Riksteatern är hans första drama för barn. DN:s Kerstin Gezelius har sett en föreställning som borde ha vågat bjuda på mer känslor..

DN - 2 timmar sedan

Ett vägval väntar runt hörnet för Lööf och Björklund

DN 22/9 2018. Alliansen valsar just nu efter Moderaternas pipa. Efter nästa veckas talmansval och statsministeromröstning väntar ett vägval för Centern och Liberalerna..

DN - 2 timmar sedan

Minnesord: Einar Larsson

Förre landshövdingen i Kristianstads län Einar Larsson, Skillinge, har avlidit. Han blev 93 år gammal och närmast anhöriga är hustrun Karin-Marie samt barnen Lars-Erland, Elise och Magnus med familjer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.