DN > Nyheter

Sunday, 18 February, 21:15

DN - 19 okt 17 kl. 12:51

Självmordsförsök på Sis-hemmet Rebecka13-åriga Jasmine Bergström begick självmord på det låsta ungdomshemmet Rebecka i Ekerö. I september försökte en annan ung flicka ta sitt liv på Sis-hemmet. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sis, Rebecka, Jasmine Bergström, Ekerö

Dela artikeln

190 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Självmordsförsök, Sis-hemmet, Rebecka

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

”Det är inte kineserna utan robotarna som tar jobben”

Västerländska politiker har på olika sätt börjat torgföra berättelsen om att det är den farliga globaliseringen som skadar industriarbetarna i västvärlden. Men det är inte utländsk konkurrens som gör att jobb försvinner, utan automatiseringen. Och i själva verket är det låginkomsttagarna som har mest att förlora på handelshinder, skriver Johan Norberg..

DN - 15 minuter sedan

Anna-Lena Laurén: Maria-Pia Boëthius förvränger Finlands historia i ”Rött och vitt”

Det finländska inbördeskriget ska inte förstås som ett språkkrig. Maria-Pia Boëthius påstående att det svenska språket har ”approprierat” Finlands historia är befängt koketteri, skriver DN:s Moskvakorrespondent Anna-Lena Laurén..

DN - 30 minuter sedan

"Silver-Sebbe" hotad på nätet: ”Säger att de väntar på mig i Ryssland”

Sebastian Samuelsson visade sitt missnöje med att Ryssland trots dopningsavslöjanden får behålla sin världscuptävling. Nu hotas den svenske skidskytten på nätet..

DN - 45 minuter sedan

Kurdiska styrkor får hjälp av al-Assad mot Turkiet

Kurdiska styrkor i Syrien får nu militärt stöd av syriska regeringsstyrkor. Detta för att stoppa Turkiets försök att ta över Afrinområdet i Syrien. Det uppger en högt uppsatt kurdisk militär till nyhetsbyrån Reuters..

DN - 45 minuter sedan

Kvinna hittad död – polisen misstänker mord

En kvinna har hittats död i utkanten av ett villaområde i Eskilstuna och polisen misstänker att hon har blivit mördad..

DN - 1 timme sedan

Maria Crofts: Bra brevlåda för dig som gillar att ha koll

Det finns fler skäl att skaffa en digital brevlåda än att skattepengarna kommer tidigt. Brevlådan kan också hjälpa dig att stoppa bedragare i tid..

DN - 1 timme sedan

Så får du dina skattepengar redan i april

Nu har Skatteverket spikat utbetalningsdagarna för skattepengarna. Här är de viktiga datumen att hålla koll på i samband med årets deklaration..

DN - 1 timme sedan

Polisen bjöd köande fans på varm choklad

Polisen gjorde en insats utanför Saab Arena i Linköping på söndagsmorgonen, där ungdomar köade inför kvällens konsert med norska poptvillingarna Marcus och Martinus..

DN - 1 timme sedan

Netanyahu hotar Iran med vedergällning

Iran strävar efter världsherravälde och bygger missiler som kan nå Europa och USA. Det sade premiärminister Benjamin Netanyahu på söndagen under säkerhetskonferensen i München..

DN - 1 timme sedan

Fler katter än någonsin förut får salmonella

Rekordmånga katter har drabbats av salmonella i år. Bara de första två månaderna har 677 fall rapporterats in – jämfört med 486 fall under hela 2016. Det skriver P4 Uppland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.