Dagens Media > Ekonomi

Friday, 21 September, 22:26

Liknande nyheter

Taggar: SVT-chefutreds för , sexuella, trakasserier
SVT - 20 okt 17 kl. 16:58

SVT-chef anklagad för sexuella trakasserier lämnar företaget

En SVT-chef som har anklagats för sexuella trakasserier har valt att säga upp sig med omedelbar verkan. SVT kommer att göra en polisanmälan med anledning av vad som kommit fram i en internutredning..

SVT - 12 dec 17 kl. 19:32

SVT-profilen behåller jobbet efter anklagelserna om sexuella trakasserier

Den SVT-profil som anklagats för sexuella trakasserier på en tidigare arbetsplats får behålla jobbet. Mannen kommer att få en andra chans, bekräftar hans chef för SVT Nyheter..

SVT - 08 jul 16 kl. 10:54

Fox News vd stäms för sexuella trakasserier

Den före detta Fox News-programledaren Gretchen Carlson stämmer Fox News högsta chef och anklagar honom för sexuella trakasserier..

SVT - 28 jun 18 kl. 18:30

Terry Crews hoppar av Expendables 4 – anklagar filmchef för sexuella trakasserier

Skådespelaren och före detta NFL-stjärnan Terry Crews hoppar av kommande actionfilmen Expendables 4. Beslutet sker i protest mot hot som Crews menar att han mottagit, efter att berättat om att han utsatts för sexuella trakasserier av en Hollywood-chef..

SVT - 27 okt 17 kl. 08:12

Sexuella trakasserier är vardag i skolan

Debatter om sexuella trakasserier går vidare. Hittills har fokus främst riktats mot hur situationen ser ut för vuxna i arbetslivet men även barn och ungdomar kan utsättas för sexuella trakasserier och enligt polisen är skolan den fysiska plats där de drabbas allra hårdast. Vad är det egentligen som händer i korridorer och klassrum?.

SVT - 17 apr 18 kl. 11:50

65 procent av kvinnorna i filmbranschen har utsatts för sexuella trakasserier

Kvinnor inom filmbranschen är nästan dubbelt så utsatta för sexuella trakasserier på jobbet som kvinnor i allmänhet. Det visar den rapport som Kommissionen mot sexuella trakasserier inom scenkonstområdet genomfört i spåren av #tystnadtagning, och som presenterades under tisdagen. – Det är nu bevisat att vårt område är mer utsatt än Sverige i övrigt, säger Anna Carlsson, Teaterförbundets ordförande..

SVT - 15 nov 17 kl. 21:14

SVT-profil anklagas för sexuella trakasserier

En SVT-profil anklagas nu för sexuella trakasserier och grova övergrepp. Övergreppen ska ha skett på mannens tidigare arbetsplats. – Vi hade ingen anledning att tvivla på kvinnan.

SVT - 05 nov 17 kl. 18:55

Uppgift: SR-profil utreds för sexuella trakasserier

En Sveriges Radio-profil utreds internt efter att fler personer larmat om sexuella trakasserier, uppger Expressen. Men på Sveriges Radio lägger man locket på. – Inga kommentarer, säger Claes Bertilsson, presschef på Sveriges Radio, till SVT Nyheter..

SVT - 16 nov 17 kl. 19:23

Riksdagspartierna vittnar om minst 15 fall av misstänkta sexuella trakasserier

Misstankar om sexuella trakasserier förekommer inom alla politiska partier. I en undersökning som SVT Nyheter har gjort berättar riksdagspartierna om minst 15 fall av interna utredningar eller polisanmälningar. Händelserna ska ha inträffat på arbetsplatsen, på jobbfester eller i anslutning till andra partiarrangemang.

SVT - 08 dec 17 kl. 15:08

Så vill regeringen få stopp på sexuella trakasserier

Metoo-kampanjen har skakat om bransch efter bransch i Sverige. I dag kallade regeringen till sig arbetsmarknadens parter för att diskutera hur man kan få ett stopp på sexuella trakasserier. SVT Nyheter sänder direkt med start klockan 15.

SVT - 06 maj 18 kl. 16:01

Digital kamp mot sexuella trakasserier

I allt fler länder lanseras nu appar och sajter för att motverka sexuella trakasserier mot kvinnor och hbtq-personer. I Marocko har Nidal Azharys organisation startat Marockos första app av det här slaget. – Bara under den här månaden har vi fått in över 100 rapporterade fall, säger hon till SVT Nyheter..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 7 timmar sedan

Narva gör satsning på hållbarhet

Hållbarhetsfrågan blir allt mer på agendan bland de svenska storbolagen. För att möta efterfrågan bland kunderna lanserar Narva ett nytt samarbete med hållbarhetsverktyget Position Green..

Dagens Media - 8 timmar sedan

De kan bli Årets förnyare

Finalisterna i årets omgång av Meg Award är klara. Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Ekot har chans att vinna..

Dagens Media - 9 timmar sedan

MKTG rekryterar tre

Under den senaste månaden har tre nya konsulter anslutit till Dentsu Aegis-ägda MKTG med erfarenhet från bland annat PS Communication, Coca-Cola och Occasion..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Dan Panas till Mindmakers PR

Discoverys före detta kommunikationsdirektör går över till byråsidan. "Passar mig som handen i handsken", säger Dan Panas till Dagens Media..

Dagens Media - 11 timmar sedan

IQ skapar fejkade bakfyllor i ny kampanj

3D-printad bakishjälm ska få studenter att festa smartare..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Här är alla bilder från Huddle

Spana in alla bilder från Mindshares inspirationsdag..

Dagens Media - 12 timmar sedan

Amazon nu tredje största annonsplattformen i USA

Amazon intar tredjeplatsen i jakten på de digitala annonspengarna i USA, enligt eMarketer..

Dagens Media - 14 timmar sedan

The Telegraph når tre miljoner tonåringar via Snapchat

Tidningen investerar stort på Snapchat, vilket verkar ha gett resultat..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Botar i biroll på det politiska Twitter

DEL 2 AV 3. Politiska höger-tweets sprids mer systematiskt än vänster-tweets, men renodlade bot-konton spelar ändå en biroll i valrörelsen..

Dagens Media - 15 timmar sedan

"Det handlar om att våga gå på magkänsla"

REPLIK. Isobars byråchef Nils Andersson Wimby kommenterar Oskar Zanders debattartikel om Nikes samarbete med Colin Kaepernick..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.