Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 20 November, 23:40

Vimmerby Tidning - 19 okt 17 kl. 14:00

Sommarvikarierna ger kommunen bra betygVikarierna som jobbat i omsorgen i somras har trivts mycket bra eller bra. De tycker att de fått uppbackning i sitt arbete och fått en bra introduktion..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sommarvikariernager , kommunen, bra, betyg
Barometern - 11 feb 17 kl. 06:00

Bra betyg när eleverna får säga sitt

Högsbyelevernas femmor och åttor ger skolorna i kommunen bra betyg. Bland annat rankar man lärarna högt men upplevelserna av trygghet i skolorna skiljer sig åt..

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 15 kl. 03:00

Bra betyg åt färdtjänsten

Färdtjänsten i Trelleborg får bra betyg av användarna. Detta visar en undersökning som kommunen låtit göra. Socialnämnden blev överraskad över det positiva resultatet..

SVT - 12 dec 11 kl. 20:40

Skandalboenden får bra betyg i Äldreguiden

SVT har granskat 10 äldreboenden som uppmärksammats för vanvård. De flesta har fått bra betyg av Socialstyrelsen i den öppna jämförelsen Äldreguiden. Riktigt bra betyg får skandalboendet Koppargården..

HBL - 24 aug 13 kl. 14:50

IL: Presidenten fick bra betyg i födelsedagspresent

President Sauli Niinistö fyllder 65 år och i present av folket fick han ett bra betyg för sin insats som president, rapporterar Iltalehti, som låtit Taloustutkimus utföra en enkät om saken.Folket gav i medeltal presidenten betyget 8,18, vilket är högre än i den förra enkäten, som utfördes i december i fjol. Då gav folket honom betyget 8,1 av 10.

HBL - 24 aug 13 kl. 14:29

Presidenten fick bra betyg i födelsedagspresent

President Sauli Niinistö fyllde 65 år på lördagen. I present av folket fick han ett bra betyg för sin insats som president, rapporterar Iltalehti, som låtit Taloustutkimus utföra en enkät om saken.
Folket gav i medeltal presidenten betyget 8,18, vilket är högre än i den förra enkäten, som utfördes i december i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 16 kl. 06:00

Bra betyg från äldre

Bra bemötande, trygghet och även maten smakar bra. Än en gång får Degerfors kommun bra betyg när det handlar om vad de äldre tycker om äldreomsorgen..

Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 11 kl. 07:30

Fortsatt bra betyg för äldreomsorgen

Äldreomsorgen i Degerfors kommun fortsätter att få bra betyg. Det visar resultatet från Äldreguiden, en enkätundersökning som Socialstyrelsen gjort bland kommuner och landsting. ?

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 11 kl. 16:30

Akutmottagningarna får bra betyg av patienterna

Sjukhusens akutmottagningar i nordvästra Skåne får bra betyg när patienterna själva får säga sitt. Men hälften av patienterna saknar information om hur länge de ska behöva vänta på doktorn..

NSD - 20 feb 13 kl. 10:52

Språkutbildningar får bra betyg

Det blev över lag bra betyg för universitetens och högskolornas utbildningar i franska, italienska, rumänska, spanska och romanska språk i Universitetskanslersämbetets utvärdering. Endast en, kandidatutbildningen i spanska vid Mälardalens högskola, bedöms ha bristande kvalitet..

Nyteknik - 31 mar 16 kl. 10:29

Strålkastartest: Bara en bil fick bra betyg

Bilstrålkastarnas förmåga att lysa upp vägen på natten varierar starkt mellan bilmärken och utrustningspaket, visar ett test med 31 bilar. Endast en fick bra betyg..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Hade soft airgun i Vimmerby

En 16-årig Vimmerbyyngling döms till dagsböter på totalt 1 500 kronor för vapenbrott..

Vimmerby Tidning - 5 timmar sedan

Swedbank lämnar Mariannelund

Swedbank lämnar Mariannelund. Sista januari stänger bankkontoret och i stället hänvisar man kunderna till Hultsfred eller Eksjö..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Grattis världens rikaste anka som fyller 70 år

Joakim von Anka fyller 70 år och det firas i Sverige när den legendariske Kalle Anka-skaparen Don Rosa besöker Stockholm den 20 november. Ett klassiskt pengabad står då också på programmet. Dessutom bjuder Joakim von Anka, efter stor vånda, på sina bästa ekonomitips.

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Drilltävlingar för 14:e gången

Tävlingen Kulijul har återigen fyllt sporthallen i Västerivk med drill, dans, cheerleading med mera. Det är nu fjortonde gången som tävlingarna arrangeras..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Utbildningsdag för den kulturella kompetensen

170 personer samlades i Bryggaren i fredags för att öka kulturkompetensen vid möten med andra människor från andra kulturer. Projektet genomförs med stöd av European Social Fondation..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Lyckligt slut på räddningsdrama i morse

Med hjälp av stegar lyckades räddningstjänsten i morse rädda en hund ur en mosse..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Integration i fokus

Integration i allmänhet, och Hultsfreds kommuns integrationsarbete i synnerhet stod i fokus när de socialdemokratiska riksdagsledamöterna Laila Naraghi, Lena Hallengren och Christer Örnfjäder hälsade på sina lokala partivänner. Micke Lång och Lizette Wästerlund tog dem först med sig till gymnasiet och sedan till Stegen..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Plåtfirma i Virserum försatt i konkurs

I dag försattes handelsbolaget Virserums Plåtslageri i konkurs vid Kalmar Tingsrätt. Advokat Bill Kronqvist har utsetts till förvaltare och edgångssammanträde hålls den 17 januari nästa år.

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Solens energi fyllde församlingsgården

Pengarna på taket eller i banken var namnet på den temakväll om solenergi som arrangerades av LRF, LRF konsult och Kinda kommun..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Företagens starka resultat gav topplacering

Företagens starka resultat 2016 gör att Hultsfreds kommun placerar sig på en hedervärd tredjeplats i Kalmar län, när tillväxten i näringslivet granskas. - Det här är ett starkt bevis på att förstagen i vår kommun går väldigt, väldigt bra, säger näringslivsstrateg Michael Leijonhud..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.