Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 19 October, 10:41

Liknande nyheter

Taggar: Sommarvikariernager , kommunen, bra, betyg
Barometern - 11 feb 17 kl. 06:00

Bra betyg när eleverna får säga sitt

Högsbyelevernas femmor och åttor ger skolorna i kommunen bra betyg. Bland annat rankar man lärarna högt men upplevelserna av trygghet i skolorna skiljer sig åt..

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 15 kl. 03:00

Bra betyg åt färdtjänsten

Färdtjänsten i Trelleborg får bra betyg av användarna. Detta visar en undersökning som kommunen låtit göra. Socialnämnden blev överraskad över det positiva resultatet..

SVT - 12 dec 11 kl. 20:40

Skandalboenden får bra betyg i Äldreguiden

SVT har granskat 10 äldreboenden som uppmärksammats för vanvård. De flesta har fått bra betyg av Socialstyrelsen i den öppna jämförelsen Äldreguiden. Riktigt bra betyg får skandalboendet Koppargården..

HBL - 24 aug 13 kl. 14:50

IL: Presidenten fick bra betyg i födelsedagspresent

President Sauli Niinistö fyllder 65 år och i present av folket fick han ett bra betyg för sin insats som president, rapporterar Iltalehti, som låtit Taloustutkimus utföra en enkät om saken.Folket gav i medeltal presidenten betyget 8,18, vilket är högre än i den förra enkäten, som utfördes i december i fjol. Då gav folket honom betyget 8,1 av 10.

HBL - 24 aug 13 kl. 14:29

Presidenten fick bra betyg i födelsedagspresent

President Sauli Niinistö fyllde 65 år på lördagen. I present av folket fick han ett bra betyg för sin insats som president, rapporterar Iltalehti, som låtit Taloustutkimus utföra en enkät om saken.
Folket gav i medeltal presidenten betyget 8,18, vilket är högre än i den förra enkäten, som utfördes i december i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 16 kl. 06:00

Bra betyg från äldre

Bra bemötande, trygghet och även maten smakar bra. Än en gång får Degerfors kommun bra betyg när det handlar om vad de äldre tycker om äldreomsorgen..

Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 11 kl. 07:30

Fortsatt bra betyg för äldreomsorgen

Äldreomsorgen i Degerfors kommun fortsätter att få bra betyg. Det visar resultatet från Äldreguiden, en enkätundersökning som Socialstyrelsen gjort bland kommuner och landsting. ?

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 11 kl. 16:30

Akutmottagningarna får bra betyg av patienterna

Sjukhusens akutmottagningar i nordvästra Skåne får bra betyg när patienterna själva får säga sitt. Men hälften av patienterna saknar information om hur länge de ska behöva vänta på doktorn..

NSD - 20 feb 13 kl. 10:52

Språkutbildningar får bra betyg

Det blev över lag bra betyg för universitetens och högskolornas utbildningar i franska, italienska, rumänska, spanska och romanska språk i Universitetskanslersämbetets utvärdering. Endast en, kandidatutbildningen i spanska vid Mälardalens högskola, bedöms ha bristande kvalitet..

Nyteknik - 31 mar 16 kl. 10:29

Strålkastartest: Bara en bil fick bra betyg

Bilstrålkastarnas förmåga att lysa upp vägen på natten varierar starkt mellan bilmärken och utrustningspaket, visar ett test med 31 bilar. Endast en fick bra betyg..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.