Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 23 January, 02:51

Vimmerby Tidning - 19 okt 17 kl. 14:00

Sommarvikarierna ger kommunen bra betygVikarierna som jobbat i omsorgen i somras har trivts mycket bra eller bra. De tycker att de fått uppbackning i sitt arbete och fått en bra introduktion..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sommarvikariernager , kommunen, bra, betyg
Barometern - 11 feb 17 kl. 06:00

Bra betyg när eleverna får säga sitt

Högsbyelevernas femmor och åttor ger skolorna i kommunen bra betyg. Bland annat rankar man lärarna högt men upplevelserna av trygghet i skolorna skiljer sig åt..

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 15 kl. 03:00

Bra betyg åt färdtjänsten

Färdtjänsten i Trelleborg får bra betyg av användarna. Detta visar en undersökning som kommunen låtit göra. Socialnämnden blev överraskad över det positiva resultatet..

SVT - 12 dec 11 kl. 20:40

Skandalboenden får bra betyg i Äldreguiden

SVT har granskat 10 äldreboenden som uppmärksammats för vanvård. De flesta har fått bra betyg av Socialstyrelsen i den öppna jämförelsen Äldreguiden. Riktigt bra betyg får skandalboendet Koppargården..

HBL - 24 aug 13 kl. 14:50

IL: Presidenten fick bra betyg i födelsedagspresent

President Sauli Niinistö fyllder 65 år och i present av folket fick han ett bra betyg för sin insats som president, rapporterar Iltalehti, som låtit Taloustutkimus utföra en enkät om saken.Folket gav i medeltal presidenten betyget 8,18, vilket är högre än i den förra enkäten, som utfördes i december i fjol. Då gav folket honom betyget 8,1 av 10.

HBL - 24 aug 13 kl. 14:29

Presidenten fick bra betyg i födelsedagspresent

President Sauli Niinistö fyllde 65 år på lördagen. I present av folket fick han ett bra betyg för sin insats som president, rapporterar Iltalehti, som låtit Taloustutkimus utföra en enkät om saken.
Folket gav i medeltal presidenten betyget 8,18, vilket är högre än i den förra enkäten, som utfördes i december i fjol.

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 16 kl. 06:00

Bra betyg från äldre

Bra bemötande, trygghet och även maten smakar bra. Än en gång får Degerfors kommun bra betyg när det handlar om vad de äldre tycker om äldreomsorgen..

Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 11 kl. 07:30

Fortsatt bra betyg för äldreomsorgen

Äldreomsorgen i Degerfors kommun fortsätter att få bra betyg. Det visar resultatet från Äldreguiden, en enkätundersökning som Socialstyrelsen gjort bland kommuner och landsting. ?

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 11 kl. 16:30

Akutmottagningarna får bra betyg av patienterna

Sjukhusens akutmottagningar i nordvästra Skåne får bra betyg när patienterna själva får säga sitt. Men hälften av patienterna saknar information om hur länge de ska behöva vänta på doktorn..

NSD - 20 feb 13 kl. 10:52

Språkutbildningar får bra betyg

Det blev över lag bra betyg för universitetens och högskolornas utbildningar i franska, italienska, rumänska, spanska och romanska språk i Universitetskanslersämbetets utvärdering. Endast en, kandidatutbildningen i spanska vid Mälardalens högskola, bedöms ha bristande kvalitet..

Nyteknik - 31 mar 16 kl. 10:29

Strålkastartest: Bara en bil fick bra betyg

Bilstrålkastarnas förmåga att lysa upp vägen på natten varierar starkt mellan bilmärken och utrustningspaket, visar ett test med 31 bilar. Endast en fick bra betyg..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Berusad och naken man jagade kvinnja i hyreshus

Männen steg in hos hyresvärdinnan och en av dem klädde av sig naken och började jaga hyresvärdinnan..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Bilder från 40 år som pressfotograf

Tor Wiklunds karriär började med en liten lådkamera som hans syster vunnit. Det var med den kameran han tog den första bilden som sedan publicerade i tidningen. År 1961 fick han anställningen på Västerviks-Tidningen som deras första "riktiga" fotograf".

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Fick vänta i nio månader - blev blind på ena ögat

Tiden mellan remissen från optikern och undersökning av ögonläkare blev hela nio månader. Patienten blev blind på ena ögat. Nu är fördröjningen IVO-anmäld..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Falskt larm från sjukhuset

Räddningstjänsten utsattes för en falsk larm från sjukhuset på söndagen..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

En person förd till sjukhus efter trafikolycka

En person fick föras till sjukhus efter en trafikolycka på måndagseftermiddagen..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Dans, tomtar och ballonger!

Det blev festligt värre när föreningen Överums Folkpark bjöd in barn och vuxna att dansa ut julen på Vallonen i Överum under lördagseftermiddagen. Det var 25:e året i rad som styrelsen för folkparken bjöd in till detta arrangemang. Ett 100-tal personer hade hörsammat det hela och letat sig till parken under eftermiddagen..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Svensk biopremiär planerad till i höst

Filmen om Astrid Lindgrens ungdomsår i Vimmerby, Unga Astrid, av Pernille Fischer Christensen är utvald att visas i sektionen Berlinale Special Gala på Berlin International Film Festival, 15-25 februari..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Här kan du läsa alla kommunala protokoll

Nu har Vimmerby kommun en digital anslagstavla för den som vill ta del av protokoll eller kungörelser från kommunen..

Vimmerby Tidning - 10 timmar sedan

Det hänger på håret på nya verket

Efter en intensiv period med att få till sin prägel i lokalen så var det i helgen dags för invigning av Hårverket. Detta i Ögonfröjds före detta lokal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.