Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 22 November, 22:48

Liknande nyheter

Taggar: Planerad, magnetröntgenblev inte av
ÖstersundsPosten - 07 jul 15 kl. 07:25

För lång väntan till magnetröntgen

De människor som har ryggproblem och väntar på magnetröntgen får vänta i ett år. Snacka om att man inte följer vårdgarantin. Det är inte underligt att det är så svårt att få hälsocentralerna att skriva remiss till magnetröntgen.

Kristianstadsbladet - 16 jun 13 kl. 23:32

Magnetröntgen väntar för Halvarsson

Först tvingades hon åka till sjukhuset för undersökning.Sedan var en av Sveriges bästa spelare när man skrällde mot Ryssland i basket-EM.På måndag tvingas nu Louice Halvarsson till magnetröntgen av handen.

YLE - 15 feb 14 kl. 13:25

Magnetröntgen väntar för Barkov

Aleksander Barkov som skadade sig i matchen mot Norge på fredagen ska genomgå en magnetröntgen för att fastställa vilken typ av skadan han har ådragit sig. I värsta fall kan OS vara över för Floridastjärnan. Det finländska lagets läkare Harri Hakkarainen bekräftar för Yle att Barkov har förts till sjukhus för ytterligare undersökningar.

Eurosport - 16 jun 13 kl. 23:42

Basket - EM (D) - Magnetröntgen väntar Halvarsson

Först tvingades hon åka till sjukhuset för undersökning. Sedan var hon en av Sveriges bästa spelare när man skrällde mot Ryssland i basket-EM. I morgon tvingas nu Louice Halvarsson till magnetröntgen av handen..

Dalarnas tidningar - 06 aug 13 kl. 22:26

Magnetröntgen kan avgöra stjärnans framtid

Sara Kristoffersson, 27, tog efter förra säsongen en timeout från innebandyn ? och nu väntar en magnetröntgen som kan äventyra innebandystjärnans framtid, skriver nwt.se..

Dalarnas tidningar - 06 aug 13 kl. 22:34

Magnetröntgen kan avgöra stjärnans framtid

Sara Kristoffersson, 27, tog efter förra säsongen en timeout från innebandyn ? och nu väntar en magnetröntgen som kan äventyra innebandystjärnans framtid, skriver nwt.se..

GöteborgsPosten - 27 aug 14 kl. 17:03

Magnetröntgen ska ge svar kring Lustigs skada

Hindrar ljumskskadan Mikael Lustig att från att spela EM-kvalmatchen mot Österrike den 8 september? Onsdagens magnetröntgen ska ge svar..

DN - 02 okt 14 kl. 00:41

Halsti: Magnetröntgen avgör om jag spelar mot AIK

Malmö FF:s finländska landslagsmittfältare Markus Halsti var osäker startande mot Olympiakos på grund av smärtor i ljumskarna. Nu kommer en magnetröntgen att avgöra om han kan spela mot AIK på söndag, en match där MFF kan säkra SM-guldet..

GT - 01 mar 15 kl. 17:55

Magnetröntgen väntar – efter otäcka skadan

Linus Fernström skadades mot Leksand. Men det behövs en magnetröntgen för att avgöra hur illa det är med Frölunda-målvakten. – Vi hoppas på ett besked under måndagen, säger Frölundas tränare Roger Rönnberg..

Skånskan - 19 maj 16 kl. 20:26

Magnetröntgen för Lewicki och Molins

malmö Före och under MFF:s match mot Hammarby fick fyra (!) MFF-spelare problem med sina ljumskar.
Dagen efter match lämnar Malmö FF:s läkare Pär Herbertsson besked om spelarna.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

”Kränkande att buntas ihop som brukare”

Ordet brukare används av kommuner och andra myndigheter på pensionärer, funktionsnedsatta och andra personer som använder den offentlig omsorg. Nu har pensionärsorganisationerna fått nog och tycket att ordet är färdigbrukat….

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

De jägarna siktade helt fel...

Mannen visade runt jägarna på markerna. De var nöjda och betalade 130 000 kronor för att få jaga där. Det var bara det att mannen hade ingenting med marken att göra - han hade bara lagt ut en lockande annons på Blocket....

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Mörkt att cykla efter ljusstöperiet

Det är mörkt att cykla på cykelbanan efter Ljusstöperiet in mot centrala delarna av Västervik. Där finns det inte några trafikljus mot Gamlebyviken och sikten är dålig i höstmörkret..

Vimmerby Tidning - 13 timmar sedan

Bostadsbolaget vill höja hyrorna med 2,27 procent

I morgon sätter sig Hultsfreds Bostäder och Hyresgästföreningen vid förhandlingsbordet. Nästa års hyror ska klubbas. Bostadsbolagets ordförande Åke Nilsson kämpar för en höjning på 2,27 procent.

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Blev våldsam för godis

En man i 40-årsåldern blev godissugen och började smaska i sig godis på Maxi i Vetlanda under torsdagseftermiddagen. En väktare försökte omhänderta mannen men det ville han inte, utan blev våldsam och försökte ta sig loss..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Flera brister i bolagets arbetsmiljö

Det kommunala bolaget Vimarhem i Vimmerby får till den 14 februari på sig att åtgärda nio brister i arbetsmiljön och arbetsmiljöarbetet vid företaget som Arbetsmiljöverket anmärker på..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

45-åring döm för misshandel mot 18-åring

Ynglingen skulle hälsa på sin far. Istället blev han slagen av en man som var på väg till sin mor i samma bostadsområde i Vimmerby. Tingsrätten dömer den 45-årige mannen för misshandel men friar honom från att motivet skulle vara rasistiskt..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Använde läkarnas namn - döms för förfalskning

Kvinnan tillverkade egna sjukintyg och skrev under med sina läkares namn från Vimmerby Hälsocentral. Nu döms hon för urkundsförfalskning och bidragsbrott av tingsrätten..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

"Är det konstigt att någon rensar i Gamlebyån"

En person i Gamleby undrar varför man inte kan rensa upp i Gamlebyån. Enligt personens egen utsago ser det inte alls roligt ut i och runt ån som går genom Unos Park i Gamleby..

Vimmerby Tidning - 9 timmar sedan

Besvikelse över bankens flytt

Swedbank lägger ner i Mariannelund med sista öppet dag 31 januari. Ett besked många beklagar men som efter neddragning efter neddragning, nästan var väntat, uttrycker samhällsbor. Banken ska ha ett par extra kvällar öppet i december så de som har bankfack ges möjlighet att tömma dem.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.