Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 08:47

Dagens Media - 19 okt 17 kl. 08:39

Aftonbladet-medarbetaren tar timeoutSofia Olsson Olsén har anlitat en extern utredare för att gå till botten med övergreppsanklagelserna mot Aftonbladet-medarbetaren – som nu väljer att ta en timeout..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Olsson Olsén, Aftonbladet

Dela artikeln

38 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aftonbladet-medarbetaren, tar, timeout
SVT - 19 okt 17 kl. 08:31

Aftonbladet-journalist tar timeout efter anklagelser

En av Aftonbladets medarbetare anklagas för bland annat våldtäkt och sexuella ofredanden. Under hashtaggen ”MeToo” berättar flera kvinnor öppet om mannens övergrepp. Aftonbladet har inlett en internutredning – och nu tar medarbetaren en timeout tills vidare, skriver tidningens chefredaktör Sofia Olsson Olsén..

BT - 06 nov 13 kl. 19:34

M-riksdagsman tar timeout

Riksdagsmannen Gunnar Axén (M) tar nu timeout. Det beskedet kom efter det att det blivit känt att Axén ska delges misstanke om brott. I oktober polisanmälde en kvinna i Moderata ungdomsförbundet Gunnar Axén.

BT - 15 nov 12 kl. 11:59

SD: Ekeroth tar timeout

Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Kent Ekeroth tar timeout efter det uppmärksammade rasistbråket.
Nya filmklipp visar hur SD-männen beväpnar sig med järnrör.
Samtidigt får Jimmie Åkesson intern kritik för att ha gått för hårt fram.

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 23:27

Rudy Mbemba tar timeout


08 Stockholm bryter kontraktet med basketspelaren Rudy Mbemba, uppger aftonbladet.se. Det är spelaren som begär timeout.

Dagens PS - 16 dec 16 kl. 14:11

Källor: Sexkrav på Telia – höga chefer tar timeout

Det avslöjar Aftonbladet på fredagseftermiddagen. Enligt tidningen är det anställda på Telias butiksdel i delar av södra Sverige som larmar om en sexistisk kultur där kvinnor känt sig tvingade till sex med chefer, för att bli befordrade, rapporterar AB. Telia Company bekräftar för tidningen att ett fåtal chefer tillfälligt tagits ur tjänst i samband med en intern utredning.

DN - 18 okt 17 kl. 15:00

Medarbetare på Aftonbladet tar timeout efter anklagelser

Svenska medieprofiler anklagas för sexövergrepp i och med uppropet #MeToo. På onsdagskvällen kom beskedet att en medarbetare på Aftonbladet som anklagats för  övergrepp tar timeout under utredningen. På sociala medier kommer nu fler vittnesmål om olika kända män.

SVT - 01 sep 18 kl. 10:46

BP-tränare tar timeout efter anklagelser om pennalism och sexism

Brommapojkarna har inlett en utredning av huvudtränaren Luis Pimenta efter uppgifter i Aftonbladet om ”pennalism och sexism”. Föreningen har beslutat att tränaren tar timeout tills vidare. – De uppgifter som framkommit är något vi tar mycket allvarligt på, säger sportchefen Daniel Majstorovic till klubbens hemsida..

Expressen - 27 mar 14 kl. 17:39

Fredrik Stillman tar timeout från HV 71

HV 71:s Fredrik Stillman tar timeout. Efter en turbulent säsong kommer han nu att på obestämt tid ta en paus från sin roll som sportchef. – Fredrik har känt sig sliten under en tid och behöver återfå energin, säger HV 71:s klubbdirektör Peter Eklund.

Expressen - 04 dec 16 kl. 10:47

Nya beskedet: Jill tar timeout

Jill Johnson tar timeout. Efter det hektiska året med mycket jobb och en uppslitande separation behöver hon ta det lugnt. – Jag behöver landa, säger hon till Aftonbladet..

Aftonbladet - 11 nov 11 kl. 08:38

Ashton Kutcher tar timeout på Twitter

Efter en rejäl tabbe tar nu skådespelaren Ashton Kutcher, 33, paus på Twitter?Det går inte att vara mer ångerfull än vad jag är?..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Bella Goldman tar klivet upp inom Lidl

Bella Goldman, tidigare kommunikationsdirektör, har nu fått ansvar för att leda den nya sammanslagna marknads- och kommunikationsavdelningen. För Dagens Media berättar hon om nya jobbet och effekterna av kommunikationskonceptet "Allt annat är olidligt" som lanserades i maj..

Dagens Media - 1 timme sedan

Facebook: "Billigare än tv"

SPECIALEN DEL 2 AV 3. Facebook ställer sig kritiskt till Karen Nelson-Fields studie som visar att tv är mer effektiv än Facebook och Youtube..

Dagens Media - 1 timme sedan

Siduri Poli vill demokratisera framgång

PODD. Programledarna Johanna Snickars och Karin Bäcklund möter techexperten och grundaren av Changers Hub, Siduri Poli, i poddinspelningen som ägde rum live inför publiken på Fotografiska "Studio Live"..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Här är TV4:s nya programsatsning

TV4 gör satsning på journalistik med nya programmet "Efter fem"..

Dagens Media - 18 timmar sedan

TV4 gör satsning på journalistik med nytt program

TV4 lanserar det nya programmet "Efter fem"..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Fyra tidningar fälls för utpekande våldtäktsartiklar

Göteborgs-Posten, Expressen/GT, Jönköpings-Posten och Aftonbladet klandras för att ha brutit mot god publicistisk sed när de publicerat uppgifter om en våldtäkt och utpekande detaljer om de inblandade..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Group M till attack mot Facebook och Youtube

Globala mediebyrånätverket Group M kritiserar Facebook och Youtube för brist på trygga annonsmiljöer och avsaknad av tillförlitliga mätmetoder. "Facebook jobbar inte med verkliga siffror", säger Robin O’Neill på Group M till Digiday..

Dagens Media - 22 timmar sedan

"Fyra anledningar till varför er webbplats inte indexeras"

BLOGG. Dagens Medias bloggare Alexandra Jung tittar närmare på fyra möjliga anledningar till varför en webbplats inte alls indexeras i sökmotorernas resultat..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Efter anklagelser – Google träffar amerikanska lagstiftare

Googles vd Sundar Pichai deltar i möte med republikaner efter påståendena om att techjätten tar politiskt parti..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Readly lanserar originalinnehåll i Sverige

Den nya satsningen Readly Exclusive ska ge läsare tillgång till innehåll som distribueras exklusivt via Readly..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.