Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 22 April, 20:00

Liknande nyheter

Taggar: Friadesfrån , terrordådi , Malmönu ska , försvunnen, , 97 000 kronor i ersättning
BT - 28 apr 14 kl. 18:14

Dömdes till fängelse i Sicurahärvan

En boråsare döms till två och ett halvt års fängelse för grova ekobrott i skandalbolaget Sicura som blåste anställda på jobb och löner och kunder på fem miljoner kronor. 41-åringen fick också fem års näringsförbud och fälldes för grov oredlighet mot borgenär, grovt bokföringsbrott, grovt skattebrott och ringa dopningsbrott. Tre andra män och två kvinnor fick villkorliga domar samt böter eller samhällstjänst.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Håkan Juholt öppnar turistbyrå i residenset

Sveriges ambassadör på Island tar sin uppgift att marknadsföra Sverige på stort allvar. I sommar öppnar Håkan Juholt turistbyrå i residenset. Den som gästar Reykjavik under fotbolls-VM kan också få chans att slå en straff mot ambassadören.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Trelleborgs tränare startade i ny förlust

Skador och avstängningar härjar i Trelleborg. Då fick assisterande tränaren Magnus Andersson ta plats som mittback i startelvan mot Kalmar. Men comebacken slutade med en 0–1-förlust.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Politiskt kaos i Skurup – Socialdemokraterna försökte tvinga bort förälskad direktör

Pierre Esbjörnssons kärleksliv anses stå i vägen för valseger..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

NTF vill ha höjd åldersgräns för cykelhjälm

Barns användning av cykelhjälm minskar drastiskt när de kommer upp i tonåren, samtidigt som huvudskadorna ökar. Ett sätt att öka användningen är att höja åldersgränsen i cykelhjälmslagen från 15 till 18 år, anser trafiksäkerhetsorganisationen NTF. Cykel.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Liberalerna varnar för liberalism i kampanj

Liberalerna drar i gång en kampanj med varningsskyltar för liberalism på affischerna. Syftet är att få till en ideologisk valrörelse – Det är väl lite provocerande, det är det som är meningen, säger partiledaren Jan Björklund. Varningsskylten med texten.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Professor: ”Se det som en förtroendeskapande åtgärd”

Några omvälvande resultat kanske inte var att vänta vid mötet på Backåkra. Men för säkerhetsrådet självt kan det spela desto större roll, enligt professor Peter Wallensteen. – Det är en förtroendeskapande åtgärd, det återuppbygger lite av det förtroende.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Eufori, hopp och förtvivlan i Baltiska hallen

Känslostormar under ungdoms-SM i handboll under söndagen..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Malmström: Ett oerhört bra avtal för oss

EU och Mexiko har nått en principöverenskommelse om ett uppdaterat frihandelsavtal. – Det är ett oerhört bra avtal för oss, säger EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström, till TT. Cecilia Malmström är mycket nöjd med utfallet av förhandlingarna med M.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Markförsäljningar och bidrag gav klirr i kassan för Staffanstorp

Kommunens resultat var 70 miljoner mer än budget förra året..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Detta avgör Madsens öde

Två dagar återstår i rättegången där ubåtsbyggaren Peter Madsen är anklagad för mord på den svenska journalisten Kim Wall, och dessutom sexbrott under särskilt försvårande omständigheter och brott mot griftefriden. Under måndagen väntas slutpläderingarn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.