DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 18:21

DI - 18 okt 17 kl. 05:19

Slut på karaoken – nu stänger Peking nedKinas 19:e partikongress påverkar inte bara landets framtida styre. Det politiska toppmötet har även en mer omedelbar inverkan på vardagen i Peking där verksamheter tillfälligt stängs ned. "Det är väldigt hårda säkerhetskontroller", säger en anonym Pekingbo till TT..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Peking, Pekingbo, TT

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slut, karaokennu , stänger, Peking, ned
Eurosport - 06 aug 11 kl. 12:51

Fotboll - Italienska supercupen - Zlatans semester slut - möter Inter i Peking

Äntligen startar den italienska fotbollsäsongen, och den gör det i - Peking. Zlatan & co. har rest till Kinas huvudstad för att spela supercupfinal.

YLE - 14 feb 15 kl. 16:19

Ahtisaari: Allt hänger på Ryssland

Vid midnatt ska eldupphöret i Ukraina träda i kraft och fortfarande pågår häftiga strider. President Martti Ahtisaari är försiktigt positiv men säger att allt i slutändan hänger på Ryssland. Fredspristagaren och den tidigare presidenten Martti Ahtisaari är försiktigt positiv till att det nya Minskavtalet kan komma att efterföljas bättre än det förra.

Posh24 - 14 mar 13 kl. 07:38

Miley Cyrus och fästmannen Liam Hemsworth har gjort slut!

Miley Cyrus och fästmannen Liam Hemsworth har haft det tufft på sistone, och nu förklarar flera oberoende källor att de gått skilda vägar, bekräftar Page Six.

"Miley och Liam är klara: det är över", avslöjar en insider. "De har gjort slut flera gånger tidigare och har nu gjort slut igen.

YA - 07 aug 17 kl. 10:07

Jockiboi och Jonna gör slut

De framgångsrika Youtube-profilerna Joakim "Jockiboi" Lundell och hans fru Jonna Lundell har gjort slut med varandra, skriver Aftonbladet. På sociala medieplattformen Snapchat skriver Joakim Lundell att paret har gjort slut flera gånger tidigare, men att det denna gång är på allvar.(TT).

SmålandsPosten - 10 dec 13 kl. 06:18

Klassisk leksaksbutik stänger

När BR leksaker lägger ned vid årsskiftet går en era i graven.
– Det har gått back i flera år, säger butikschef Linda Davidsson. Det har funnits en leksaksbutik på just den här platsen de senaste 41 åren.

YA - 10 dec 18 kl. 13:27

Tehå säljer slut

Föreställningen på Scala i Ystad som baseras på tidningsmannen Sigurd Tehå Thomassons texter har sålt slut två gånger om. Nu har en tredje extraföreställning satts in..

NT - 12 apr 13 kl. 07:30

"I slutänden hänger det på oss själva"

Tina Thörner föreläste om utmaningar, möjligheter och positiva tankar..

YLE - 11 feb 17 kl. 08:28

Idrottare dör två gånger – Conny Karlsson: ”Allt man hade försvann”

På femton minuter förändrades Conny Karlssons liv. Han var inte längre en elitidrottare. Avslutad karriär innebär en enorm omställning hos idrottare.

Uppsalanyheter.se - 17 okt 15 kl. 02:59

FBC hänger på i toppen efter ny seger

SSL Dam: FBC Uppsala var på väg mot en säker seger mot jumbolaget Falun men tappade initiativet i tredje perioden. Man vann dock till slut med 3-5 och hänger på i toppen av serien.FBC Uppsala var på väg mot en säker seger mot jumbolaget Falun men tappade initiativet i tredje perioden.

UT - 01 sep 13 kl. 10:57

Lyckligt slut för bortsprungna katten Prius

Prius äventyr är slut. På lördagsförmiddagen lockades den bortsprungna katten fram med en burk fisk och fick åka hem till Småland. Historien om den bortsprungna katten Prius från Vimmerby började den 25 juli.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Asbestlarm i J&J och Kinaoro tynger Wall Street

USA-börserna backade på fredagen efter ny oro för världskonjunkturen. .

DI - 15 minuter sedan

Trycket ökar på Centern och Liberalerna

Trycket ökar på Centerpartiet och Liberalerna och för båda partierna närmar sig nu ett vägval där de till slut måste välja sida. Nästa steg blir sannolikt att på nytt ta ställning till Ulf Kristersson som ny statsminister..

DI - 15 minuter sedan

Macron: Beslut taget om eurobudget

Eurotoppmötet beslöt på fredagen att införa en eurobudget. Finansministrarna fick i uppdrag att enas om utformningen till i juni 2019. Det sade Frankrikes president Emmanuel Macron vid en presskonferens efter EU-toppmötet på fredagen..

DI - 15 minuter sedan

Donald Trump hyllar Kinas tullbeslut

Donald Trump hyllar Kinas beslut att slopa strafftullar på bilar och bildelar från USA och tror att ett avtal mellan parterna närmar sig..

DI - 30 minuter sedan

Europabörser: Spelbolag tog glädjeskutt i London

Europabörserna tyngdes av Kina- och brexitoro på fredagen och det regionala samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,6 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Nordenbörser: Fiskodlaren sjönk mot botten

Nordiska börser var blandade på fredagen tillsammans med övriga världen efter ny oro för den kinesiska ekonomin. .

DI - 1 timme sedan

Otrohet lönar sig - När det gäller mobilabonnemang

Att ha trogna och lojala kunder är alla företags dröm. Men om det lönar sig för kunden att vara otrogen kommer detta bli svårt att uppnå..

DI - 1 timme sedan

Ny mätning: C och L straffas av väljarna

Centern och Liberalernas hårda linje i regeringsfrågan tycks inte ha vunnit gehör hos väljarna, men maktbalansen tycks bli densamma om det skulle bli ett extraval..

DI - 1 timme sedan

Löfven vill ha vill ha flyktingpaket

Statsminister Stefan Löfven (S) vill fortsatt behandla EU:s förslag på migrations- och asylsidan som ett paket, och inte dela upp det..

DI - 1 timme sedan

Di TV: Följ börsens stängning i Closing Bell

I Closing Bell summerar Jon Åsberg börsdagen där Nordea går mot strömmen och stiger.  Programmet startar kl 17.15..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.