DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 13:24

DI - 17 okt 17 kl. 18:31

Toppmäklaren: Då kommer den riktiga nedgångenSiffrorna som visar på en nedgång på bostadsmarknaden stämmer inte överens med nuet. Verkligheten ser betydligt dystrare ut. Något som kommer att visa sig om några månader, tror toppmäklaren Henrik Rundgren: ”Det finns ett stort mörkertal av bostäder som ännu inte blivit sålda”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Henrik Rundgren

Dela artikeln

184 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppmäklaren, kommer den , riktiga, nedgången

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Bankbaisse på Stockholmsbörsen – Nordea faller 3,9 procent

Det ser att bli en blodig onsdag för de svenska storbankerna. Strax efter att lunchtimmen var över hade sektorindexet OMX Stockholm Banks backat med 2 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Analytiker spår toppsiffror för Volvo i kvartalsrapporten

Med stark marknadsefterfrågan på lastbilar såväl som anläggningsmaskiner i ryggen, tillsammans med interna effektiviseringar, kan Volvo visa ett rejält ökat resultat och marginaler på toppnivåer för det tredje kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Traction tjänade 141 miljoner efter skatt i tredje kvartalet

Investmentbolaget Tractions resultat efter skatt uppgick till 141 miljoner kronor i tredje kvartalet. Resultatet inkluderar värdeförändringar på om 130 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Bill Browder om Nordea: "Toppen av ett stort isberg"

De suspekta transaktionerna på 1,5 miljarder kronor till konton i Nordea är sannolikt bara toppen av isberget. Det påstår finansmannen Bill Browder, som ligger bakom den anmälan som nu hanteras av svenska myndigheter..

DI - 15 minuter sedan

Knowit bjuder in till analytiker- och pressträff

Med anledning av offentliggörandet av Knowits delårsrapport för januari - september 2018 bjuder företaget in till analytiker- och pressträff tisdagen den 23 oktober 2018 kl. 10.00 på företagets kontor, Klarabergsgatan 60, 4tr, Stockholm..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Getinge i topp på storbolagsindex

Efter en positiv öppning tappade Stockholmsbörsen successivt fram till lunchtid på onsdagen. I botten återfanns Nordea sedan Ekobrottsmyndigheten mottagit dokument som påstås visa att banken brutit mot anti-penningtvättslagar.  Storbolagsindex toppas av Getinge och Atlas Copco på runt två procent upp..

DI - 45 minuter sedan

Storägare fortsätter öka i Vitrolife

Vitrolifes största ägare, William Demant Invest A/S, fortsätter att steg för steg öka sitt ägande i fertilitetsbolaget. .

DI - 45 minuter sedan

Twitter har stängt av 1 500 konton för att spridit felaktig information om val

Twitter stänger av inte mindre än 1 500 konton som man menar har spridit felaktig information rörande val. .

DI - 45 minuter sedan

Namnbyte genomfört – nu ska fastighetsbolaget sluta att förväxlas med Carnegie

Fastighetsbolaget D Carnegie & Co har nu bytt namn till Hembla. Namnbytet har annonserats tidigare och genomfördes på tisdagen på en extrastämma..

DI - 45 minuter sedan

Paypal-grundare kan bli Sverigeambassadör

Den 42-årige finansmannen och Paypal-grundaren Ken Howery kan bli USA:s nya ambassadör i Sverige, meddelar Vita huset. "Kommer att göra ett fantastiskt jobb", säger Peter Dahlen, vd på den amerikanska handelskammaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.